Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bocsesz, lapalja, és laptető egyben :P
Nem bírtam kihagyni :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Üdv itt Henne 8)
Kép
Sok sikert nektek, reméljük mihamarabb beköltözik hozzátok a pocaklakó :!: :wink:

Babagoa
jó bulizást nektek :!:

Köszi mindenkinek a holnapi drukkokat, eltettem zsebre :wink:

betty615

szia Henne!
Üdv közöttünk! Drukkolunk, hogy minden rendben menjen és hamar 2 csíkos legyen a teszted. És figyelgeted magad? Lh teszt, hőmérőzés, ilyesmi?

Baba, Nagyon Boldog Szülinapot Neked! ISTEN ÉLTESSEN!
Sok puszi, ölelés Neked!

Betty, Te lopós!!!
:wink: :D

chrissy81

Szia HENNE

De erdekes, en is 26 leszek most januarban es a ferjem meg 31 lesz most marciusban... es mi ket eve vagyunk hazasok es mi is pont 4 honapja probaljuk a babaprojectet es meg eddig semmi sehol.... de erdekes, hogy mennyi hasonlosag van koztunk :)
mi is januarban fogunk orvoshoz menni, ha ez nem sikerul.. ugyanis most karacsonykor volt az ovulaciom, es nagyon remenykedek hogy most lesz valami.
Te nezegeted a jeleket? Mennyire vagy ismeros ebben a temaban? Tudod hogy mikor ovulalsz? Rendszeresek a mensijeid?

Udv koztunk itt, nagyon orulok, hogy van meg egy valaki aki szinte ugyanabban a cipoben jar mint en :)

De jo lenne ha egyszerre jonne ossze mindkettonknek...

Nagyon drukkolok nektek!!!!
Es ertesits a fejlemenyekrol!!!
Eni
Vendég

sziasztok,

köszi.:)

chrissy:igen, mérem a hőmet, és lh tesztet is használok. Most a várakozós stádiumomban vagyok. 17.cn-en volt pé-m, és most a 24.-en tartok.:)

eni, tényleg sok a hasonlóság. és ezek szerint még pé-nk is majdnem egy időben volt.:)

én ma is dolgozom, sajnos. Van még valaki aki hasonló cipőben jár?:)

puszi,
Henne
henne

Sziasztok CSajoik!!!

Bettym,

szerintem MINDENKI veled van!!! pussza

Chrissy,

köszike üziket, én is arra tippeltem amit írtál... majd január 5én megyek kontrollra...

tegnap fülészet volt meg fogászat, ... fogorvos le is szúrt, hogy fél éve járkálok a próbatöméssel, a gyökérkezelt fogamon..... leszúrt, mint ama pöngös röfikét :D

Baba,

boldog szülinapot!!!!! :D kérem a rókákat már jöhetnek is :D

Henne,

üdv, itt .... nem sok a 4 hónap és mindjárt már számolgatni sem kell, mert jön ama két csík :D

Bakker, lányok, én a koromat már nem is írom :D
26, hát annyi nem most voltam... konvergálok a 35 felééééé :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Köszi, de biztos vagyok benne hogy Téged is fogok még az idén (reméljük minél hamarabb) babásan látni :wink:
Ugyan Mares, a 35 még tinikor :) Viszont az én koromtól lehet sokan leülnének. :D

Chrissy

Az első baba 3 hónap után jött össze. Ő sajnos az 5 hét elején elment. Most pedig második próbálkozásra sikerült. De azt mondták nekem a missed ab után a kórházban, hogy azután vagy nagyon könnyű teherbe esni vagy nagyon nehéz. Nekünk szerencsére könnyen ment, most már csak maradjon így. :wink: Ti mióta próbálkoztok? Első baba?

Szia Henne!

Üdv köztünk! Sok sikert Nektek,remélem Te is hamar pozitív tesztet mutogatsz nekünk :wink:
recon

Köszönöm csajok!!!
Tegnap este nagyon fini vacsit csinált szerelmem, úgy belaktam, h utána órákig forgólodtam :)
Bettyyyyyy nagyon szurkolok nektek :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba.goa, utólag nagyon boldog születésnapot kívánok!

Henne, üdv itt!

Betty, drukk megy ezerrel!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hali!

Üdv az újaknak!

