Új privát üzeneted érkezett!

ja és milyen igazságtalan az élet! Gyerekként a szüleimtől kellett elkéredzkednem, most meg apától. :? :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Itt vagyok ám!
Karácsony:24-e a szokásos volt.Unokatesóméknál volt a vacsi.Dorina nagyon élvezte a bontogatást.A ruhákat félredobta,de azért otthon magához méregette mindet. :) A Karácsonyfát mikor meglátta,azt mondta húúúúú! :)
25-e annál érdekesebb volt:Lementünk Anyóshoz.Valamit félreértett és csak másnapra várt miket.Hideg volt és nem volt kaja.Gyorsan csinált gulyáslevest,rántott húst,krumplipürét.Vittem Nekik sütit,direkt annyit csináltam,hogy jusson.Erre azt mondja,csinálhattam volna bejglit...Kösz.Miért nem csinált Ő?Így is bele telt pár napba,mire megcsináltam a hókiflit,mézeskalácsot,meg azt a hülye házat.Az is csak foglalja itt a helyet. :? Dorci kapott Anyóstól 3 részes melegítőt.Meg is jegyezte,hogy van már annyi,mindig azt vesz.Mondom a másik úgyse lett jó.Sógórnőm meg mutogatta a FP szerzeményeket,persze a tartozást most sem adták meg. :evil: :x Párom meg elszólta magát,hogy többel tartozik a tesója,mint amiről én tudok. :? Este meg megnéztük itthon az Avatart.
Tegnap átrendeztem a szekrényt,hogy legyen hely a játékoknak.Anyu meg mondja a páromnak,hogy a gyerekülést vegye ki a kocsijából.Mondom hova megyünk?Azt mondja,én itthon maradok,Ő+a párja elviszik 28-án Dorcit meg unokaöcsémet a Tropicariumba.Se gyerek,se pasi? :( Mi lesz velem az nap? :roll: :)
Holnap meg bevállalta Anyu,hogy elaltatja Dorcimat,szóval bármilyen időpont megfelel.Végülis hova lesz a menetel?Mettől meddig?????

Hajni!Ne csináld!!!!Gyere!!!!
Sajnos vagy nem sajnos sokan mosattak autót!!!!Tavaly előtt is dolgozott,csak akkor még vonattal járt.A vonat meg nem indult,tiszta idegek voltunk.
Jaa,szól a plüss,amit adtál! :)

[quote="kicsi lini"]j írta:kicsi linia és milyen igazságtalan az élet! Gyerekként a szüleimtől kellett elkéredzkednem, most meg apától. :? :lol: :lol: :lol:

Na,ez az!!! :roll: :)

Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2009.12.28 00:08-kor.

Kép
tierno

sziasztok lanyok!

Hazaertunk VEGRE !!!!!
Nethez termeszetesen nem kerultem egyaltalan, igy nem tudtam olvasni titeket, most meg annyi osszejott hogy keptelen vagyok olvasni ma mar. (lassan ejfel es en etetek reggel 5-kor.) Klassz! :(

Azt szeretnem tudni hogy hol lesz a buli, talizunk-e elotte egy helyen, vagy mndenki megy magan uton a talihelyre?

Na meg ugye, mibe menjek, lehet csovesen, vagy ki kell nyalnom magam hogy ne hozzak szegyent ratok hogy nem engednek be a kocerajba ahova megyunk? :D (altalanosan szeretek szakadt lenni, csak azert kerdem.) :mrgreen:

Patrik ma 3 honapos !!!!!!!!!! :D

puszka es jok legyetek!!!
Kép
CARTMAN !!!! Kép

sünciboglya

Mia!Mennyit változott Patrik!!!!
Nyugi!Majd ketten csövezünk a bejáratnál! :wink:
Milyen volt a Karácsonyod?

Kép
tierno

Szép jó reggelt!

Nemsokára érkeznek a skacok! :D Olyan jó volt egy kicsit kettesben a párommal, de már nagyon hiányoznak a gyerekek!

