Új privát üzeneted érkezett!

[quote="***csilla***"]
írta:
***csilla***Luna, fórumunk életben tartója, merre jársz? Minden oké Veled/Veletek?

Itt vagyok, csak most en vagyok kicst leeresztve :) Esos evszak van, en a havat sem szeretem, de ez a hetekig tarto esozes is kimerito nekem :) Na de ez csak a rinya am, dolgozom azert a dolgon... igazabol semmi panaszkodnivalom nincsen :) Persze ha akarok nekem is megy :)

Almos vagyok, ez nem panasz ez teny, eleg szarul alszom ejszakankent. Ami nem azt jelenti, hogy kenyelmetlenul meg vergodve, hanem hogy felebredek hosszabb idokre es nem nagyon jon vissza az alom. Biztos ettol vagyok faradt nappal, de nem szoktam ettol fuggetlenul faradtan vagy osszetorve ebredni.
Elmentunk ma IKEAba polcokert, megdobbento milyen hamar elfaradok, egy ido utan allando leulhetnekem tamad :)
Na szoval itt minden rendben, csak egy kis napocskat szeretnek, ha lehet. De nem lehet, jovo het vegeig esozes varhato :)

luna6

Sziasztok!

Először is szeretném pótolni a karácsonyi pocakfotót, háát nem nagyon látszik, ma 2 és fél3között készült.

Ne aggódjatok az alakotok miatt, majd meglátjuk hogy alakulunk... megpróbálok én se ezzel foglalkozni, de nálam mindig a tökéletes a cél, hát majd kíváncsi leszek mi lesz x hónap múlva 8)

Kép Ilyen most a pocim :-)

Kép Még nem sok látszik, csak annyi, hogy dagibb vagyok, mint szoktam lenni :-)
Vendég

wááá :-)
most látom, hogy a képen a lábamnál a kutyák gerillaharcot vívnak :D
Vendég

Luna,
jó hogy írtál :lol:
biztos nem lehet király az a sok eső... :?
cuki a babád nagyon :)
Vendég

gondoltam berakok egy képet még a fénykoromból, hogy 8 hónapos terhesen lehessen mihez viszonyítani :lol:
itt 55kg voltam, most 59, de már lehet h 60 :shock: :lol: :wink:
Vendég

persze a kép lemaradt :oops:
Kép Cikk a Cosmopolitanben
Vendég

No és akkor most a beszámoló a 4D UH-ról!!!

háát, az egész család jóslatai ellenére, egy pici fiú növekszik a pocakomban!!! :P KISFIAM lesz!!!! :lol:
a párommal mind a ketten nagyon meglepőtünk, én még mindig a fellegekben járok, szerintem a következők miatt:
1.lesz egy jó kis anyás pici fiacskám
2.végre tudom a nemét
3.minden rendben
4.megint láttam őt
és azt hiszem még sorolhatnám :P

a vizsgálat előtt csokit ettem (benyomtam egy egész Tobleronét) :oops: , és a vizsgálat elején-közepén hihetetlen aktív volt a kismanóm!!
húú, elég durvákat rúg, úgyhogy erre már most készülök :)
volt egy olyan is, amikor kinyújtotta a lábait és elkezdett taposni, a fütyije meg ott lógott a két lába között :P
jujj hatalmas pocija van!!!! 9,4cm és 108 g :D
egyszer pedig elkezdte simizni a méhfalamat, azt hittem megeszem olyan cuki volt :lol:
rengeteget mocorgott, aztán szegényké jól el is fáradt és negyed óra után először csak a kezét rakta keresztbe a mellkasán, aztán egyre jobban összegubózott, majd a végén bealudt!!! 8)
kb úgy tekeredett össze, mint egy kakaóscsiga!! :P

ez az egész hatalmas élmény volt, és annak ellenére, hogy még picit Alien-es a fejszerkezete, csudajó volt őt egyben mozogni látni!!!

A képek nem lettek túl jók (ellenben a videóval), de azért rakok fel párat.

Mindenkinek jó pihenést, és kellemes estét, Luna neked pedig jó alvást kívánok!

Kép Az egér mutatja a fütyijét

Kép Bújós kis baba
Vendég

Mennyi sok kutya!!! :) Es joben vannak? Bar gondolom igen, egesznapos orjongest nehez lenne birni :) (a mi macskaink nem eppen puszipajtasok, de kellokeppen kikerulik egymast, es csak ritka alkalmakkor van balhe, inkabb estenkent :))

Van azert ott mar nemi pocak neked is Geoo! Es mi volt az UHn?
Szerintem en meg nem vagyok 60 kilo (bar tudom, az en pocakkepem messze nem mutat ilyen aramvonalakat mint a tied :d:d:d) de olyan 59 nagyjabol... nekem ugy tunik meg mindig nem hiztam egy egesz kilot sem :) Neha ugy tunik a merlegen, hogy igen, de aztan meg sikerul letudnom a nagydolgot es rogton kiderul, hogy illuzio az egesz :) (csak nekem ugye jobbam ki van mar tagulva a hasam igy 3. korre, hogy jobban meg is latszon a novekedes, bar allitom, hogy a harom terhesseg kozul ez eddig novekedesben a legvisszafogottabb, amit azert nem banok :) nem volt egy nagy elmeny - bar most mar vicces - baçnakent majdnem beszorulni a furdokadba :d)

luna6

Na latom kozben kiderult a kiderulni valo, hat udv a fedelzeten az ujabb kiskaloznak!!! :) Kene meg vedelmezni valo hercegno is a hajonkra, ugyhogy maradek mamik lecci szalitsatok kiscsajszikat is! :)
Nagyon jok ezek a kepek, en nem lattam ilyeneket a dokinonel... persze nem is kertem kulon, na meg nem tervezem extran ilyenre menni (lehet, hogy itt nem is lehet?! ki tudja) de ha megint odakeveredek a dokinohoz - amniokor pl mindenkeppen - majd megkerdezem kapcsolna egy Dvel feljebb :)

luna6

Kép

Kép Kezd elszunnyadni

Kép Keresztbe tett kéz és törökülés

Kép Integet

Kép

Kép Szundika

Kép Babatekercs :-)
Vendég

Geo iszonyat cukik a képek! jaj úgy vártam! kisfiú???? :-) csúcs nekünkmeg ugye a jóslatok ellenére KKISLÁNY!de én is odáig vagyok meg vissza még azóta is!!!!! vagyis már 1 hete 1 napja :-) nekem a 4d-s csak januárban lesz :-( és akkor is a közepén! hol van az még! most megyek összevágom az esküvői videókat mert én imádom az ilyesmit és bevallom annyira a szenvedélyem hogy elég profi is vagyok benne :-) ez lesz a nászajándék a páromnak! vagyis a másik fele :-) képzeljétek a kutyánkat (németjuhász) több mint 1,5 hete nem vittük a rétre sétálni! és úgy sztrájkolt hogy beült a kocsiba a vezetőülésre és még a verésre sem jött ki :-) basszus hihetetlen okos! (mindig kocsival visszük sétálni -mármint egy db-ig aztán onnan szalad!)
Vendég

