Új privát üzeneted érkezett!

Heni,

akkor megyek érte én mert 2hét múlva tudna ő csak menni. Hát... én faltam rendesen :oops: , de édességet csak pindurit :shock: . De nem híztam :D :D :D -7 kg nál tartok még 3-4 -el kiegyeznék lombikig :D utána már hízni akarok :!: :!: :!: Akkor kérek időpontot angyalka féle IR-hez. Bakker -20kg :shock: :shock: :shock: na ez a nem semmi!!! Gratulálok a kitartásodhoz!

Enyém meg a lapalja!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

sajtocska küldtem pü-t!

Kép
sztyopane

Sztyopi!

csak így tovább, ügyi vagy!!!

Ja mostmár a lapalja is az enyém!!!! :) :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

csajok:annyira kitartóak vagytok pl:Heni -20kg az tényleg nem semmi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ennek a manónak össze kell jönnie!!!!!!!!!!!!!!most már hamarosan!

Styopikám:te is nagyon kitartó vagy!Sajnálom hogy nem tudtok jan kezdeni de hamar elmegy az az egy hónap!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

most már én vagyok a lap alja és majd figyi mindenkinek nem laptetű hanem lapalja hozza meg a sikert!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok,

voltunk ma sperm.vizsgálaton...hát, nem volt Mártika és Irénke...teljes káosz uralkodott...viszont beszélgettem 2 csajszival, mind a 2 első lombik, pozitív teszttel :D az eggyik 40 éves 1 petike termékenyült meg és van egy zebracsíkos teszt a zsebében :D :D :D olyan jó volt látni őket :D Lujzicinak kértem HSG időpontot,hogy nyugodtan pihenhessen a tudattal,hogy emiatt nem csúszik a projektje :D

Sztyopika:nem volt dr.nő,így amiől tegnap beszéltünk nem tudtam megkérdezni :cry: szerintem is mehetsz egyedül a receptért...hány nap múlva lehet őket felhívni a sperm.vizsgeredmény miatt???

Heni: -20 kg :shock: nem is csodálom,hogy beleszerettél magadba :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal:Szia!

Akkor jó sok erőre kaptál most,hogy láttál 2 +++++++ tesztel gazdagodott kismamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én mikor kicsit belegondolok a 3.is sikertelen inszemnek és látok valami kismamis , babás dolgot,vissza kell fognom az érzelmeimet és csak arra koncentrálok hogy előre kell nézni és nem hátra és nekem is meg adatik a manó....

Kép
sting1982

Csak győzzem kivárni türelmesen.....

Kép
sting1982

Avarka, ez a túlstimu nem hangzik jól. :( Ettől én úgy félek, ez ellen nem lehet sehogy sem védekezni előre? Mondjuk ez lehet, hogy hülye kérdés.

Van valaki, aki migrénes és lombikozott? Én sajna nagyon fejfájós vagyok és félek, hogy a gyógyszerek kihozzák. Még a méhpempőtől is fájt a fejem. :( Kíváncsi vagyok egy migrénes tapasztalatára, hogy viselte a gyógyszereket.

Még egy lehet hogy buta kérdés: az emlőszűrés ugye egy sima manuális :oops: vizsgálat? Tehát azt nem géppel csinálják ugye? Mert nekem csak kézzel vizsgálták. És mondta a dokinő, hogy arról mindenképp kell papír a lombikhoz.
vayacon

sziasztok!

angyalka: nekünk pénteken volt cuccos leadás és azt mondták, hogy kedd szerda már érdeklődhetünk. Add már meg légyszi a telefonszámot ahol inzulinon voltál, meg mi az injekció neve? :oops: :D

vayacon: a migrénhez nem tudok hozzá szólni hál istennek, nem irigyellek :? Az emlőszűrést nekem rákszűrésnél csinálták és kézzel, de van a mammográfia az is emlőszűrés de gépi. Kell a lombikhoz??? Miért?

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Magánlabor:

Krama Kft 4220169 (Zugló)
Nyírő KH labor
Ciris intézet (telefon honlapján megnézhető)

Utóbbit érdemes felhívni, mert lehet, hogy ez a legolcsóbb!

