Új privát üzeneted érkezett!

Meli,

íme a pocakfotó:

Kép

Kép
gota79

Gota: szép királylány lak :)!!!!

Köszi az ünnepek jól teltek:) babaszékban tudunk már ülni :)

Üdv.
Aisha
aisha

Köszi Aisha, csak néha belegondolok hogy milyen lesz még, ha már most ilyen :shock: :shock:

Kép
gota79

Gota: ne aggódj...van egy képem a szülés napján....te jó ég, mint egy bálna úgy nézek ki...de aztán eltűnt szépen ahogy a baba megszületett :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Gota!
Szép kis pocid van nem mondom! :wink:

Aisha!
Nem mondod hogy Zyva 2 hónaposan már ül??? :shock: Vagy csak én értelmeztem már megint rosszul. :lol: Milyen a babaszék?

Lucuzs!
:cry: nem is tudom mit írjak.....aaaaaaaaanyira drukkoltam. De lehet hogy nem eléggé......Na sebaj, majd most!!!!!Érzed????? :lol:

Meli!
Tündér vagy!
Hmmmmmmm, mi az hogy ciklus??????:D Már megint nemvan nekem olyan. 23.-án a 41.cnen elmentem egy uhura mert megjövősen fájt a hasam már kb 1 hete és volt fura barnás rózsaszínes nyákom 3napig a 30-32.napig. Természetesen nincs semmi csak egy 8,2es nyhártya és a sok pici tüsző. Érésnek semmi jele.....Hőm egészen a 30.napig tök egyenletes volt, utána megzizzent és cikkcakkol össze meg vissza......Tombolnak a hormonjaim mert idegbeteg vagyok, hajam zsírosodik mint állat, és jönnek a pattik is. Naggyon várom már hogy megjöjjön komolyan. Borzasztó hogy 8,3kg fogyás, rendszeres mozgás, "diéta" után ciklusom már megint nincs. Múlt ciklusomban is a 60.napon értem spontán. Lehet megint ezt fogja eljátszani????Miért??????Nem értem...

Ráadásul szerettem volna 6.-án 3.napit vinni kontrollra, na ez sem lesz meg, sőőőt lehet hogy maga a véreredményem se mert közölték a laborban, ahol eddig 1, max 1,5 alatt kész volt mindenem hogy lehet hogy csak 1hónap a hormonok elkészülte mert egy vizsgálat miatt nem bontják fel a reagenseket, hanem összegyűjtik a vért és ha van megfelelő mennyiségű kérés, akkor csinálják meg. Ohhhh mondom szuper, mert akkor mi a francnak fizetem a tb-t ha a 3 havonkénti vérvételemet is magánúton kell rendezzem, mert csak azzal tudok kontrollra menni.Aszonygya erre a nőci hogy tessék jönni mindig 1 hónappal hamarabb.... :shock:
ááááááááááááááááááááá

Kép Kis nyamvadék

hajni...
Budaörs

valamiért levágta a mai 36,4et :O

hajni...
Budaörs

Hajni,

ilyen a magyar egészségügy.....

Kép
gota79

Gota!
Igen tudom, de ez itt nem így működött egy pár hónappal ezelőtt.....csak azóta labort váltottak......
Meg tudod az bosszant, hogy közben meg nyomatják hogy Budaörs ilyen meg olyan gazdag város Magyarországon.......és itt helyben meg nyomatják hogy jajjj milyen szuper itt a "szolgáltatás"......
Tegnap pl. azért nem nyomtatták ki a leleteket akiknek már elkészült, mert nem jó a számítógép a laborban...Megjegyzem hogy nem csak ott szokták kiadni a leleteket, hanem a betegirányítóban és a dokiknál is.......de gondolom ott sem jók a gépek... :twisted:

hajni...
Budaörs

sziasztok.

lucuzs meg egyszer irom hogy sajnalom,remelem a kovetkezo inszemed sikeres lessz.

