Judy, Anya maci nagyon szorítok nektek, de Luna véleményén vagyok, és biztosan nem lesz gond!
Képzeljétek lányok,
összement a pocim!! ma mondták is anyáék, hogy nem látszom 4hónapos tehesnek.. sztem most, hogy nem zabálok, nem nézek ki óriástehénnek
Detti, ezt kórháza válogatja, meg kell kérdezni előtte.
Konkri,
nagyon klassz a pocakos képed!!
Nekem 2nagy félelmem van a babával kapcsolatban. Az egyik az, hogy koraszülött lesz, mint a férjem, ugyanis sokatokhoz hasonlóan én is szeretek felkészülni a dolgokra, hogy minen flottul menjen. De ha korán érkezik.. még nem is lesz hova hazahozni
a másik, hogy nem leszünk kész a lakásfelújítással
holnap megyünk egy utolsó egyeztetésre a kivitelezővel, és ha 2hét múlva elkezdik, április végén lesz kész.. elég elkeserítő, de hát majd meglátjuk..
én tegnap csináltam egy beosztást, hogy mit mikor veszek meg.
júniusra nem hagytam már semmit. ha elhúzódik a lakásmizéria, akkor elég lesz azzal foglalkozni.
májusra csak annyi van, hogy leellenőrizzük, hogy mindent megvettünk e, ha vmit nem, akkor azt pótolni, vagy beszerezni (a 2 ugyanaz
)
áprilisban szerzem be a különböző kozmetikumokat (olaj, törlőkendő, stb.) és próbáljuk ki a bútorokat:kiságyat, pelenkázót, stb. amit anyáéktól hozunk el, ugyanis 5éve vették, és semmi baja.
márciusban szerzem be a ruhákat
februárban már nem tom mit, de majd ha oaérek leírom
és most januárban ezeket veszem meg: vízhőmérő, cumisüvegmosó kefe, hordozó kendő, gumis lepedő, sima lepedő, körömvágó olló, pvc lepedő, műanyag kiskanál, 5ml-es fecskendő, orrszívó-porrszívó, textilpelus, párásító, műanyag tálka, szobahőmérő, zene, hajkefe
jha, és tegnap óta nem tudok hason netezni, mert olyan, mintha egy fél labdán feküdnék, úgyhogy a lábammal ki kell támasszam magam. a méhem most már tagadhatatlanul a csípőmmel van egy vonalban