Bridget, mán megen hova tűntééél? :o

Baba, bódogot néked :D

Betty, remélem jól alakultak ma a dolgok, további drukkjaim szállnak felétek!

Puszinyuszi mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Betty tudósítással jöttem hozzátok!

Délelőtt írta:szó szerint idézek!
"Mindkét embrike túlélte az olvasztást, mindjárt jön értem a kaszás, és visznek a műtőbe"
És a sikeres beülti után:
"Túl vagyok, itt vannak a babók velem...megint.
Köszönöm a drukkot nektek!
Majd valamikor megyek bnetre.
puszi
Jók legyetek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hót para vagyok.

Fájdogál a hasam....Normális ez? :shock: :?
recon

Csillag
Semmi idom a semmire netre meg vegkepp...de amugy sincs kedvem most ide irogatni :roll: na nem miattad :!: Ugyhogy pusz pusz majd jovore mikor megyek haza tuti tobbet tudok jonni :!: Tesztjeidet meg folyamatosan hasznalatom 8) mutattam mar? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok,

lányok, ha jól sejtem, tudok itt esetleg rendelni ovu tesztet is?:)

köszi,
Henne
henne

Henne EHCS-nak írj privit, és tudsz rendelni bármilyen tesztet :!: :wink:

betty615

sziasztok!

Betty: Lemaradtam már ott is vannak a babák? Jajj de jó! Akkor izgulhatunk megint, nagyon szorítok!

Képzeld van eegy ismerősöm, nekik volt 4 inszemijük és nem sikerült, aztán elmentek lombikra és náluk mondjuk az elsőre sikerültek a babák. Ikrek lettek egy kisfiú és egy kislány. Nektek most a másodikra tutira sikerülnie kell!
Szóval ugye úgy tudták, hoy spontán nem lehet baba és képzeld az ikerek születése után 1,5 évvel megszületett a következő kislány teljesen spontán. Nem akarták elhinni hogy így sikerült teherbe esni.

Szóval vannak még csodák! :D

Akkor január 12.-e körül lesz tesztelés?

recon: Remélem a hasfájás elmúlt már.

Kép
babicsek

Ja és képzeljétek nincs vizünk. Pedig ma akartam mosni, hogy ne maradjanak itt a szennyesek az új évre.

Csőtörés féle van az utcában :?

Kép
babicsek

Sziasztok!

Bridget, kár, hogy nincs időd ránk, nem mondom, hogy nem esik rosszul, de természetesen a te döntésed, és várlak vissza szeretettel ide, ha már úgy érzed, írnál ide is.

Recon, remélem, csak a szelek bántanak, vagy ilyesmi! Drukk ezerrel :wink:

Babicsek, még én is mosni fogok ma, meg teregetni, pedig már a hátam közepére sem kívánom az egészet. :roll: Neked legalább nem kell kifogást keresned, ha nem akarsz ma mosni, van magától :lol:

Betty, jaj de jó, már babás vagy hipp-hopp, drukkhegység neked is, és gyere majd, ha már úgy érzed, tudsz jönni :)

Suzy, köszi a hírhozást, kedves tőled. Jó a sztori, több ilyen csodás dolgot hallottam már, olyan jó ezeket hallani :)

Henne, íme a tesztlista, ha választanál, és priviben kérem szépen a részleteket megbeszélni:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 85 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 250 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9600 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft.

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jóreggelt CSajok!!!

Jaj, de jó hírek, mámint mindenkitől de főleg Betty-től... :D

Babicsek,

hát mikor máskor ne legyen ugye víz , mint ilyenkor..... ááááá :D de remélem csak mosolyogsz hozzá!!!! év végén már csak ezt szabad!!!

