Sziasztok!
Bridget, kár, hogy nincs időd ránk, nem mondom, hogy nem esik rosszul, de természetesen a te döntésed, és várlak vissza szeretettel ide, ha már úgy érzed, írnál ide is.
Recon, remélem, csak a szelek bántanak, vagy ilyesmi! Drukk ezerrel
Babicsek, még én is mosni fogok ma, meg teregetni, pedig már a hátam közepére sem kívánom az egészet.
Neked legalább nem kell kifogást keresned, ha nem akarsz ma mosni, van magától
Betty, jaj de jó, már babás vagy hipp-hopp, drukkhegység neked is, és gyere majd, ha már úgy érzed, tudsz jönni
Suzy, köszi a hírhozást, kedves tőled. Jó a sztori, több ilyen csodás dolgot hallottam már, olyan jó ezeket hallani
Henne, íme a tesztlista, ha választanál, és priviben kérem szépen a részleteket megbeszélni:
Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.
A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!
Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!
Tesztek és áraik:
LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.
LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.
HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.
HCG (25 mIU) tesztkazetta = 250 Ft/db.
HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.
Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.
Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.
Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft.
A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm