Új privát üzeneted érkezett!

VIUS
Sajnálom hogy elapadt a tejed. Én még nyúzom a mellem amíg egy csepp is jön. Iszom a szar teákat meg mindent amit lehet.
Gyönyörű a füli közelről még jobban.

SUSKA
Bakker akkor befürödtem ezzel is! :twisted:
Páromnak meg sem mondom mert már így is reggel majdnem összetaposta olyan ideges volt hogy ez már a második ami szart sem ér. Asszem marad a kisedény csak az a baj hogy éjjel amikor tiszta kóma vagyok felforralom a vizet aztán tarthatom percekig a csap alá illetve már felforraltam benne az anyatejet és oda is kozmált. Tiszta ideg voltam itt szenvedtem a lefejéssel aztán odakozmálom. :(

Hogy vagytok? Hogy teltek az ünnepek? Mit kapott Olcsa?
Képek vannak?

dita75

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

timejka

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Mit is kívánhatnék még az év utolsó napjára néktek,
Sok vidám percet, asztalra jó bort, malacsültet, vidám zenéket,

Ha éjfélt ütött az óra, durranjon pezsgő,
Kezetekben pezsgőspohár, szívetek, és lelketek, lelkendező,

Így köszöntsétek, majd az 2010-es évet!!
Az Új Évben, boldogságot, örömet, szerencsét, és jó egészséget!

Kép Kép
Vendég

Boldog új évet a mamáknak, babáknak és pocaklakóknak! :)

dita75

Nagyon boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dita,
én mindig úgy feküdtem le aludni, hogy a megfelelő mennyiségű vizet betettem cumisüvegben a mikróba. Éjszaka szopiztattam, és ha még kellett pótlás, csak 15 mp mikró, aztán bele 3 kanál cucc, és már mehetett Levi szájába. Én mondjuk pí vizet használok, és soha nem forraltam. De az előzőleg este felforralt vizet is be tudod készíteni. Még Lilivel csináltam olyat, hogy felforralt víz fél literes termoszban a hálószobába, meg a cumisüveg pár kanál tápival, és éjszaka csak összeöntöttem. Addigra pont jó hőmérsékletűre hült a termoszban, de melegíteni nem kellett.

Boldog új évet kívánok Nektek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek a fórumon!:)))

Voltam dokinál, teljesen zárt a méhszáj, nem lesz tehát az Újév első babája Dorka. Streppto szűrésem és nagylabor is megvolt, végre letudtam mindent:) És végre taliztam a dokszimmal!
Ezek szerint már tuti, hogy 2010-es babóm születik:)

Puszi mindenkinek
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetben és kisbabákban gazdag új évet kívánok!

Kép

Kép

rodina74

VÉGRE elaludt a fiam ebbe a nagy durrogtatásba.
Tegnap éjjel egy szemet nem aludtunk Milókának görcsölt a pocakja.
Ma délbe sétáltunk egy nagyot és utána aludt mint a bunda meg közben is.

LINA
Újszülött kortól lehet használni azt a vizet is?
Én eddig 3 félét próbáltam ki. Humana, Jana és a szentkirályi.
A szentkirályira mondták hogy nagyon szar ne adjam neki. Ma a DM-ben vettünk Hipp vizet most azt is kipróbáljuk ha a Jana elfogyott.

Én is csináltam már ilyen termoszos balhét de olyan sokáig aludt akkor a fiam éjszaka hogy totál langyos volt mire odáig jutottunk hogy eszik úgyhogy jöhettem ki melegítani ugyanúgy! :) Most éjszaka is 7 órán át kibírta hogy nem evett igaz fájt a pocija olyankor nekem is az utolsó gondolatom a kaja.

TWIST
Nekem 20-án teljesen zárt volt a méhszájam. 21-én reggel már 2 cm és akkor született meg Miló. Éjfél körül biztos nem lesz meg de attól még születhet holnap! :)
Látom nagyon várod már, izgulsz?

