Új privát üzeneted érkezett!

Gyors bekukk, nagyban megy a tanulás, kihasználom h Marci még horpaszt.

Babe,
Neked akartam írni, hogy no para lécci, mert azt a bébi is megsínyli. Persze hogy minden rendben, miért ne lenne.
Próbálj meg másra gondolni, és mosolyogj, látod a napocska is azt teszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubuspace, és Többiek!
Ezt az idegeskedést ne úgy képzeljétek el, hogy idegbeteg vagyok. Csak szerintem ez egy egészséges aggódás, ami Minden Kismamiba benne van, főleg, ha az első Babát várja.
Szóval nyugi van, meg minden. Csak azért mégis................., hogy minden OK legyen.
De szerintem az hazudik, aki azt mondja, hogy Ő nem volt "ideges", inkább máshogy mondom aggódó.
Szerintem innettől kezdve a nagy-nagy boldogság mellett már mindennapos lesz az aggódás. Mindig lehet valami miatt aggódni. Mert ha az Embernek gyereke van, egy egész életen át aggódik érte, legyen az a gyerek 1 hónapos, 1 éves, 18 éves, vagy 50 éves. Szerintem.
Vagy nem jól gondolom? :wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe,

amikor Szűcs doki ápr 30-án elköszönt tőlem még elmondta hogy ezentúl vízszintben, pihenve legyek szíves az életem tölteni.
Fel sem merült bennem hogy baj lehet, nem is volt, de úgy voltam vele ezt azért mondja hogy a babának a legjobb legyen.

Aztán voltam utána többször kórházban vérzések, vérezgetések, mindig minden rendben volt, újabb utro adag, magne b6 stb. stb.
valahogy az agyam kikapcsolt és nem paráztam, utólag visszagondolva nem is tudom hogy lehetett.

Aztán a férjem Mostarban volt, nagyon nagyon messze tőlem, én
pedig éppen kijöttem a wc-ről amikor mint a niagara elöntött a vér, éjszaka volt, álltam ott... felhívtam a barátnőmet aki eljött értem, mert nem akartam vezetni, és be a kórházba....
biztos ideges voltam, de arra emlékszem h a barátnőmet én nyugtatgattam, aztán utána a doki engem, levált egy darab a lepényből....

szóval annak ellenére hogy bentlakásos voltam utána még sokszor hosszú hetekig a kórházban egyszerűen elképzelni nem tudtam volna hogy velem bármi rossz történhet, lehet h az agyam kapcsolt ki tudatosan de valahogy végig úgy voltam (mondom a sok rossz ellenére) hogy nem lehet baj, Marci meg fog születni.

szóval persze egészségesen lehet aggódni, de semmi idegeskedés, para mert árt. Hidd el.

Ja az én kicsi fiam olyan aki mellett bármit lehet csinálni, teljes nyugalomban éli az életét, nincsenek hisztik, nyugodt, békés baba és még mindig alszik (tegnap 8 óta) :-)

kubuspace

Szijasztok Lánykák!

Babe, én megértem ezt a folytonos "aggódást", mert még ha "csak" a 19 éves húgom alszik itt nálunk és előtte persze partyzik vmerre, akkor is szét tudom izgulni magam :oops: főleg amikor még 17 éves volt. Történt olyan, h. nem vette fel a telóját és én mentem utána a városba kocsival, hátha meglelem vhol :D Szóval a'sszem én sem leszek egy egyszerű eset, már ami az aggódást illeti :wink:
Szóval csak lazán 8)

Lányok, jön vki szerdán a BMC-be...? mintha vki írta volna :oops: ! Úgy terveztem, h. csak jövő héten megyek, de valszín már most. Szerintetek nem baj, ha még csak a 7. napomon leszek??? Azt beszéltük legutóbb a dokival, h. jan. elején menjek és akkor megkonzultáljuk, hogyan tovább... Gondolom azért be is kukucskál, mi a helyzet és annak függvényében dönt. Csak azért kérdezem, mert néha még a 7. napomon is van egy kis barnázás (de nem mindig, viszont ezt így előre tudni... :lol: na látnok még nem vagyok)
navared
Szfvár