sziasztok drágáim...
remélem minden kismama jól van..
köszönöm a gratukat a pocimmal kapcsolatban hát valóban nekem még ekkorka de amíg pöttöm Lali-manó jól érzi magát és mindene megvan ahhoz hogy nőjőn és fejlődjön nem zavar a dolog....
hű csajok el kell mondjam a legújabb élményünket ami tegnap este történt velünk...Én a szokásos esti megfigyelem picikém mozgását pózban figyeltem Lajosomat is rávettem egy kis poci vizsgálatra persze megint nem bírta sokáig a dolgot...
na a lényeg hogy mindketten éreztük lesz valami mert a kisfiam nagyon előre helyezkedett annyira hogy szabályosan lehetett látni egy jó nagy dudort..A párom mondta is ne tegyem most oda a tenyerem és képzeljétek a minim kirugott!!!láttuk ahogy hirtelen kiemelkedik a hasam alján a kis dudor majd vissza...olyan csodás érzés volt és egyben olyan fura is...egyre nagyobb és ügyesebb a kisfiam...áldom az Istent és a sorsot hogy ezeket a dolgokat átélhetem...fantasztikus kis csodámat a pocimban!!

geo elöször is nagyon csini kismama vagy tiszta manöken póz...jól nézel ki...
másodszor gratulálok a 4d uh.-hoz és hogy kisfiatok lesz..és főleg hogy minden rendben van ez a legfontosabb.
Tényleg egyenlőre úgy néz ki a fiúk nagyobb arányban vannak mint a lányok de fordulhat még a kocka hiszen egyre többen tudjuk meg milyen nemű a gyermekünk...a lényeg hogy egészségesek legyenek!!!!

lunám próbálj pihizni amennyit tudsz bár gondolom a családtól ez nem éppen könnyű de azért vigyi magadra:-)
neked is szép képeid vannak olyan jó hogy nálatok is minden rendben van....

jaj csajszik már alig várom hogy 5.-e legyen..mi akkor megyünk ismét uh.-ra és már nagyon várom hogy láthassam az én kis csöppömet..remélem jól van és hogy sokat fejlődött mióta nem láttuk.
mi is akarunk majd 4d uh.-ra is menni de majd csak január vége ferbuár eleje közepe felé....majd kialakul..

henikém remélem jól vagytok???
na most búcsúzom puszi mindenkinek vigyázzatok magatokra...
cupp
bibócska

Sziasztok lányok,
köszi szépen a gratulációkat.
a mai nap folyamán fiúneveket nézegettem, és a következőket találtam(a jelentésüket is melléjük írtam):
Noel - karácsony
Hilár - vidám, jókedvű
Valentin - erős, egészséges
Benedek - áldott
Erik - becsület
Ez még persze alakulni fog :P
Vendég

Bibócska,
ez szuper, hogy már érzed és láttátok is :D
Vendég

Sziasztok!

Remélem jól teltek az ünnepek mindenhol én meg amúgy se hiányoztam ahogy látom... :wink: :roll:
Próbáltam visszaolvasni de nem mindent sikerült.
Gratula az újacconynak!
Jaj látom jó sok fiú hederedik itten- fogynak az esélyeim :) de az elmúlt napok azt az érzést szülték bennem, hogy ha lány akkor örülni fogok és bánom h nem fiú, ha pedig fiú akkor is örülni fogok és bánom hogy nem lány... szóval eljutottam a vágynélküli mindegy pontra... azt hiszem így a legjobb. Most inkább az a para tört rám, hogy nehogy hasonlítgassam majd a két gyereket és én legyek az aki egyformának látja őket és próbáljam az erényeik útján terelgetni őket... de lassacskán ez a félelmem is elmúlik és csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen egyéniség is lesz "ketteske" és nem fogom elsőszülöttemet etalonnak tartani. Alig várom, hogy a kettőt együtt tarthassam a karomban- főleg hogy kisütöttük, hogy megnyitjuk fent a nagyszobát és egy darabig velük alszok... - ennek azért picit oka a karácsony is, mert annyi ajándékot kapott, hogy nem fér el csóri gyerek a lenti 17,5nm-es játszószobájába... így megnyitjuk a most limlomos fenti nagy szobát, ami csak potom 30nm... lesz vele dolgom mire szép szobát faragok belőle, de muszáj, mert "szegény" gyerek nem fér már el a sok játéktól...
Most lesz a szülinapja, de remélem, hogy ésszel fogják megajándékozni... én most azt találtam ki hogy vigyük el cirkuszba meg élményfürdőbe... anyu már csatlakozott is az ötlethez, de remélem a többieknek is lesz esze és nem kapunk újabb kacatot. Így is több olyan ajándéka van ami haza se került vagy ki se lett bontva teljesen...

A képeket láttam, és mind szuper, mind a babák, mind a burkolatok :) én úgy kb Geo, Bibó és a többiek között vagyok... Majd teszek fel fotót, de karácsonyira már nem futja, mert már leszedtük a fát, mert úgy hullott...
Ja a fotót lehet megkérek valakit hogy kicsinyítse le, mert elég fapados most a gépünk, se word, se excel, se paint...
Nálunk a karácsony egy nagy loholás volt... időm semmire nem volt, képet is alig csináltunk, jó bénák voltunk. Végül összeszámoltam- rajtunk hármunkon kívül, 21 embert ajándékoztunk meg... mire ezt kiosztottuk... viszont én kaptam 4 szuper dolgot: térelválasztó, szőrös csizma, kenyértartó, és varrógép :) remélem hagynak majd varrni is...

na majd jövök picit később ha igénylitek... :) addig is szép napot!

Kép
Kép
Kép
konkri

Geoo: Nagyon klasszak a képek, grat., hogy szép, hogy formás, és hogy kisfiú :) majd jól Rád hasonlít, ami szuper. Viszont a poci fotóid enyhén szólva kompromittálóak egy várandós fórumon :wink: :wink: , annyira csini formás vagy (még) mindenütt... látod, mert fiad lesz. Valami magyarázatot csak kell találjak az én új comb és fenékformámra, khmm :shock:
Heni, jó lenne lassan egy tábla, nem sürgetni akarlak, csak nézegetném a nemek arányát, stb...
Bibócska: hoyg Neked miylne jó lehet, h már érzed a babamozgást, sőt, kidudorodik... én már annyira várom, de nem tudom, mikor jön el. Olvastam olyat is, aki csak a 22. héten érezte meg a mozgást. Remélem, nem az a kategória lezszek... mert vhogy már a 9. hét körül mintha bugyogott volna, meg remegett volna ott valami (valaki) de az biztos vmi más dolog lehetett, mert azóta sem érzem, pedig azt hittem, majd én leszek az orvosi csoda a korai érzékeléssel.