Hihetetlen hogy egyedül vagyok még szilveszter napján is. Párom átment a szomszédba már 4 órája hogy mindjárt jön, megint egyedül fürdettem. Én már nem szólok! Képes még az éjfélt is nélkülem tölteni. Le merem fogadni.
Igaz nem sok vizet zavar itthon sem. Egész ünnepek alatt a gép mellett ült és pókerezett. A hátát láttam. Anya felhívta hogy most már otthon van jó ideje kipihente magát, igazán átvállalhatna egy éjszakát tőlem hogy végre aludjak egy jót és csak hebegett-habogott neki hisz még egyszer nem etette meg azt sem tudja hogy kell elkészíteni a tápit. Holnap megtanítom rá.
Megfogadtam hogy az új évben reformok lesznek, tegnap az ex elküldésével kezdtem a telefonban csak az a baj hogy nem hallgatott meg és belecsapta a telót a fülembe. Pedig lett volna annyi mondanivalóm hogy estig hallgathatta volna. De hát én egy kavarógép vagyok és vegyem tudomásul hogy a Ricsi előbb volt mint én. Ezt merte felelni arra hogy közöltem vele hogy beteg gyerek ide nem jöhet mert egy 6 hetes kisbaba is lakik itt.
A pofám leszakad.
Megírtam neki smsben hogy nem hagyom magam és ezt meg fogjuk beszélni személyesen ott nem teheti le a fülembe a kagylót.

dita75

Twist izgulok már értetek :lol:

én szülés előtt fél 6kor tök zárt voltam, majd rá egy órára már 2 ujjnyira és 4 óra múlva Zsiga a karunkban volt :wink: de lehetne az első baba az évben :lol:

Ditus ezt a nőt felrugnám műholdnak, párodnak meg egy jó nagy toll a fülibe :twisted:
Vendég

Twist,

én is nagyon izgulok :wink:

DIta,

nekem az volt az első pihent éjjelem amikor Danci átaludta magától, ez 6 hetes korában volt. Nekem párom megmondta, hogy képtelen éjjel felkelni a babához, és tényleg úgy van ahogy mondta.

Boni mami,

milyen volt otthon? Zsigmond barátkozik az otthoniakkal, vagy még mindig idegennek tekinti őket?

Én készítettem finom kajákat, de felét sem kóstoltuk meg... Pedig Danci nagoyn benne lett volna a kóstolásba, de estére nem mertem adni neki :lol: Egész este annyira vidám volt és bolondozott mintha tényleg tudná, hogy szilveszter van. Mi meg apával nevettünk rajta mert szédítő dolgokat művelt :lol:
Látszik, hogy már nem lázas, remélem éjjelre sem megy fel. Adtam azért neki lázcsillapítót, doki mondta, hogy anélkül ne fektessem le.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsigi is B.U.É.K ot kíván

Kép KépKép
Vendég

Monic ZSiga végre felfedezte,hogy a nagyszülők is olyanok,mintha mi lennénk.mindenkivel barátságos volt, édesek voltak Zoéval,ahogy elvették egymástól az ajándékokat :lol:

Danci remélem hamar meggyógyul :cry: te nem kaptad el?

apa bealudt :cry: Bódog új év :lol: :twisted: :wink:
Vendég

Dita,
én nem tudom, hogy lehet-e használni, de végül is síma csapvíz, ami 8-szoros szűrőn megy át. Én ezt már nem forralgatom. Amit nem szűrt ki, hát nem, szerintem a forralással is marad ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni mami,

szenzációsan jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem kaptam el, és egyenlőre apa sem. Teljesen meglepő, mert eddig Dancival egymásnak adták át a betegségeket. AZért voltam a héziorvosánál és kiírattam ugyanazokat a gyógyszereket felnőttben amit Danci kapott, hogyha lebetegszik akkor ne kelljen az ügyeleten sorbanállni...

De jó, hogy Zsigi végre megbarátkozott a családdal. Így igazi a karácsony :lol:
Danika egyenlőre csak a szűk családot fogadja el, nagynénik-nagybácsiktól továbbra is üvöltés van, bízom benne, hogy jövőre már nálunk is másképp lesz.

