Sziasztok!
B.U.É.K. mindenkinek!!!!
Nálunk kb. 5 éve nem volt semmi komoly Szilveszter, most itt alvósra terveztük egy ismerős házaspárral, ahol szintén babát várnak és van már egy 7 éves csajszi, na erre én elkaptam a hasmenős-hányós vírust, karácsonykor a férjem, utána a fiam, én meg erre az egy napra, de úgy... HÚ...csak feküdni bírtam, még a lázam is felment, megint orvos...stb...hát, ennek a Picurinak itt a pocimban jól kijut a gyógyszerekből, az már biztos! Dehát mit tehet az ember lánya, ha megbetegszik, és megy fel a láza??? A fiammal szinte semmi gyógyszert sem szedtem terhesen és amúgy tiszta allergiás a bőre, pedig sokáig is szoptattam, úgyhogy ennél rosszabb talán szegény pici sem lesz!
Így a vendégek jól elvoltak a férjemmel, a gyerekek együtt játszottak éjfélig, én meg vergődtem...persze másnapra már semmi bajom sem volt!!!!
Geoo! Nekem létfontosságú kritérium a mózes, ha megteheted, én nagyon ajánlom! Nekünk fél évig vagy még talán tovább is nagyon hasznos volt, főleg, hogy téli volt a fiam, jól bebugyoláltam, bezippzároztam bele, aztán hazaértünk és beraktam a szoba közepére mózesban, kibontottam a zippzárt, overált...stb és alhatott békében, nem kellett kiszedegetni a kocsiból, felébreszteni...stb. Nálam abszolút favorit volt!!!!
Luna! Gratulálok az esküvő döntéséhez, mégha nem is változik semmi, azért sztem mégis, én ilyen régimódi gondolkodású vagyok,hogy az azért nemcsak egy papír, mégha valójában az is, de azért sztem más státusz a feleség és az élettárs!!!!
Anya maci! Én is azt vallom,hogy nagy a tévedés esélye, az amniocentézis az biztos! Nekem egy ismerősöm épp csak 35 éves, a kora miatt épp nem kellett volna neki, de ő ragaszkodott az amnio-hoz és nagyon megnyugodott, úgyhogy várd ki a végét és főleg próbálj bízni és nem stresszelni, mert az csak árt! Mi drukkolunk persze a jó eredményekhez, a nyaki redőt én nem értem, összehasonlítottam a fiaméval, ami 4 éve készült és neki 12 hetesen 0,8 volt a mostani picinek meg 2! Ezen először azért megijedtem, aztán átgondoltam,hogy na, ne már, azért akármilyen pontos Uh-k is vannak, azért 1mm-t szerintem könnyen elszámolnak egy izgő-mozgó picúrnál!!!Persze, ez csak az én véleményem.... Viszont, ha majd minden gyerkőc szépen játszik a játszón a homokban, az anyukák meg beszélgetnek, Te pedig egy percet sem bírsz megülni, mert a Te Törpéd össze-vissza rohangászik eszetlenül és Te egy szót sem tudsz beszélgetni a többiekkel, mert a Te gyereked "elevenebb", mint a többi, na, majd akkor térjünk vissza rá, hogy mit gondolsz erről!!!!
Én tapasztalatból beszélek, majd a guta ütött meg anno,hogy az én gyagya kölyköm miért nem bír már megülni a homokban csak egy kicsit....