A neten megrendeltem a Lelki köldökzsinór könyvet - alig várom, hogy olvashassam. Már akkor hallottam róla, meg az egész intrauterin kapcsolattartásról és Raffairól, mikor még nagyon távol volt a várandósság. Aztán elfelejtettem, és a minap megláttam ezt a könyvet. Hallottatok róla?
Suttogó nekem is megvan, már egyszer elolvastam, de lassan újrakezdem, hogy mire jön a baba, már kapásból jöjjenek elő a memóriámból az ott írtak, mert nekem nagyon szimpi az egész elmélet.

detti_10

Konkri,
már akartam is írni, hogy jól eltűntél, de gondoltam Kari lévén biztos házon kívül vagytok :wink:

Detti,
köszi szépen, de én egyfolytában azt hallgattam anyáéktól, hogy biztosan lányom lesz, mert csak úgy hízok a csípőmre, stb. erre itt egy pici fiú :P
Ha jól tudom Heniék nincsenek most itthon.
Lelki köldökzsinór=szuper; nekem nagyon tetszik, hasonlóan a Suttogóhoz, amikor elolvastam, rá is kerestem a tanfolyamra, de sehol sem találtam, pedig nagyon el akarok menni a baba-mama kapcsolatanalízisre..
most a sógornőm is ezt a könyvet kapta tőlünk karira. :wink:
Vendég

Konkri, en reszemrol most kinyilvanitom, hogy egeszen rossz a memoriam amia nickneveket illeti, ugyhogy idonkent nem tudom ki hianyzik, de ettol meg van hianyerzetem, ebben semmi szemelyes dolog nem bujik meg sehol. Mikor elokerul a hianyzo, mint most te, akkor jon nalam az AHA elmeny es orulok, hogy megkerult az illeto. :)

Akirol hatarozottan remlik, hogy eltunt az Gemini es Tähti, merre jartok???

Szegeny gyerek es az o sok jateka :) errol eszembe jut egy pont tegnap latott Oprah show, amerikai ugye :) Nem teljesen a jatekokrol volt szo, hanem a vasarlasmanias nokrol, ezek anyukak voltak. Mutattak egy not es az o 'spejzet'... hat csajok, abbol rendesen honapokig, de allitom nagyreszt akar egy evig is tulelt volna a 4 tagu csaladja. Azt mondta a csaj, hogy minden nap megy boltba... es felhalmoz. Komolyan mondom, kartonszamra alltak odahaza a konzervek, csipszek es minden elkepzelheto es elkepzelhetetlen, a spejz a garazs felet elfoglalta mar :) Aztan hogy alakitsanak ezen felhivott segelyszolgalatot es kuldtek hozza raszorulo csaladot akinek segithet, azoknak kikeszitett vagy 5-6 naaagy kartonnyi kajat, es meg ezutan is maradt neki olyan mennyiseg, mintha el sem vett volna belole. Eszmeletlen!! Na naluk volt az a megszoritas is (persze ok is belementek, hogy valtoztathassanak) hogy a foldszinti gyerek jatszoszobabol mindket gyerek kivalaszthatott fejenkent 5 jatekot (bevallasuk szerint is alig jatszottak valamelyikkel, de jatekboltot meghazudtolo mennyiseg volt ott) es egy hetig csak azzal jatszhattak, a jatekszobat lelakatoltak :) Internet felfuggesztve... maradt a jatek, a tarsasozas esti tevezes is tiltva volt :) Mindezt, hogy megtapasztaljak, hogy kevesebbel is jol boldogulnak, nem kell felhalmozni (extrem eset volt, konkri nem ratok irom, csak arrol jutott eszembe, mert annyira ledobbento volt) Kocsikulcsot elvettek a notol, mert az iskola 2 sarokra volt, de sajat bevallasa szerint az eletben el nem ment meg odaig :) Elso nap a gyereke megallt az ajtoban es kozolte, hogy o akkor nem megy iskolaba, ha nincs auto :D Aztan az anyja elvontatta, eltaszigalta, ket nap mulva vidaman rohantak, mert rajottek, hogy kalandosabb es jonnek a szomszedok is es ez jo buli :)
Nahh ez csak ugy eszembe jutott, hogy megosztom veletek, mert annyira megdobbentoen hihetetlen volt latni azt a mertektelenseget, de anyuka is tudta, csak valahogy megsem tudott magatol leallni :) (Nos az en csajom szobajabol is lenne mit elzarni, es gyanitom van amit sosem keresne tobbet, szoval neki is tuuul sok mindene van, az az erzesem, bar az elobb emlitett szintet meg sem kozelitjuk)

luna6

Jovok nemi praktikaval, bar lehet en vagyok csak olyan venlany, hogy nekem faj a labam a terhessegtol :) Bar ugye van akinek meg mar volt itt trombozisa :( Nos viszerre csaladi alapon en is hajlamos vagyok siman, es bar eddig nem jott ki igazan, azert most sokkal inkabb latszanak az amugy is latszo erek a labamon, eddig is gumiharisnyat hordtam az egyik labamon, de csak terdig.
Nos a dokim a multkori vizitnel, ezekrol az elozmenyekrol mit sem tudva szoval rutinbol irt fel comfixet, ezek szerint ez itt teljesen bevett szokas... ez nem gumiharisnya, szoval nem kompresszios vastag atlatszatlan valami, hanem... na jo magyarul nem tudom mi a neve, vastag de nejlonharisnya es enyhen kompresszios, a patikaban vettem, de pont ugy nez ki mint egy elit combfix (hirtelen nagyon szexis lettem vele :D) es hat ma van a probanapja, es megallapitom, hogy ma (lehet veletlen?!) alig alig fajt egy kicsit a labam. Szerintem nem is a venak miatt fajt, ki tudja miert de eleg rossz erzes, most mindenesetre sokkal jobbnak tunik.
Szoval ha esetleg valakinek szinten fajdogal de nem gyulladt viszer miatt hanem csak ugy onszorgalombol, sportbol, akkor erdemes utananezni ennek a combnal csipkes csodanak, mert nagyon kenyelmes erzes es ugy is tunik, hogy jot tesz :)

luna6

Sziasztok,
most (és sajnos már jópárszor) úgy jártam, mint Luna, nem sikerült visszaaludnom az éjszakai pipilés után, úgyhogy kicsit átkukkantottam ide hozzátok a júliusi topikból :) . Jó nagy dinnye vagyok, hogy éjszaka is netezek, nem :D ?