Ja és Szöszi, örülök, h. újra vagy :lol:
navared
Szfvár

Kubuspace,
sajnálom, hogy Veled ilyenek történtek. De nagyon örülök neki, hogy egészséges kisbabának adtál életet.
Remélem, Nálam ezek a dolgok kimaradnak. És teljesen "egészségesen" fogom átélni a terhességem minden percét.
Őszintén, szeretnék a lehet legtöbb ideig jönni dolgozni. Nem akarok otthon ülő "mamut" lenni (NEHOGY VALAKI IS MAGÁRA VEGYE!!!!!!!!). Meg az igazság az, hogy a pénz is nagyon kell, itt a lakáshitel is a nyakunkon meg még ezer más. De persze mindent úgy fogok csinálni, ahogy a Babámnak a legjobb.
:lol:

Kép

Kép

babe3

Navared,
Én megyek szerdán és Mariann is.
Talcsi? Te be vagy jelölve Nekem az IWIW-en? Dobjál már egy privit ez ügyben légyszi.
:lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok,
Én ma voltam, a negatív eredményhirdetés miatt.
Kérdezte, hogy megjött-e, mondtam igen, erre: 1 hó szünetet kell tartani, februárban kéne újra jönni.
Mondtam neki, hogy lennének kérdéseim. Mondja akkor üljek le, tegyem fel.. Rákérdeztem, hogy miért nem sikerül nekünk? Nagyon régóta próbálkozunk sikertelenül, eddig mindig bíztatott a jók a hormoneredmények, sperma is rendben..stb..stb...
Megnézte az aktánkat... és jól figyeljetek: közölte, hogy nagyon kevés volt még ez a próbálkozás és amúgy is PCO-s vagyok!!!!, csak akkor van PÉ, ha stimut kapok... Hát ez nem teljesen ígyvan, de nem akartam leállni vitatkozni.. lényeg az hogy nem minden hóban, de VAN spontán PÉ nálam...
Ezután még rárkérdeztem, hogy ha már a PCO-ról beszélünk (amiről egyébként eddig 1 szó el nem hangzott, egyedül a múltkori inszem indításkor a Szűcs mikor diktálta az alapadatokat akkor mondott annyit, hogy PCO-C.. amit akkor itt kérdeztem is tőletek hogy az mi?) akkor nem kellett volna már nekem elmenni IR vizsgálatra is? Azt mondta, hogy hát igen, tulajdonképpen elküldhet rá....
Úgyhogy kaptam egy beutalót, asszem holnap megyek vv-re...
Egyébként most k-ra zaklatott vagyok ettől az egésztől... Nem kérdezek rá, akkor csináljuk tovább az inszemeket, csak úgy, azt közben lehet hogy tök gáz a helyzet?? És aki nem kérdez rá... azzal mi van??
Elég kilátástalannak látom a helyzetünket...
A 6 inszem végigcsinálásra már rá se kérdeztem ezekután..

andi
andrea-1

Babe,
ez a beszéd, végül nov 1-ig én is dolgoztam, az esetek többségében otthonról ágyból, hála a modernkori technikáknak.

Andrea,
ez azért így nagyon gáz. Sajnálom.
Egyébként a múltkor említett ismerősöm is azon volt felháborodva hogy ha nem kérdez akkor nem mondanak semmit.... és aki nem tudja hogy mit kell kérdezni ? hát no comment.

kubuspace

Andikám,
nagyon-nagyon sajnállak. Át tudom érzeni a helyzetedet. De tényleg. Nem is értem, hogy miért nem adnak teljes körű tájékoztatást az állapotodról. Na mindegy.
Nem szabad feladnod. Sikerülni fog.
Tudom, most könnyen beszélek, de sok-sok erőt és kitartást kívánok Neked.
:)