Mielőbbi babásodást

kispatak
Vendég

vayacon: túl stimulációt írtam volna? :roll: Akkor igen buggyant vagyok! Nem hogy túl stimuláció, de semmilyen stimuláció jelei nem mutatkoztak rajtam! Hiába szúrt a párom, nem történt semmi! Ezért kellett leállítani a projektet! :cry:

Heni: gratulálok a -20 kg-hoz! Hogy sikerült? 2 éve én is legyűrtem -18 kg-t. Sajna a sok idegeskedés miatt visszaszedtem javarészét! De majd JANUÁR 1-től! :lol:
Lesz márciusig 3 hónapom, az nálam -12 kg. :D

http://avka.freeblog.hu

Kép
avarka

Sztyopáné:422-0-169 a tel.szám..Krama Kft,de tényleg hívd fel amit Kispatak írt,mert lehet,hogy olcsóbb és közelebb is van Neked...Gynevac a szuri neve...

Mammográfia kell a lombikhoz,de nekünk még nem gépit csinálnak,hanem ultrahangosat,mert ilyenkor még nagyon sok mirigy van a mellünkben és nem nyomják össze a gépivel...nekem így magyarázták amikor csinálták,bár én nem a Jánosban csináltattam,hanem előtte 6 hónappal a XVII.kerületben..
Hogy miért kell a lombikhoz?szerintem ha van valami nem odaillő dolog ott akkor nem lehet lombikot csinálni...

Kép

kiss angyal

Böbém: persze,hogy lesz Manód :D ...nekünk "kicsit" többet kell ezért tennünk,de meg lesz az eredménye :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Kis angyal:
mammográfiát azért kell csináltatni, mert a stimulációt követően a sok hormon injekciótól könnyebben kialakulhat bármi rendellenesség a mellben.
Én is most voltam életemben először mammográfián és a doktornőtől tudom.
Javasolta, hogy ha már meg van a terhesség és érzek valami furcsát, akkor is nyugodtan menjek el, UH-n megnéz!

A Gynevac injekciót én is megkaptam 5x1 7 naponként! Érdemes a párnak is beadatni /ha hagyja magát/.
Most kapható a szuri? Nagyon nehezen lehet hozzájutni! Ára kb: 10.000.-ft.

Kép
avarka

Avarka: ezt most nem értem...akkor miért indulhat csak úgy a lombik,ha előtte meg lett csináltatva a mammográfia???miért nem a stimus időszak végén nézik meg???

Kép

kiss angyal

Szerintem azért nézik meg, hogy tuti 100-as legyen! Ha valami eltérés van, akkor nem indulhatna a lombik, mert még nagyobb a veszély, hogy nagyobb baj legyen!

Kép
avarka

akkor u.a.-ról beszélünk :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Mammográfia lombik előtt???? :shock: :shock: :shock: Ez is lehet valami új dolog lehet, mert nekem eddig sosem kértek ilyet. Csak a nőgy. rákszűrés leletet, és ugye abban benne van a kézi mellvizsgálat is.

Vayacon!
Migrén, huh nem lehet semmi, egy percig nem irigyellek!!! Sajna pedig lehetséges, hogy a hormonoktól előjöhet kérdezz rá a dokitól egész nyugodtan!!!
Túlstimu ellen én úgy emlékszem, hogy úgy lehet védekezni, hogy rengeteg folyadékot iszol, és talán a sok fehérje erre is jó, de ebben nem vagyok bizti.
A méhpempőről akartam már kérdezni, mindenkitől.........mikortól kezditek szedni, és meddig?

Avarka!
A -20 kb, még csak -19!!! Az IR miatt csinálom a 120g os szénhidrát diétát. Sajna a mozgásban, már nem vagyok olyan lelkes, de azt is próbálgatom a Barbibicajommal :) ( rózsaszín szobabicikli :shock: )

Böbe!
nem feladni, nem elkeseredni!!!!! TÜRELEM, eljön a mi időnk is!!!! Lehet holnap már nem leszek, ezért ezúton szeretnék mindenkinek babazáporos, kakispelenkákkel teli, nagyon nagyon boldog új évet kívánni :) Az élet szép oldala, hogy mi már a carnak is örülnénk :) :) :)
Böbe, nektek külön is, boldog évfordulót!!!! Kitartás!!!

heni77

Sziasztok!