Detti, Geo
gratulálok a kis rúgkapáló picurkáitokhoz :D ! Nagyon édesek, és tényleg hatalmas élmény lehetett őket látni mozogni is :D ! Bárcsak már én is ott tartanék...

Detti,
tegnap este írtam neked pü-be, de nem tudom átment-e, mert még mindig kimenőben van. Szólj légyszi, ha nem ment volna át!

Anikó

Kép
mamaki73

Jó reggelt!

Luna, derékfájásra is van valami tipped? Ha kiropogtatom, akkor egy darabig nem fáj. :evil:

A 4d-s képek nagyon jók, mi is megyünk hamarosan! 8)
foltivspicur

Maki, nekem mar kinez, hogy vegig ez lesz... fel ejszaka eberen, hasznossa kell majd tennem magam valahogy :)

Picur... hat a derekfajas elegge kikerulhetetlen volt nalam :( Egy ido utan parnaztam a derekamat ejszakai alvashoz is, meg uleshez is... talan labdan ules segit, na de nem mindenki mindenhol tud labdan ucsorogni napkozben.

A natham pedig mondjon le!! Es az idojaras is... brutalis vihar volt itt ejjel 1 utan, szerintem az ozban elbeszelt Kansasi hurrikan erejevel tombolt, volt benne jeg, de lehet, hogy nehany kalozhajo meg matroz is :) Gyerekem nem nagyon szokott reklamalni a tropikus esozesek miatt, de erre meg o is felebredt es bejelentkezett hozzam :) Nem is emlekszem volt e mar ilyen valaha. A macskak akik a bekesseg szobra teljesen panikban voltak... annyira nem jellemzo a vihar errefele, illetve a brutal esozes de, de a jegeso nem a legtipikusabb, a villamlos dorgos vihar meg egyaltalan nem, nyaron sem. Erre most a december ilyen, allitom iden tobb zajos vihar jar itt mint az elmult 2-3 evben osszesen. Es vele jar az ozonviz. Es nem tudok kint teregetni (oke, odahaza ti sem valoszinu, de itt muszaj volt, iden oszig nem volt futesunk, kint gyorsabban szaradt minden, felteve ha eppen nem jatszunk Noe barkajat) es mindenhol viz es viz es viz... nahh legalabb hideg nincsen :)

luna6

Maki,
köszi szépen, aranyos vagy! :D
amúgy a férjemet én pont Makinak hívom, ő meg Mukinak engem, mert mindig úgy köszönünk el este, hogy cakát-cakát maki; cakát-cakát muki :oops: :D
Vendég

Mamaki73: szia itt is! :) Igen, megkaptam a privit, válaszoltam is rá. Szerintem, hogy most már nem a leges-legelején járunk a terhességgel, sokkal kevésbé számít különbségnek pár hetes, 1 hónapos eltéréssel való szülés, nem? Aról nem beszélve, hogy Isten őrizz, bárkinek jöhet korábban a babája, vagy van, akinek esetleg tovább marad majd bent, na szóval én is szívesen olvasgatok a júliusiba is.
foltivspicur: várjuk majd a Te 4D-s képeidet is! :)

detti_10

SZIASZTOK!

Bocsánat, hogy kicsit eltűntem, de karácsonyoztunk, meg utaztunk.
Most értem utol magam.Pótolom én is majd a pocakfotót, ígérem.

FOLTIVSPICUR:Derékfájásra nekem nagyon bejött az INNO-REUMA krém.
Gyógynövényes, így kenheti kismami is.

LUNA6:Nátha mondjon le, és mihamarabbi felhőtlen napsütés érjen oda hozzátok tegnapra.
:wink:

GEOOO:NAGYON CSINI KISMAMI VAGY...KISFIAD PROFILJA NAGYON ÉDDDESSS....

MAMAKI:Pisilés után nekem sem jön álommanó, szó szerint beíratkoztam könyvtárba és éjszaka olvasok.

Kép
rozsa1979

...én ha az éjjeli pisilésből nem tudok visszaaludni, akkor meg szoktam enni egy narancsot. Régen abszolút nem eszegettem éjjel, narancsot meg még nappal sem ettem meg egyszerre egy egészet talán soha, de a terhesség alatt ez az egyik dolog, amit nagyon kívánok... másikat már említettm itt: citromos vizet, de úúgy :) vhogy amióta nincs meleg, nem csúszik annyira az ásványvíz sem, de soksok citrommal újabban imádom. Persze cukor nélkül.
Van egy topic itt a babaneten és a kívánósság fajtái -gyerek neme közötti összefüggéseket próbálják keresni a kismamik, de ahogy olvastam, nemigen találtak. Van aki 2x egyforma nemű babát várt, de mind2x teljesen más dolgokat kívánt. Mindamellett tk. érdekes, édeset (pl. csoki) nem kívánok, elllenben savanyút, sóst, jó kis falusi savanyúságokat, mint a múlt héten beszerzett kisdinnye káposztával töltve, stb jaj, nagyon. :)

detti_10

NANETTO:SOK-SOK KITARTÁST KÍVÁNOK NEKED A FEKVÉSHEZ!!!!
PRÓBÁLD LEFOGLALNI MAGAD, HÁTHA JOBBAN MEGY AZ IDŐ.
Pocakfájásra a Béres Magne-b6 is nagyon jó.
Hiszem, hogy Isten vigyáz rátok a picikéddel.
Nyugodj meg, ne idegeskedj, az a legrosszabb.

BIBÓCSKA:Melyik orvos nem vállalt el, ha megkérdezhetem?
Csak hangosan gondolkodom, ha akarod, ne olvasd el...

Ha itt a Klinikán szülsz, kérdezd meg szerintem Jenei doktornőt.
A stílusa feledhető, viszont jó szakember, genetikus is, kb 30 éve van szakmában.
Nem csillagászati árakat kér...

Hát én súlyban+3 kg-nál tartok.
43,2 -ről indultam (ruhában)és 1 hete 46-nak mértek (ruhában).

Pocak jobban látszik, mint Lilikénél annak idején.
Nekem is szokott húzódni a hasam alja, erre napi 2*1 béres magnéziumot szedek.
NAGY ÚJSÁG VAN MIFELÉNK, PERSZE CSAK NEKÜNK NAGY....
Pocakban mocorog a picurkám, már apa is érzi 1 hete.
Afp eredménye negatív lett, hála Istennek.
Jan. első hetében irány a fodrász(hajvágás és hajszínezés), majd jan.8-án UH.
Alig várom, hogy lássam a kicsimet...
No, megyek, mert elfoglalom az oldalt.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!