REcon,

igen, lehet csak a szelek, vagy nyúlik szalag... annyira nem vagyok tapasztalt :D de csak jó lehet!!!

na futok városba aztán vissza, mert hát jó veletek dumálni

Bri,

hiáááááányzol :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok! Remélem nem baj, ha csatlakozom hozzátok. Én is hasonló cipőben járok, mint ti. 26 éves vagyok és több mint 1 éve próbálunk összehozni Kicsimmel egy babót. Eddig sajnos sikertelenül. Sajnos régebben sokáig fogi bogyót szedtem, ami rendesen tönkretette a testem. De nem adom fel! Marest és Bettit már ismerem egy másik fórumról. Remélem nem zavarlak titeket.
puffocska

Csillag

Köszi, van némi szélgörcsöm is, de már lehet én vagyok túl parás és bemesélek mindent mellé magamnak. Barna folyás nincs, csak némi fehér nyúlós. Na ezt jól megaszontam :lol:

Mares

Reméljük erről van csak szó. Már este teljes depresszióba estem, de nem adom fel :)

Szia puffocska! Üdv itt :)
recon

Recon: Gratulálok a babócához. Biztos nincs semmi baj, ne aggódj. Az új év már csak jó dolgokat hozhat.
puffocska

Babi
köszi, hogy leírtad a történetet, merítkezek belőle erőt :wink:
Köszi a drukkot is...ti most hogy álltok :?:

Puff
üdv.itt :!:
Hát téged hogy fúútt erre a szél :?: :lol: :lol:
Örülök, hogy jöttél :wink:

Mares
szedd a lábad a városból hazafelé... :lol:

EHCS
azta :shock: jól lementek a tesztek árai :!: Miért :?: Occcsóbban kaptad őket :?:

betty615

Sziasztok!

Betty, drukkolok nagyon!!!!!!!!

Recon, felesleges emiatt aggódnod, nekem a 12. hétig mindennap fájt a hasam, ez teljesen normális. Gondolj csak bele, milyen nagy munka folyik ott benn. Később meg a méhszalagok nyúlását fogod érezni! Szóval nyugi, minden rendben van!!! :wink:

Babicek, hát nem irigyellek. Én is mostam ma, de egy adag még vár rám.

Puffocska, üdv itt. Voltatok kivizsgáláson?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Betti: véletlenül vetődtem erre, de örülök, hogy idetaláltam. Most olvasom, hogy tegnap voltál babásodni. Nagyon szurkolok nektek!!!!
puffocska

beze: én már voltam, kaptam is clostyt, de nem segített. A baj az, hogy kb8 hónap volt, mire valamelyest rendeződött a ciklusm a gyógyszer után. A dokim szerint még várjunk a vizsgálatokkal. Nekem csináltak egyszer hormonvizsgálatot, az jó lett. Úgyhogy várjuk a "Csodát"!
puffocska

Puffocska, üdv néked is :) Nekem az első bébim több évre jött spontán, szóval kitartás :)

Mares, örülök, hogy jókedvű vagy, ezt már szeretem :wink:

Betty, üzleti megfontolásból olcsóbbak 8) :lol: No de majd jövőre, biztosan kénytelen leszek emelni, most ezek akciós árak, újév meg minden :)
Hogy vagy?

Recon, ne ijedezz, szerintem belefér egy kis pocifájás, később brutibb lesz, az is tök normi. Viszont ha fáj a méhed vagy petefészked, és a folyás is durva, lehet, hogy felfáztál, vagy fertőzésed, gombuszod van, arra a dokidtól kaphatsz kúpot, kenőcsöt vagy bogyókat, keresd fel emiatt, vagy akár az ügyeletes nődokit (csak vészhelyzetben ajánlom az ügyist)!
Nem lesz baj, próbálj megnyugodni, és pozitívan látni a dolgokat, okés?

Na hallé, röppenek tovább dolizni :P

esthajnalcsillag

Puffocska, én megfontolnám a dokiváltást, de persze ezt neked kell eldöntened. Én 2-őt hagytam ott, mire eljutottam a 3-hoz, aki akart és tudott is segíteni, és nem az időt húzta! Nekem ez fontos volt. A closty szerintem nem jó, de ez a magánvéleményem. Mindenesetre drukk neked is!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok CSajok!

Jaj, Puffom!!! Itten üdv, neharika... lassan megyek felétek is :D

EMberek, olyat láttam, hogy meg is írtam Betty-nek hogy jó kedve legyen tőle:

szóval december 30án olyan szivárvány volt a Mecsek felett, hogy csak na.... le is fényképeztem!!!! szerintem ez mindenkinek jó jel lesz a jövő évre!!!!

Recon,

drukk, hogy semmi ne legyen baj, de hát nem is lesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Csajok!