Henikém:köszis a köszöntést igen 31.én találkoztunk a párommal :lol: :lol: egy házibuliban....immár ez a 7.évünk lesz!
olyan kis romantikus volt! :lol: :lol: Tudod azt nehéz kicsit elfogadni hogy semmi olyat nem találtak amitől meddő lennék(bár találtak volna ,akkor tudnám mitől nem sikerül) igy 27évesen és mégsem sikerül...
de sokan mondják hogy "ne akard annyira"és akkor fog sikerülni mikor nem is számítasz rá...
talán van benne valami...
nah jó befejezem a sajnálkozást...

Angyal:olyan sok erő van benned...
adhatnál belőle nekem...
puszi és köszi
:lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Mammográfia:

Mamma Klinika II. Kapás utcai SZTK épületben
háziorvosi beutó ill TAJ kártya és időpontkérés 4890695
Ha nem veszik fel üzenetet hagyni, tel.számot hagyni és tuti vissza fognak hívni!

Magánlabor:

tényleg érdemes utánjárni, mi hol a legolcsóbb. Ciris általában nem olcsó hely, de laborja nem drága.

Amugy én végül a sima nőgyogyi rendelőn kértem beutalót hormonokra (talán másra is lehet) és megcsinálták ingyen a fizetős helyett.

Járjatok mindennek alaposan utána, nem kell a sok ezret kidobni, ha megy TAJ kártyára is!

Esetleg érdemes még megnézni: www.europ-med.hu
ez a budaörsi SZTK, amely magánintézmény és szuper. Az ország bármely részéről fogadnak beteget TAJ kártya ellenében (Mammográfia ott is van, de fizetős!)
Érdeklődni telefonon fogadnak-e és mikor mihez kell beutaló!

Esetleg még érdemes átnézni a Dévai-s topicba, ott is sok mindenben tudnak a lányok segíteni, mit hol lehet megcsináltatni!

Boldog uj évet és jó babásodást

kispatak
Vendég

Szia Heni!
Hozzám jöhetsz vásárolni! No cukor, csökkentett szénhidrát mindenben! :lol: :lol: :lol:

Kép
avarka

Vayacon,
migrénes vagyok kb. 17 éve, brrr ugyan nincs tapasztalom migrén-lombik ügyben, de az is rettentő nehéz volt h az első terhességem idején nuku gyógyi. (egyébként is rettentő erős gyógyszereket szedtem).
Egy ideje használok egy thai balzsamot (thaiföldről kaptam) valószínűleg a fahéj ami benne van az segített.
Kellemes illata van (kollégáim nem szerették :lol: ) potyog a könnyem, mindenem utána de sokszor használt.
Tavaly az iwiwen ismeretlenül írtam egy csomó kinti emberkének és az egyik boldogan segített nekem és küldött egy kis utánpótlást.
Ha gondolod van egy fölös szívesen elküldöm Neked.

Böbe,
hátha ad ez egy pici erőt Neked. Nálam sincs semmi, mégis 12 évet vártam a kisfiamra, persze közben rengeteg stressz, rossz párkapcsolat. aztán tisztalappal új életet kezdtem (naa nem ezt a részét kéretik követni, főleg így évforduló előtt 1 nappal :lol: :lol: )
jött a nyugalom, a béke, a megértés, a szeretet, a szerelem és Szűcs doki, és az első inszem sikerült.
Tény, egyezséget kötöttünk a párommal hogy nem beszélünk a babáról, éljük az életünket és ha a kisember úgy gondolja hogy itt az idő akkor úgyis bekopog hozzánk.

szép napot mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Avarka!
Érden van a boltod? Bár semmi extra cuccot nem szoktam venni, max a teljes kiörlésű lisztet,ill a folyékony édesítőt, de inkább nem is sütök semmit, nehogy bűnbe essek.
Múltkor is kinéztem egy tök tutkó nápolyit? talán, cukorbetegeknek ajánlották. Mondanom se kell kb 5-6 grammal kevesebb volt benne a CH ( 100 g ban ), az ára meg háromszor annyi volt, mint egy "ócska mezei" cuccnak.
Bocsi, nem téged akarlak ezzel megbántani, mármint a boltodat. Ha így is szívesen látsz, hogy nem bizti, hogy veszek valamit, :) akkor majd meglátogatlak egyszer ha arrafelé járok.
Szóval merrefelé is van ez az arrafelé?
:lol: :lol: :lol:

heni77

heni: Lehet hogy nem sokkal kevesebb a ch ezekben az édességekben, de nem mindegy, hogy milyen. Ha mindenáron édeset akarsz enni, akkor inkább ilyet egyél. A GI indexe sokkal jobb, mint a cukornak, ha jól emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni, szerintem a méhpempőt úgy szedjed, h. a mensi után, a 6. napon kezdjed és a 28. napig (vagy amíg meg nem jön...)
És biliklizz ezerrel :lol:
Úgy örülök, h. nekem nem kell figyelnem az édességgel, bár nem is vagyok túlzotan édesszájú, azért most belehúztam így az ünnepek alatt :D

Sting, nagyon boldog évfordulót Nektek holnapra!
És tényleg, ha elméletileg nincs semmi szervi problémád, akkor ha türelmesek vagyok, tuti meglenne az eredménye, csak győzzétek kivárni :?
Én 100%-ig biztos vagyok benne, h. ha türelmesen kivárnánk, összejönne, de 6 év is sok idő és már 32 évesek vagyunk. Tudom, sokan 40 évesen szülnek, de én nagyon szeretnék már, ahogy itt mindenki!

Hát ez a mammográfia nekem is újdonság... őszintén szólva, nekem még manuális vizsgálatom sem volt. De sosem mertem rákérdezni, olyan hülyén jönne ki: doktor úr, nem akar esetleg megtapizni itt fönt? :lol: Lehet, h. ez csak nekem ciki, de ez van...

Szegény Vayacon, ez a migrénes dolog... :( emésztésed rendben van??? Nekem évekkel ezelött nagyon sokat fájt a fejem, de amióta rendbejött az emésztésem, azóta semmi bajom! Ez csak egy ötlet!
navared
Szfvár

Heni!

Küldtem privit!

Leírnád nekem priviben, vagy elküldeni emailen, hogy milyen diétán vagy? Ha van leírás!?

Köszi:

Avarka

Kép
avarka

Vicky!

Köszi a tanácsot, tudom, hogy ezeknek a cuccoknak jobb a G.indexük.Ha nagyon kívánom akkor szoktam enni ilyen Norbis update cuccokat, tudom, hogy ezek azért olyan drágák, mert lassan szívódik fel a CH bennük, és ez a jó az IR re, ezért szoktam sütni a teljes kiörlésű lisztből is. Csak olyan kár, hogy ezekben is ilyen baromi sok a CH.
Vannak viszonylag ehető sütik is ebből a lisztből, de mindig káromkodok magamba, hogy ha már ilyen "cart" kell enni, igazán kevesebb lehetne benne a CH akármilyen lassan is szívódik fel :)

Úh inkább nagyon ritkán eszem édeset, velem aztán nem bacik ki senki, még ez a köcsög CH sem :lol: :lol: :lol:
Inkább én tolok ki vele, és nem eszem, dögöljön meg a lovam :)

Avarka mindjárt küldöm a privit

heni77

Tényleg!

Lugi ha zugolvasol, jelentkezz, hogy állsz?

Eszter82?

heni77

heni: Nekem az a cukrászda vált be, amit egyszer beszélgettünk. Ott a nyugati és a jászai között. Az összes sütijük nagyon finom és nem is drágák. Azt mondjuk nem tudom, hogy lehet egy rigó jancsit 4 gr. ch-ból megcsinálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Ha Pesten járok majd, mindenképpen bemegyek oda, de csak azért nem szoktam beugrani :)
Majd 11-én megyek, lesz is időm, bizti megnézem magamnak azt a cukit!!!

heni77

Sajnos a gynevacot decembertől ismét nem forgalmazzák. LÁsd: gynevac.hu. Ezen az oldalon rögtön megjelenik, ha ismét kapható lesz.