Kép
rozsa1979

Egy szerintem elég hasznos oldalt mutatok: főleg első babásoknak sok érdekességet tartalmazhat, részletes leírás+filmecske tartozik a különböző témákhoz... http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html
nekem nagyon megható volt a baba első percei: -a-baba-elso-percei-csalad-szules-szulesfelkeszito-5K6WzHu5zq3yy4qb

detti_10

Detti, a kisebbik csajom az foleg (konzerv!!!! :D) szekely, rakott es akarmilyen eppenkaphato kaposztabol, (konzerv!!) solettbol, babfozelekbol, es nem jut eszmebe milyen fajsulyos konzerv kajakat kapni, szoval a csaj ezekbol keszult :) Es ugye tutira lany. A mostani bebire a dokino fiut mondott (bar eppen ma irta valaki mashol, hogy 12 hetesen 98%fiuja utan 20 hetesen kozoltek, hogy szinte tuti, hogy lany :D) es most Whopper, kaposzta, bableves...es szinten ilyen nehezkesebb etelek voltak a menoek... most valahogy egy ideje nem vagyok annyira kivanos, de ha eszem, tobb a sos mint az edes :) Ugyhogy nalam sincs igazan logika a nepi megfigyelesekhez kepest :)
Azt is mondjak, hogy akinek sok a sava annak hajasbabaja lesz. Nos valoban, az elsolanyom nagy lomboncal szuletett es 3 hotol copfos volt... a kicsi kb 3 eves koraig enyhen kopasz volt nemi aranyszinu csibepihevel :) Minde a kettonel borzalmasan sok savam volt. Es mar most is van :D Lehet ez kisnyul lesz? Mert jo koran jo sok savbol mire masra jutna a nepi kovetkeztetes? :D:D

luna6

Sziasztok,

Szorgalmasan olvasok:)

Eddig kezeltem a folyás okozta gombámat:( ami most úgy gondolta végre visszavonul:)
Ma voltam szülésznönél: aki leellenörizte a vérnyomásom, hemoglobinom, súlyom :( ami + 3 kilóval gazdagodott a 16. hétig....de szerintem azért mért annyit mert fel voltam öltözve és rajtam volt a hótaposó csizma :P
Meghalgatta a babát aki aktívkodott neki, meg belerúgott a szenzorba 3x-or. :P
Aranyosan mozog a pocakban, szereti a húgyhólyagomat :lol:
Holnap megyünk Szilveszterezni Portugálékhoz ( Finnországi) :D ahol csak páran leszünk aminek nagyon örülök:)
Férjem sütött a bulira :) így nekem nem kell készítenem csak egy kis salit:)
Remélem cool lesz:) Végre valami ünnep amit én is szeretek...:)
Itt most csak -10 körül van:)))kicsit hosszú volt a -22. Nagyon nagy és szép a hó
:P kb térdig ér. Annak nagyon örülök, hogy ilyen nagy hó van meg hideg mert akkor szép tavasz és meleg nyár lesz :wink: :roll:

No, visszavonulok:)))
Vendég

Csak rovid visszavonulas van engedelyezve, mar kerestelek!! :) Hangosan is :D
Ooo gombas folyas tipikus, csoda, hogy eddig nekem meg nincs (asszem) mert az elozo ket kanyarban mindket esetben volt. Igazabol folyas alig... gomba inkabb, nem is en vettem eszre hanem a doki.
Jo bulizast holnapra, de nehogy megint hetekre elhalgass!!! :) Teljesen be vagyunk itt lassulva :D

luna6

luna6

Köszi szépen :D

Igyekszem gyakrabban jönni :D ez akár egy Új évi fogadalom is lehetne :roll: :D

Most nézek még egy kis BBC-t aztán elgatyázom az embert Poker-ben. :wink: Utánna lefekszem mert holnap mennem kell vérvételre 8-10 között :cry:
Nem szeretek korán kelni:(.

Jó éjt
:D
Vendég

jó reggelt lányok!jelentem éjszakai pisilés után én is bagolyként funkcionálok reggel meg mint akit agyoncsaptak :-) 2 storyt akarok elmondani! első tegnap végre először megismert anyuék kutyája akit kb 1 hónapja fogadtak be kb a halál torkából már-már úgy ütötték verték a doki szerint a lelkidepije 1 év múlva tűnik el! és tegnap csóvált és megszagolt olyan édi volt! a másik!
a férjuram romantikus sétát szervezett nekem mert úgy éreztem jobban vagyok és 1 órára nem baj ha megpróbálom a sétát ugyanis nadrágot mentünk vadászni! szóval történt hogy a H und M-ben az eladók halál bunkók voltak de miután én alapból mindig mosolygok betudtam hogy szegények itt robotolnak naphosszat - nadrág nem volt a méretemben de lehet hogy szombaton jön és azt meg is veszem igazi trendi farmerka :-) ezek után irány C und A ugye a váci utcában egymás mellett van majdnem mind2 nem kell sok gyaloglás ... de már éreztem hogy fáradok! mindenesetre a c und a -ba vettünk egy isteni szabadidőnacit! éljen-éljen MAJD kitaláltuk menjünk a burger-be ezer meg egy éve nem voltunk ott és hogy ott úgyis tudok ülni meg eszünk is! bemegyünk FULL-on volt a hely de fullon! közben becsatlakozott hozzánk unokatesóm is 3-an voltunk!meglátunk egy 4-es ASZTALT ahol 1 csajszi ül - mellette egy 2-es hely üresen! na mondom páromnak odamegyek a lányhoz biztos arrébb ül egyel és a 4-eshez le tudunk ülni! szépen mosolyogva odamegyek mondom szépen arrébb ülne-e mire a csaj: NEM ÜLÖK ARRÉBB (kiabálva) ÉS HOGY SZÁLLJAK LE RÓLA AZONNAL ÉS HAGYJAM BÉKÉN :-) mire megjön közben a pasija és a csaj elkezd neki panaszkodni hogy mit képzelünk mi magunkról! akkor én már eljöttem mosolyogva mert hát csak egy próbálkozás volt ugye nyilván nem akartam kiráncigálni onnan párom is nyugodt természet ő sem zaklatta tovább szóval unokatesóm odaront hogy nem kell itt a dumálás rólunk terhes kismama a lány és hogy leszeretne végre ülni de miután 3-an vagyunk a 2-eshez nem tudunk ők 2-en vannak a 4-esbe látják nincs hely és hogy ezért kértek meg! mire a csaj őt már a sunyiba küldte el a barátjával együtt :-) mire odamentem a férjecském én meg tisztára kiborultam hogy egyszer jövök el azt még a végén tömegverekedés jön ki - mire odajött hozzám egy idős házaspár hogy ők végeztek és hogy üljek csak le oda a helyükre :-) szóval igenis vannak figyelmes emberek de unokatesóm totál kár lett a szitutól :-) na basszus nem is értem néha az embereket! aztán ott ültem egy órát whoopert ettem és azért hangulatos volt az este! leszámítva az incidenst :-)
na mindenkinek szép napot! jövőre mindenkit várok ide :-) én most megyek mert anyuéknál bulizunk - én az ágyon a többiek meg az asztalnál (társaspartyt nyomunk szerintem reggelik ugyanis anyuék és a párom meg az én nagy szenvedélyünk) :-) hatalmas röhögésekkel!
b.u.é.k.
Vendég

