Új privát üzeneted érkezett!

Én is boldog babás új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
lugi

Köszi Vicky a laptetűt, elrakom befőttbe tavaszig!
lugi

Heni, most olvastam vissza, hogy rám kérdeztél, de aranyos vagy!
Írok, ám majd privit, csak az utóbbi időbe volt egy kis fennforgás itthon, a férjecskémhez jártam be a korházba, mert vesekövezett megint:(
Tényleg, ha tudtok valami tuti receptet vesekőhajtóra, akkor várom.
(sör, ugrálás, hetes busz....stb.:))

Iszonyú ügyes vagy!!!!!!!!!!! Ennyi kiló minusz, Anyám!!!!!!!!!!!!!
lugi

Andrea!
Nagyon sajnálom a tesztet. Remélem a következő sikerülni fog. Szerintem nyugodtan mond el a dokinőnek a problémádat, biztos megérti. Majd számolj be róla, hogy mit mondott.

Lujzici!
Még nem tudom mikor megyek, mert még mindig nem jött meg. Tegnap pedig még tornáztam is, de rá pár órával olyan erős fájdalom jött rám, hogy azt hittem leszakad a petefészkem és a méhem. Kellett egy másfél óra mire elmúlt! Nagyon megijedtem, de mensi még mindig sehol.
Ha majd lesz időpontom megírom, én is a pénteket néztem ki, mert akkor szombaton is tudok pihenni.

Mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetben és kisbabákban gazdag új évet kívánok!

Kép

rodina74

Sziasztok Lányok!

Jól eltűntem, lehet, hogy nem is emlékeztek rám :cry:
Ma voltam a BMC-ben. Sajnos nem sikerült a fagyis beülti :cry: Zeke nagyon jó fej volt, bíztatott. Azt mondta, hogy jó érzései voltak velem kapcsolatban, mert olyan kis kerek a pofim. Aztán persze bent kiderült, hogy szimplán dagadt vagyok...
Igazából éreztem a napokban, hogy nem lesz itt baba, de azért reménykedtem.
Most pihizünk nyár elejéig, mert a munkám mellett nem tudok vizsgálatokra járni. Amúgy sem tudják, hogy mi a helyzet, de nem is szeretném az orrukra kötni.

Szóval átmegyek zugolvasóba.
Mindnyájatoknak továbbra is drukkolok a háttérből.

Boldog, babás új évet kívánok Nektek!

Angi
angi81

Mindenkinek nagyon boldog, babás új esztendőt kívánok!

Macsek

Kép

Maccs
vörösmacska

Mindenkinek Boldog Babásodós Új Évet Kívánok!!!!!!!!!

Enikõ
vacak2

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

És kívánom, hogy 2010-ben mindenkinek legyen egy szép 2 csíkos tesztje!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog Babákban gazdag új évet kívánok.
Találkozunk jövőre.
Puszi Nektek :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

sziasztok

mi most jöttünk haza de nemsokára megyünk is.

mindenkinek boldog babavárást kívánok a következő évre.

andrea
sajnálom a negatív tesztet.

angi
te se add fel mert egyszer sikerülnie kell.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok csajok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi

Kép
sztyopane

Sziasztok!

BUÉK MINDENKINEK!

Fontos:

Jan 1-tól változnak a KRESZ uj szabályok olvasható:

http://www.khem.gov.hu/data/cms2042457/MK_09_185.pdf
45257 oldaltól

türelem nincs!

üdv
kispatak
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt és boldog első 2010-es napot! :D

Angi, már hogy ne emlékeznénk Rád...???!!!
Nagyon sajnálom, h. így alakult, kitatrás, meglesz az eredménye! Szimplán dagadt, mi :wink: ne mondj már ilyeneket :lol:
Azért ha van mondanivalód, ne csak olvasgass! Én kíváncsi vagyok rád (is)!

Úgy látom, mindenki még az ágyat nyomja vagy csak a macskajaját szenvedi? Én is voltam bulizni, egész jól sikerült, de fél 4-kor már nem bírtam és aludni akartam :lol: Öregszem...hát ez van :P
navared
Szfvár

Andrea-1 : írtam privit :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Nagyon boldog, babásodós, babaváros új évet mindenkinek!