Magánlabor: Hospinvest : dg-hospinvest.hu
Én itt csináltattam meg az IR-t, és ha jól emlékszem nem volt 6 ezer forint. De ha valakit érdekel, érdemes rákérdezni. Ja, és van árlista, és emailben küldik az eredményt. Én csak ajánlani tudom őket!

rodina74

Lujzici!

Mikor mész hsg-re?
Nekem sajnos késik, így minden csúszik egy kicsit!

rodina74

Ja, látom telelni vagytok! Most bírtam csak visszaolvasni!

Lukácsné!
Nagy gratula a 8mm-es petezsákhoz!

Sajt!
Hogy vagy? Felkészültél a következő sikeres beavatkozásra?

rodina74

Rodina74: Lujzici jan 8.-án megy Hsg-re én kértem neki tegnap időpontot :D

Kép

kiss angyal

Andrea-1: hogy vagy????

Kép

kiss angyal

köszi kis angyal!

rodina74

Csajok,

holnap már nem vagyok...mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!!és azt,hogy 2010-ben mindenkinek teljesüljön minden álma :D :D :D Sok erőt és kitartást hozzá :D :D :D Jövőre találkozunk :D azaz holnapután :D :D :D

B:U:É:K :!: :D :!: :D

Kép

kiss angyal

Kedveskéim!

Kép

Kép
Minden tekintetben "Áldott" Új Évet Kívánunk! ;)

Kép

Boldogságban, Szerencsében, Sikerben és Egészségben gazdag Új Esztendőt Kívánunk!!!

a Zuram meg Én és a Kutyákok :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYH ... re=related

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok! :)

Tudja vki, hogy januárban mikor kezdenek a BMC-ben? Úgy tűnik uhura kell mennem... Ha most tényleg megjön, akkor attól félek, hogy lekésem a stimut...

Sztyopáné:
Úgy túnik most megjön, hát ezért volt a barnázás... Nem is hívtam fel a BMC-t, már felesleges...
Francos bacik!!! Sebaj, februárban van Valentin-nap, hátha ez a hónap hoz szerencsét! :)

Heni:
Drukkolok a jó eredményért és a gyors kezdésért! Folyton ámulok, hogy mennyit fogytál!!! Én nemtomhol tartok - a 15 kg biztos - majd jan. közepén méreckedünk újra a Zurammal, addig elmúlik az ünnepi menü esetleges kilónövelő hatása. ;) Asszem nem híztunk, mert a ruhákon nem érzem.

A karácsra kapott pénzmagokból - tegnapelőtt hirtelen felindulásból vettem egy farmernacit, tegnap pedig 3 nadigrágot és egy szoknyát! Óccó vóót, kínaiba-leárazva 30%-kal és anyuci is nyomott a végösszegbe egy kis lét, így kb. 8 ezerből megúsztam. Múúúúszáj volt, mert szó szerint minden gatyám leesett már rólam...
Na, most jól kihízelegtem magamnak magamot! :lol: :lol: :lol:

Sting:
Boldog évfordulót!!! :)
Mekkora, hogy szilveszterkor jöttetek össze!
A 7. év környéke azt mondják, hogy kritikus, de amelyik kapcsolat túléli és újra tudnak építkezni belőle, az nagyon jó dolog és megerősíti azt. :)

Vayacon:
Nekem még az inszemkor kérte a dokim a mammográfiát, ami három vizsgálatból állt:
1. röntgen (lapítgatják a lepényhalat, ezt utáltam :? )
2. UH
3. Manuális (kézi vezérlésre kapcsoltak) :lol:
A rtg egyáltalán nem kellemes, de ki lehet bírni.

