Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

A tegnapi napom egy nagy-nagy rohanás volt, elfáradtam nagyon!

Elkezdtem a Clostit, de hogy jól döntöttem-e az majd kiderül, de úgy voltam vele, hogy ezt az esélyt megadom magamnak, meg már úgy hiányzott a "barátnőm" a Closti :wink:
Nem megyek uhura meg dokihoz sem, csak hogy legyen pé-m azért kapkodom be!

Később jelentkezik a sok mellékhatása, de majd kibírom valahogy :!:

Suzy, Én még nem sütöttem meg a beiglit, de majd szerdán, ha minden igaz!
Hogy vagy, megnyugodtál :?:

Tündi, örülök, hogy jobban vagy :!: :wink:

Szép napot, vigyázzatok magatokra

:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Nagyon vacak éjszakánk volt, Kristóf nagyon rosszul aludt és 6- kor végleg fel is kelt, pedig 8 körül szokott, a frontra fogom. :?

Sütögetek ezerrel, a mézes krémes nagyon jól sikerült. :)

Zsu
Biztos jól döntöttél, hogy elkezdted szedni, és már megint laptetős vagy! :lol:
Anya annyit mondott a sütés után, hogy nem tett bele annyi cukrot a töltelékbe, csak a felét és az 50 deka mák vagy dió rengeteg, én is kevesebből fogom. De összességében véve nagyon jó recept.
Még egyszer köszi.

Megnyugodtam, de azért mindig van valami ami miatt kicsit bosszankodok, most kitalálták, hogy apának nem csak 28- án, de 29- én is be kell mennie... boldog vagyok. :?

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Zsu! én nem értek hozzá, de biztos jól döntöttél...nagyon sokat gondolok Rád!

Suzy! biztos a front miatt nem aludt jól Kristóf, és sem tudtam jól aludni...
Nálunk apának még 24-én is be kell mennie, igaz eddig úgy néz ki, hogy csak 10-14...de 3 év után ez lesz az első karácsony, amikor szent este itthon lesz...reméélem...

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Üdv!

zsu!
hajrá closti!!! :) tuti jól döntöttél :wink:

joli!
sok a melóm, még egy szabályzatot be kell fejeznem :? de dél körül ott leszek a terhesgondozóban (akkor jön volt oszt.társam -jan 3ra van kiírva :) )... nem kívánom, hogy akkor még ott legyél, de amilyen pörgősen menni szoktak ott a dolgok, még simán találkozhatunk.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Suzy, tuti a fronttól van, nem is csoda, hogy a gyerekeket is megvisel ez a 15 fokos melegedés!
Egész nap mennek a mentők, valóban erős a melegfront :shock:

Örülök, hogy segíthettem egy jó recepttel!

Ma ez már a második laptetőm 8)

Iner, nagyon kedves vagy :wink: Én is Rátok :wink:

Julcsi, neked is hajrá :!: :wink: jó munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, sajnálom, hogy nem tudtok a két ünnep között együtt lenni, de ez a világ már csak ilyen, nagy a hajtás és nincsenek tekintettel az ünnepekre!

Én csak a karácsonyt szeretem, a többi ünnepet nem tartjuk, de azért az nagyon elszomorít, amikor a férjecském dolgozik és egyedül kell díszítenem a fát :shock: de ez most nem így lesz, legalább is most így gondoljuk, de hát rendőréknél nem lehet tudni, hogy milyen fontos dolog miatt borulhat az egész program!

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, Iner
Igazatok lehet, lehet hogy egyébként én is rosszul aludtam volna. Most egész jó kedélyű, de ma hamarább lesz alvás, egy óra múlva már megyünk.

Zsu
Kívánok neked még nagyon sok laptetőt, és hogy hozzon szerencsét! :lol:

Örülök, hogy apa mindenkinél otthon lesz, legalább szenteste.
Azért íz úgy a legszebb. :)

Kép
Kép
susytunder

Suzy,köszi drága vagy :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ma vissza vittem Kírát controllra,csak nézett a doki is hogy mennyi pötyi lett rajta :shock: ,de mondta hogy most már mehet nyugodtan társaságba mert nem fertőz már...