Vius,

Darinkának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Szegény kutyáim félnek a tűzijátéktól, a kicsi szorosan hozzám van bújva... De legalább örülnek, hogy hosszú évek óta ez az első alkalom, hogy itthon vagyunk velük.

Kép}
monic80

Monic biztos hamarosan Dani is barátságos lesz!

örülök,hogy nem fertőzöttetek meg kopkopkop

hú még 1 óra...

8) szemeim ragadnak lefelé bár nem is értem mé nem fexem le,magammal koccintsak?

útálom a durrogtatásokat!
Vendég

Boni mami,

Én párom is már csak "hallgatja" a tv-t, koccintani én nem tudok mert elfelejtettem kölyökpezsgőt venni. :roll: De szerintem addig szintén csak én leszek ébren, így nem is kell :lol:

Én el is búcsúzom az idei esztendőre, bemegyünk a hálóba, ott tv-zünk tovább, Danika édesen alszik itt kint a kanaplén, 2 napja (kopp-kopp-kopp) ez az első nyugodt éjjele, egyenlőre még nem sírt fel, tegnap éjjel folyamatosan sírt szegény.

Mégegyszer B.Ú.É.K mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Jó éjt Nektek,én is elvonulok :lol:
Vendég

Lányok,nincsen azóta sem rendesen netünk,(mint a kőkorszakban),de most feljöttem valahogy(egy ősrégi gépet kaptunk ideiglenesen,de olyan tetű lassú,hogy én nem idegelem magam vele). Sajnos,nem tudom kivel mi van,majd pótolom a visszaolvasást.
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok,babáknak,mamáknak,pocaklakóknak és még angyal babáknak,akik majd a pocakokba költöznek.......
Sok szeretettel gondolok Rátok és ígérem jövök,ha megjavul a gépünk. Puszi Nektek!

Kép
f.ancsi

Jó reggelt cyber barátnők ! kezdjük meg az új évet

Kép
Vendég

Sziasztok!

Boni
Nagyon jók a képek, tavaly volt a manótánc amin behaltam, idén nem volt időm megnézni milyen jó kis dolgok vannak a neten.

Lina
A másik topicban a lányok sima csapvizet forralnak a tápihoz már első naptól. Én azért nem merek azt adni neki mert itt palotán nem igazán jó a víz. Lehet hogy majd 3 hónapos kora után én is újítok mert csak a víz havonta több mint 8 ezer forint és hol van még a pelus meg a tápszer. Azért görénység hogy nem ingyen adják a tápit mint régen, nem tehetek róla hogy nincs tejem.

Ancsi
Remélem megjavul a gépetek és tudsz gyakrabban jönni.
Neked és a gyönyörű családodnak is békés boldog új évet.

Csajok elaludtak a férjek? Párom hazajött 22.30kor evett és ment volna aludni, de aztán rápirítottam hogy még az éjfélt sem várjuk meg? Nekem is majd leragadt a szemem ugyan de tudtam hogy Bogyóka nemsokára úgyis felkel annak meg nincs értelme hogy fél órára lefexem mert olyankor még rosszabb. Végül éjfélkor fel is ébredt a manókám mert olyan hangzavar volt hogy a halottak is felkeltek sztem a temetőben. Kapott hamit aztán elcsendesedett kint is minden hálistennek így mindannyian lefeküdtünk. A tévében amúgy évek óta nagy kaki van egy ideig a sóder klubosokat néztük azok közül legalább lehet némelyiken röhögni.
A kedvencem a Kis Ádám eszméletlen jó dumája van.
A párommal egy ideje azon röhögünk amikor előadta hogy a plázacicák úgy beszélnek hogy mindennek a vége -csi.
Megkérdezi a csajszi hogy tetszik a vadiúj szemcsije mire a csávó közölte vele hogy szarcsi, foscsi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azóta mindig megkérdi Milókától párom hogy van szarcsi, foscsi?
Persze van mindig. Gyakorlatilag egész nap fosik. Most éjjel jó hígat, szinte folyt ki a pelusból, de hát most álljak le vitatkozni a dokinővel? Azt mondja ez természetes de az a baj eddig mindenre ezt mondták ő és a védőnő is sokszor látatlanban.
Szerencsére a pocakja már nem fájt tegnap mert megnyugodtam én is. Úgyis az lesz most már amit én akarok mert nem teszem ki a fiamat semmi rossznak, csak annyira felhúzott ezzel hogy meg sem hallgatott és amit mondtam azt is kiforgatta.
Boni ez tényleg jó duma műholdnak. :)

Örülök hogy nem fél a rokonoktól már Csiga. Ebből is látszik milyen nagyfiú már!