Avarka:
Ó te szegény! Nem lehetett volna menet közben emelni az adagodat, hogy sikerüljön a stimu? Bocsi, de én még amatőr vagyok lombik-ügyben... :oops:
Sikeres fogyózást! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok, Szépjónapot Mindenkinek! :)

Kicsit eltűntem, azt gondoltam, hogy ma majd valami jó hírrel jöhetek.. hát sajna nem így van. Ma vagyok az inszem utáni 14. napon, és hát úgy néz ki beigazolódott, amit már napok óta sejtettem, a 2. inszem sem sikerült... Teszteltem, negatívat..... (plusz hő is leesett, vizes érzés odalent... holnap v. legkésőbb holnapután vér néni befigyel...) Evvan... Nem mondom hogy világvége hangulat, de azért jobb örültem volna, ha kölyökpezsgővel nyomhatnám..... Na mindegy... ma este búfelejtőnek levezetem a feszkót .. aztán hétfőn viszem a fasza nega vizeletet, hogy megtudjam azt amit úgyis tudok... Hu de jó lesz ezzel majd ott puposkodni... :twisted:

Viszont eldöntöttem, beszélek a drnővel, hogy gondolja át nekem ezt a 6 inszemet, hogy tényleg kell-e ebben a korban... és hajthatatlan leszek a témában .... mert még a februári ok, jöhet, bár most már nem sokat bízok benne (van egy olyan megérzésem, hogy nálunk maga az összehozás nem megy....).. de a 3. inszem után tegyen át lombikra, mert sem idegileg, sem fizikálisan, sem anyagilag nem igazán bírjuk ezt az egészet, így ezzel a kis eséllyel, 2 havonta... A faxxxom kivan tőle... na.. Melóhelyemen is látom hogy rühellik már ezt az egészet, a sok eljárkálást, rosszulléteimet.... Az, hogy itt agusztusig ez menjen és jóesetben majd max. évvégére talán lehessen lombik... áááááááá neeeeeem... Ráadásul az a kurva bevállalós szocpol is ketyeg már elég erősen...

Egyébként nem emlékszem már, hogy itt olvastam-e vagy más oldalon, hogy a BMC-ben melyik doki az, aki nem erőlteti az ilyen korúaknak a 6 inszemet?? Nem tudjátok véletlen?? Zeke, Szűcs? Biztos, hogy olvastam valahol, jó lenne tudni... bár remélem a drnő is el fogja fogadni az érveimet....

Na bocs mindenkitől, hogy itt jól benegatívoskodtam Szilveszterre, csak hát ma volt a tesztem napja.. azt nem jó az egycsíkkal szembesüln újra, meg újrai.. na de pont Nektek meséljek erről??? :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Reggel vissza se feküdtem, olyan sütit sütöttem hogy 7 nyelven beszél, a 8-dikat dadogja... cukor van benne, de nem gej..., ellenberger biztosan hízlalós, full csokis, úgyhogy lehet sokakat csak heccelek vele .. a neve hósipka, egy kolleganőm gasztroblogján találtam a receptet, ha valaikt érdekel :).. és biztosan meglehet lightosan is kreálni....
http://zsuzsifoz.blogspot.com/2007/12/k ... sipka.html

Na Kislányok, próbálom összekaparni a lelkecském... Harsogom a 2010. lesz a mi évünk szlogent.. aztán bódottá.. bódottá a hepinyújírre... persze csak annak, akinek már mondta pasi.. (akinek még nem, annak majd csak valami pasi mondás után ... ) :P

Szóval bujjék.... :wink:

andi
andrea-1

Kép
Kép
Kép

Drágáim!
Mindenkinek kívánok Nagyon Boldog ÚJ Évet!Boldogságott szerencsét jobb életet!!!!Puszi Ercsi

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Idén utojjára:

Boldog Babákkalteli Új Évet Kívánok mindenkinek!!!!

Puszi
Heni

Holnaptól a mi évünk lesz!!!!!

heni77

Boldog Új Évet kívánok én is mindenkinek - most Krakkóból.
Ide hozott el a férjem "telelni".
Egy csodaszép szállodában vagyunk, az idén épült. Ráadásul tegnap reggel arra ébredtünk, hogy esik a hó, és minden szép fehér! :-)

Andi: Sajnálom a nega eredményt. Remélem a dokinő meg fogja érteni az érveidet a lombik mellett. Olyan logikusak és ésszerűek, h hacsak nincs valami nagyon erős szabály a 6 inszem mellett, amiben szigorúan ellenőrzik őket,akkor szerintem bele fog menni.