Lányok, a mammográfiával kapcs: kicsit mérges vagyok, mert nekem a doktornő először emlőszűrést mondott, amire azt gondoltam, hogy sima kézi vizsgálat. Ezt meg is csináltattam. Mikor visszamentünk hozzá, akkor mondott mammográfiát, és sejtettem is, hogy nem jó ez a kézi. Azért jó lenne, ha pontosabban elmondanák milyen vizsgálat kell. Na mindegy, remélem, emiatt nem fogok kicsúszni az időből.

Kispatak, akkor a II. kerületben a mammográfia ingyenes? Bár most az se világos, hogy röntgenes vagy uh kell vagy mindkettő. Na majd rákérdezek a dokitól 7-én.

Avarka, bocsánat, lehet hogy én értettelek félre túlstimu ügyben. Szegénykém, sajnállak,hogy nem stimulálódtál, de dokik biztosan tudják, mit kell tenniük, legközelebb sikerülni fog.

Sting, mi is a 7. évben vagyunk, én nem érzem, hogy vízválasztó lenne ugyanúgy szeretjük egymást, mint eddig. :)

Kubuspace, nekem azért nem ilyen durva a migrén, viszonylag ritkán jön, és nekem általában segít ha le tudok feküdni csöndben, sötétben aludni. Bár 2-3x volt hányás és volt hogy több napig is eltartott. Ez a balzsam érdekelne , és nagyon megköszönném, ha tudnál küldeni. Ez akkor hatásos, mikor fájdalom van? Gondolom, nem megelőzésre. Írok majd ez ügyben privit.

Andrea, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült és megértem az elkeredésed. De fel a fejjel, hidd el neked is sikerülni fog mint mindannyiunknak 2010-ben :D

Angi, sajnálom, hogy nem jártál sikerrel. Töltődj fel lelkiekben nyárig, és akkor újult erővel vághattok bele.
vayacon

Csajok SOS!!!!!!!

Az uccsó progi szurim után keletkezett egy csomó. Körülötte már szörnyen bepirosodott és nagyon viszket!
Mit lehet tenni? Volt már vkinek ilyen tapasztalata? Meg kéne mutatnom dokinak? Nagyon tanácstalan vagyok!!!!!!

Légyszi segítsetek, ha tudtok, mert nagyon rossz.

Köszi!
angi81

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok !!!!!

Vayacon,
írok privit.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Vayacon,
azt kihagytam a levélből hogy fájáskor hatásos, megelőzésnél nem próbálkoztam vele, de szerintem nem.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubuspace, köszi itt is!
vayacon

Sziasztok!

Így utólag is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek és szívből kívánom hogy teljesüljön mindenkinek a vágya és eljöjjön mindenkihez a gólya idén már!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Angi:sajnálom hogy a fagyis beülti nem sikerült! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Andikám:átérzem és nagyon sajnálom hogy a 2.inszemed sem sikerült!
Nekem is a "nagyok"mondják mindig hogy sok sok kitartás és türelem és csak pozítiv hozzáállás, és összejön az a manó!
tudom milyen nehéz ez az állapot amikor várod mint állat hónapról hónapra és mégsem sikerül......
megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?
csak a lombik miatt....
de szerintem is beszélj a dokinénivel ő is nagyon rendes!

Kép
sting1982

Sziasztok Csajok,

Köszönöm Mindenkinek aki írt, meg drukkolt... Azt hittem könnyebben fogom viselni, de most úgynéz ki nagy mélypont van... agyalok, hogy mit lehetne tenni másképp, hogyan tovább???.. Tudom hogy egyébként nem sok a 2. inszem, mások 6-ot is simán végigcsinálnak..... de mostmár nem tudom elhinni, hogy nálunk tényleg minden rendben legyen, mert akkor mi a fenéért nem jön össze, inszemmel se, termináltan se, spontán se... mikor mindig jó az időzítés, az eredmények meg állítólag ideálisak?? Mit kéne még megnézetni, hogy miért nem sikerült még soha??? Ezen kattog az agyam.. már éjjel is ezzel álmodok... Nem gondoltam, de totál sikerült kikészülni... a büdös fene egye meg ezt az egészet... :(

Sting: 38 leszek márciusban. Ennek tükrében elég soknak tűnik, hogy még 8 hónapig "csak" inszemezgessen az ember...
andrea-1

Sziasztok!