Monic
Danika 6 hetesen már átaludta az éjszakát? Igaz Miló is egyszer már megtette korábban még csodálkoztunk is de azóta sem.
8 körül eszik este aztán éjfél és 3 óra között (mikor hogy) újra megéhezik de nem sír csak hallom hogy küszködik az ágyban és lerúgja folyton a takaróját. Aztán ha éjfélkor evett akkor még hajnalban is éhes, ha 3 körül akkor van hogy 8-9-ig is elalszik.

dita75

Dita,
én nem tudom, nálunk milyen a víz, de én ezen nem parázom. 8-szoros szűrűn átküldetem, aztán olyan, amilyen. Mondjuk amióta itt vagyunk Balatonon még nem kapott tápit Levi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Darinkának és Évinek Boldog névnapot kicsit megkésve is!

Twist látom még 2in1. (Mi LCD tv-t kaptunk a jézuskától).

Boni!
A pingvin pasid nagyon édes!

Hatalmas BUÉK mindenkinek!
Kép
20150601134430

Desviki, szuper ajándék!!!:) (Mi tavaly vettünk ilyen tévét és le sem tudunk durranni róla, tényleg jóóóó)

A szilveszter nálunk bealvós volt, 10 óra körül már húztuk a lóbőrt. Éjfélkor valami petárdázást hallottam ugyan, de aztán visszaaludtam. :)
Vendég

Sziasztok,

nálunk jól telt az utolsó óra, tv-ztünk, Danci aludt köztünk mint a bunda, még a tüzijátékra sem riadt fel, aztán éjfelkor megfogtuk egymás kezét, Danciét is (ő persze aludt közben) és úgy vártuk az új esztendőt. Aztán apa is és én is megsimiztük a pocakom és a Kistesónak is boldog új évet kívántunk. Nekem a tegnapi szilveszter életem egyik legjobbja volt, most voltunk először csak mi otthon és mégis jól sikerült :lol:
Éjfél után persze lefejüdtünk aludni, Danika reggel 8-kor kérte a tápit, megitta és utána még aludt az egész család 11-ig. De jó volt végre aludni egy nagyot...

Dita,

Danika majdnem egy éves de én még mindig nem merek neki csapvizet adni. Ha nincs itthon babavíz akkor a szénsavmentes Szentkirályit kapja.

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Moncsi!
Ez nagyon megható volt! ;)

Én féléves koráig forraltam a vizet, aztán már nem.
20150601134430

Sziasztok!!

Bocsi de most nincs időm se reagálni sem visszaolvasni csak azért jöttem hogy Mi van Twisttel???ha tudok jövök.

Sziasztok !!

B.U.É.K

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok! Még egyben vagyok, de már nagyon izgulunk. A Csiga-biga gyere ki-t énekli apa minden nap Dorkának:)
Csütörtökön még teljesen zárva volt a méhszáj, de fájások szépen voltak. Hátha kinyílik magától, reménykedem.
A szeles időben keményedik és fáj a pocim, ennyit érzek. Tegnap este és éjjel végig fájt a hasam, de amikor felkelek, mozgok, járkálok, teljesen elmúlik. Tehát ezek csak jóslók.
Ma még voltunk a piacon és egy csomó minden finomságot adtak az árusok Dorkának:) Pl. egy fél kolbászt a babának, meg diót a babának, plusz egy almát és árengedményeket a baba miatt:)) Király! Ez remélem, hogy születése után is így lesz! Remélem, hogy 20 éves koráig kapjuk a kedvezményeket:)))))))))))))
Vendég

Jó reggelt,

Twist,

Dorottya hogy reagál erre a hóviharra?
Kinek fogsz üzenni ha mentek szülni?

Kép}
monic80

Rodinának és Viusnak is üzenek, meg lehet, hogy Suskának is, ha végre szülök. Éjjel görcsöltem, de csak gyomorrontás és hasi-masi volt. A hideg időt nagyon nem bírjuk, folyamatos keményedés, rugdosás, hát a hidegfrontot sosem bírtuk. Görcseim is ilyenkor vannak. A meleg időben mindig jól voltam. Na, szóval, még 2in1 és most el is múlt a hasfájásom.
Vendég

Twist,

pedig már annyira izgulok értetek :wink:
Az én Danikámat a hó hozta, érdekes módon csak őt, a többi nő másnap szült tömegével.
Hát a Kistesót júliusban tuti nem a hó hozza majd... :lol:

Kép}
monic80

Kicsit lóg már az orrom, hogy nem jön a babóca, de még mondjuk van ideje. A férjemet is 3 héttel (!) túlhordta anyósom.
Vendég

Kép

Twist!
Ne lógjon az orrod, jönni a Bébi.

Moncsi!
Danci meggyógyult?
Júliusban mikorra várjátok Ketteskét?
20150601134430

Twist!

Nagyon jó helye lehet Dorcinak, ha nem akar kibújni!
Nagyon szurkolok! Várom a telcsit, tudod éjjel is be vagyok kapcsolva! :wink:

Bátor, ügyi kismami vagy!

rodina74

Az én orrom is lóg ja bocsi sziasztok! :oops:

Milókám popsija olyannyira ronda most már vérzik is. Kamillázom sudocreme állandóan cserélem a pelust amikor hallom hogy betojt és mégis. Nem tudom mi a fenét csináljak már vele. Szegénykémnek nagyon fájhat hisz a bőr lejött róla annyira gázos már neki a sok fositól. De persze a doki meg a védőnő szerint ez természetes. :twisted: :twisted: :twisted:

Anya szerint infralámpáznom kéne. Nincs itthon ilyenünk de ha kell akkor rohanok és veszek.
Nagyon sajnálom szegénykémet nem az a picsogós tipus de amikor odanyúlok a popijához mindig eltörik a mécses nem is csoda mert tényleg borzasztóan néz ki. Pedig aztán rám nem lehet elmondani hogy nem figyelek oda kellőképpen a babaápolásra. Nem tudom mitévő legyek. :( :cry:

SUSKA
Most jutott el az agyamig hogy írod: vízkövezni szoktad a melegítőt. Akkor ezek szerint ebbe kell vizet tenni?
A másik olyan (bár az sem működik) hogy bele kell tenni az üveget aminek a falát végülis melegíti ezáltal a benne lévő löttyöt is.
Most már ezzel kapcs is tanácstalan vagyok mert egy kurva leírást nem küldtek csak a termék oldalán van egy táblázat egy-két infoval és az avent oldalán annyi hogy 125 ml anyatejet 4 perc alatt melegít fel a megfelelő hőfokra.
Tök hülye vagyok az ilyesmihez.

TWIST
Nyugi még van idő. Én is türelmetlen voltam a végén. Már 34.-35. héten be volt készítve a kórházi pakkom!

VIKI
Te is csapvizet forraltál?
Hogy teltek nagyszülőknél az ünnepek?

dita75

Dita!
Ölelés és kitartás!

Én csapvizet forraltam, bár itt falun jó a víz. + én nagyon nagy marketing fogásnak tartom a babavizet. :lol:

A nagyszülőknél nagyon jó volt, folyamatosan ment a papa-mama, mama-papa. Szabályszerint ezzel kelt és feküdt. Bár totál papapfüggő Lackó. A nagyik vért izzadtak egy pusziért, a papáknak meg ment spontán az ölelés, puszi, cigánykodás.

Boni!
Hogy vagytok?

Nellike!
Atomjó Réka pakolós képe az iwiwen!