Sajna rosszabb híreim vannak. Ma hajnalban sajna elöntött a vér, amikor kimentem mosdóba löketszerű mensis jellegű vérzésem volt. Először azt gondoltam, hogy talán aranyér okozza, mert sajna gyakori vendég nálam a PCO diéta kezdete óta az aranyér, de sajnos pont az ellenkezőjéről kellett meggyőződnöm. Miután lezuhanyoztam ébresztettem uramat, hogy kórháztúrára kellene indulnunk. Fél órán belül be is értünk a kórházba itt Pesten, ahol a régi dokim (sors iróniája) volt az ügyeletes. UH-on megnézett, egy 8,36 mm-es nagyságú, szabályos petezsákot talált. Szerencsére hematóma vagy egyéb vérömleny nem volt látható. Kaptam lóadagban Duphastont és szigorú fekvésre ítéltettem január 4-ig (a köv. uhu időpontig). Du felkestem a rendes dokimat is, aki maunális vizsgálattam ellenőrizte a méhszájat- szerencsére teljesen zárt. A vérzés hajnal óta rózsaszínes pecsételéssé szelídült, remélem a Duphaston és a pihi segít átvészelni a következő néhény kritikus hetet.
És a nagy tanulság a fentiekből: ha PCOS beteg vagy és vv-n minden hormonértéket rendben találnak Nálad, akkor is sírd ki az utrot vagy az egyéb sárgatest pótlást. Nos nálam még él a remény, hogy augusztusban egy szép babám születhet, de innentől véresen komolyan veszek minden apró pici figyelmeztető jelet.

Kismamiknak pocaksimi mégegyszer, spontánkodóknak jó huncutkodást, PÉ váróknak szép érett tüszőket, inszemre és lombikra készülőknek pedig csupa pozitív energiát és gondolatokat kívánok!
Megyek visszaolvasok és igyekszem reagálni a hsz-ekre!
Vendég

Mares, ilyenkor szivárvány? :shock: Remélem, hogy jót jelent... :roll: Fénykép róla? Mi is szeretnénk ám látni :wink:

Csibuc, jaj, ne ijesztgess, bár gondolom te is halálra rémültél! Én mindenképpen javaslom mindenkinek a progipótlást, akinek előtte pl. nehezen jött össze a baba, vagy bármiféle gond van/volt, mert gondot nem okozhat, legfeljebb használ, megtámogatja a babát.
Remélem, most már nem lesz gond, és szépen fejlődik majd a babu tovább :wink:

esthajnalcsillag

Csibuc,

jaj, istneem, annyira megijedtem ,amikor olvastalak, de ugye akkor most minden okés??? Ha látott petezsákot akkor minden okés... ugye?!?!?!?
most hány hetes vagy???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag,

holnap reggel felteszem, mert drága párom szeretne most tv-zni és a másik gép kell hogy a telóról átvegyem a gépre, majd ide a pendrive-rol :D kicsit bonyika :D

igen, ez csakis jót jelent ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: elvileg 6 hetesek vagyunk, gyakorlatilag a petezsák mérete ennél kisebb/fiatalabb terhességre enged következtetni. Nem tudni pontosan, de a következő hetekben minden kiderül :) Elvileg most rendben vagyunk.

EHCS: igen, igazad van, mindenkinek akinem nehezen jött össze a baba javasolható a sárgatest pótlás.
Vendég

Csibuc,

pusssz8ika és vigyázzatok magatokra!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Puffocska, udv koztunk, orulok hogy itt vagy. En is 26 vagyok, igaz mi meg csak ugy 4 -5 honapja dolgozunk az ugyon. Ha ebben a honapban sem maradok terhes tuti kivizsgaltatjuk magunkat. En is az javaslom, hogy valtsal orvost. Azert tobb szem tobbet lat, es lehet h lenne valami uj javaslat , otlet ami hasznalna egy masik orvostol. En a helyedben megprobalnam. Es nagyon sok sikerult kivanok, ossze fog jonni az a baba, ne izgulj. Irj nekunk, hogy hogy halasz es mik a fejlemenyek.

Csibuc, ez nagyon remiszto, en tuti halalra remultem volna. Orulok, hogy most mar rendezodik a dolog. Pihenjel jo sokat es probalj meg nem stresszelni. Kivanom hogy minden rendben legyen. Ertesits majd minket, hogy mik tortennek veled.