Julcsi nem is olyan rossz eredmeny ez figyelembe veve azt hogy eddig meg ciklusod sem volt.ebbol siman lehet pe es baba is.

gota szep pocid van,jo nagy lessz a vegere de ne aggodj nem olyan szornyu(kiveve az alavast,na az nem konnyu nagy pocival)egyebkent en magamon nem is veszem eszre hogy no a pocim,nekem a parom szokta megjegyezni hogy uristen mekkora hasad van anya :lol:

Aisha babaszek=pihenoszek?nekunk olyanunk nincs,csak hordozonk.
nagyon ugyes Zyva hogy mar tud ulni.

Hajni,szornyu ami nalatok is folyik az egeszsegugyben.mellesleg nalunk tb alapon nem csinalnak hormont :shock: menjen el privatul az ember,azt mondjak nincs ra penz.
A gorbed elegge anovus de gondolom ezt te is tudod nem mondok ujjat.
a fogyashoz gratula ugyes vagy,csak kitartas lehet hogy ez a dolog kulcsa es javulni fogsz.

Ranita akkor neketek februarban indul a mandula?jo sok ido eltelet mar a lombik ota,ideje ujra belevagni.

velunk minden okes.ma voltam ctg en jovo heten ujra kell mennem.
Modosult Noci varhato ideje,most pont akkora mint menzi szerint kell lennie.

Kép
monyo83

Hajnikám nem értelmezted rosszul amit írtam...tudod a babaszék amelyik segíti a hátat. de abban egyenesen ül :) de elfárad még....

itt egy kép hogy érthető legyen mire gondolok...lehet rosszul fordítottam le. Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
Jaaaaa, így már értem. Először én is a pihenőszékre gondoltam, nem az etetőszékre......ebbe nem később szokták a babákat ültetni a gerince terhelhetősége miatt????

Monyo!
tényleg nem árultál el nagy titkot a görbémmel kapcsolatban.
:wink: A fogyás lehet hogy segít, na de akkor miért borult fel megint minden? hiszen már kezdtem javulni ciklus terén..... :roll:

hajni...
Budaörs

Aisha, igaza van Hajninak. Ilyen etetőszékbe csak akkor teszik a babát ha már biztonságosan ül egyedül. Én nem erőltetném a 2 hós gyerkőcnek az ülést, de te tudod.....
Nem bántani akarlak, csak vélemény.:)

Hajni, fogyással ügyi vagy!:)

Gota szép pocak! :)

Lehet újabb kilótól szabadultam meg, pedig karácsonykor volt süti és minden finomság... :)
mókica

Én is csak véleményként írtam. Nem állt mögötte semmi bántó szándék!!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Nem erőltettem, hogy ott üljön. Étteremben voltunk és megpróbáltuk csak mit szól hozzá, nem lehetett kiszedni belőle, mert bőgött ha kézben volt. Csak kb 1 órát volt benne...Itthon nincs is ilyen széke...
De meglepően erős, a doki amikor vizsgálta 2 hónaposan mondta hogy 3 hónaposan szerinte ülni fog :)
Egyébként köszi a véleményeket, nem vagyok sértődös meghallgatom én a jó tanácsot és a más véleménye is érdekel...
Sőt Hajni, úgy tudom szakmabeliként tanultál erről a fejlődésmenetről...bármit szívesen veszek :)

Üdv.
Aisha
aisha

jucus80

Bocsi nem jött össze,
rajta vagyok az ügyön.
jucus80

Sziasztok!

Nem megy a képfeltöltés. :oops:
Tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszi![/img][/url]
jucus80

Ha most sem sikerül, akkor befejezem, nem bénázom tovább :D
Ebből is látszik micsoda számítógépes guru vagyok :roll:
Kép
jucus80

Jucus,
szép kis babóca!

Gota,
nagyon szép a pocid!
Énis akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aisha,
nagyon ügyes Zyva, hogy már így tartja magát!