Kép

Kép

babe3

andrea: Kíváncsi leszek a vv-re. Azt nem tudom hogy írtam-e legutóbb, de a pco és a pcos között van különbség. De a terheléses cukor majd megmutatja hogy ir-ed van-e. Azért még jó, hogy rákérdeztél, bár mikor én jártam, akkor még itt nem is csináltak egyáltalán terheléses cukor-inzulin szűrést.
Pénzért mentem el a szűrés ismétlésére (mert azért én már tudtam hogy pcos-em van) és azt vittem el. Mondjuk rosszabb volt az eredményem mint előtte, de a kezelésem sem itt történt. Szóval nem igazán foglalkoznak ezzel a betegséggel. Legalább most ár megpróbálják szűrni. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
most nem nagyon van időm végigolvasgatni a netet ezügyben, néhány mondattal elmondanád nekem, hogy mi a különbség a PCO és a PCOS között....? Előre nem diagnosztizálnám magam semmivel, de jó lenne tudni, a vv eredményéig is, hogy milyen kilátásaim lehetnek... ha ez.. vagy ha az van esetleg?
Előre is köszi,
andi
andrea-1

andrea: Nekem régen úgy magyarázta az endokrinológusom, hogy cisztás petefészket bárki produkálhat. Ezt csak azért veszik észre, hogyha éppen van uh a ciklus végén. Ha a kis ciszták kiürülnek a mensivel, akkor ez nem a szindróma, hanem "csak" egy tünet. Ilyen előjöhet pl a stimulációs gyógyszerekre. A szindróma egy tünet együttes. Ennél a ciszták nem tűnnek el és csatlakozik mellé egy inzulin rezisztencia is. Ez a terheléses cukor és inzulin szint alapján látszódik. A cukor nem biztos hogy magasabb 120 perc után, de az inzulin nem lehet 30 felett, vagy a kiinduló érték 3-szorosánál nagyobb. Ekkor elkezdi a szervezet hormonháztartását is felborítani az inzulintermelési vagy felhasználási zavar. Mint az én példám is mutatja, gyerek fogantatásra így is van esély. Stimulációval van peteérés és ha a gyógyszeres kezelés és a diéta-mozgás kombinációval rendben tartott tesztoszteron hormonszint is megfelelő, akkor megfogan a baba. Ha jó az inzulin szint a terhelésesnél, akkor ki lehet hajtani a cisztákat egy pár hónap fogamzásgátlóval és utána már ezek sem befolyásolják a peteérésedet. Nyugodtan kérdezz, sajnos elég sok tapasztalatot szereztem már.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi,
sajna Én is PCOS voltam/vagyok. Már 4 éve szedem a Merckformint és járok 3 havonta endokrinológushoz.
Egyébként a www.pcos.hu-n minden infót megtalálsz.
A legjobb lenne, ha keresnél egy jó endokrin szakrendelést. Szerintem. Vicky egyébként nagyon szépen leírta Neked, hogy mi is a különbség.
Remlem minden OK lesz Veled. Szorítok Érted nagyon.
:wink:

Kép

Kép

babe3

Csajok,
Köszönöm szépen a bíztatásokat, most aztán tényleg rámfér, körülbelül úgy érzem magam mint a lef.. sott kilóméterkő, amit még a jégverés is megküldött... derült égből...
Egyelőre próbálok lehiggadni, meg megvárni a vv eredményt, addig meg csak bízni tudok, hogy nem kell ilyen endoizé dokit keresni.. de ha igen, akkor akár priv-ben is tegyétek meg (akit érint), hogy elmondjátok ki hova jár ilyen orvoshoz, milyen paraméterekkel... Jó? A körzetimet felhívtam első felindulásból, de nem sok jóval kecsegtetett, hónapok múlvára van csak időpont a kerületibe nálunk..:-/
andrea-1

Andika,
ment privid, nézd meg légyszi.:)

