Sziasztok Csajok!!!
Vegre visszaolvastam...Csak most meg megint ezt a billentyüzetet kell megszoknom, kesz vagyok
....Nagyon jo volt otthon, csaladozas, miegymas...Szilveszter jol sikerült, nem volt annyira durva, lightos iszogatas....Azert röhögtünk sokat, föleg mikor egyik baratunk a tüzijatekkal eltalalta a hazat
...Szoval azert voltak esemenyek....Voltam a nögyogyinal, ugye 30-an, semmit nem csinalt, vagy is hat "ujjal megvizsgalt" es annyi.....Ugy volt, hogy januar 11-en megyek akkor a HSG-re, azt mondta a faszi, hogy 90% hogy jo lesz, en mar ki is kertem regen szabadnapnak, erre masnap hiv telefonon, hogy megsem jo a 11-e......Most abban remenykedem, hogy a munkahelyemen megmengedik, hogy 11 helyett 18-an legyek szabin....Elvileg szemorvoshoz megyek, ezt kamuzta a kolleganöm ( mivel en szabin voltam , igy ö kerdezetett utana es ez jutott eszebe, hogy idöpontom van a szemorvoshoz)...Hat most majd azt mondom,hogy elneztem a papirt amit adtak, mert csak az maradt meg bennem , hogy hetfö....Remelem beveszik
Gtunde- Nagyon nagy gratula a dobogo szivü babacskahoz
..A folyadek majd szepen felszivodik!
Csip- Csajeeeem
Tök jo volt talizni, annyira kis cuki vagy!!Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön piri!!!A mindjart megjön erzes lehet a terhesseg jele is
Zsu- Mi ujsag draga??Hogy van a peted??Faj meg a pocakod?Basszus most kaptam meg az sms-t amit küldtel, nem tudom miert...Ne haragudj, hogy igy nem valaszoltam, pedig annyira kedves töled, hogy igy gondoltal ram
Onlany- Kiraly, hogy minden okes volt a 4D-n, kerünk am kepeket!!Hallod azert anyos pajtid nem egyszerü, nekem kicsit ugy tünik, mintha direkt ingerelne teged a kajaval
...Köszi a kepdicsit, hat igen, elegge vidam egy par vagyunk , nagyon sokat szoktunk röhögni
Joli- 2 het tenyleg sok idö, tuti, hogy behozod a lemaradast!
Juli- Igen, parom bajai
...Nagyon sajnalom, hogy most nem lett peted, de hat meg csak januar van, ez az ev a mienk lesz
Ediii- Nem semmi sztori
Akkor nalatok izgalmasan telt a szilveszter!Doki mit mondott, miert volt ez a rosszul let??Remelem en is, hogy egy baba okozza....
Susytunder- Drukk, hogy hetfön megmutassa magat a baboca
Gyönyörü baba Kristof
Kirus- Szilveszterkor van az evfordulotok??Az tök jo, mert mindig megtudjatok ünnepelni
...Egy nagy kalappal a fogorvoshoz!
Na csajok most lepek, fözni kell
Mindenkinek nagyon szep vasarnapot!!
Szeretettel:
Ancsa