Hajni,
hát, nem tudom miért alakul így a ciklusod!
De hidd el, mindennek oka van!
Rendeződni fog, én hiszek benne!
A fogyihoz, meg gratula, nagyon ügyi vagy!
Nekem is meg kellene szabadulnom kb.10kilótól, csak nagyon nehezen állok neki a sportnak! :? Lusta vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Megpróbálkozom a pocakfotóval is:
Kép

Bocsi,
még nem olvastam vissza nagyon, de majd igyekszem.
jucus80

Aisha!
1 órát??? :shock:
Azt mondják,akkor szabad ültetni,amikor önállóan ül fel.Rendes,szabályosan,hasalásból,láb kitámaszt,kézen támaszkodás,majd ülés.Nehéz betartani,mert általában már hamarabb igénylik az ülést,és elvileg nem lehetne.Lara is tök szép egyenesen ült már akkor is,mikor még önállóan felülni nem tudott,de ezt is csak pár héttel az önálló felülés előtt csináltuk.
Amúgy ő is 3 hósan már felülést akart volna csinálni,húzta fel magát,de az nem az az ülés.Az 7-8 hós kora között volt.
Papírforma szerint 9 hósan kell stabilan ülni,úgyhogy bőven ráér még!Inkább,minthogy aztán ezért legyen gerincproblémája :( Én úgy voltam,hogy terhelheti még egész életében,hadd erősödjön csak meg rendesen! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

elöször is köszönöm a sok jó tanácsot amit probálok is betartani.
A metet januárban emelni fogom 3szor 500mg-re, tegnap pedig a férjemtől kaptam egy eliptikus trénert. Amugy szolitsatok nyugodtan a nevemen ami ibolya

lucuzs: sajnálom ami történt legközelebb biztos sikerül
yulcsi: mennek a drukok
aisha: nagyon ugyes a kislányod
jucus80: szép kép
gota: nagyon szép pocak
melinda: Az első metes honapban 5 kilot fogytam aminek nagyon örültem azotta semmit. Most 66-67 vagyok és kb 157 cm. A tesztoszteron pedig 3,07 szoval magasabb mint kellene. A fogigátlót tavaszig gondolta a dokim de én meg ugy hogy ez az utolso levél mert nem hat szinte semmit.
Remélem reagáltam mindenre.
horibol

Gota!
Lesz ám pocakod márciusig!Mindig nosztalgiázom,ha a vonalzódra nézek :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, Hajni és Móki :)

Ülés project felfüggesztve-csak evés sokkal jobb volt így, hogy ő ott elvolt amíg én gyorsan bevágtam a kaját...igaz sok minden hülyeséget akarna csinálni, le kell állítani...
Januárban újabb oltás...apja viszi majd megint...

Jucus szép pocak :)

Üdv.
Aisha
aisha

Ma reggelre megjött piri! Semmi barna nem volt, és szép élénk piros színnel üdvözölt reggel! :lol: Annyira örülök neki!
És tele vagyok izgalommal, hamarosan megyek uh-ra, a pontos napot még telefonon kell egyeztetnem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok! Kivelmivan? Mit kaptatok karácsonyra?

Én a régóta vágyott digitális konyhai mérleget kaptam meg, gyönyörű és nagyon okos, öröm lesz vele sütni-főzni. :D

Timcsi! Loviné! Mókica! Ranita! Lesz tesztelés mostanában? Ki mér hőt?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én nem mérek hőt, nincs erő, kedv, meg nem mindig ugyanakkor kelek. Már 2 napja majd szét szakad a hasam, elvileg holnap kellene megjönnie, de mint tudjuk nálam ez korántsem biztos.

Karácsonyra a férjemmel közösen egy mosogatógéppel és egy szárítógéppel leptük meg egymást. Ezen kívül kaptam még sok mindent másoktól, de nekem ezek a legkedvesebbek, nagyban megkönnyítik az életem.

Kép
timcsi82

Gota, jucus: szép pocakfotók, pocisimi Nektek!