Évi!
Lesz nagy szülinapi bulija az ikreknek?

Zsuzska!
Hogy vagytok? Nem járkál még Olcsa?
20150601134430

Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk mindenkinek! :D

Mi dec. 18. óta betegeskedünk mindhárman. :cry: Már nagyon kivagyok..

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Dita,
Bepanthen Plus!!! Abban van némi antibiotikum is, és ha már nagyon gáz a popsi, ez szokott segíteni. Az antibiotikum tartalmától ne aggódj, nem túl sok van benne :lol:

Denika,
mi a baj???

Twist,
nyugi-nyugi, jön az a babácska :lol:

Képzeljétek, ma jöttünk haza a Balcsiról, és de. 11-kor tök aggódva hívott anyukám, hogy mi hogy fogunk hazajönni, és úr isten és ...., én meg néztem nagyokat, hogy most mi van? Mondta, hogy szakad a hó, a papa már 2x volt kint havat lapátolni..., na mindezt úgy, hogy Balatonon százágra sütött a nap. Itt Lajosmizsétől 10 km-re kezdett kb. esni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita szegény Miló :cry: remélem ez a BEphantenes cucc amit Lina ajánl beválik...

Twist ez a leány nagyon szépítkezik odabennt

:wink:

DEni jobbulást!

Vikimami
köszi, használ ZSiginek a befúvás, nem köhög.. holnap megyünk dr,nénihez vissza, kiváncsi vagyok..

hát vidéken én is adom simán a csapvizet, de itt én is ásványvizet iszok.. már gondolkodtam a tisztitón..jobban megérné

:roll:
Vendég

Jó reggelt!

Deni!
Jobbulást nektek!

Boni!
Remélem kis pingud is meggyógyul hamar!

Mi apánk mától dolgozik, fura lesz 2 hét után kettesben lenni.
20150601134430

Boni!
Zsigusz ivott már tejet?
20150601134430

Sziasztok

DENI
Jobbulást nektek! Sajnálom hogy betegeskedtek! Mi a baj? REmélem semmi komoly.

LINA, VIKI
Köszi a segítséget veszünk ma bepanthent. Remélem ez jó lesz a popijára szegénykémnek!

BONI
Örülök hogy már nem köhög Csiga!
Anyuéknál volt víztisztító kipróbálásra néhány hónapig. Nagyon meg voltak vele elégedve.

Újabb kérdés: Az aventes variálhatós cumit hogyan kell használni?
Kaptunk egy üveget amin ilyen cumi van. Már kezdek meghülyülni hogy semmihez nincs értelmes leírás. Nem is adhatnának így el termékeket hogy nincs magyar vagy egyáltalán semmilyen leírás. Mérges vagyok az ilyesmire. Nincs most időm ilyesmire hogy kitaláljam mi hogy működik egy 6 hetes csecsemő mellett.

dita75

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Dita, kitartás, nem könnyű az eleje, bár csak téged tudlak idézni már elment másfél hónap. Emlékszem amikor az első hónapon voltam túl te akkor lettél terhes és teljesen kivoltam mert Olcsa annyira hasfájós volt. Danika meg Olcsa vitte a primet itt a topikban a best of hasfájásban, sztem aki ezt megéli egyszer a többi c@r már mellékes. Bár Zsigi is hasfájós volt emlékszem az elején.

Moni, jobbulást Dancinak, szép Szilveszteretek volt.

Viki, Olcsa jön megy, tolja maga előtt az összes új járássegitőt amit kapott karira. Igyekszünk. Ti hogy vagytok?? Jah és eszi vadul Morcogi Micó főztjét. Sütőtök, borsófőzi, vadas ...... istenkirály. :P

Twist, várom az smst, drukkolok.

Képzeljétek Olcsa már egy fél és egy negyed fogas. Végén csak lesz fögunk :lol:

Kép
pgsuska

Zsuzska, gratula a fogacskákhoz!:)) Édi lehet a fiatalúr!