Susy!
Most már sebesek neki a pöttyök ugyhogy múlóban van szerencsére,azt mondta a hintőport dobjam ki a fenébe a kukába :lol: :lol:
Bizti hogy ez a melegfront kavart be Kristófnál,szegénykém,de majd du alszototk egy nagyot!! :wink:
Én meg ki voltam ma akadva mert Kíra 8kor kelt-sose aludt tán még eddig...ö mindig is korán kelő volt(6óra vagy elötte)..

Csip!
Milyen lett a hajad?? Vágattál belöle? Képet kérünk ám :wink: :wink: !!

Ancsi!
Hogy tényleg mindig a kocsikkal van a baj :roll: te szegény!!
De lényeg hogy megoldodott a probléma...
Nagyon könnyű megcsinálni a mézes sütikéket,csak összegyúrod,kiszaggatod és sütöd, ja meg ha kihült lehet díszíteni cukormázzal!! :wink: (az még nekem is hátra van)

Onlány!
Akkor tényleg jó nagy pocid lehet :wink: ,de nem baj legalább figyelmesebbek az emberek (már amelyik) :roll:
Majd 3 hét múlva megyek a dokimhoz ismét,akkor kiderül nyílik-e még tovább ez a fránya méhszáj..
Sajnos most ebben a 2-3 napban nem sokat tudok pihenni mert kell menni bevásárolni a főzéshez,sütéshez,kell még takarítani is...akkor du be kell szerezni még pár ajándékot... De azért próbálok vigyázni magunkra!!!
Ez amit kaptam jól elnyom(elálmosít) altató,nyugtató féle...
De legalább így már átalszom az éjszakát és nem nézelödök órákat :!: :!:
Ja és az afp-vel kapcsolatban meg nyugodj meg :!: :!: :!: én is kaptam levelet(de én akkor már megjártam a genetikát) ugyhogy elolvastam(jelenjek meg saját érdekemben) összetéptem és kidobtam.... ennyiszer megnézték már a bébid meg kombinálton is voltál akkor no para!!!! Tuti nem jó időben vették le... :roll:

Zsu!
Reméljük hogy együtt díszíthetitek a fát idén a pároddal :!: :!:
Úgy az igazi!!! :wink:
Vendég

Kírus, örülök, hogy múlóban vannak azok a csúnya pöttyök :wink:
Vigyázz nagyon magatokra, segítséged nincs, mert amit Te itt felsoroltál az nem kevés dolog :?: :shock:
A pipolphen már csak ilyen, de hasznos gyógyi nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
De van segítségem dehát most nem várhatom el hogy ezt mind anyu csinálja egyedül-nem is bírnám ki hogy ne csináljam vagy ne menjek vásárolni... :roll:
Persze egy hétköznapi főzés más(azt kibirom hogy nem én főzők pár alkalommal)..
De ha ezekkel kész leszünk akkor már nyugi lesz :!: :!: Pihi,tv-zés stb...
Vendég

Kírus, Én a helyedben tuti, hogy nem csinálnék semmit, főleg, hogy van segítséged! de ezt Te biztosan jobban érzed, hogy miért gondolod másképpen :arrow: ezt jól megaszontam :!: :roll: :oops: :wink: de érted gondolom :!: :?:

Szép estét, jó éjszakát, további jó készülődést a karácsonyra Mindenkinek :!:

Egy nagy-nagy

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Kírus
Csak mértékkel szorgoskodj! én megértelek, én sem szeretem, ha más csinál bármit helyettem.