Aisha: hát én is úgy tudom, hogy az ülést ennyi idősen még nem szabad erőltetni, de látom már amúgy is felfüggesztettétek :)

horibol: a -5 kg első hónapban nagyon szép eredmény, csak így tovább. Nálam 7-8 kg után megállt a fogyás, de kiderült, hogy a rosszalkodó pajzsmirigyem okozza :(

Lucuzs: grat a pirihez, ezek szerint kezd a szervezeted beállni "jó kerékvágásba", ami tök jó :D

móki: mérted a súlyodat mostában? :)

hajni: nem vagyok nagy hőgörbe-guru, de szerintem is eléggé sanszos az anovus ciklus :(

Rólam: ma hajnalban sajna elöntött a vér, amikor kimentem mosdóba löketszerű mensis jellegű vérzésem volt. Először azt gondoltam, hogy talán aranyér okozza, mert sajna gyakori vendég nálam a PCO diéta kezdete óta az aranyér, de sajnos pont az ellenkezőjéről kellett meggyőződnöm. Miután lezuhanyoztam ébresztettem uramat, hogy kórháztúrára kellene indulnunk. Fél órán belül be is értünk a kórházba itt Pesten, ahol a régi dokim (sors iróniája) volt az ügyeletes. UH-on megnézett, egy 8,36 mm-es nagyságú, szabályos petezsákot talált. Szerencsére hematóma vagy egyéb vérömleny nem volt látható. Kaptam lóadagban Duphastont és szigorú fekvésre ítéltettem január 4-ig (a köv. uhu időpontig). Du felkestem a rendes dokimat is, aki maunális vizsgálattam ellenőrizte a méhszájat- szerencsére teljesen zárt. A vérzés hajnal óta rózsaszínes pecsételéssé szelídült, remélem a Duphaston és a pihi segít átvészelni a következő néhény kritikus hetet.
És a nagy tanulság a fentiekből: ha PCOS beteg vagy és vv-n minden hormonértéket rendben találnak Nálad, akkor is sírd ki az utrot vagy az egyéb sárgatest pótlást :!: Valaki írta nekem pár nappal ezelőtt, hogy kacsinál is szép magas volt a progi szint, mégis bekövetkezett aminek nem kellett volna. Nos nálam még él a remény, hogy augusztusban egy szép babám születhet, de innentől véresen komolyan veszek minden apró pici figyelmeztető jelet.

Kismamiknak pocaksimi mégegyszer, spontánkodóknak jó huncutkodást, PÉ váróknak szép érett tüszőket, inszemre és lombikra készülőknek pedig csupa pozitív energiát és gondolatokat kívánok!

Ölellek Titeket!
Vendég

Csibuc! Akkor hajrá pihi!!!+++++++Drukkk Babóca kapaszkodj!+++Meg fog ez a bébi születni! :)

Jucus, szép babó!

Valamelyik nap ráugrottam a mázsára, akkor ha a csizmát nagykabátot leszámítom fogytam egy kilót. :) De még a rendes reggeli mázsálás nem volt. :)
mókica

csibusz: drukolok hogy minden rendbe jöjön és egy gyönyörű babád születhesen
horibol

Csibuc,
mennek a babaragacsok!
Erős kis babócátok van, kapaszkodik rendesen!
Pihizz sokat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs,
nagyon örülök, hogy ilyen szép ciklusod volt.Ez tényleg nagyon jó, hogy nem volot semmi barna!Hát, hiába kellett az az utró!
Hajrá kövi ciklus!
Mikor kezded a clostyt?
Első uhu?

Horibol,
doki váltáson nem gondolkodtál?

Velem nincs semmi különös, várakozó állásponton vagyok, és nagyon bizakodva várom a jövő évet, mert az idei évnél rosszabb már talán nem lesz!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csibuc! Akkor most csak a pihire koncentrálj!

Meli! Szerintem az utró mellett kellett a closty és a tüszőrepi is ehhez a szép eredményhez.
Újév napján kezdem a clostyt, hétfőn telefonálok uh-időpontért.

Kívánom, hogy a 2010-es év a miénk legyen!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Csibuc!
Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen!!!!

Lucuzs!
El is hiszem hogy nagy volt az örömöd, hogy megjött rendesen.Énisakarooooooom.......

Csajok!
Köszi hogy rápilláztatok a görbémre. Csodát nem vártam tőle. Azt hiszem megint várok kontrollig, ami 6.-án lesz már ha ugye elkészülnek az eredményeim, aztán uccu neki új ciklus. Bár ilyenkor szokott az bekövetkezni, hogy érek egyet spontán.