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Berongyoltam a BMC-be és el kell kezdenem szedni a fogigátlót, majd 23-án abbahagyni, 29-én pedig kezdjük a stimut.
Mindent felírtam, csak azt nem, hogy mikor kell elkezdeni a fogigátló szedését! :twisted:
Tiszta zizi voltam ma, képzeljétek még azt is elnéztem, hogy ma szabin vagyok - emiatt felhívtam a főnököm, hogy szabit kérek mára, mire ő felhomályosított, hogy csak szerdán kell mennem dógozni, mert ki van írva a szabim. Jó, mi? :lol: :lol: :lol:
Na, mind1!
Antagonistánál mikor kell elkezdeni a fogigátlót, tudja vki?Ha nem válaszoltok, azzzzzonnal elkezdem és ezt vegyétek fenyegetésnek! :lol:
Más: Regulont 5 gyógyszertárban sem tudtak adni (csak egy havi kellett, de mindenhol 6500Ft körül akarták rámsózni a 3 havi adagosat, mert csak az volt nekik), majd végre a 6. helyen kaptam. Nekik is csak egy doboznyi volt összesen, mert tavaly március óta nincs forgalomban az egyhavi kiszerelésű. Ez aztán a lehúzás! Vegyem meg feleslegesen a 3 havit, csak azért, mert már nem forgalamazzák a kisebb kiszerelésűt!!! Fúúúúj!
Kicsit parázok a lombiktól, hogy minden egyes mozzanata jól sikeráljon...

Lukácsné:
Remélem úgy járok! ;)

Szöszi:
De jó, hogy előbújtál! :) Biztos, hogy a gyogyótól normalizálódott a cilkusod, ez tök jó! :)
Nálam még ilyen nem történt, javulgat, de még nem az igazi. Nembaj.
Bizony, most indulunk az első lombiknak, várom is, de félelmeim is vannak - asszem ez normális. Az ember mindíg az ismeretlentől fél.

Andrea:
Jó volt találkozni! :) Én is bosszús és elkeseredett voltam először, amikor az IR kiderült, tehetetlennek és csalódottnak, becsapottnak éreztem magam, hiszen elszállt egy csomó inszemem anélkül, hogy tudtam volna erről. Megértelek... Ha minden igaz, egy hét múlva már többet tudsz, szorítok neked holnapra! :)

Sztyopáné:
Örülök, hogy dumcsizhattunk! :) Jó baciűzést!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, meg vagy te huzatva :lol: :lol: :lol:
szerintem is kezdd azonnal szedni, akkor már az első mozzanat jól fog sikerálni.
Viccet félretéve, ebben (még) nem tudok segíteni. nekem ma jött meg, szerdán megyek, hogy ha lehet nekikezdjünk az 5. inszemnek.
kpn

Kpn!
Akkor Veled is tali szerdán? Gyűlűnk, gyűlűnk. De jó lenne, ha Mind találkoznánk.
Jaj már alig várom.

Kép

Kép

babe3

Akkor már 4-en vagyunk szerdára :D Ki mikor jön? Mi most nem sietünk annyira (párommal együtt), úh. nem leszünk ott reggel 7-re, esetleg csak 8-ra!
Mindjárt keresek is egy Heni-féle táblit, h. ki kihez is jár... és újra megnézlek benneteket iwiw-en!

Andrea, nagyon sajnálom... :cry: h. így alakult, de azért ez tényleg durva, ha nem kérdezel, akkor nem is tudsz erről.
navared
Szfvár

Sajti: Ugyanezt érzem most én is.... meg ilyen ürességet..... :twisted:

Navared: Így legalább megtudtam, aztán majd a vv eredménye úgyis megmutatja ha tényleg valami baj van .....
Holnap gondoljatok rám, rohadtul viselem a vv-s tűt...