Angi, Andi!

Annyira sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb!!

Kérlek ne adjátok fel!!!!

Andikám!
Ha elmondod az érveidet azzal nem veszíthetsz, meghallgatni bizti meghallgatnak!!! Reméljük, hogy csak a jóindulaton működik, hogy lombikolhass :) de nem bizti, sajna
Nem szeretnélek elkeseríteni, csak készülj fel arra is, hogy nem bizti, hogy "elég" az ügyhöz, hogy 38 vagy.
Ki tudja milyen "törvények" vannak a TB vel kapcsolatosan.
De teljes szívemből kívánom, hogy a korod elég ok legyen ahhoz, hogy felhagyj az inszemelgetéssel. Totál teljesen megértelek, én is bizti "erőltetném" a témát. De azzal tényleg nincs vesztenivalód, ha megkérdezed. Nagyon drukkolok hozzá!!!!!!!
Mostanában írta ezt valaki ide, hogy szeretne már x sikertelen inszem után lombikozni, de nem engedték neki, ha amúgy minden rendben van.
Reméljük ez esetleg 35 fölött másképp van!!!!

Puszillak, kitartás, majd meséld mit mondtak!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Andrea:38?húúúú
az már tényleg elég jó kor(bocs nem úgy értem)ahhoz hogy ne inszem hanem lombik legyen nálatok!
mit mondtak az eredményeitekre?

én még "csak"27 vagyok nekem Szűcs a dokim ,de az egyik inszemet a doki néni csinálta ami sajnos szintén nem sikerült!nekem kerek perec megmondta hogy semmi nem indokolja a lombikot úgyhogy végig kell csinálni mind a 6-ot!
de hátha neked a korod elég lesz ahhoz hogy ne keljen inszemmel pénzt és időt kidobni az ablakon!
az inszemek sikeressége sajnos sokkal kevesebbek mint a lombiké de sajnos itt is vannak olyan lányok akik már több lombik beültetésen vannak túl!
Én sok erőt kívánok neked.Bár szerintem mindannyian kibukunk mikor hónapról hónapra éljük át a sikertelenséget.

Kép
sting1982

Andi irtam privit! :roll:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Mammográfia:

Mammaklinika II. Ker Kapás utca TAJ kártya, házidoki beutaló és időpontkérés kell hozzá, ekkor szerintem ingyenes.
A gépet nemrég cserélték teljesen szuper és a hely is, mindent átépítettek. . Akkor rá lehet kérdezni,hogyan megy a dolog. Én már nem vagyok fiatal, de szerintem ha elmondjátok miról van szó, biztos segítenek.
Amugy beutaló és TAJ kártya ill. várólista nélkül 10 ezer volt régen, szerintem Budaörsön is ennyi.

Tel: 4890696 Telefonban üzenetet hagyni tuti vissza fognak hívni

Tudom, nagyon sokan vagytok és türelmesen kell várni, hogy sikerüljön a terhesség. De nem szabad feladni!

Gyermekáldásban bőséges uj esztendőt mindenkinek

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Andi,
nagyon sajnálom, pedig annyira drukkoltam Neked. Szerintem is erőltesd a lombikos témát. Nehogy má 6 inszemet végig kelljen csinálnod. Bár lehet, hogy pont a következő lesz a sikeres. Az a lényeg, hogy nagyon bízzál benne. Jó, Én most már könnyen is jártatom a számat.
Bár még Én is nagyon ideges vagyok, és úgy érzem, soha nem jön el a január 6-a.
Soha-soha ne add fel, mert így vagy úgy lesz egy gyönyörű, egészséges kisbabád.

Többiek,
mi van Veletek? Azt tudom, hogy Mariannal talcsizok 6-án, mert Ő is akkor megy szívhangot hallgatni. Jön még akkor Valaki? Vagy Mindenki már 4-én ott lesz?
Tuti jó sokan lesznek az ünnepek után.
Na megyek, mert ma már egy kicsit házimunkázni is kell, ugyanis holnaptól ezerrel beindul a meló (SAJNOS! :cry: ). Én nem tom, Más is ilyen nehezen rázódik vissza a hétköznapok forgatagába? Mert Én iszonyatosan. Bár most már mindennap ünnep lesz.

