Sziasztok Csajok, Szépjónapot Mindenkinek!
Kicsit eltűntem, azt gondoltam, hogy ma majd valami jó hírrel jöhetek.. hát sajna nem így van. Ma vagyok az inszem utáni 14. napon, és hát úgy néz ki beigazolódott, amit már napok óta sejtettem, a 2. inszem sem sikerült... Teszteltem, negatívat..... (plusz hő is leesett, vizes érzés odalent... holnap v. legkésőbb holnapután vér néni befigyel...) Evvan... Nem mondom hogy világvége hangulat, de azért jobb örültem volna, ha kölyökpezsgővel nyomhatnám..... Na mindegy... ma este búfelejtőnek levezetem a feszkót .. aztán hétfőn viszem a fasza nega vizeletet, hogy megtudjam azt amit úgyis tudok... Hu de jó lesz ezzel majd ott puposkodni...
Viszont eldöntöttem, beszélek a drnővel, hogy gondolja át nekem ezt a 6 inszemet, hogy tényleg kell-e ebben a korban... és hajthatatlan leszek a témában .... mert még a februári ok, jöhet, bár most már nem sokat bízok benne (van egy olyan megérzésem, hogy nálunk maga az összehozás nem megy....).. de a 3. inszem után tegyen át lombikra, mert sem idegileg, sem fizikálisan, sem anyagilag nem igazán bírjuk ezt az egészet, így ezzel a kis eséllyel, 2 havonta... A faxxxom kivan tőle... na.. Melóhelyemen is látom hogy rühellik már ezt az egészet, a sok eljárkálást, rosszulléteimet.... Az, hogy itt agusztusig ez menjen és jóesetben majd max. évvégére talán lehessen lombik... áááááááá neeeeeem... Ráadásul az a kurva bevállalós szocpol is ketyeg már elég erősen...
Egyébként nem emlékszem már, hogy itt olvastam-e vagy más oldalon, hogy a BMC-ben melyik doki az, aki nem erőlteti az ilyen korúaknak a 6 inszemet?? Nem tudjátok véletlen?? Zeke, Szűcs? Biztos, hogy olvastam valahol, jó lenne tudni... bár remélem a drnő is el fogja fogadni az érveimet....
Na bocs mindenkitől, hogy itt jól benegatívoskodtam Szilveszterre, csak hát ma volt a tesztem napja.. azt nem jó az egycsíkkal szembesüln újra, meg újrai.. na de pont Nektek meséljek erről???
Reggel vissza se feküdtem, olyan sütit sütöttem hogy 7 nyelven beszél, a 8-dikat dadogja... cukor van benne, de nem gej..., ellenberger biztosan hízlalós, full csokis, úgyhogy lehet sokakat csak heccelek vele .. a neve hósipka, egy kolleganőm gasztroblogján találtam a receptet, ha valaikt érdekel
.. és biztosan meglehet lightosan is kreálni....
http://zsuzsifoz.blogspot.com/2007/12/k ... sipka.html
Na Kislányok, próbálom összekaparni a lelkecském... Harsogom a 2010. lesz a mi évünk szlogent.. aztán bódottá.. bódottá a hepinyújírre... persze csak annak, akinek már mondta pasi.. (akinek még nem, annak majd csak valami pasi mondás után ... )
Szóval bujjék....
andi