Tegnap milyen tuti kis esténk volt. A házunk úgy lett véve ezelőtt 7 évvel, hogy egy néni lakik a hátsó udvarban egy kis lakrészben, olcsó volt, apa szülei vették neki.(mármint apának így vették a házat, lakva) A néni nem teljesen százas, de jól kijövünk, imádja Kristófot. Hát tegnap végre jó idő volt kimentünk, ki jött ő is, de már láttam rajta, hogy valami nem frankó, mert alig bír lépni. A garázsnál, ami 20 m fel is adta, mondta segítsek már vissza menni, ami fél óra után sem sikerült, így mondtam neki kapaszkodjon belém, szó szerint behúztam a kis otthonába, mert már majd lefagytam. bementünk mi is Kristóffal. Volt bennem valami érzés, fél óra után megyek megnézni, hát ott van elesve a szoba és a konyha között, még szerencse, hogy nem zárta be az ajtót. Hát egyedül terhesen hogy szedem össze. Adtam neki takarót, meg zsepit, és mondtam, hogy hívok segítséget, mert én nem tudom felszedni, apa nem volt még itthon. Hívtam a lányát, azt mondta nem tud jönni (ledöbbentem) de elküldte a fiát, az szedte fel, közben gondoltam kihívom az orvost, csak nézzék meg. Hát nagyobb baja nem lett, a kezét ütötte le, magas volt a vérnyomása és mint kiderült epilepsziára szed orvosságot, valami rohama lehetett, olyan volt, mint aki le van bénulva. Úgyhogy beigli sütés helyett én idegeskedtem, miközben a lánya ide se dugta a képet.

Na jó hosszú lettem. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt....

Suzytündér: Na hát, ez nem semmi, lánya nem ment ki hozzá???El is küldtem volna a jó nagy büdösbe, az biztos!!!
De kismamák tessék már magatok egy kicsit kimélni!!!!Nagyon éltek ám!!!Vissza kell venni a tempoból, nem vicc ez!!!!

Kírus: Pihenés, szigorúan!!!!!Tessék már komolyan venni!!!!Nem lesz jó a vége!!Irgum-burgum!!!

Hajam???Le lett vágva igen, még vagy 5 centit :shock: Nem semmi, most már tetszik jó jó jó, :lol: csak fura :roll:
Apjuk észre semm vette, mert elöl ügye maradt a hossza...Aztán mikor mutatam neki, mondta atya ég...de jó...furi...bizti nem ismertelek volna meg hátulról... :D :D :D
Sűrű volt a tegnap...Kapkodtam, dolgoztam közben mikor volt pici időm, akkor meg szépítettek...
Megvolt a Trófea nagyon jó volt...Páromat nem alapszinten leb*sztam, mert fél6 helyett fél8 ért oda :evil: Rendessen kiabáltam vele a teloban!!!!
Na de oda ért, azt gyorsan 1 óra alatt bezabált...Én már elötte ettem, de vele is ettem....Fuuuuu majd kidurrantam!!!! :wink: :lol:
Aztán 9 kor begyúrtam a beigli tésztját :D :D :D Holnap sütöm...
Csináltam múlthéten nagy takarítást, de semmi nem látszik belöle, egyaltalán nem :evil: :evil: :evil:
De apjuk mondta holnap segít, ha befejezte a fa faragást!!!!Persze akkor a törzse a fának, nekünk meg a talp k*rva kicsi...Érdekes lesz...Kiváncsi vagyok mennyi ideig tart el...Tuti sík ideg lesz :lol:
Aztán végül megvettem a rádió magnót neki tegnap, ma sikerült ide behozni, de féltem, hogy megkérdezzi mi van a táskámban(vagy megnézzi)(de becsomagoltam, és sok zacsiba tettem :wink: ), na beoltottam, hogy körmös cuccok, uv lámpa, fönöknek meg kell csinálnom a körmét :D :D :D bevette :D :D :D
Persze apámtól kértem kölcsön!!!Mert Hétfő a szoliban átb*asztak 10000 ft-al!!!Huuu ez kellett még :evil: Zokogtam :cry:
Most meg tartozhatok!!!!Na jó befejeztem, mert megint felforr a vízem!!!!

Szép napot!!!!
csip-csip18

Miujság van kedves topic társaim???Hogy még ma csak Suzytündér, Én jletkeztünk be...
Ekkora mindenütt a hajtás???Utolsó simitások????
Nálam a szoliba pusztulat van, ráadásul olyan álmosít ez azidő....:(
csip-csip18

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok Lanyok!!

Visszaolvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Susytunder- Azta nem semmi sztori :shock: Mekkora paraszt emberek leteznek, a sajat anyukajahoz nem megy ki???Hat en repültem volna kb.....Meg szerencse, hogy te ott voltal!!...Köszi akkor ugy csinalom a beiglit ahogy mondtad....Meg egy kerdes, ugye az a tojassarga ( 2 db) ami a hozzavalok között fel van sorolva, azt a tesztajaba kell tenni?? ( nem pedig rakenni)...Bocsi ha hülyesegeket kerdezek, de beiglit meg sosem sütöttem :oops:

-J- Ne dolgozd tul magadat :wink: Talalkoztal ma Jolival a korhazban?...Drukkolok a köv heti UH miatt!!