És most még gyorsan, mert holnap nem biztos,hogy jövök, mert megyünk szilveszterezni. Ma jól be is vásároltam cipőt, bolerót, kabátot és szépítkező szereket a bulihoz. Soha nem csináltam még ilyet, sőőt olyan ruha és cipellő lesz rajtam amit életemben nem vettem volna fel. Talán öregszem? :twisted: :lol:

[size=18]Mindenkinek kívánok sikerekben, erőben, egészségben, zebracsíkos tesztben,babában gazdag új évet!Minden álmotok, vágyatok váljon valóra!!!

hajni...
Budaörs

Hoztam nektek egy kis kóstolót a szilveszteri sütimből, még friss meleg mindegyik.
Kép

Kép
timcsi82

Timcsi!
Hogy Te milyen ügyes vagy! :o Az a szívecskés milyen? Kakajós?Receptet kaphatok? :roll:

hajni...
Budaörs

Köszönöm a dícséretet, és még milyen finom tejjel..... Nesze neked IR :)

A recept:
Csíkos formakalács

Hozzávalók:

35 dkg liszt

2,5 dkg élesztő

1/2 evők. cukor

2 dl tej

1 dl olaj

5 dkg cukor

1 db tojás (kicsi)

1/2 teásk. só (5 gr)

1,5 dkg kakaópor

Elkészítés:

Az élesztőt a fél evőkanál cukorral a langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet 1/2 dl olajjal, a sóval, a tojással, a cukorral és az élesztős tejjel jól összekeverjük (robotgép csiga formájú keverőjével, kenyérsütő géppel vagy kézzel dagasztjuk. Elfelezzük a tésztát. Az egyik felét egy tálba tesszük és letakarjuk. A másik felébe beledagasztjuk a maradék 1/2 dl olajjal elkevert kakaót (érdemes ezt a felet a keverőtálba visszatenni). Ezt a tésztát is lekakarjuk, és mindkét tésztát langyos helyen kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük..

A megkelt tésztákat egymás után kinyújtjuk, lehetőleg téglalap alakúra és olyan hosszúra, mint amilyen az előkészített három forma hossza együtt. A fehér lapot vékonyan megkenjük olajjal, majd ráhelyezzük a kakaós lapot úgy, hogy lehetőleg pontosan fedje a fehér tésztát. Ezután szorosan felcsavarjuk, mint a beiglit, és a rudat három egyenlő darabra vágjuk. A rudakat az előkészített formákba csúsztatjuk, és a formák mindkét végét lezárjuk a fedőjükkel, majd ismét 20-30 percig kelesztjük. Ezután 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és 35-40 perc alatt készre sütjük.

Nekem sikerült beszereznem a sütőcsövet hozzá, de ha nincs simán megfonod, vagy csak betekerve megsütöd, úgy is nagyon fini.

Kép
timcsi82

Sziasztok!
Jó reggelt! Hát eljött az év utolsó napja.

Meli!
Ezt Te írtad:
Köszönöm a segítő szavaitokat!Nagyon jól esik.Még pár napig nyalogatom a sebeimet, aztán lábra állunk, és megyünk tovább, amíg el nem érjük a legnagyobb vágyunkat, és lesz babánk!
Mert igenis lesz!

Ezt a pár mondatodat soha ne felejtsd el!!!!
Én is kívánok Nektek nagyon sok erőt és kitartást!!!!

Horibol!
Üdv közöttünk!

Princzike!
Tündéri a babód!
A mi képünk nem sikerült ilyen jól.

Gota!
Szép babalak!

Csibuc!
A vérzés nem feltétlenül jelent rosszat, sok pihi és nyugalom!!! Nem szabad kombinálni!!!!
Én a terhesség elején majdnem két hétig véreztem.

Magamról:
jó lett a terheléses cukrom. 0p:4,4 a 120p: 5,2. Ennek most nagyon örülök.

Mindenkit puszilok!
BÚÉK!!!!
jucus80

Lányok!

Kívánok magunknak sikerekben gazdag, boldog, zebrás, pocakos, babás új esztendőt!!! :D

2010 a mi évünk lesz :!:
Éjfélkor a ti egészségetekre is koccintani fogok!