Kismamik,
Ti is olyan idegesek voltatok/vagytok, hogy jaj, csak minden OK legyen? Mert Én másra se tudok gondolni. Na mindegy.

Puszi Nektek :lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok lányok!

Mi történt? Nagyon pang a fórum.

Babe, megértem, hogy nehezen rázódsz vissza, főleg hogy gondolom legszívesebben már minden percben a kis pötyivel törődnél. Már csak néhány nap 6-ig. :)

Én 7-én megyek, akkor derül ki, inszem vagy lombik. (Utolsó eredményünk alapján lombik kell sajna.)

Nekem könnyebb lesz ez az év, mert részmunkaidős leszek. Én kértem, mert nagyon nehéz a meló, így meg mellette tudok maszekolni, ami egy fokkal kevésbé fárasztó.

Lányok kivel mi újság? Nagyon el vagytok tűnve.
vayacon

sziasztok lányok, BUÉK, én tavaly jártam itt utóljára.
Újabb év, újabb harcok, remélem elfogyunk végre ebből a fórumból :wink:
Lassan azt hiszem Henivel és Sajttal leszünk itt a gondnokok (???) :lol:
Mindenkinek drukk amiért kell. Andikám szomorúan olvasom, hogy mélypont van... Jó lenne/lett volna holnap kicsit dumálni, de nekem még nem jött meg. Elkezdtem barátcserjét szedni, ugyan csak napi 1et, de lehet, hogy ez tette be a kaput :roll:
kpn

:lol:

Kép

Kép

babe3

Hello Kpn: mire szeded a barátcserjét?

Kép

kiss angyal

én mint a saját háziorvosom kitaláltam, hogy az IR miatt elég rendszertelenül van peteérésem (ovulációs tesztekkel szoktam figyelni, illetve érzem is). Hát erre. És most volt is, éreztem és az ov teszt is mutatta. Persze lehet, hogy a barátcserje nélkül is lett volna :lol:
kpn

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Babe: fogd fel úgy a munkát, h most gyűjtöd össze a pénzt, amiből a gyermeked első dolgait elkezded megveszegetni! :-)

Rodina: mi újság a mensivel? Tudsz jönni a jövő héten HSG-re? Remélem, h igen... olyan jó lenne együtt menni!

Lányok, és mi van akkor, ha nem vagyok átjárható? Vagy ha csak az egyik oldal az? Olyankor mi történik?
És szerintetek van rá esély, h Szűcs doki csinálja a vizsgálatot? Tényleg, ki szokta általában?

Kép
lujzici

sziasztok

szerdától én is dolgozok , bár csajok nem tudom hogy fogok minden nap 6-kor kelni, mert most 8-9 között kelünk.
én kedden megyek uh-ra addigra leszek 7 hetes és el is engednek ha lesz szívhang azt mondta a doktorbácsim.

babe
ne izgulj mert a baba mindent átvesz tőled ha ideges vagy megérzi és ez nem hülyeség.... én Filippel végig itthon maradhattam és gyerekek olyan nyugodt kisfiú hogy mindenki kérdezi mit csinálunk vele hogy ennyire nyugodt????

többiek
mindenkinek szoritok éppen az aktuális dolgáért és persze a BABÁÉRT :D :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

HOLNAP JÖN VALAKI BMC-be?

Andrea és Angi:
Annyira sajnálom... :cry:

Andrea:
Én már túl vagyok a 6 inszemen, remélem lesz vmi indok ami miatt lombikozhattok, addig meg kitartás. Ne félj, majd túljutsz ezen a szoáré lelkiállapoton, csak időt kell hagyni rá.

KPN:
Felmondok a gondnoki állásból, azonnali hatállyal!!! :wink: :lol:
Sztrájkolj te is velem, a 2010-es a mi évünk lesz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lujzici:
Nemtom. Nekem átjárható volt és mégis fájt a vizsgálat, bár nekem senki nem mondta a Cataflamot előtte.
Gondolom, ha picit nem átjárható vki, akkor talán ezzel a vizsgálattal úgymond "átfújják" és akkor ok. Amennyiben gázosabb a dolog és szemtelen összenövések vannak, jön a műtét.
Okosdokik, ugye jól gondolom??? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Műtét??? :shock:
Mindenképpen? Vagyis megpróbálják megnyitni akkor?
Volt már vkinek ilyen?
És utána megnyílt?