Egyébként megkérdeztem az endokrinológián is, hogy pontosan mikorra van időpont .. csak a miheztartás végett... (a házidoki ugye hónapok múlvát mondott).. hát igen, május 14-re van a legkorábban... (persze ha nem sztk alapon megyek, hanem fizetősbe, akkor már 1 hét múlvára is tudnak majd időpontot adni.. ) ... az EÜ maffia...
andrea-1

Andrea:
El fog múlni, hidd el... Utána már picit könnyebb lesz a lelked... A pénztárcád már most könnyebb, ő előrébbjár-fene a seggét :? ! Jól mérgelődd ki magad, mondd el akinek csak tudod, annak is akit nem érdekel, a lényeg, hogy sokszor add ki magadból ezt a rémes érzést! Hülyén hangzik tudom, de beválik.

KPN:
:lol: :lol: :lol:
Hajrá! Szorítok neked szerdára nagyon! A legszebb az egészben, hogy nekem pont szilveszterkor (MIKOR MÁSKOR?! :? ) de. 10 körül jött meg - mint a dilinyós, nekiálltam felhívni Sz. dokit, tisztára kétségbe voltam esve, hogy lemaradok valmiről. :lol: Ő meg nyomta az igét, hogy nehogy bemenjek aznap! :lol: :lol: :lol: Jó lesz az hétfőn is!

Pá Drágáim!
sajt@

Babe:
Szerdán nem leszel egyedül az tuti, jó kis csapat gyűlik. Drukkolok neked! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti én nem tudom most hanyadik napon vagy,
nekem is antagonista protokollom volt,
a ciklus első napján kellett elkezdenem szedni a fogigátló gyogyót és 21 napig szedni, majd 5 nap szünet és a 6. napon kellett elkezdeni a szurizást Menopurral (előző nap meg is jött rendesen).

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska:
Köszi az infót! :) Én már az 5. napon vagyok, akkor már bizti mától kell szednem.

Nem vagyok nagyon macskapárti, de ez a fotó úgy megtetszett:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

ma hívtam a BMC-t a párom sperm.vizsg.eredmény miatt...hát,3-om fajta baci is van benne :( ...hétfőn megint mennünk kell újabb cuccost leadni,mert állítólag (ezt nem nagyon értem)nem egyértelmű...

Sajt: jesszusom, én azt hittem,hogy az antagolista protokoll az rövidebb mint a long...semmivel nem rövidebb :evil:

Sztyopáné: Te véletlenül nem emlékszel,hogy nekem antagolistát vagy shortot mondott a dr.nő :?: :oops: :?: jó mi,hogy tőled kérdezem :lol: :shock: :lol:

Andrea-1: sajnálom,hogy így ki van a pici lelked :( ...most az vigasztaljon,hogy (bár tudom ez sovánka vigasz) nem kell magánba rohángálni emiatt...vigyél magaddal citromot,meg azt a cukrot amit a gyogyszertárba lehet venni!!!

Babe: nagyon várom már ,hogy 1 vagy 2 lurkó költözött be hozzád :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok!

Most értem haza, na nem a BMC-ből hanem voltunk moziba barátosnémmal :lol: . Megnéztük az alkonyat 2-t :wink:

Sajtocska: én is örülök, hogy tudtunk beszélgetni! Akkor hajrá fogibogyó és lombik :D :D :!: :!: :!:

Andrea1: sajnálom, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, te már akkor végeztél? Engem se küldtek el IR-re magamtól mentem el pedig én PCOS-ás vagyok.

Drága angyalkám: Csak, hogy tudd neked antagonista protokollod lesz :lol: :lol: :lol: Úgy mint sajtocskának!

szerdára jó sokan lesztek: megy mindenkinek a drukkom!

Kép
sztyopane

Sziasztok

Sajt, ma kezd el a regulon szedését, nekem is ezt írták fel, szerencsére nekem elfogyott már!Pénteken kell mennem, és végre kezdődik az antagonista lombik.Már tűkön ülök, hogy szurkálhassam magam! :D Ja, és van egyhavi kiszerelés, nekem másnapra meghozatták az itteni gyógyszertárosok!