Zsand, Biatorbágyon van a gyros-os, sajna tegnap nem voltak nyitva, így nem tudtunk enni ott :? Majd megkérdezem a pontos címet!!!!

Brigi, milyen volt az Avatar, én azt hallottam, hogy szar....

Andi, Disney on ice???? De jóóó, oda én is akartam vinni a skacokat, de baromi drágák a jegyek... :? talán majd jövőre! :D
Képzeld, az én fűzőm még sehol sincs.... :cry:

Orsi, jaja, gyros-ozni mentünk el, de nem volt nyitva, így a corában kötöttünk ki....
Annyira tündér vagy, hogy furikázol!!!! :oops: :wink: Akkor nem piálunk? :wink: Egyébként a párom itthon van, anyuék is itthon vannak, úgyhogy ő is tud sofőrködni megint!!!!! Felajánlotta!!!!
Meglátom mikor leszek készen és akkor lehet átugrom!!!! Valami elfogadható fejet kell varázsolnom a nyakamra... :wink:

És akkor Szikla a végcél? Zabálni megyünk? :wink:
Ja, és előbb is mehetünk, neeem? pl 8ra? és a többiek csatlakoznak, nem?

Ja! Cora! Összefutottunk Mangorával!!!! :lol: Olyan jó volt látni, így 100 év után!!!! Marci meg egyszerűen tünemény, épp akkor aludt el a kis drága....

Mia, nagyon édes Patrik!!!! Milyen kis minimanó.... :lol:
sylph

Mingyá jövök, csak lótok futok, le kell szaladnom a Tescoba.

Anyósom megkért vegyek karira sógórnőmnek egy köntöst, de nagy lett rá így ki kell cserélni, de blokkot elhagyta, pedig direkt kértem, hogy rakja el!
Azt mondja: Biztosan ki lehet cserélni annélkül is! :shock: :?
Most veszek egy másikat magamnak és azzal a blokkal majd kicseréli Andris! :wink:

Ja megkérdezte, hogy: "Mindhárom gyerekkel mész vásárolni?"
Mire én mondom, hogy tudok jobbat????(gondoltam felajánlja, hogy vigyáz rájuk! :wink: ) Erre: "Ja azt hittem Bubut viszed suliba"

Jesszus pepíííííííííííííí, ez már valami krónikus lehet, remélem nem fertőző! :wink: :lol:

Na mindegy, sietek, mert valamikor Andikáék is beugranak.

Szilvike, szerintem is mehetünk korábban, egy páran már ráérünk 19h-tól!

Brigi akkor Érted megyünk okés?
Mia? Te kocsival jösz?
Vendég

Jó reggelt!

Azt nem is írtam,hogy párom úgy rám ijesztett egyik nap!Rosszul lett,fájlalta a gyomrát.Pár napja sok a sava.De orvoshoz nem megy! :x Hiába mondtam,hogy ez nem játék!Nem tudom mi lenne,ha lerobbanna.Akkor csak a gyes lenne! :(

Szilvi!Nem az én stílusom ez a film,de azért megnéztem.Annyira meseszerű,hogy nem tudtam bele élni magam.
Corában Mangorával? :shock: :lol:

Jaa,Orsi!Rossz a tipped! :wink:

Kép
tierno

Orsi!Rendben!Hányra legyek kész?

Kép
tierno

Sziasztok!

Lányok nem kéne felhívni az éttermet, hogy megyünk? Lehet hétfőn nincs is nyitva. :shock: CSak nekem már nincs kimenőm... :cry: :oops: Bár Mimi párja azt mondja nekik kinyitottak mert alig van forgalmuk. Azért gondoltunk erre mert van billiárd terme is, szóval nem kell feltétlen kajálni. :lol:

Viszont nekem is kellene fuvar. Kihez férek be? Mondjuk nekem csak 9 körül jó. :? Lini nem veszel fel ha erre jösz?Gondolom azért olyan éjfél körülig maradunk nem? :lol:

Mia: nem kell kiöltözni. Lazulni megyünk nem feszengeni. :lol: :wink:

Orsi, Szilvi: vigyem az Alkonyatot, hogy megnézzétek mozi előtt? :lol:

Lini, Brigi: valamelyikőtök elhozza nekem az Avatart?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Alkonyat: Lurdy-ház: 21:45 :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Basszus!!!!!!
Most jött meg a Bíróságtól a levél, hogy nem fogadták el a fellebbezési kérelmünket és bevonják párom jogsiját 2 hónapra!!!!! :evil: :evil: :cry: :cry:
Szép lesz ha ezért kirúgják..... raktáros-árukiszállítóként dolgozik. :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote="piriczkihajni"]B írta:piriczkihajniasszus!!!!!!
Most jött meg a Bíróságtól a levél, hogy nem fogadták el a fellebbezési kérelmünket és bevonják párom jogsiját 2 hónapra!!!!! :evil: :evil: :cry: :cry:
Szép lesz ha ezért kirúgják..... raktáros-árukiszállítóként dolgozik. :cry:

Baccus ez gáááz! :cry:
Nagyon sajnálom, remélem nem rugják ki!

Brigi! Párod melyik mosóban dolgozik?

Csajok akkor kik jönnek????

Aki biztos:

Brigi
Szilva
Andi
Én
Mia? Mi beférünk így egy autóba

Linike
Hajni

Akikről nem tudunk:

Zsand
Mimi
Kriszti

Akik ezer éve írtak:
Anett
Gabi

Dolliról biztosra tudjuk, hogy nem jön sajna! :cry:

Felhívnám szikrát, de összesítsük kb. hányan megyünk!!!!
Akarunk vacsizni is? Vagy csak üditőzünk?
Néztem van cézár sali én tutira nyomok egyet! :P
Vendég

Hajni ha megvan az alkonyat 1 elhoznád nekem????
Nekem meg megvan az Újhold! :wink:

Én passzolom a 3/4 10-es mozit, nekem az nagyon későn van! :oops: Addig 6x bealszom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Orsi: egy cézárt én is bevállalok. :lol: + egy vörösboros kólát. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!!!!! VBK????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az egyik számuk car, a másikat nem veszik fel! :?
Vendég

Kéne valami B terv is! :roll:
Mi van ha tényleg nincsenek nyitva hétfőn???? :shock:
A kávézók 10-kor bezárnak! :?
A Mc-ben meg nem ülhetünk 3 órát! :(
Vendég

Orsi: ez milyen? http://www.pizzaclub.hu/ a pizzájuk nagyon fini, innen szoktunk rendelni. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jóska! :D
De ez is csak 11-ig van nyitva :shock:
Vendég

Szasztok!

Hajni, húúú, sajnálom! Remélem átvészelitek ezt a két hónapot! És nem rúgják ki a párod!!!!!

Orsi, nem nézzük meg együtt akkor az alkonytot, ha Hajni elhozza?! Hmm???? :wink:

Keresek én is B tervet....
sylph

http://www.sziesztacafe.hu/index.html
De ez is 11 ig van nyitva, még nem hívtam, ha tetszik felhívom....

vagy:

http://poirotpub.hu
Bár ez egy kicsit drága...
sylph

http://pesaro.uw.hu/

Ahogy nézem, mindegyik 11ig van nyitva.... :?
sylph

sylph

[quote="sylph"]h írta:sylphttp://www.dockyardetterem.hu/

Juuuuj ez nekem nagyon tecc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ha nem találtok a Sziklában akkor itt vagyok!
Vendég

Orsi,
Ha ott vacsizunk akkor 7-től én is tudok menni.

Kép[
Kép[
kostyika

Szilvi!

Megkérdezed, hogy 8-10 fő elfér-e náluk?Meddig vannak nyitva?
Vendég

Sziasztok!

Én is elmennék a talira, ha zugolvasókat is befogadtok. :oops:
Ha beférek valakihez akkor valakivel (hajrá VBK!!! :D ) ha nem akkor saját kocsival és akkor tudok vinni is valakit. Nekem is jó 7-től, apa egyedül is boldogul itthon!

