Kukucs
Én jól eldugultam, de nem véglegesen, ne örüljetek
Tejcsi ügyben nem nagyon javul a helyzet. Vannak nehéz és nehezebb napok. Pl tegnap reggel se kellettem neki
igaz a cumisüveg se
helyette a függöny, a macikák és a csigabiga volt a nyerő. A tápszer, amit kap nem édes, sőt szerintem keserű (BebaHA), de első napjaitól kezdve sajna kap tápot is, és a kórházban is mindig cumisüvegből megtömve hozták ki nekem. Akkor küzdünk még tovább, ha ezt mondjátok. Bár még mindig nem tudom, hogy mikortól van az, hogy már nincs teje a kismaminak...
Pénteken mi is ünnepeltünk (volna), mozi, utána egy pohár rumos cola. Csináltattam apának egy közös névtáblát az ajtóra (neki se volt még soha), egy igazolványképet Lénáról, és egy motorosújságot is kapott beleegyezésféleség képpen a 'milennehavennénknekemegymotort' című felszólalására. Apa megint elfelejtette (na ezért irigykedem én a románcokra)
, helyette jó kis sorozatgyilkosos filmet néztünk meg:I
Ja és úgy fest, hogy költözni kell. Már el is kezdte kispapi a lakásnézést. Van olyan betegség, hogy 'hangérzékenység'??
Nővérkémnél még mindig semmi.
Buksi
Kaja ügyben elméletileg az a cél, hogy egy étkezés ki tudj váltani. Ha 5x eszik Vencel, és most 7500g, akkor 7,5*150g/5= kb 225g-ot kéne ennie egy alkalommal. Nyugodtan számolj ml=g kerekítéssel, szóval két decinyit kéne kb egyszer ennie. Próbáld meg megcserélni, előbb etetés, aztán cicivel kipótolni. Egészen addig, amig 2decinyit meg nem szik, vagy azt nem látod, hogy már nem eszik tovább.
Én is azt hittem, hogy annyit eszik Léna, amennyit elé teszek, de nem
Szóval adj még, és Vencel jelzi majd, ha elég volt! (óvatosan a böfiztetéssel, ilyenkor elég szaftos tud lenni
) Ami a keverést illeti: mindkettő kell neki, akár egyben, akár külön, akár vegyesen.Szerintem kosóld meg. Ha ízlik, akkor Vencelnek is fog. Vigyázz a glutén mentességre azért!
Sárga irígység az ügyin evő fiadnak. Léna evés közben berreg, játszik, nézelődik, énekel, kajabál. Pedig nem tökölök az etetéssel, de hát uncsi neki.
Tuti lett a rétecske, tényleg. Taps, taps.
Ági
jár előre is a virág
Rebi
zombi, BETEGSÉG
Vic
az a spárgás jelenetet megnéztem volna, ha sikerül
képet kérünk
Anyósodnak tisztelet az inkubátor miatt! Ritka az ilyen "újrokon"
Dorka is ügyi, hát nem hiába
Orsi
hát mit is mondjak, restellem, bocsika, meg minden
Köszi a szurit, utána nézek. Szekrény: Mi Ikeásat vettünk, nincs ötletem
Tünde
sulikezdés, nyelvvizsga
Zoknicibálás nálunk is szám! Én azért félek, hogy egyszer megfullad tőle, ezért aztán a lötyögős zoknikat elzsákoltam.Ja és én már megint pakolom a rucikat. Kinőtteket és az örökölteket. Tünci a Balcsis kép rólatok
Fogmosás ügyben szerintem elég, ha az üres bébifogkefét rágicsálja, ráértek még a krémre
Bogi
komoly herkentyűk ezek!! Lili mit szól a ketyerékhez? Imádja, mi?
Andi
jó, hogy írtál magatokról, rég nem olvastalak. Szépen gyarapodtok, és az a decens kézevés-izlés nagyon higénikus
Ini
sajna a nyaralás miatt, levegőváltás is biztos jó volt
Nagyon édik a gyerkőcök,rögtön jó kedvem lett a képtől, szerintem ők élvezték bármilyen időtök is volt
Költözés
kitartás az éjszakákra
Hajni
hatalmas kiscsaj ez az Alexa!!! Azok a sonik...
Szilvi
Ülés nálam végig hátul volt, elöl légzsákok vannak. Dm füzetet még mindig nem kaptam meg, pedig legalább 1hónapja leadtam már. Miért is fáj a hátad?
Hicu
jobbulás Dudunak? Mit mondott a doki? Mi volt a baj? Gratu a felálláshoz! Ügyesek vagytok!
Vigyázz magatokra, UHképet akarok látni újra!
Fio
boldog szülinapot! Mizu a munkával?
cupa, megyünk Lufit venni a a tegnapféléves Kislánynak!!!
J