Puszi Mindenkinek! Találkozunk jövőre!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, majd elfelejtettem! Timcsi! Eszméletlenek ezek a sütik!!! Nagyon ögyes vagy! Hol lehet kapni ilyen formákat, még sosem láttam ilyen sütiket! :shock: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hali!

BÚÉK Mindenkinek!

Ki lesz a 2010.év első zebrása???Valószínű nem én....hőm 36,7.

Timcsi, mentettem a sütid! Köszi!
mókica

Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!!
Vendég

Lucuzs, itthon sajna nem lehet kapni ezeket a formákat, az enyém Németországból van. Ti közel vagytok a határhoz, egyszer ha odaát kirándultok....

Mindenkinek nagyon boldog és reméljük mostmár babákban gazdag új évet kívánok!

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Csibuc,
én voltam az, aki említette Kacsit :roll: .
De kár, hogy nem utrót kaptál, tapasztalatból mondom, hogy sokkal jobb, mint duphaston. Pihizz sokat, minden ok lesz :!:

Lucuzs,
nem lesz teszt, de köszi, hogy ennyire bízol bennem :D . Szombatra várom pirit, ma picit barnázok, fáj a hasam is :roll: . Azért akkor is elszomorodtam, úgy látszik nekem spontán már nem lesz babám :cry: De ez akkor is nagy előrelépés, hogy barnázásból is csak 2 nap lesz, nem 5. Remélem legalábbis. Aztán és is telefonálhatok időpontért.
Jó, hogy most nálad sem volt ez a fránya barnázás. Ez az utró tényleg jó dolog :D .

Majd még jövök, kitúrtak :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Mindenkinek BÚÉK! Zebrásodást :)

Üdv.
Aisha
aisha

Gota,
szép pocak és mekkora..... :shock:

Aisha,
mikor először láttam a széket nem mertem írni semmit :roll: :D .
Mi 6 hónaposan kezdtük el használni :roll:

Monyo,
most már lassan akármikor kibújhat Nóci :D . Tessék többször életjelet adni magadról :!:

Hajni,
jó bulizást mára :!:

Timcsi,
nagyon guszta kis kalácsok :D . Kellett is gyorsan bekapnom egy kis sütit :roll: :oops: .

Lucuzs,
nem mondta a Török, hogy hányadik napon kell menned uhu-ra :roll: ?? Mert ha mondta, akkor nem kell ám időpontot kérned!

Mókica,
akkor gyütt kezdünk új ciklust :cry: De majd a következő....

És végül mindenkinek

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Álmodtál egy boldog évről,
reménykedtél igaz szívből.
A remény mára tovaszállt,
az álmod is már messze jár.
De vár az Újév ismét Téged,
Reményt hoz, és büszkeséget.
Vágyat ébreszt, és újra éltet,
boldogabbá tehet Téged,
s életed még meseszép lehet.
Boldog Új évet kívánok Néktek!

hajni...
Budaörs

Itt állunk az Újesztendő piros hajnalánál.
Vajon együtt leszünk-e, majd az alkonyatnál?
Ez Újévben merre vezet életünknek útja?
Tövisek vagy virágok közt csak az Isten tudja.
Ő vezessen igaz úton minden egyes léptet,
Őrizze meg viharoktól e boldog piciny fészket.
Adjon Isten mindnyájunknak víg kacagást, csengőt!
Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt!

Kép
timcsi82

sziasztok.

Mindenkinek kivanunk boldog uj esztendot :!:

hajra 2010es ev.

Kép
monyo83

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok

mindenkinek boldog zebraesőben, sikerekben gazdag boldog uj évet kivánok.
melinda84: továbbra is téma az orvosváltás, de igy vizsgaidőszakban nem foglalkozok vele.
timcsi82: nagyon szép és biztos finom sütik
jucus80: gratula a véreredményhez
mókica: én is kiváncsi vagyok kilesz az első zebrás, kivánom mindenkinek hogy minél előbb teljesüljön az áhitot baba.
horibol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?