Biztos leírtátok már, de légyszi valaki írja megint, hogy hogyan is zajlik ez a rövidített verzió! Ja, és ha pénteken megyek, akkor lesz uh is? akkor leszek a 2. napon.
Vendég

Sztyopáné: köszi :D :D :D Hát akkor jól elszámoltam magam :roll:

Kép

kiss angyal

angyalka: mit számoltál már el? Szívesen :D

Kép
sztyopane

Az antagonista a rövid (short) protokoll... ha jól tudom és mint ahogy a nevében is van, rövidebb, mint a long! :lol:
A longnál/hosszúnál az előző ciklus 21. napján van a kezdés, tehát min. 1 héttel hosszabb, mint a rövid, amit csak a ciklus 1. napján kezdenek és általában a 14. nap körül már leszívás is lehet. Nekem a hosszúnál a 18. nap körül volt a punkció (leszívás), de ez változhat, attól függően ki hogy reagál a stimulációra.
Rem. érthetően írtam! :)

Zsu, nem tudom pontosan a rövid menetét, de az kissé kíméletesebb, mármint a szurik mennyisége tekintetében...

Sajti, te komolyan felhívtad a dokit 31-én? :lol: Mit szólt hozzád?
Amúgy nekem is aznap jött meg :wink:

Szóval szerda: Mariann, Babe, Kpn és Jómagam :lol:
gyűlünk, gyűlünk!
navared
Szfvár

Emlékszel amikor beszéltünk azt számolgattuk,hogy februárban lesz nekem a leszívás (mondjuk innentől kezdve semmi nem tuti a baci miatt),mert jan 19.-e körül jön meg és kb 2 hét a stimu ami febr. elejei punkciót jelent...de ha az antagolsita fogigátlóval kezdődik amit 21 napig kell szedni abból március lenne :?

Kép

kiss angyal

Navared: úgy gondoltam,hogy a rövid az olyan mint az inszeminációs stimu...3.nap menni u.h.-ra és már írják is a szurit amit azonnal kell szúrni...ezért lepődtem meg :oops:

Kép

kiss angyal

antagonista nekem így volt:

Ciklus első napjától fogamzásgátló 21 napon keresztül, aztán 5 nap szünet és a 6. napon kellett elkezdeni szúrni
napi 1x3 ampulla Menopur-t.
5. napon becsatlakozott napi 1x1 ampulla Cetrotide, és ezek mentek együtt.
6. stimus napon voltam először UH-n és minden másnap mentem.
9. naptól csökkent a Menopur 2,5 amp-ra.
10. napon kaptam utoljára Menopur-t
11. nap este 1,5 amp. Ovitrelle-t repesztőnek és a 13. napon volt a leszívás.
11 és 12. nap is ment még a Cetrotid ami az idő előtti megrepedést gátolja.
Ez nekem cca 160.000 Ft-ba került.

Maccs
vörösmacska

De csajok akkor a rövid protokollnál mindenkinek kell fogigátló? Vagy csak akinek cisztája volt.

Angyalka hívd fel dokinénit :lol:

Kép
sztyopane

Köszönöm szépen a részletes leírást, ezekből menopur és ovitrelle van nekem, remélem nem kell túl sokat venni hozzá.Már nagyon izgulok, hogy most már minden rendben menjen!
Vendég

Sziasztok lányok!

Először is mindenkinek Sikeres,Babás Új Esztendőt Kívánok!!!

Kissé eltűntem.Egyrészt semmi extra nem történik velem,másrészt iszonyú fáradtságok törnek rám :D

Nagyon beindultak a dolgok így év elején,csak kapkodom a fejem hogy kivel mik történnek :shock:

Nagyon szorítok mindannyiótoknak,hogy minél előbb baba legyen a pocakotokban :D

Babe:Nekem is megvan az az egészséges aggodalmam,amiről írtál,és izgulok a szerda miatt!Szerintem mi a párommal 8-ra megyünk,de ha sokan lesznek,később nézünk vissza és elintézzük az ő munka miatti alkalmassági vvt-ét.

