sziasztok!
van 3 percem, gyorsan irok, aztan kesobb igerem visszaolvasok!!!
ROVID BESZAMOLO :
Anyosnal minden OK volt, ugy latom el vagyok ismerve mint anya, ugy volt minden ahogy en "parancsoltam". Egy nappal tobbet maradtunk mert szegeny anyosom a vendegeket pesztralgatta, semmi ideje nem maradt Patrikra, olyan faradt volt mint a dog. Mondtam neki hogy maradunk 1 nappal tovabb, ha Peter is beleegyezik, mert ez igy nem jo hogy nem tudott az unokajaval lenni. Annyira, de annyira halas volt!!!!
Sogornom egy tulok! Mar bocs. Hazafele addig-addig legoztak a cuccokat hogy befert a kocsiba. De hogy?! Osszegubbadva, vegig egy gombocca zsugorodva. Persze o ugy kepzelte hogy majd en elol, Patrik mogottem (az elso ulest csak teljesen egyenesen lehet hasznalni ha a gyerek hatul van es elol sem fer be az ember, igy hat sosem rakjuk a gyereket a hatso ulesre, kulonben is utalom ha nem latom. Szoval ezt szepen eltervezte, be is pakolta a cuccat szepen oda. Parom meg azonnal kipakoltatta vele mert hogy o mar mondta neki, nem ugy lesz az ulesrend. Ezen verig sertodott, egesz uton nem szolt egy budos szot sem. Paromnak persze az uleset elobbre kellett huznia, alig tudta nyomni a pedalokat (ugye 2 meter magas, jo hosszu labakkal) es igy mindenki nyomorgott (kiveve Patrikot) A derekam letort teljesen, ki is jelentettem hogy a budos eletben igy en nem utazom tobbet!!!
Parom rohog, mondja erre hogy szerinte a sogornom sem fog tobbet velunk igy meg egyszer menni.
Igy jar az aki a hercegnoi segget nem ohajtja vonattal vitetni... csak igy mindannyian szivtunk miatta.
Azt is eldontottem hogy amig a gyerek kicsi, soha tobbet nem megyunk idegenbe ennyi idore. A gyerek egyfolytaban parazott, a sok ember koze nem is lehetett vinni, azonnal bombolt. A 4 nap alatt en az emeleten toltottem minden idomet, neha lerohantam egy falat kajaert, oszt' ennyi. Az esti furdest is csak ugy tudtuk megoldani hogy parom addig enekelgetett neki es ringatta....
Ha esetleg klotyoznom kellett, a leosztaz ugyan ez volt... klassz mi?
Hat Husvetkor anyosom jon, az tuti! (Bar ez neki nem gond!)
Ha meg kesz a haz, mondjuk jovo karacsonyra johet mindenki hozzank. ha akar. Ha nem akar akkor meg szarjon sunt!
:D:D:D Bocsanat, kisse vulgaris lettem a videki rokonsagtol.... enyhen szolva mosdatlan szajuak....(szappant nekik, gyongyviragosat!)
Most ennyi, megyek aludni Patrikkal, egyedul nem megy neki, csak vigyorog itt almos szemekkel ram, dobalja a cumijat es a birkajat gyilkolassza kozben!