Dita, olvastam a blogodban szegény Milóka popsijáról, azért durva lehet, hogy vérzik is már, úgy kimarta a cucc:( Neogranormon esetleg? Bár a Bepanthen is ugyanolyan jó.
Írtad, hogy mentek dokihoz. HOlnap esedékes, ugye?
Vendég

Ditus!
Mi első évben nem használtunk variálhatós cumirészt. A 125 ml-s cumisüveg cumijával kapta a tápot.

Micó!
Örülök,h Olcsa rákapott a főztödre!!!! Mondtam én!!!! Látod látod!

Olcsának meg hamarabb kijött a foga,m int Lackónak. Most már viszont 13 fogú rém.

Mi jól vagyunk, Lacóm aranypofa! Beszélni lusta, pedig már ki tudná mondani. Van, h ki is mondja, aztán mikor újra kérjük, h mondja ki csak kiröhög minket. Enni nagyon jól eszik, nem válogat. Egyedül a túrós tészta nem csúszott neki eddig.
20150601134430

Sziasztok!

Viki,
Köszi Réka nevében a bókot, de az én lyányom, nem Nellikéé. :lol:

Zsuzska,
Gratula a fogacskákhoz! Örülök, hogy eszi Olcsa a főztödet! Réka is egyre többet eszik az én főztömből.

Dita,
Sajnálom Miló popsiját, remélem, hogy hamar meggyógyul! Milyen pelust használsz? Igaz Rékának nem volt ennyire vészes, de hetekig voltak rajta csúnya piros foltok amik a védőnő ecsetelésére sem múltak. Aztán az egyik kismami mesélte, hogy az ő lányának is volt ilyen, és csak akkor javult amikor nem használt többé Pempers pelust csak Liberot, és ez nekünk is bevált.

Denika,
Jobbulást, remélem semmi komoly!

Twist,
Nagy drukk életed legszebb napjához!

Monic,
Nagyon szép volt a Szilveszteretek! Jobbulás Danikának!

Lányok mikortól tudnak a gyerkőcök rendesen rágni? Rékának már 6 foga van, és még mindig nagyon ritka, hogy valamit megrágjon. Ha nagyobb falatot harap le valamiből, akkor rögtön öklendezni kezd.
Amúgy jól vagyunk, bár ez az állandóan változó időjárás nagyon megviseli Rékát, így többször előfordult, hogy éjszaka mellettem aludt Réka.
Karácsonyra kapott Réka kockafaló vízilóvat, és pár nap után felállt mellé, és elkezdte tologatni. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

[quote="nemone"]
írta:
nemoneViki,
Köszi Réka nevében a bókot, de az én lyányom, nem Nellikéé. :lol:

Biztos nem! A 17/19es képetek. Rékát felismerem messziről!

Nekünk is csak a libero vált be.

Ennyi voltam, mennem kell, Marót Vikire táncolunk :lol: :lol: :lol: :lol: , már húzza a kezem.
20150601134430

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánuk mindekinek!

Twist!

Sokat gondolok rád, vajon melyik napot választja a nagylányod szülinapjául?

Dita!

Esetleg napoztatni nem szoktad Miló popóját? Nálunk a Dórinak volt ilyen rongyos feneke, de naponta egyszer-kétszer pucér alvázzal úgy fektettem le, hogy az ablakon besütő napocska érje a fencót. Jót tett. Jobbulást neki!

Némóci!

Dóri még most is utál rágni, és neki másfél éves koráig nyenyőkézni kellett mindent. Miniknek szintén 6-6 foguk van, és bármit elrágnak vele. Meg a fogatlan ínyükkel. Majd Réka is belejön!

Denika!

Gyógyuljatok meg mielőbb! Mi a baj?

Viki!

Lesz szülinapi buli, már várom :) El se hiszem, hogy tényleg egy évesek lesznek... És hogy egy nap híján együtt ünnepelünk :)
Édes lehet a táncikáló Lackó :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, de szép a csipet-csapatod!:))))

Azért jó, hogy Dorkám születése kicsit messzebb kerül Szilvesztertől és Karácsonytól, így jobb is, mivel nem tudja majd a család összevonni a többi ünnepséggel!:) :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?