Onlany- Ne izgulj az AFP miatt, tudod itt mar majdnem mindenki atesett ezen, minden rendben van, az tuti!!!!!A kombinalt sokkal biztosabb eredmeny, mint ez a hülye AFP!!!....Ez a 73 euro 1 db gumi volt, de ugyanolyat vettem, mint amilyen elötte is volt rajta....Renault Megane-hoz egyebkent!

Csip- Nagyon ügyi vagy, hogy beszerezted a magnot es ügyesen be is csempeszted :lol: ...En is szeretnek barna lenni szilveszterre, mert most olyan vagyok, mint egy hulla, nyaron lattam utoljara napsugarat :wink: ...Milyen ez a fujos szoli??Egyszer eleg menni es barna leszel??Mennyi ideig tart a barnasag??Lehet majd meglatogatlak jövö heten :lol:

Iner- Nagyon varom a kepedet!!

Gtunde- Most mar te is pihenj te kismami!!!!Ne massz meg a cseresznyefara :lol:

Joli- Nagy kalappal a vallalkozastanhoz!!Vizsgak majd csak egy honap mulva lesznek, ha vege az elmeletnek??

Zsu- Drukkolok, hogy most jobban bird a Clostit!!!Remelem, most nem fog ugy megviselni, nem szeretnem, hogy neked rossz legyen :roll: ...Megsütötted ma a beiglit?

Kirus- Jo, hogy Kirus mar jobban van es mehet közössegbe!!...Te is kimeld magad, nehogy baj legyen, kerlek vigyazz magatokra!!

Csajok most lepek, az elmult napjaim bolondok haza szerüek voltak, tegnap reggel 9-16 ig vezettem, egyböl mentem a kerekert, lecsereltek, aztan a boltba, haza ertem 17.30-ra es 18.00-kor indultam a repterre dolgozni....Ma is porszivoztam, linzert sütöttem, madartejet csinaltam, borsoleveset föztem, kimostam egy adag ruhat, voltam a bankban, a boltban.....Es megyek mindjart dolgozni....Sajnos en holnap is dolgozom, 15-17-ig....De majd bekukkantok azert!!

Mindenkinek nagyon boldog bekes karacsonyt kivanok!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsám: Csajééééééééééém! Nem vagy egyedül ezzel a beigli sütéssel!!! Én is most csinálok először!!!!Huuu rendessen kijegyzeteltem minden egyes lépést!!!!! :oops: Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz.....Huuu te már meg is csináltad a porszívozást és a linzert, madár tej, borsó leves????És még jöttél-mentél, meg meloztál????Nem semmi te aztán hajtasz rendessen!!!!
Fujós szoli elég egyszer menni és olyan színed lesz, mint aki 1 hetet külföldön volt (amúgy, ha megnézzel iwiw-en az esküvős képeken Én le vagyok azzal fújva) :wink: Nagyon jó!!!!Igaz csak 1 hétig tart!!De jó nagyon!!!Most is voltam Hétfőn, hogy szép barna legyek a tegnapi bulira:) Mondták is milyen jó színem van :D :D :D Kérdezték, hogy anyuékkal voltam Én is :D :D :D :D :D
Gyere gyere gyere!!!!Úgy legyen!!!Szavadon foglak!!!!Nem menekülsz!!!!Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Ancsa
Igen, bele kell tenni. A kenéshez külön üss fel tojást.

Lányok jó bejgli sütést, mi már csak holnap reggel csináljuk, most apa ügyködik, készül a kígyó rétes 12 rúddal. :shock: :lol:

Kép
Kép
susytunder

Na nem jött senki :(
Akkor Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Nem sütöttem meg a beiglit, be kellett mennem dolgozni, nagyon megvisel a Closti, hőhullámok vannak rendesen :cry: :!: ha ebben a hónapban nem sikerül a "csoda", akkor nem fogom kérni, mert ez engem teljesen kikészít :shock:

Suzy, nem semmi, hogy milyen lelketlen és felelőtlen emberek vannak, még jó, hogy Te ott voltál és nem lett komolyabb baj :!: :?