Gabi

Kép
gabusz

Juuuuuuuuuuuuuuuj de jóóóóóóóóóóóóó GABI!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Mi már fúlon vagyunk az autóban! :oops: :(
Vendég

Annyira jól esik, hogy így örülsz. :lol: :lol: :lol:

Akkor külön kocsi, vigyek valakit?

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Istvánnal felmentünk a Sziklába, megnézni....
A szakács csak 8ig van! Tehát a kajálás necces...
Kértünk sört, kólát.... csapolt sör nem volt, cola nem volt... COLA, ami szerintem alap, nem mintha nagyon akarnék inni, csak megemlítettem. Amúgy hangulatos, de senki nincs ott....

Szóval lehet dönteni...

Gabiiii, de jó, hogy jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi, minnyá' hívom...
sylph

Orsi, hívtam.... :? "a hívott számon előfizető nem kapcsolható..." :evil: a másik számot is hívtam, az ki van kapcsolva.... valszínű nincsenek nyitva....
sylph

sziasztok! :)

van 3 percem, gyorsan irok, aztan kesobb igerem visszaolvasok!!!

ROVID BESZAMOLO :
Anyosnal minden OK volt, ugy latom el vagyok ismerve mint anya, ugy volt minden ahogy en "parancsoltam". Egy nappal tobbet maradtunk mert szegeny anyosom a vendegeket pesztralgatta, semmi ideje nem maradt Patrikra, olyan faradt volt mint a dog. Mondtam neki hogy maradunk 1 nappal tovabb, ha Peter is beleegyezik, mert ez igy nem jo hogy nem tudott az unokajaval lenni. Annyira, de annyira halas volt!!!! :D
Sogornom egy tulok! Mar bocs. Hazafele addig-addig legoztak a cuccokat hogy befert a kocsiba. De hogy?! Osszegubbadva, vegig egy gombocca zsugorodva. Persze o ugy kepzelte hogy majd en elol, Patrik mogottem (az elso ulest csak teljesen egyenesen lehet hasznalni ha a gyerek hatul van es elol sem fer be az ember, igy hat sosem rakjuk a gyereket a hatso ulesre, kulonben is utalom ha nem latom. Szoval ezt szepen eltervezte, be is pakolta a cuccat szepen oda. Parom meg azonnal kipakoltatta vele mert hogy o mar mondta neki, nem ugy lesz az ulesrend. Ezen verig sertodott, egesz uton nem szolt egy budos szot sem. Paromnak persze az uleset elobbre kellett huznia, alig tudta nyomni a pedalokat (ugye 2 meter magas, jo hosszu labakkal) es igy mindenki nyomorgott (kiveve Patrikot) A derekam letort teljesen, ki is jelentettem hogy a budos eletben igy en nem utazom tobbet!!!
Parom rohog, mondja erre hogy szerinte a sogornom sem fog tobbet velunk igy meg egyszer menni.
Igy jar az aki a hercegnoi segget nem ohajtja vonattal vitetni... csak igy mindannyian szivtunk miatta.

Azt is eldontottem hogy amig a gyerek kicsi, soha tobbet nem megyunk idegenbe ennyi idore. A gyerek egyfolytaban parazott, a sok ember koze nem is lehetett vinni, azonnal bombolt. A 4 nap alatt en az emeleten toltottem minden idomet, neha lerohantam egy falat kajaert, oszt' ennyi. Az esti furdest is csak ugy tudtuk megoldani hogy parom addig enekelgetett neki es ringatta....
Ha esetleg klotyoznom kellett, a leosztaz ugyan ez volt... klassz mi?

Hat Husvetkor anyosom jon, az tuti! (Bar ez neki nem gond!)

Ha meg kesz a haz, mondjuk jovo karacsonyra johet mindenki hozzank. ha akar. Ha nem akar akkor meg szarjon sunt! :D:D:D:D Bocsanat, kisse vulgaris lettem a videki rokonsagtol.... enyhen szolva mosdatlan szajuak....(szappant nekik, gyongyviragosat!) :mrgreen:

Most ennyi, megyek aludni Patrikkal, egyedul nem megy neki, csak vigyorog itt almos szemekkel ram, dobalja a cumijat es a birkajat gyilkolassza kozben!

