Susytunder- Azta nem semmi sztori
Mekkora paraszt emberek leteznek, a sajat anyukajahoz nem megy ki???Hat en repültem volna kb.....Meg szerencse, hogy te ott voltal!!...Köszi akkor ugy csinalom a beiglit ahogy mondtad....Meg egy kerdes, ugye az a tojassarga ( 2 db) ami a hozzavalok között fel van sorolva, azt a tesztajaba kell tenni?? ( nem pedig rakenni)...Bocsi ha hülyesegeket kerdezek, de beiglit meg sosem sütöttem
-J- Ne dolgozd tul magadat
Talalkoztal ma Jolival a korhazban?...Drukkolok a köv heti UH miatt!!
Onlany- Ne izgulj az AFP miatt, tudod itt mar majdnem mindenki atesett ezen, minden rendben van, az tuti!!!!!A kombinalt sokkal biztosabb eredmeny, mint ez a hülye AFP!!!....Ez a 73 euro 1 db gumi volt, de ugyanolyat vettem, mint amilyen elötte is volt rajta....Renault Megane-hoz egyebkent!
Csip- Nagyon ügyi vagy, hogy beszerezted a magnot es ügyesen be is csempeszted
...En is szeretnek barna lenni szilveszterre, mert most olyan vagyok, mint egy hulla, nyaron lattam utoljara napsugarat
...Milyen ez a fujos szoli??Egyszer eleg menni es barna leszel??Mennyi ideig tart a barnasag??Lehet majd meglatogatlak jövö heten
Iner- Nagyon varom a kepedet!!
Gtunde- Most mar te is pihenj te kismami!!!!Ne massz meg a cseresznyefara
Joli- Nagy kalappal a vallalkozastanhoz!!Vizsgak majd csak egy honap mulva lesznek, ha vege az elmeletnek??
Zsu- Drukkolok, hogy most jobban bird a Clostit!!!Remelem, most nem fog ugy megviselni, nem szeretnem, hogy neked rossz legyen
...Megsütötted ma a beiglit?
Kirus- Jo, hogy Kirus mar jobban van es mehet közössegbe!!...Te is kimeld magad, nehogy baj legyen, kerlek vigyazz magatokra!!
Csajok most lepek, az elmult napjaim bolondok haza szerüek voltak, tegnap reggel 9-16 ig vezettem, egyböl mentem a kerekert, lecsereltek, aztan a boltba, haza ertem 17.30-ra es 18.00-kor indultam a repterre dolgozni....Ma is porszivoztam, linzert sütöttem, madartejet csinaltam, borsoleveset föztem, kimostam egy adag ruhat, voltam a bankban, a boltban.....Es megyek mindjart dolgozni....Sajnos en holnap is dolgozom, 15-17-ig....De majd bekukkantok azert!!
Mindenkinek nagyon boldog bekes karacsonyt kivanok!
Szeretettel:
Ancsa