Nagyon örülök hogy valahogyan idekeveredtem ebbe a topikba,még eddig fel sem fedeztem!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ami miatt rettentően örülök,hogy végre találtam egy olyan kis csapatot akik szintén vallásosak!Visszafelé még nem olvastam,majd igyekszem.
Amit magamról,családomról fontosnak tartok elmondani,hogy 1 pici lányunk van,és a férjem aki sajnos június 24.-e óta kórházban van.Ekkor ugyanis történt egy súlyos autóbalesete.Nyílt törései lettek az összes végtagján,tele van pakolva lemezekkel,a csontjaiba rengeteg csavar,fém van beültetve.Legutóbbi RTG alapján a csontok gyönyörűen összeforrtak már,de ettől függetlenül még hosszú út áll előtte,rehabilitáció stb.A bal karja pedig részlegesen le van bénulva.Ezzel majd még foglalkoznak még ezután derül ki,hogy tudnak-e vele vmit kezdeni.Nos és hát ez hogy egyáltalán még él a férjem,a gyermekem apja ez Isteni kegyelem!!!!Senki orvos nem bíztatott minket,ő mégis túlélte és velünk maradt!Én június 24.-e óta hiszek igazán Istenben!!Előtte nem is voltam vallásos.Annak hittem magam,de most jöttem rá hogy nem voltam az.Amikor megtudtam,hogy apának balesete lett,az első pillanattól csak Istenben bíztam,hogy ha ő úgy érzi,hogy apának még dolga van az életben akkor nem veszi el.Apa sorsát az ő kezébe tettem.És itt van velünk.
Lehet hogy kicsit sok voltam,de a fent leírtakban benne van,miért is csöppentem ide közétek!Remélem szívesen fogadtok.