Ancsi, még mindig az a munka :shock: tényleg nagyon sokat dolgozol, januártól pihenés :!: :wink: kitartás holnapra még, jó pihit majd itthon!

Csip, és az nem nagyon káros?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Békés, boldog, szeretetteljes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra, egymásra :!:

További szép estét :!:

Pusszantás

Zsu

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!

Először is szeretnék Boldog Békés Ünnepeket kívánni mindenkinek!

A tegnapi nap egy rémálom volt. Megkaptam az afp-s papíromat és mentem uhura vele. Ott a szonográfus akkorát visított és azt mondja a kollegájának, hogy ilyet még nem is látott.Mondom miért nem látott még 0,41et? azt mondja, hogy az 0,41 az 0,28 :shock: :shock: :shock: a akkor elkapott a szapora szívdobogás, forgott körülöttem minden. Mondtam, hogy voltam kombinált teszten, meg a sotén is a Csabay megnézett, erre azt mondta, hogy akkor überelnie kéne azt (nagy) mukit. Nagyon kedves volt végülis a nő és rendkívűl alapos. Nagyon részletesen, lassan és 2xer megnézte a KISLÁNYUNKAT és azt mondta, hogy egyáltalán semmiféle eltérést nem lát, de javasolja a genetikát, meg a c kategórás uhu genetikai vizsgálatot, amit ott a főorvos végez. 01.07-éig nagyon izgulhatunk.... Rendi volt, mert megnyugtatott, de nem mondta 100%ra, hogy minden negatívum kizárva.

Este mentünk a drimhoz, ő is meguhuzott és azt mondta, hogy ő sem lát semmi kórosat vagy eltérést, -hála égnek-, na ő már jobban megnyugtatott, de javasolta dr hajdú Krisztinát. Itt írta valaki talán hogy volt nála, ha igen, az írja már le nekem priviben az elérhetőségét. ha nem tud fogadni, akkor az Istenhegyi klinikára menjek el. Aztán rám tértünk és a kedvem megint lelombozódott, mert a betegségeim, meg az előző terhességem kórtörténete alapján én eléggé veszélyeztetett terhes vagyok, amire azt mondta, hogy szereti az ilyen speciális eseteket, mert számára ez kihívás wháááá. Visszakérdeztem, hogy ugye ironikus formában értette, mert eddig 2 dr mondta, hogy nem szeretik az ilyen típusú (nem személyemre irányuló) betegeket. És azt mondta, hogy nem ironiával fogalmazott. Ő is kislányt mondott, tutira.

Aztán hazafele majdnem az ügyeleten kötöttünk, ki, mert a férjemnek nagyon fájt a foga. Már fél éve fáj, de most már kezdi pedzegetni, hogy elmmegy ügyeletre és kihuzatja. Magyarul ez azt jelenti, hogy elviselhetetlenül fáj neki. Amikor mondtam, hogy menjük erre összeveszett velem, hogy mindent rá akarok eröltetni és hagyjam békén. Mondom jó... Éjfélig tömte a fejébe a fájdalomcsillapítókat, most meg a sarkamban van, hogy mit csináljon. Mondom neki nem érdekel, mert ezt neki kell tudni. Erre két percenként kérdi, hogy menjen e az ügyeletre. Kicsinál.

Visít a gyerek, majd jövök
:!:

Kép
Kép
onlány

Jaj még ezt gyorsan... én meg baromi beteg vagyok, annyira hogy belázasodtam, szóval király karácsonyunk lesz :roll:

Kép
Kép
onlány

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

bocsánat, hogy nem jöttem, de 3 felé szakadok... meg még meg is betegedtem... na mind1, nem mentegetőzök...

csak beköszöntem, mert még el kell menni boltba... tegnap már nem volt rá időm és energiám...

Szóval mindenkinek nagyon boldogságos és szeretetben gazdag Karácsonyt kívánok! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Kép

Puszilok mindenkit!

két ünnep között jövök!

Kép
gtunde75

boldog karácsonyt lányok!
Kép
megyek fát díszíteni... majd a napokban még jelentkezem.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Kép
Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket felejtsd el!! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog békés Karácsonyt mindenkinek!!

