Norus!
Értem, amit mondasz, és egyet is értek....
De a gyógyszerek tájékoztatójában leírt mellékhatásokat eltúlzottnak gondolom, mert beleírnak mindent, amire lehet kb 1 ezrelék esély van, de védve magát a gyógyszergyártó beleírja, biztos ami tuti.Pl. a legtöbb gyógyszer mellékhatásaként szerepel a halál! is.
De természetesen én sem adom ész nélkül a gyógyszereket a gyerekeknek, igyekszem én is kiváltani azokat homeopátiás, gyógynövényes, és egyéb természetes dolgokkal.
A sóslevegő készülék nagyon jó!!! Csak ajánlani tudom!
(Mucska
, örök hálám, hogy ajánlottad!!
)
Írtam, hogy Noémi taknyos. Amióta megy éjjel a szobájukban, teljesen leálltunk az Aerius-szal és az orrcseppel is, még Aktivátort se csepegtetek Nekik, és teljesen tiszta az orruk, nem hortyognak, nem szörcsögnek, alig hallani, hogy szuszognak!
Amit írtam, hogy napközben folyik az orruk, mint a víz, az is megszünni látszik, szóval szuper!
Mi a kisebb gépet vettük, ez kb 40m3-es légtérbe írja, hogy jó. 11000 Ft volt akciósan, amúgy asszem 12-13 körül van. Egy sóbetét van benne, amit 6 hónap használat után kell cserélni, tehát kb. egy téli szezon után, 5000 körül van a betét ára. Szerintem ennyit évente megér a dolog, mi nyáron nem hiszem hogy használjuk, mert nyáron nem taknyosak a gyerekek.
Römmer ülésnek jó húzós az ára, de tény, hogy a legjobbnak és legbiztonságosabbnak mondják.
Mi azért nem vettünk ennyire profit, mert keveset utazunk kocsival a gyerekekkel, a városba pedig sztem elég az egyszerűbb.
Edit
Calcimusc-ot szoktak a kicsiknek adni. Noémi még újszülött korában kapta először, akkor 2x1 ml kellett, aztán mikor nagyobb lett 2x fél ampulla (2,5ml).
A gyerekeim most először nem aludtak itthon, tegnap egész nap és éjjel is mamáztak, majd most megyek értük...
Hát teljesen kész voltam, amikor hazajöttünk este (buliban voltunk) az üres lakásba.
Reggel Apa korán elment dolgozni, tök egyedül maradtam...na ez végképp nagyon car volt...