Kép
marianna82

Kiss Angyal, nem leszólni akartalak :? Isten ments!!! Csak próbáltam leírni, amit én tudok erről az egészről. Nekem valszín újra a long lesz, de hát ez van...

Szerintem csak annak kell fogigátló, akinél ciszta van, de lehet, h. ez is vmi új módi...?
navared
Szfvár

Henikém, ha esetleg van időd, nem csatolnál egy frissített verziójú táblicskut??? Alig bírtam levadászni egyet :lol: Persze csak ha ráérsz! :wink:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Hát megmondom őszintén nincs időm a frissített táblira de a legutsót felteszem nektek. Mindjárt írom az okokat, ha tudom, és nem kap el a bőgés megint....

Szöszi!
Nekem is bekavart a Merckformin.....de csakis jó irányba. Eddig is viszonylag pontosan jött meg, 30-35 napra, de mostanában 28-30 ra jön. Szerintem is kezdenek rendbejönni a dolgok a gyogyó+diéta hatására.

Lujzici!
Hsg, nekem curvára fájt, nem volt átjárható egyik vezetőm se, sőt az egyikben hidrosalphinx volt ( nem bizti, hogy jól írom le ) ami azt jelenti, hogy folyadékkal telített a petevezeték, és ezt mindenképpen meg kellett műteni, mert ez a terhesség ( ami nem jön létre így elméletileg, de a másik vezetővel előfordulhat ) során felszívódhat ami káros lehet a magzat részére..
Így mindenképpen műtöttek laparral, semmi extra, így viszont kötelező az inszemet csinálni, mert átjárható lettem egyik oldalt. De ez jó "kifogás" lehetett arra, hogy a harmadik sikertelen inszem után lombikolhattunk. A sors fintora, hogy ismét eldugult az az egy petevezetőm is, így ismét műtét, kivették, és már csak tényleg a lombik jöhetett szóba.

Bocs, hogy nem mindenkinek reagálok, de nagy gáz van.

Annyira örültem, hogy viszonylag helyrehoztam magamat, és végre januárban kezdhetünk ( ez csak holnapután derül ki akkor megyek IR kontrollra illetve 11-én a drnőhöz ) annyira bíztam benne, hogy minden rendben lesz, erre MEGINT HALASZTANOM KELL!!!!!
Tegnap benyögte a főnököm, hogy január végén megszűnik a mhelyem. Már sejthető volt, de direkt megbeszéltük, hogy NE januárban szóljon, mert akkor végre kezdeni szeretnénk a lombikot, inkább szóljon kb okt-nov körül, és akkor tudok új helyet keresni, ahol már el is tölthetek 3-4 hónapot, hogy kezdeni tudjak a lombikkal, mert ugye, hogy néz ki, ha esetleg találsz is egy melót, hogy azzal kezded az első-második héten, hogy hiányozgatsz a munkából a lombikviszgálatok miatt

Szóval mától állást keresek ezerrel, és ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim felétek, a segítségeteket szeretném kérni, aszem TB is, illetve munkaügyes is van közöttünk.

Vicky!
Aszem neked van meg ez a papír, hogy a törvény által védve legyünk a lombik alatt, küldd el nekem légyszi a mailcímemre. Ezzel kapcs. a kérdésem: Ugye ez a próbaidőre nem vonatkozik??? Vagy igen??

Ugye idéntől 1 év munkaviszony kell megelőzze a szülést, hogy jogosult lehess a GYes/gyed re. Kérdésem: ez egy munkahelyen kell, hogy legyen, vagy úgy is, jó, hogy itt kilépek ma, ott meg holnap belépek?? Összeadódik ez az idő???

Jajj csajok mi a f@szt csináljak????
Keresem a melót ezerrel, de ti mit javasoltok??? Kussoljak erről kb 3 hónapig az új helyen, ugye? ( persze ha lesz új hely, mert ilyenkor kurva nehéz találni ) Kezd elhagyni a pozitivitásom, úgy érzem.....

