Gota, jucus: szép pocakfotók, pocisimi Nektek!
Aisha: hát én is úgy tudom, hogy az ülést ennyi idősen még nem szabad erőltetni, de látom már amúgy is felfüggesztettétek
horibol: a -5 kg első hónapban nagyon szép eredmény, csak így tovább. Nálam 7-8 kg után megállt a fogyás, de kiderült, hogy a rosszalkodó pajzsmirigyem okozza
Lucuzs: grat a pirihez, ezek szerint kezd a szervezeted beállni "jó kerékvágásba", ami tök jó
móki: mérted a súlyodat mostában?
hajni: nem vagyok nagy hőgörbe-guru, de szerintem is eléggé sanszos az anovus ciklus
Rólam: ma hajnalban sajna elöntött a vér, amikor kimentem mosdóba löketszerű mensis jellegű vérzésem volt. Először azt gondoltam, hogy talán aranyér okozza, mert sajna gyakori vendég nálam a PCO diéta kezdete óta az aranyér, de sajnos pont az ellenkezőjéről kellett meggyőződnöm. Miután lezuhanyoztam ébresztettem uramat, hogy kórháztúrára kellene indulnunk. Fél órán belül be is értünk a kórházba itt Pesten, ahol a régi dokim (sors iróniája) volt az ügyeletes. UH-on megnézett, egy 8,36 mm-es nagyságú, szabályos petezsákot talált. Szerencsére hematóma vagy egyéb vérömleny nem volt látható. Kaptam lóadagban Duphastont és szigorú fekvésre ítéltettem január 4-ig (a köv. uhu időpontig). Du felkestem a rendes dokimat is, aki maunális vizsgálattam ellenőrizte a méhszájat- szerencsére teljesen zárt. A vérzés hajnal óta rózsaszínes pecsételéssé szelídült, remélem a Duphaston és a pihi segít átvészelni a következő néhény kritikus hetet.
És a nagy tanulság a fentiekből: ha PCOS beteg vagy és vv-n minden hormonértéket rendben találnak Nálad, akkor is sírd ki az utrot vagy az egyéb sárgatest pótlást
Valaki írta nekem pár nappal ezelőtt, hogy kacsinál is szép magas volt a progi szint, mégis bekövetkezett aminek nem kellett volna. Nos nálam még él a remény, hogy augusztusban egy szép babám születhet, de innentől véresen komolyan veszek minden apró pici figyelmeztető jelet.
Kismamiknak pocaksimi mégegyszer, spontánkodóknak jó huncutkodást, PÉ váróknak szép érett tüszőket, inszemre és lombikra készülőknek pedig csupa pozitív energiát és gondolatokat kívánok!
Ölellek Titeket!