Velem meg nincsenek fejlemenyek. Alig par nap telt meg el karacsony ota, meg nem lehet megtudni, hogy "sul-e kiscipo a sutoben" :) hihetetlen milyen lassan megy az ido, amikor szeretned hogy menjen ... na nem baj, majd egy het mulva tesztelek, es ertesitelek titeket! Addig is mindenkinek jo babaskodast es jo egeszseget meg sok sok szerencset a kovetkezo uj evre! Ugy erzem, hogy a kovetkezo ev mindenkinek sokkal szerencsesebb lesz, mint az idei!!!
Vendég

Csibuc, örülök, hogy nem haematoma okozta. A fekvés kellemetlen, nekem hetekig kellett az ágyat nyomnom, de a pocaklakóért mindent! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok most csak ennyit!Előre!

Kép

Kép
anyci

sziasztok,

mivel nem tudom, tudok e még jönni ma, szeretnék mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánni, sok sok babócával!:)

csibuc:pihenj sokat. én is azt tudom mondani, a babóért mindent megtennék, ha pihenni kell, hát pihizz sokat!:)

EHCS:ment a privi, köszi.

Puszi,
Henne
henne

Sziasztok!

Csibuc: Nagyon megijesztettél. Tarts be minden előírást, most ez nagyon fontos. Nagyon örülök, hogy jobb lett a helyzet! Nyugodj meg, minden rendben lesz. :wink:

Lányok én is szeretnék nektek nagyon boldog új évet kívánni, sok-sok babával és pocaklakóval. Gondolom éjfélkor sokan fogunk egy dologra gondolni. :) Remélem az új év új erőt ad nekünk, és eredményes lesz mindannyiunk számára. 2010 a mi évünk lesz! :D

Kép

Legyen szép az év utolsó napja mindenki számára és persze az első is!
Kép

Kép
babicsek

Sziasztok lányok! Én is gondolkodtam doki váltásban, majd januárban.

Csibuc: Én biztos bepánikoltam volna. Örülök, hogy minden rendbenvan. Pihenj sokat!

Kívánok mindannyiunknak nagyon boldog új évet és sok pozitív tesztet!
puffocska

Csibuc bébi
Nagyon sokat pihizzél, feküdj, ne is nagyon kellj fel....
Puffocska
Üdv itt
Briiiii
Hiányzol, jól vagy? Minden oké?
Mares
Szép szívárványt látni jót jelent :)
Betty
Nagyon izgulok, sikerült, én tudom :)

Mindenkinek Boldog Újévet!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Csibuc: Pihenj sokat,meglásd,minden rendben lesz:-)

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik vásároltatok tőlem teszteket, jövőre is tegyétek :D
És köszönöm a kitartást, meg hogy írtok ide, mert a mások gyámolítása, bíztatása, a sok szurok meg drukk nagyon elkelnek itt mindenkinek úgy gondolom, jövőre is várok szeretettel ide mindenkit, akár babára váró, akár már babás, vagy bárki, aki szeretettel közelít a másik felé!

Nagyon Boldog, Gazdag, Babás, Szerencsés Új Esztendőt Kívánok Sok Szeretettel:

Esthajnalcsillag

Kép

esthajnalcsillag

Mares megkért, hogy tegyem fel a szivárványos képét, remélem mindenkinek megszínesíti a napját :!: :wink:
Kép

betty615

Sziasztok!

Kép

BUÉK mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!!!

Bettym,

te egy istennő vagy :D

nagyon köszike hogy feltetted, de nekem indulnom kellett Kalocsára, itt szilveszterezünk, és a net olyan lassú volt hogy nem tudtam még azt sem megnézni, amit ti írtatok, uram meg már ott toporgott hogy na menjünk már mert elkésünk az ebédről :D

lányok, nagyon szeretném ha a kis szivárványom MINDENKINEK jót hozna 2010-re :D

pussssssssssssszika :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

RÉGI MAGYAR ÁLDÁS ÚJESZTENDŐ KÜSZÖBÉN

Áldott legyen a szív, mely hordozott,
És áldott legyen a kéz, mely felnevelt.
Legyen áldott eddigi utad,
És áldott legyen egész életed.