Sziasztok!
Boni
Nagyon jók a képek, tavaly volt a manótánc amin behaltam, idén nem volt időm megnézni milyen jó kis dolgok vannak a neten.
Lina
A másik topicban a lányok sima csapvizet forralnak a tápihoz már első naptól. Én azért nem merek azt adni neki mert itt palotán nem igazán jó a víz. Lehet hogy majd 3 hónapos kora után én is újítok mert csak a víz havonta több mint 8 ezer forint és hol van még a pelus meg a tápszer. Azért görénység hogy nem ingyen adják a tápit mint régen, nem tehetek róla hogy nincs tejem.
Ancsi
Remélem megjavul a gépetek és tudsz gyakrabban jönni.
Neked és a gyönyörű családodnak is békés boldog új évet.
Csajok elaludtak a férjek? Párom hazajött 22.30kor evett és ment volna aludni, de aztán rápirítottam hogy még az éjfélt sem várjuk meg? Nekem is majd leragadt a szemem ugyan de tudtam hogy Bogyóka nemsokára úgyis felkel annak meg nincs értelme hogy fél órára lefexem mert olyankor még rosszabb. Végül éjfélkor fel is ébredt a manókám mert olyan hangzavar volt hogy a halottak is felkeltek sztem a temetőben. Kapott hamit aztán elcsendesedett kint is minden hálistennek így mindannyian lefeküdtünk. A tévében amúgy évek óta nagy kaki van egy ideig a sóder klubosokat néztük azok közül legalább lehet némelyiken röhögni.
A kedvencem a Kis Ádám eszméletlen jó dumája van.
A párommal egy ideje azon röhögünk amikor előadta hogy a plázacicák úgy beszélnek hogy mindennek a vége -csi.
Megkérdezi a csajszi hogy tetszik a vadiúj szemcsije mire a csávó közölte vele hogy szarcsi, foscsi.
Azóta mindig megkérdi Milókától párom hogy van szarcsi, foscsi?
Persze van mindig. Gyakorlatilag egész nap fosik. Most éjjel jó hígat, szinte folyt ki a pelusból, de hát most álljak le vitatkozni a dokinővel? Azt mondja ez természetes de az a baj eddig mindenre ezt mondták ő és a védőnő is sokszor látatlanban.
Szerencsére a pocakja már nem fájt tegnap mert megnyugodtam én is. Úgyis az lesz most már amit én akarok mert nem teszem ki a fiamat semmi rossznak, csak annyira felhúzott ezzel hogy meg sem hallgatott és amit mondtam azt is kiforgatta.
Boni ez tényleg jó duma műholdnak.
Örülök hogy nem fél a rokonoktól már Csiga. Ebből is látszik milyen nagyfiú már!
Monic
Danika 6 hetesen már átaludta az éjszakát? Igaz Miló is egyszer már megtette korábban még csodálkoztunk is de azóta sem.
8 körül eszik este aztán éjfél és 3 óra között (mikor hogy) újra megéhezik de nem sír csak hallom hogy küszködik az ágyban és lerúgja folyton a takaróját. Aztán ha éjfélkor evett akkor még hajnalban is éhes, ha 3 körül akkor van hogy 8-9-ig is elalszik.