Rodina: nekem is csúszott a ciklus, azért 8-án lesz a HSG, nem pedig a hét elején.
Akkor lehet, h egy napra sikerül csúsznunk? Légyszi írd meg majd, h mikorra kaptál időpontot!

Angyal: itt is köszönöm, h kértél nekem időpontot HSG-re!

Lányok: már sokan leírtátok az élményeiteket és bocs, h megint kérdezem... de akkor pontosan hogyan is zajlik ez a vizsgálat? Leginkább a technikai része érdekel...
Ha 8-ra van időpontom, akkor 8-ra a BMC-be kell mennem? Vagy a kórház nőgyógyászatára? Ha a BMC-be, akkor ott álljak sorba a recepciónál? Vagy menjek előre?
Aztán vki átsétál majd velem a kórházba? A katéterrel kell majd sétálni? Utána kell majd feküdni? Hol? Az eredményt azonnal megmondják?......
KÖSZI a válaszokat!

Kép
lujzici

Lujzi, nyugodj meg, ez a hely ebből a szempontból (is.. :)..) jobb, mint azok, ahol katéterrel kell mászkálni, itt nem, hanem ott az asztalon teszik fel a katétert! :)
Nekünk úgy volt, hogy 8-ra mentünk asszem, recin jelentkeztünk, aztán várni kellett.. Én aznap egyedül voltam HSG-s, de ha többen vannak is szerintem ugyanúgy zajlik, hogy jön a bűbáj kedves műtőscsajszi egy karton dobozzal, abban vannak a HSG-hez szükséges cuccok (anyag, lepedő..stb.).... Együtt átmentek a radiológiára a szomszédos épületbe, ott a vetkőzőben levetkőzöl alulról. Nekem direkt mondták, hogy mivel levetkőzve kell várni, majd míg a doki is odaér, ezért menjek szoknyában, az alól csak a bugyit kell levenni.. :)... Szóval szoknya,v. jó hosszú felső, így télen...
Megérkezik a doki, felfekszel az asztalra.. Az egészben a legcarabb az, hogy a lábad felhúzött pózban tartani kell a térdnél fogva.. és a lepedőre feküdve húznak!!!! a röntgenes rész alá az asztalon.... Dokker felteszi a katétert, megjön a radiológus közben, aztán kooprodukcióban megtörténik a HSG, doki nyomja az anyagot, radiológus meg nézi valami képernyőn.. Nagyjából lehet érteni amit beszélnek, nem totál kínai :)
Utána vissza BMC épületbe, várni, kapsz valami zárót.
Nagyjából ennyi :)

Én parás vagyok a fájdalomtól, úgyhogy indulás előtt otthon becsúszott egy Cataflam, + mielőtt átmentünk a radiológiára még egy, biztos ami biztos.. Semmit nem éreztem, mondom csak az a póz volt a legcarabb.. Utána pici maszatolás volt.. épp hogy pár barna csöpp... Este mikor kiment a Cataflám.. na akkor meg másnap még egy picit fájt a hasam.. de én a parás is túléltem (igaz egyből jól átjárható vagyok, úgy tudom annál aki nem, ott vannak azért fájdalmak)

Szól nyugodtan ha van még kérdés...

Pusza
andi
andrea-1

Ja és az lemaradt, hogy mindent ami zajlik végig elmondanak.. mit hogy csinálj, miikor vegyél nagy levegőt. stb... én amíg nem jött a doki, a műtőscsajszival az egész folyamatot lépésről-lépésre elmondattam... :)
andrea-1

Sziasztok Csajok!

Nem nagyon tudtam még visszaolvasni.
Andrea nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Bulizd ki magad az este, aztán jövöre biztos jön a babaeső.

Boldog Babsírástól Hangos Boldog ÚJ Évet kívánok Mindenkinek!!!!

Kép
mako30

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek és mielőbbi babásodást!

Kispatak
Vendég

Babákban gazdag boldog új évet kívánok én is!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vegyük úgy, hogy ezt a laptetőt most nem látta senki. A következő hozzászólónak felajánlva.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?