Sziasztok kismamik.....
Most csak azért jövök hogy mindenkinek kívánjak Boldog Új Évet...
Csodás baba várással teli hónapokat és ha eljön az ideje baba sírástól-nevetéstől hangos házakat :D :D :D
Kép
A kismamik csak kölyök pezsit ihatnak....
az idénről elbúcsúzom de jövöre találkozunk...
Akik bulizni mennek azoknak jó szórakozást kívánok akik nem azoknak is :oops:
puszi nektek.
bibócska

Sziasztok!
Bocsi a zavarásért....de hátha valamelyikőtöket érdekel...Én nagyon szerettem volna ilyet annó!!!-és lett,de sajna ár kinőttük!
Eladnám az alig 4hónapot használt, szép állapotú Nania Pico Easy hordozót- kerekes vázzal!(Kicsi babakocsi!)
Újszülött baba teljesen fekvő helyzetben
lehet benne, nem kell ülnie mint a hordozókban !Ha elalszik a kocsiban,nem kell cipelni,csak a vázra tenni és tolni!
EU szabványos, 0-13 kg-ig használható!
Hordozó kerekes vázára rögzíthető a hord fülével !
Váza kicsire összecsukható,még az autó ülése mögött is elfér!
Vázzal együtt kb. 6 kg!
Új ára :26.990.-
Én 22.000.- szeretnék érte kérni!Esővédőt is adnék hozzá!
Ha érdekelne valakit,pü-ben keressen ..több képet is küldök,ha szeretnéd majd!

További boldog pocakosodást kívánok!
üdv.Andi

Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Na cső váz Csajok!

Én is boldogságos újévet kívánok magunknak!!! Hajrá 2010-re fel! Emlékszem 2007-2008 váltás(ká)nál én úgy voltam h nekem akkor kezdődik az év ha megszületik Marcu, hát 2010-nél ez más...

luna: köszi a story-t :) nem veszem magamra, bár volt idő, mikor eléggé szórtam a pénzt, de aztán jöt egy kis ínség és nagyjából tudok beosztani, némileg spóreszolni :) + a gyereknek azért van ennyi vacka, mert kb 11 helyről kap minden egyes alkalommal ajándékot... viszont mint látható én nem feltétlen tárgyi dolgokkal próbálom elhalmozni, hanem inkább élményekkel, programokkal... tegnap kölyök szilveszteren voltunk a művházba, tök jó volt! és én mérges is vagyok pl sógornőmre, aki minden alkalommal hoz valamit a gyereknek. mostanra túlfeszítette a húrt és szólni fogok!

nem tudom ti hogy vagytok de a gyerekszoba csinálást leszámítva is annyi dologgal van teli a fejem, annyi mindent akarok venni... én amúgy hamarosan készítek össze kórházi cuccot, mert kisebb baj esetén is jó ha van, de ne adja Isten... viszont így is úgyis kelleni fog, reméljük majd kb fél év múlva... meg saját ruhatár alakítás, varrás... tegnap beszűkítettem a régi terhes nacim, most is az van rajtam, szuper jó. babakocsi csere... testvérfellépő... a nagy gondom, hogy félek hogy állom meg, h ne nyírjam majd le a füvet... vagy én tuti rosszul leszek nyáron ha szaladni fog az udvar... ki fog kapálni, mert a férjem tuti nem...
én nem is a szüléstől félek, hanem attól, hogy fogok e patentul csinálni mindent? én még azt is utálom, ha az étkezőnél nem pontosan vannak betolva a székek, és sose fekszek le úgy hogy nincs minden patentul megcsinálva + smink és hajvasaló minden nap... és az is tuti, hogy nem akarok itt látni senkit az első két hétben. már anyu is jelentkezett, de bevallom, hogy félek ha kivételt teszek, akkor ide jön anyós is, akkor meg após is... majd anyuval kiokoskodok vmit...

na jól van, akkor tényleg mindenkinek boldogságos újévet!

Kép
Kép
Kép
konkri

Nem mondom lányok lassan az augusztusiak is leköröznek, nem hogy a július...

Kép
Kép
Kép
konkri

Tolem is minden jot mindenkinek az uj evre! Ti egy oraval hamarabb kerultok at 2010-be mint en :)
Konkri, dehogy gondoltam, hogy targyi dolgokkal halmoznad el a gyereket magad helyett :) Csak valahogy ugy adta magat a tema az elozo esto elmenyeimhez. Aztan masnap volt egy folytatasa is a musornak, az elozo napiak kozul volt akit megmutattak 3 honap mulva, mire jutott. (pont a kisgyerekeseket nem lattam) es azert ertek el komoly sikereket. Egy noci pl a felhalmozott markas cimkes ruhatarat kiarusitotta vegul Ebayen es komoly osszeget keresett ezzel, amit meg a felhalmozott hitelorlesztesere forditott.... es mondta, hogy mennyivel jobban erzi azota magat, pedig addig sajat magat a sok ruhajaval es cipojevel erezte egesznek.
Nekem is annyi mindent kene csinalnom, es talan mintha mar nem lennek mindig dog faradt, ugyhogy lassan majd bele is kene kezdeni es nem csak tervezgetni. Szerencsere a kisszoba (ami ures es jelen terveim szerint abba kerul a bebi) szepen kekre van festve es anno valami fura otlet folytan szep nagy margaretakat is pingaltam a falra, majd egyszercsak szembejott egy margaretas lampa is, szoval ugy magatol alakult olyanna, hogy most csak butorozni kell majd ami nem lesz sokkal tobb mint a kisagy, talan pelusozo es egy keeeenyelmes szek nekem :) Nem is nagyon fer oda mas...
Hat en asszem nem biztos, hogy meg fogod allni, hogy ne kapalj es nyirda fuvet :D

Nanetto, neked micsoda elmenyeid vannak, es mindez egy napon belul :) Elkepeszto, hogy az emberek neha mennyire arogansak egymassal, latszolag ok nelkul... maskor meg (itt tapasztalom es neha joool meglepodok) a vartnal hatszor elozekenyebbek, szinten ok nelkul :D
Tegnap en is HMeztem, fehernemu teren es terhes poloban sikeres voltam, de gatyak (tok jok voltak akcioban) 44-estol felfele... pedig nem vagyok egy manoken alkat, na de azokon en terhesen is atesem :D Ugyhogy atslattyogtam a C&Aba es ott sikerult 50%-on egy jo kis farmer. (lehet ebbe megyek eskuvbore is.. marmint a sajatomra ugye :D:D tul sok valasztasi lehetosegem nincsen...)