EDI
ediii

Nagyon Boldog Bekes Karacsonyt kivanok Mindekinek!!

Mi ma megyünk haza, nem sokara indulunk, igy nem tudom, hogy mikor fogok tudni jönni legközelebb, de nagyon igyekszem legalabb be-be kukkantgatni neha, különben elvesztem a fonalat :D

Onlany- MInden rendben lesz, hülye-hülye AFP :evil: ....Remelem a mai napod szebb a tegnapinal!

Csip- Csajeeeem!!!Ird mar meg priviben a mobilszamodat, mert tenyleg lehet meglatogatnalak :wink:

Zsu- Remelem nem csinal ki teljesen a Closti, vagy ha igen is , akkor meg lesz az eredmenye, egy baboca :wink: ....Vigyazz nagyon magadra!!

Puszilok mindenkit, muszaj mennem!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma voltunk a beígért uh-on,és igaz kicsit utolag de nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptunk..... KUKISUNK VAN :!: :!: :!: :!:
Nagyon szépen lehetett látni neki :D ,igaz a doki nem a legjobb pillanatban kapta el(fényképen) de azt mondta, erre nagy összeggel merne fogadni hogy kukis 8)

Itt a kis buksija:
Kép

És a kis kuksija:
Kép
Vendég

Kírus, ez nagyon szép ajándék nektek :wink: és a méhszáj :?: pihenj sokat :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszilok Mindenkit, remélem jól vagytok és jól telt/telik a karácsony :?: :!:

Én egyáltalán nem érzem jól magam, kicsinál a Closti mellékhatása, de nem akarok panaszkodni, nem akarok rossz hangulatot teremteni, de sajnos ez van :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu!
Szegénykém,elhiszem hogy kicsinál :( ,csak hozná meg a gyümölcsét!!! De bizti hogy használ :wink:
Kitartást és sok erőt neked!!!

Nem vizsgált meg szerencsére ugyhogy nem tudjuk hogy áll a méhszáj :roll: ,de most a hülye bokám miatt is frászban vagyok,elkezdett dagadni, de nem vizes mert akkor meglátszana ahogy megnyomom(de nem marad gödör ott szerencsére)...
Ugyhogy most már nem állhatok és se nem ülhetek sokáig :( ,mert akkor elkezd dagadni,csak a fekvés jó neki...
Most a vérnyomi csökkentömön változtatott(az adagon) mert mondtam neki hogy napi 1-et szedek(reggel) és van hogy 90 a vérnyomásom(olyankor nem vagyok valami jól),és akkor mondta hogy szedjek 3* 1/2-et...
Vendég

Kírus, köszi, próbálok megnyugodni :!: :roll:

Feküdj akkor sokat és legyen a lábad felpockolva :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
grt a kiskukishoz!!! Kép

zsu!
kitartás a clostihoz!
én szerencsére nem éreztem vele semmi mellékhatást, de el tudom képzelni, hogy milyen szar lehet :?

remélem, mindenkivel minden oké... nem nagyon tudtam jönni a napokban...
2 napja fáj a fejem, és semmire nem múlik Kép most meg megint hőemelkedésem is van...
de kit érdekel? a lényeg, hogy holnap szép tüszőt (vagy inkább már sárgatestet) lásson a doki :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

túléltük a "nagy zabát" :lol: :lol: :lol: :lol:
most értem haza Pest-ről, és végre le tudok ülni egy kicsit a gép elé... :lol: :lol: :lol: se rokonok, se elintézendő dolog.... el se hiszem... :wink: :wink: :wink:

nálunk minden rendben van, betettem a karifa alá szenteste édesapámnál a tesztet... hatalmas volt az öröm! :):):)
délelőttönként már meg-meg környékeznek a rókák... :) de legalább úgy tűnik, hogy minden rendben... :lol:
nincs mese, a héten el kell mennem dokihoz, nem húzhatom tovább... csak egy kicsit félek, hogy nem lát ott senkit! tudom, hogy hülye vagyok, és nem kéne ilyeneken paráznom, de háááát a rossz tapasztalat... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juli drukkolok, hogy azt lássátok, amit szeretnétek!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu sajnálom azokat a fránya tüneteket!!! :( meddig tart ez? remélem gyorsan túl leszel rajta!

