Hát akkor én is itt volnék!
Nálunk nem volt nagy party, úgy terveztem, hogy 3asban bulizunk, de aztán jött nagyobbik hugom, mert a pasija eltűnt (remélem már nem a pasija), majd betoppantak anyósék és sógornőmék (hát hívtak ők is minket, de nem akartam menni, mire a férjem idehívta őket
) pedig már pont mondani akartam neki, hogy ha az elkövetkezendő 1 évben bulit akarok csinálni, akkor csapjon le... persze nem ő pakolgatott utána... és még a nyakamon a gyerek szülinapja, József nap, férjem szülinapja... de lehet megoldok mindent egyszerűen, úgy mint sógornőm- semmi készülés, volt hogy a gyerekei szüli névnapján még egy üdítővel se kínáltak meg, csak a teraszon ücsörögtek és lestek. szóval a gyerek tortáját leszámítva majd csak bolti süti lesz, meg üdítő és csá...
Aztán a HBO 2 órási filmjét vártam, de elaludtam rajta...
A fiúk most Mézengúzt néznek- asszem elkopik ez a dvd, mert mindennap megy
Tahti: köszi a válaszokat! Úgy látom azért Mr. Kanada tud sütni is, hát így még különdijjas is! Azt szeretném kérdezni, hogy te ott kint akkor gyógytornával is foglalkozol? Szép szakmát választottál! Ügyes vagy!
Geo: azért ez jó party lehetett, ha nem is volt kedved menni... általában így van egyébként, ha az ember rákészül egy vacak, ha meg nem akkor szuper.
Heni: miért hittem én hogy Erdélyből származol? nagyon banga vagyok, a terhesség tényleg butít
De jó lehetett Anyukádnál! Én februárban tervezem, h leutazunk az alföldre, de a nagy tervem, hogy augusztusban töltsünk ott 1 hetet nyaralva. A nagyobbik gyereknek biztos jó lenne egy kis nyaralás és anyunál a legoccóbb+ lenne egy frankó bébiszitterem és talán én is lazíthatnék valamellyest totál házimunka mentesen ám mégis teljes ellátással, és csak a két gyerekre koncentrálhatnék... és talán még strandolhatnék is már akkor.
Luna, de izgi, hétfő!!!!!!!!!! wow!!!!!!!!!!!!! előtte éjjel külön alszotok? és a vőlegényed tudja hogy terhes vagy valakitől?
a férjem mondta, mikor Marcellal voltam terhes, mikor megkérdezték tőle:
- Hallom a Kriszti terhes?
- Igen, de ha elkapom azt aki csinálta...
Na szóval ruhád van? milyen?
Tényleg Nanetto nem lehetne vmi fotó morzsát a te esküdről?
Szóval akkor beléptünk a még 2009nél is boldogságosabb évbe!
Detti: én szoktam gondolkodni hasonlókon... de az idő akkor is repül, főleg mikor már van gyereke az embernek... sztem a gyerek korom telt lassan... talán majd 10 év múlva lassulunk megint picit... Ja és én félek a nem 1 év, de fél év múlvától... de már írtam... mert tudom, hogy Marcellal a szülésig gondolkodtam, aztán azt hittem egy gyerek kakil, alszik, eszik és kész- azt nem gondoltam, hogy mi van ha nem kakil, vagy nem alszik, nem eszik... mindenki beleszól mindenbe, mindenki mást mond, hogy látom el a munkám úgy hogy ne érezzem magam topisnak, kupis koszosnak a lakást (akkor mákom volt h tél volt és nem volt kert/udvar) és nemm mellesleg a depresszióra... most próbálom magam készíteni a nem alvásra, a sok dologra, felkészülni a legproblémásabb babára, átgondolni hogy mi hogy működhet és az első két hétbe mindenkit kizárni, hogy belerázódjunk a dolgokba... remélem a depresszió most elmarad, mert a elsőnél a tudom miből fakadt, most talán menni fog enélkül... én félek picit a június-júliustól, mert patentul akarok mindent csinálni, látni, érezni... ehhez kell terv, készülés és akarat. de talán plusz adalék lesz a nyár is- és a napfény stimulál, energiát ad, feltölt, szebbé teszi az embert... így talán minden jobb lesz...