Remelem jovo evtol (nem mondhjatjuk, hogy hol van az meg :D) megelenkul kicsit a topikunk is :)

luna6

Nanetto: hát én lehet h leakasztottam volna egyet neki, de tény hogy egy dühös barmot azzal lehet még jobban felidegesíteni, ha te nyugodt és kedves maradsz :) és azért azt is hiszem, hogy az ember mindent visszakap a sorstól!!! Marcuval én terhesen volt hogy lecipeltem egy öreg néni gurulós táskáját az aluljáróba, mert senki se segített.. a vonaton hely átadásról már ne is beszéljek. Volt egy csaj aki megtiltotta a pasijának h átadja a helyét...

Bibó: remélem jövőre megtalálod az igazit
:wink:

Tahti jobbulást! most én vagyok hülye, de te 1-én mész vérvételre? Ja nem 31én. és mi volt? tényleg, ha tudsz írj a finn szilveszterről!
ne vedd tolakodásnak, csak nem emlékszem h válaszoltál e esetleg elutasítót is- szóval egyszer kérdeztem, h mr. kanada az első férjed vele élted át az első tragédiát? bár szerény következtetésem szerint nem... de továbbra is él, hogy ha nem akarsz válaszolni, akkor ne tedd!

Luna: neked mikor kötik be a fejed?

Geo! nem merlek tovább nézni az iwiwen se, mert elborzaszt hogy egy anyuka így is nézhet ki mint te... :) én megszoktam nézni a nőket, de sztem mindenki... szóval azért azt mindig zsebre teszem, hogy ki az akit jónak tartok és hát te azért top 10 vagy! az pedig ha még anyukaként is őrzöd a dögösséged... hát ilyenkor gondolom h az elmúlt 50 évben változott a világ, bár az is igaz h nagyanyáink túléltek egy világháborút meg egy forradalmat és elnyomást...

tegnap nekem is eszembe jutott Gemini... és a többiek...

Kép
Kép
Kép
konkri

Alitolag hetfon :) Na jo, ez szinte biztos... azon vigyorogtam reggel, hogy fogalmam sincsen hanykor :D de mivel utana ebedelni megyunk ezert gondolom ebedido korul lehet... szoval talan delkorul? :) remelem az emberem tudja :D

Elmeselem meg, hogy a szorulasra szuperul mukodik az almale, szerintem korabban is irtam. Karacsony korul volt egy nagyon rossz elmenyem, igy napok ota iszom egy bogrenyi (natur szurt!! nem dobozos eloregyartott, 100% alma) almalevet, es azota minden megy mint a karikacsapas, semmi szenvedes de ennyitol meg szalads sem most. Idealis... csak nehogy megszokjam es elmuljon a hatasa :)

luna6

Halihó mindenkinek!!

Olvasni most nincs időm, mert rohannom kell fürödni meg hajat mosni, mert megyünk a férjem barátaihoz "szilveszterezni", ami kb annyi hogy megyünk, és jövünk is, merthogy én nem igazán szeretem őket... :oops: viszont a kedvesem csinált gyümisalit, és azt mondta h mindenki megnyalja majd tőle a 10ujját, úgyhogy az ő kedvéért összeszedem magam..

hihetetlen, de ez életemben az első szilveszter, amikor nem valami táncos-iszákos helyre megyek :)

és most olyan fáradt vagyok, hogy nem is van kedvem hozzá.

szóval csak boldogat jöttem kívánni:

MINDENKINEK BOLDOG, ÉS BABÁBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Megérkeztünk anyukáméktól (Szlovákiából). Délután 4-re voltunk Szegeden. Nagyon jól éreztük magunkat otthon. Főleg én... anyukám ellátott minden földi jóval. Na ennek meg is van az eredménye. A mérleg tagadhatatlanul mutatja. Egyébként jól vagyunk. Picuri irtó sokat mocorog. Nagyon kis sumák, mert mindig bökdös, majd mikor odarakom a kezem, akkor abbahagyja, mint aki azt bizonygatja, hogy naaaa... én nem csináltam semmit. Rafkós nagyon.... Jó lenne már tudni, hogy milyen nemű. Na majd egy hét múlva kiderül.

Gyorsan átfutottam a pocakfotókat. Nagyon szuper mindenkié! Visszaolvasni még nem volt időm, de ígérem, holnap bepótolom és igyekszem személyre szabottan hozzászólni az írásaitokhoz.

Kívánok mindenkinek sikerekben és egészségben gazdag Új Évet!!!
Vendég

Konkri,

1. A tragédia után kijött egy pajzsmirigy gyulladásom többek között.
Ma azaz 31.-én voltunk T3, T4 vérvételen (állami) mert a szülésznö szerint nem árt ha elmegyek mivel anyukámnak, nagymamámnak is van ill. volt vele problémája, ezek a dolgok esetleg terhesség alatt kijöhetnek, hasonlóan a cukorbetegséghez.
Gyógyszert nem szedtem soha csak Szelént ami csökkentette a gyulladást, nomeg étrend ellenörzés, jód mentes só...stb...
Terhesség elején voltam magán dokinál aki csinált vérvételt meg UH-a pajzsmirigyemröl, de mindent rendben talált, remélem ez lesz most is :D

2. Mr. Canada a férjem és nem töle volt a kisfiam.

Anno valaki kérdezte én is Eü-s vagyok-e?
Igen.
Szolnokon végeztem növérkent, majd orvosira jártam Budapesten a SE-n amit nem fejeztem be de ugyanott végeztem mint Gyógytornász.
Az utolsó szemesztert Helsinkiben töltöttem Erasmus ösztöndíjjal és itt ragadtam, majd megismertem Mr. Canadát és...stb...stb...