Kírus klassz kép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: bár bevallom őszintén, a fejét még csak-csak, de kukacot nem tudom kivenni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

onlány jobban vagy már? tessék meggyógyulni!!! :? :roll:

mindenkit puszilok! további jó pihit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok Csajok!!

Én is bekukkantok gyorsan, nálunk nagyon jól teltek az ünnepek, voltunk Anyuéknál, voltunk a pároméknál Baján, voltunk keresztszüleimnél Bugacon, úgyhogy vezettem vagy 1000 km-t az elmúlt pár napban :wink:

Onlany- Remelem nem izgulsz nagyon az AFP miatt, minden rendben lesz ez biztos, nyugi!!

Zsu- Annyira sajnálom, hogy ennyire megvisel az a fránya Closti, tényleg eléggé megharcolsz te a "barátnőddel"!! :wink:

Gtunde- Örülök, hogy jól teltek az ünnepek, ennél nincs is szebb karácsonyi ajándék, az biztos :lol: Rókát küldd el jó messzire!!

Kirus- Nagy gratula a kis kukishoz,annyira örülök, hogy teljesült a vágyatok!

Juli- Jobbulást neked, te kis betegeskedő :wink:

Csip- Hol a számod csajém??????Mennék én hozzád de nem tudom, hogy hol is dolgozol pontosan, na meg, hogy mikor :roll: :D

Mindenkit puszilok, vigyázzatok magatokra!!
Basszus most a magyar billentyűzet a fura, mindent ékezet nélkül akarok írni, nagyon kell koncentrálnom :lol:

Pusszantás
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!
Köszi csajok :wink:

Tünde!
Hát igen nem valami jó kép,de majd jövö héten megyek ismét uh-ra(26 hetesre) akkor ha eltudja csípni a csomagot akkor kérek 3D-os képet :wink: !!! Na meg a pofijáról is kérek...
Melyik nap mész dokihoz??
Elöször nálam is csak petezsákot láttak nyugi!!!! Ott van az a kis emberke :!: :!:
Hány hetes vagy most?

Juli!
Jobbulást neked!!! És drukk a szép tüszöcskékhez!!! Majd írj!!!

Gyancsi!
Örülök hogy jól eltelt a karácsony :wink:
Jó sokat vezettél akkor :shock:

Többiek?? Gyertek!!!
Vendég

Szép jó reggelt....

Csajémmm: basszus, totálissan Hülye vagyok....Egyaltalán nem volt időm jönni..Úgy elteltek a napok, hogy csak na...Nem is birtam követni :( :( :(
Sajnálom, de azért átküldöm :) :) :)

Kírus: Kukis????Jaj de jó, de jó, de jó :D :D :D Én is kukisra vágyom :D :D :D...Neve????

Onlány: Hogy vagytok????

Juli: Láz van még????

Tünde: Melyik nap mész orvoshoz??? De jó, hogy oda raktad a pozítiv tesztet :D Szép ajcsi:D

Joli: Hogy vagytok???

Suzytündér: Hogy telt a kari???Zabálás volt??? :D :D :D
Nálam nem alap szinten :oops: Képzeld apától még kaptam egy fényképező gépet, totálissan :shock: dde azért volt öröm, ja és képzeljétek mi történt ő is 3 dobozba csomagolta be, ahogy én is :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!
csip-csip18

jó reggelt lányok!

Zsu, nagyon nagyon szorítok érted (is) e hónapban! Sajnállak nagyon amiért így kínlódsz a mellékhatás miatt. Van egy barátnőm, akit szintén nagyon megvisel a closti. Volt olyan, hogy hazament a munkából. Ciklusilag hogy állsz?

Ancsi, :D körbeutaztad akkor a fél világot :) én a fenekemet szét ültem volna. Egyszer mentem 25órás autóútra, és köszönöm elég volt belőle... azt hittem soha nem érek oda. Tütükével minden rendben? Vicc, nálunk megint elromlott apája mostan csináltatott tütüjén... A fűtésrendszer :shock: megcsináltatni kb 50.000lenne, de lehet mi megcsináljuk magunknak, bár ez elég necces....