Kép
lujzici

A reggeli felkelés Engem is idegesít. Én eddig is tudtam jó sokat aludni, de most aztán bármikor képes lennék elaludni. És itt vannak ráadásul a vizsgáim is, amire persze nem is készültem. Ebben a felfokozott lelki állapotban? :lol:

Persze-persze, megpróbálok lazulni és nem idegeskedni. De szerintem minden kismami ilyen, főleg az első Babácskával.

Már nagyon várjuk a 6-át. Szerintetek a Férjem bejöhet Velem? Hogy megy ez? Meg kell kérdezni? Én nem tom.

Mariann,
Te nagyon eltűntél. Akkor szerdán tali?

HSG-re nem tudok mit mondani, mert Nekem is csináltak, de a lapar műtétem közben és Én akkor aludtam. Szorítok Nektek, hogy ne fájjon.
Én úgy tudom, hogy az átjárhatóságit nem is abban az épületben csinálják, ahova Mi szoktunk járni. És az az idős Orvos csinálja. Szokott ott jönni-menni egy elég idős Doki. Na Ő csinálja. Én legalábbis így tudom. Aztán majd kiderül. :?

Kép

Kép

babe3

Lujzici:
Nem akartalak megijeszteni, bocsi... :oops:
Ne is gondolkodj a műtéten, mert veled biztos minden rendben lesz!!!
A HSG napján pedig biztosabb infókat kaphatsz a szakértőktől.

Pá Drágáim!
sajt@

Drága Sajti, ne aggódj, nem ijesztettél meg, inkább csak meglepődtem a műtét lehetőségétől.
Sőt, örülök is neki, mert akkor ezek szerint nem automatikusan lombik, ha mondjuk nem vagyok átjárható.

A fájdalom miatt izgulok egy kicsit, dehát átestem én már jó néhány fájdalmas vizsgálaton, és mégis itt vagyok... :-)
De azért jó lenne már túl lenni rajta.

Kép
lujzici

Lujzici: én átjárható voltam,de nem egy kellemes dolog...viszont kb 2 perc az egész...vegyél be 1 cataflamot...+ adnak még ott 1 algopirint (én csak algopirint vettem be,lehet hogy a cataflannal meg sem éreztem volna)...szerintem ha csak 1 átjárható akkor mehet az inszem...ha nem vagy átjárható egyáltalán akkor lombik lesz...szerintem nem operálgatnak,de ha nem így van akkor úgyis ki fognak javítani a többiek...Nekem a saját dokim csinálta a Hsg-t,szóval meg van az esélye annak,hogy Szűcs doki csinálja neked...

Kép

kiss angyal

sziasztok csajok!

kismamik: hogy vagytok?

Sajtocska: én megyek holnap BMC-be :lol: Kezditek a lombikot?

Lujzici: én is átjárható voltam és fájt, de tényleg csak addig a 2-3 percig amíg a vizsgálat tart. Nekem nem Zeke csinálta hanem az az idős doki aki sétálgat a folyosón, de nagyon rendes volt végig magyarázta, hogy mit csinál.

angyalka: szia :lol: Mikor kell megjönnie neked?

Szegény párom ki van akadva, hogy bacis lett :cry: . Csajok ilyenkor engem nem kéne megnézni? Mert mi van ha én adom át neki?

Kép
sztyopane

sziasztok

akik holnap mennek szoritok nektek és várom a beszámolót.

babe
ne készülj hogy bemehet a férjed mert nem lehet sajna, én is azért akartam karácsony előtt elmenni magánba hogy a férjem is láthassa csak még nagyon elbújt a kis drága.

nekem nem fájt abszolút a hsg és nem is vettem be gyógyszert meg nem is kaptam bár én a szt imrében csináltattam.
utána kicsit görcsölt a hasam másnap de elviselhető volt.

sajtikám
drukkolok hogy az első lombik összejöjjön mint nálunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lujzici!