Most megyek valami sütit csinálni mert amit a férjem sütött azt majdnem megettük :lol: Csak salival, sörrel, üdítövel meg nem akarok beállítani vendékségbe :oops: Idöm semmi, remélem 22-re odaérünk:) Itt 20.20 van :cry:
Van tésztém fagyasztva azt kicsit kidekorálom aztán irány :D
Azért is csúsztam mert húzódott a hasam, de most jobb úgyhogy kihasználom a helyzetet mert nagyon rég nem láttam a barátokat :cry:

Szaladok :roll:
Vendég

Sziasztok Kismamák!
Én is csak azért léptem fel, hogy midnnekinek Boldog Új Évet kívánok, könnyű szülést és egészséges, boldog babucit 2010-re! Ti néha nem gondoltok arra, hogy vajon hogy s mint lesz egy év múlva? Ilyenkor tényleg elképedek azon, hogy mennyi minden történik egy évben, úgy tűnhet, micsoda hamar elrepül, de azért történnek életre szóló változások alatta, nem?! Kissé költőire sikerült kérdésemmel kívánok mindenkinek szép éjjelt, aki még tud, jó bulizást; aki pedig olyan, mint én: csendes, otthon ülős, felpócolt lábú, de annál elégedettebb óévbúcsút!
Detti

detti_10

Halihó,
most értünk haza, amíg a férjem fogatmos gondoltam benézek :lol:
fhúúú, hát elég jól sikerült az este, nagyon repült az idő, sokat beszélgettünk, a fiúk piáltak, gyerekek(1db 3hónapos, 1db 2éves, 1db 3éves és 1db 1éves) fenn aludtak, aztán elkezdtünk activityzni, amikben erotikus témájú feladatok is voltak, szóval jó volt :D
ja meg zabálás is volt 8)
én meg hulla vagyok...
jó éjszakát :!: :P
Vendég

No es akkor jo reggelt :) Bar feletek erosen ebedido kezd lenni, es meg sehol senki? :) Pedig nalam nem nehez korabban ideerni :)
Enis kb akkor mentem lefekudni mint te Geoo, na de nem buli miatt hanem az almatlansagom miatt, viszont mostanaig elheveresztem.... (csak hajnalban volt egy borzasztoan rossz almom... honnan bukkant elo? sajnos nem is igazan alom volt :( )

luna6

Hát akkor én is itt volnék!

Nálunk nem volt nagy party, úgy terveztem, hogy 3asban bulizunk, de aztán jött nagyobbik hugom, mert a pasija eltűnt (remélem már nem a pasija), majd betoppantak anyósék és sógornőmék (hát hívtak ők is minket, de nem akartam menni, mire a férjem idehívta őket :roll: ) pedig már pont mondani akartam neki, hogy ha az elkövetkezendő 1 évben bulit akarok csinálni, akkor csapjon le... persze nem ő pakolgatott utána... és még a nyakamon a gyerek szülinapja, József nap, férjem szülinapja... de lehet megoldok mindent egyszerűen, úgy mint sógornőm- semmi készülés, volt hogy a gyerekei szüli névnapján még egy üdítővel se kínáltak meg, csak a teraszon ücsörögtek és lestek. szóval a gyerek tortáját leszámítva majd csak bolti süti lesz, meg üdítő és csá...
Aztán a HBO 2 órási filmjét vártam, de elaludtam rajta... :(
A fiúk most Mézengúzt néznek- asszem elkopik ez a dvd, mert mindennap megy :)

Tahti: köszi a válaszokat! Úgy látom azért Mr. Kanada tud sütni is, hát így még különdijjas is! Azt szeretném kérdezni, hogy te ott kint akkor gyógytornával is foglalkozol? Szép szakmát választottál! Ügyes vagy!

Geo: azért ez jó party lehetett, ha nem is volt kedved menni... általában így van egyébként, ha az ember rákészül egy vacak, ha meg nem akkor szuper.

Heni: miért hittem én hogy Erdélyből származol? nagyon banga vagyok, a terhesség tényleg butít :) De jó lehetett Anyukádnál! Én februárban tervezem, h leutazunk az alföldre, de a nagy tervem, hogy augusztusban töltsünk ott 1 hetet nyaralva. A nagyobbik gyereknek biztos jó lenne egy kis nyaralás és anyunál a legoccóbb+ lenne egy frankó bébiszitterem és talán én is lazíthatnék valamellyest totál házimunka mentesen ám mégis teljes ellátással, és csak a két gyerekre koncentrálhatnék... és talán még strandolhatnék is már akkor.

Luna, de izgi, hétfő!!!!!!!!!! wow!!!!!!!!!!!!! előtte éjjel külön alszotok? és a vőlegényed tudja hogy terhes vagy valakitől? :lol:
a férjem mondta, mikor Marcellal voltam terhes, mikor megkérdezték tőle:
- Hallom a Kriszti terhes?
- Igen, de ha elkapom azt aki csinálta... :lol:
Na szóval ruhád van? milyen?

Tényleg Nanetto nem lehetne vmi fotó morzsát a te esküdről?

Szóval akkor beléptünk a még 2009nél is boldogságosabb évbe!

Detti: én szoktam gondolkodni hasonlókon... de az idő akkor is repül, főleg mikor már van gyereke az embernek... sztem a gyerek korom telt lassan... talán majd 10 év múlva lassulunk megint picit... Ja és én félek a nem 1 év, de fél év múlvától... de már írtam... mert tudom, hogy Marcellal a szülésig gondolkodtam, aztán azt hittem egy gyerek kakil, alszik, eszik és kész- azt nem gondoltam, hogy mi van ha nem kakil, vagy nem alszik, nem eszik... mindenki beleszól mindenbe, mindenki mást mond, hogy látom el a munkám úgy hogy ne érezzem magam topisnak, kupis koszosnak a lakást (akkor mákom volt h tél volt és nem volt kert/udvar) és nemm mellesleg a depresszióra... most próbálom magam készíteni a nem alvásra, a sok dologra, felkészülni a legproblémásabb babára, átgondolni hogy mi hogy működhet és az első két hétbe mindenkit kizárni, hogy belerázódjunk a dolgokba... remélem a depresszió most elmarad, mert a elsőnél a tudom miből fakadt, most talán menni fog enélkül... én félek picit a június-júliustól, mert patentul akarok mindent csinálni, látni, érezni... ehhez kell terv, készülés és akarat. de talán plusz adalék lesz a nyár is- és a napfény stimulál, energiát ad, feltölt, szebbé teszi az embert... így talán minden jobb lesz...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Mi itthon szilvesztereztünk. Pihenős, tévézős szilveszter volt. Mivel csak tegnap délután érkeztünk haza, így nem is terveztünk semmi kiruccanást.
Apa ma már ismét ment dolgozni. És mivel nálunk esik az eső, a mai nap is ilyen pihenős nap lesz.

Hol vannak a többiek? Tudtok róluk valamit? (Hari, Gemini, Barbizugló, lknyuszika, Princzike... stb)

A táblázatunkba belejavítottam. Légyszi nézzétek meg, és ha bármit rosszul írtam, illetve kihagytam valamit, azt kérlek jelezzétek felém. Köszönöm.

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?