Sziasztok!
Berongyoltam a BMC-be és el kell kezdenem szedni a fogigátlót, majd 23-án abbahagyni, 29-én pedig kezdjük a stimut.
Mindent felírtam, csak azt nem, hogy mikor kell elkezdeni a fogigátló szedését!
Tiszta zizi voltam ma, képzeljétek még azt is elnéztem, hogy ma szabin vagyok - emiatt felhívtam a főnököm, hogy szabit kérek mára, mire ő felhomályosított, hogy csak szerdán kell mennem dógozni, mert ki van írva a szabim. Jó, mi?
Na, mind1!
Antagonistánál mikor kell elkezdeni a fogigátlót, tudja vki?Ha nem válaszoltok, azzzzzonnal elkezdem és ezt vegyétek fenyegetésnek!
Más: Regulont 5 gyógyszertárban sem tudtak adni (csak egy havi kellett, de mindenhol 6500Ft körül akarták rámsózni a 3 havi adagosat, mert csak az volt nekik), majd végre a 6. helyen kaptam. Nekik is csak egy doboznyi volt összesen, mert tavaly március óta nincs forgalomban az egyhavi kiszerelésű. Ez aztán a lehúzás! Vegyem meg feleslegesen a 3 havit, csak azért, mert már nem forgalamazzák a kisebb kiszerelésűt!!! Fúúúúj!
Kicsit parázok a lombiktól, hogy minden egyes mozzanata jól sikeráljon...
Lukácsné:
Remélem úgy járok!
Szöszi:
De jó, hogy előbújtál!
Biztos, hogy a gyogyótól normalizálódott a cilkusod, ez tök jó!
Nálam még ilyen nem történt, javulgat, de még nem az igazi. Nembaj.
Bizony, most indulunk az első lombiknak, várom is, de félelmeim is vannak - asszem ez normális. Az ember mindíg az ismeretlentől fél.
Andrea:
Jó volt találkozni!
Én is bosszús és elkeseredett voltam először, amikor az IR kiderült, tehetetlennek és csalódottnak, becsapottnak éreztem magam, hiszen elszállt egy csomó inszemem anélkül, hogy tudtam volna erről. Megértelek... Ha minden igaz, egy hét múlva már többet tudsz, szorítok neked holnapra!
Sztyopáné:
Örülök, hogy dumcsizhattunk!
Jó baciűzést!