Sajnos még mindig nem jött meg. Remélem holnapra már megjön. Pénteken így biztos nem tudok menni. Nagyon elhúzódik ez a ciklus, ma már a 41. napon vagyok. :cry:
Kár, mert jó lett volna együtt menni.

Nekem 3 éve volt átjárhatóságim, és igaz, hogy átjárható voltam, de egyáltalán nem fájt. Pedig hatodik alkalommal tudták feltenni azt a szerkezetet. Szóval nem lesz semmi baj.
Remélem mindketten átjárhatóak leszünk! :wink:

Sztyopane!
Hát, így lehet pingpong módon átadni a bacikat. Neked is kéne vizsgálat, és addig is védekezni kellene. Nálunk apánál találtak bacit, és azután védekeztük. Engem is megvizsgáltak, de szerencsére a gynevac kúrának köszönhetően nálam nem találtak semmit.

rodina74

Sziasztok!
Én is csak tavaly voltam..... Mindenkinek B.U.É.K!!!! Sok-sok kétcsíkos tesztet!!!!

Akiknek sikerült nagy-nagy gratula!!!!

Kpn! Még én is itt vagyok a babavárók sorában, meg Rony is itt bújkál valahol....Na meg néha Babszika is felbukkan. Sajna még nekünk sem sikerült.

Lujzici! Nekem nem volt átjárható egyik petevezetékem se, de nem fájt a hsg. egyáltalán, inkább csak feszülő érzés volt (bár nekem nem a BMC-ben csinálták) .

Ir-es lányok! Heni és a többiek!!!!!
Nem tudom, hogy nektek volt-e ilyen vagy hasonló, azért leírom, hogy velem mi történik.
Októberben derült ki az ir-em, azóta diétázok (több-kevesebb sikerrel) + gyogyi. És most két alkalommal azt vettem észre, hogy mielőtt megjön a mensim nem barnázok napokig előtte, hanem csak simán megjön mint régen. Lehet, hogy kezd beállni a hormonszintem, na meg az ir.??? Tapasztaltatok hasonlót???

Sajt! Csak nem kezditek a lombikot????

Üdv. Mindenkinek és nagyon - sok sikert a babá(k)hoz!!!!
szöszi1977

BUÉK lányok!

Kép

Egészséget és babásodást kívánok Mindenkinek!

Kép
avarka

Lujzi, nem fog fájni a HSG, én nem voltam átjárható és mégsem féjt, egyébként tényleg 2 perc az egész.
Szerintem nincs esély rá, hogy a Szűcs doki csinálja :( , mert mindenkinek az Újváry dr végzi a beavatkozást, az az idősebb, ősz hajú magas dokibácsi. De tényleg ne félj, mert nagyon jól és kíméletesen csinálja :) , nekem már volt máshol ilyen beavatkozásom és ennél kellemetlenebb volt :( , de az sem fájt.
Ha az egyik átjárható, akkor mehetsz inszemre,
ha egyik sem akkor pedig csak lombikra, de mindenféleképen felajánlanak műtét lehetőséget, nekem így volt, de nem kértem és a doki sem javasolta. Nekem csak egy petevezetékem van, mert volt egy méhenkívülim, és az az egyről kiderült, hogy már nem átjárható (2008. jan-ban még az volt) és lehetett volna műteni, de a korom miatt, meg hogy voltam már vágva, meg a korábbi méhenkívüli miatt nem javasolák. Inkább lombik.

Maccs
vörösmacska

Szisztok!
Újból többet fogok írni. Bár most hogy bejöttem dolgozni, ne tudjátok meg, mi várt az asztalomon. Mint a csatatér.
Remélem Mindenki jól van.
Én szerdán megyek a BMC-be 6 hetes UH-ra. Remélem minden OK lesz.
:lol:

Kép

Kép

babe3

Hát úgy látom, még Mindenki alszik. De jó Nektek. Vagy ennyire belemerültetek a melóba?

Lányok, akik ma mentetek a BMC-be: mi újság Veletek?
Remélem minden rendben van.

:lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Hoppá, ez egy laptető.
És megint nagy szükségem van rá, hogy minden OK legyen Velünk. De semmi baj nem történhet. Én így állok hozzá.

Csajok!!!!!!!!! Jó Reggelt!

:oops:

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?