:D

sünciboglya

Gabi: hurrrááááá!!! De jó, hogy Te is jössz!!! :lol: :lol: :lol:

Basszus én is akármit nézek mind csak 23-ig van nyitva. :shock:
HA mi Linivel 9 után megyünk olyan mintha ott se lettünk volna... :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Keresgélek én is.Csak az Íriszt találtam,ami éjfélig van nyitva. :roll:

Nehogy ne menjünk!Ha más nincs,jól felöltözünk és kiülünk egy parkba egy kannás borral!Ha meg nagyon fázunk,összebújunk! :wink:

Kép
tierno

Hülye ötlet de nem kérdezzük meg a Pizzaclub-ot hátha 10 ember miatt maradnak kicsit tovább? :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok, Menjünk a Lajszhoz! :wink: Igaz 9ig van, utána majd átmegyünk a mekibe... na? :wink: Ha jobb nem lesz.....

http://www.lajsz.hu/index.php?pages=bam ... b01&am=b_1

Mia, ügyi vagy! Tényleg jobb ha rokonok jönnek és nem a picibabát kell cipelni mindenhova....
A sógórnőd nem semmi.... :evil:
sylph

Most néztem pont a Lajszt! :)
Nekem még ez tetszik:ez is 11ig :?

Mindenki fog enni?

Kép
tierno

Szarjon sünt az összes vendéglátós ha miattunk nem maradnek ébren! :lol:

Szilvike! Akkor most melyik nem veszi fel a telcsit????? :shock:
A szikla? Nincs Cola? Pedig az étlapon rajta van! :evil:

Hajni! Ha Ti 9 után indultok, akkor az 10 óra lesz, mire odértek meg 11! :cry:

Max átmegyünk a Spátenbe! :wink: :lol:
Vendég

Pont most menjünk a Lajszhoz???? :cry: :cry: :cry: :cry:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry:
Vendég

Orsi!Hétfőn Spaten sincs nyitva! :?

Kép
tierno

Ne máááááááááááááááááá! Most néztem hogy nyitva! :shock:
Vendég

[quote="tierno"]M írta:tiernoost néztem pont a Lajszt! :)
Nekem még ez tetszik:ez is 11ig :?

Mindenki fog enni?

Hűűűűű ez állat!

Menjünk ide és elállítjuk az órájukat! :wink:
Vendég

Én nem akarok enni ilyen későn, max. salizom! :wink:
Vendég

jaa,tényleg. :oops: Azért furcsáltam,mert régen nyitva volt...

Kép
tierno

Ha más nem veszünk egy csomó piát és nasit beülünk a szalonba! :wink: :lol: Ott legalább nem rak ki a főnök, hogy záróra! :lol:
Vendég

Én se szeretnék enni. :?
Az is jó ötlet.Vagy elmehetnénk játszóra is.Akkor már gyerekek sincsenek,lenne helyünk. :)

Kép
tierno

Hahó!

Orsi, a dockyardot hívtam, azt montad! Nem?! A sziklába elmentünk...

Spaten, is 11 van csak nyitva! :? Elvileg nyitva van ma... azt írja!

Brigi, ezt ( http://www.sziesztacafe.hu/index.html ) én is néztem, nekem tetszik!
sylph

Enni nekem sem fontos... elég volt a karácsonyi nagy zabálások... :wink:
sylph

Hűűűűűűűűűűűűűűű de boncsi! :lol:
Mog jó, hogy a tali napján kezdjük el keresgélni a helyet! :lol:

Akkor összegezve: Szilkába mehetünk csak car hely, a Dokiizé zárva, Lajsz ahol én nem ihatok semmit! :evil: , csak 9-ig van nyitva!
És ahol voltunk múltkor a lakcsin? Az a kávézó nyitva van, nem????
Vagy az nagyon pici?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?