Ja a táblit nem tudná valaki átvenni tőlem, most nem tudok majd olyan sűrűn jönni!!!!

Előre is köszi, várom az ötleteket!!!

Puszi mindenkinek, kitartás, meglesz az eredménye. ( eccer biztos )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.01.05 08:00-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni77

Sziasztok Csajok!

Henikém,
ezt a pechet. Nagyon sajnálom. Mi is a végzettséged?

Csajok,
tegnap rettentően összevesztem a Férjemmel, még a hálóból is kiköltözköttem. Most nagyon c@r hangulatom van. Próbálom mégis úgy csináli a dolgokat, hogy a Baba ne érezzen semmit a pocimba, mert Neki most nyugalom kell. Egész éjjel nagyon rosszul aludtam, és csak a pocimat simiztem, és nyugtatgattam a kicsi Magzatomat, hogy nincs semmi baj. Remélem nem is lesz.

Kismamik,
H1N1 oltásról szeretnék véleméyneket kérni. Én 23.-án direkt rákérdeztem Szűcs Dokitól, aki nyomatékosan mondta is, hogy IGEN, adassam be. Erre tegnap lemegyek a Körzetimhez és azt mondja, hogy Ő nem igazán javasolja ilyen korai terhességnél. Merthogy most fejlődnék a szervek stb. Na most mi a frászt csinájak szerintetek? Segítsetek kérlek.
:cry:

Kép

Kép

babe3

Heni,
borzasztóan sajnálom, drukkolok h mielőbb találj valami jó helyet.

Babe,
Szűcs doki talán jobban tudja mint a körzeti nem ?
Én oltattam, dokim az első találkozáskor mondta hogy izibe oltatni.
szóval dec 31-én elugrottam én is egy oltásra.

kubuspace

Babe!

Szerintem is várj az oltással pár hetet, csak addíg (is) nagyon vigyázz magatokra!

Kereskedelmi végzettségem van ( érettségi ), de évek óta a logisztikában dolgozom, dolgoztam.

tényleg ha valaki tud valamit szóljon lécci!!!! :wink:
Bp és környéke jöhet szóba!!!

Köszi

heni77

Igaz amit Kubu ír, Szűcs doki tuti jobban tudja, de holnap rákérdezhetsz, és mondd el, hogy mit mondott a körzetid. Ő bizti elűzi az aggályaidat!

heni77

Csajok,

most hívtam a BMC-t, hogy megkérdezzem az UH-ra bejöhet-e az Apuka, mondták, hogy ha egy mód van rá, akkor meg szokták oldani, hogy bemehessen.
DE, Szűcs Doki BETEG!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ................................
Istenem, most mi lesz? Én csak Hozzá szeretek menni. Na mindegy. Vajon kihez kerülök? A félelmeimet már ismeritek S-ről.
Értitek mire gondolok, ugye? És most akkor mi lesz? Teljesen kétségbe vagyok esve. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Babe,
nemá, nyugi, mindenki aranyos és kedves.

kubuspace

Sziasztok!

Andrea:Sajnálom hogy így derült ki az eredményed Bmc-ben!
irok holnap privit de ma rohannom kell :wink: :wink:

Babe:ne idegeskedj már!a lényeg hogy megvan a kis Manód !mindenki normális Bmc-ben.

Heni:nagyon "car" helyzetben vagy most anyám....
most hogy végre kezdhettetek volna most pont így jártál!
sajnálom....

Kép
sting1982

Jah inszemes lányok!

kérdés:valakinek esetleg nincs eladó 2-3 db merional injekciója?
mert nekem van 6db de nem igazán venném meg a 10db-ot ha nem muszáj!
árban megegyezünk.....

Kép
sting1982

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ laptetőőőőőőőő!!!!!!!!
ez a hónap sikerülni fog érzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?