Sziasztok!
Nagyon boldog, babásodós, babaváros új évet mindenkinek!
Lányok, a mammográfiával kapcs: kicsit mérges vagyok, mert nekem a doktornő először emlőszűrést mondott, amire azt gondoltam, hogy sima kézi vizsgálat. Ezt meg is csináltattam. Mikor visszamentünk hozzá, akkor mondott mammográfiát, és sejtettem is, hogy nem jó ez a kézi. Azért jó lenne, ha pontosabban elmondanák milyen vizsgálat kell. Na mindegy, remélem, emiatt nem fogok kicsúszni az időből.
Kispatak, akkor a II. kerületben a mammográfia ingyenes? Bár most az se világos, hogy röntgenes vagy uh kell vagy mindkettő. Na majd rákérdezek a dokitól 7-én.
Avarka, bocsánat, lehet hogy én értettelek félre túlstimu ügyben. Szegénykém, sajnállak,hogy nem stimulálódtál, de dokik biztosan tudják, mit kell tenniük, legközelebb sikerülni fog.
Sting, mi is a 7. évben vagyunk, én nem érzem, hogy vízválasztó lenne ugyanúgy szeretjük egymást, mint eddig.
Kubuspace, nekem azért nem ilyen durva a migrén, viszonylag ritkán jön, és nekem általában segít ha le tudok feküdni csöndben, sötétben aludni. Bár 2-3x volt hányás és volt hogy több napig is eltartott. Ez a balzsam érdekelne , és nagyon megköszönném, ha tudnál küldeni. Ez akkor hatásos, mikor fájdalom van? Gondolom, nem megelőzésre. Írok majd ez ügyben privit.
Andrea, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült és megértem az elkeredésed. De fel a fejjel, hidd el neked is sikerülni fog mint mindannyiunknak 2010-ben
Angi, sajnálom, hogy nem jártál sikerrel. Töltődj fel lelkiekben nyárig, és akkor újult erővel vághattok bele.