Csip csip, naaaaaaaaaaaaaa, hogy állsz a ciklusoddal??? Bocs , még nem válaszoltam a prividre, de nem volt időm :( Milyen az a fújos szoli? :lol: :lol: eszembe jutott a jóbarátok c film.... ill sorozat, amikor a csendlör :D elfelejtett megfordulni :D olyan?

Kirus, gratula a kis fütyishez!!! Nekem az orvosom azt mondta, uhun lehet látni, ha méhszáj kezd nyílni, nem tudom hogy ne kérdezd! Lehet neked stagnált és nem akart mégjobban bolygatni.

Tünde, milyen szép kariajándékot adtál!!! Na, akkor elkezdődött a hányingeres korszak :( de hamar el fog múlni, bár szerintem neked enyhe lefolyású lesz! Rokon látogatás volt pesten?

Én még mindig nagyon beteg vagyok és ki vagyok borulva az afp miatt. Kértem időpontot holnapra 4dre 5kor kell mennünk. Mondtam a csajnak, hogy egy alapos vizsgálat rendel! Rendi volt, bessuvvasztott keddre. Ezzel az eredménnyel (is) kell mennem a kontroll uhura 7én. Képzelhetitek, hogy így milyen lehetett a karácsonyom. Szenteste nagyon sírtam :(

Bocs most mennem kell mert a lányom nagyon sír miattam, lennt hagytam a földszinten, igyekszem jönni, csak most egyedül vagyok vele.

Kép
Kép
onlány

gyorsba még Suzitundér: nem voltunk Bécsben (tán írtam is) lemondtam, mert már kezdődött a betegség is meg paráztam attól hogy elkapok valamit. Még szerencse, hogy lemondtam, mert pont aznap voltam lázas :(

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Remélem már mindenki jól van, aki betegeskedett.

Kírus
Gratulálok a kisöcsihez! De jó már neked is kiderült, nekem még pont 1 hét van uh- ig, nagyon reménykedem. :)

Zsu
Kitartás neked, gondolok rád! :)

Kitti
Hajajj, ne is mondd a zabálást :oops: Még nem mertem ráállni a mérlegre. Milyen fényképezőt kaptál?

Nekünk is jól telt a karácsony, apa ma meg holnap dolgozik.

Hoztam nektek egy pocakfotót. :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

Csip-csip!
Szupi ajándékot kaptál!! Férjem is nyúz vele hogy szeretne egy fényképezőt :) ,azzal szeretne fényképezni szüléskor :lol:...
Nimród lesz a csöppünk neve :wink: !!!

Onlány!
Nyugi!!!!!++++ :wink:
Csak annyit mondott a doki hogy a lepény jó helyen van,nem lóg rá a méhszájra...de azt nem mondta hogy hogy áll... Ja a vizeletemet akarta volna még megnézni,de közöltem vele hogy nincs 5 perce hogy pipiltem így nem fog össze jönni :D

Susy!
Na te leszel a következő aki bezengi ki lapul a pociban :wink: megtudod te is!!!!!
Ma gyüminapot tartok,állítolag jó a dagadt bokára és hátha még le is megy 1 kg-ocska :lol: Ja és elhatároztam hogy sótlanul fogok enni amit csak tudok...mondtam anyunak ha főz akkor addig ne sózzon amig én nem szedek magamnak... hátha jó lesz,nem hiányzik hogy idö nap elött vizesedjek is... :evil:
Vendég

Susy!
Szép csini kerek pocid van!!! :wink:
Vendég

Suzy: Gyönyörű ez a pocak kép :D Tetszik nagyon :D Fuji fényképezőt kaptam :D :D :D

Onlány: Ma vagyok a 28 napomon! De nem nagyon érdekel, hogy mi lesz :wink: szerintem amúgy menzi, mert egy picit fáj a hasam... De sebaj, ha az lesz...
Lassan költözés, és most teljessen bele vagyok abba temetkezve :D :D :D
Igen olyan...Jól írod :D :D :D

Kírus: Akkor tessék őt meglepni vele, már lassan eljönn, hogy fénykepezzen!!!!
Jó név kis vagány név :D :D :D

Amúgy Én melozzom, és jó kedvem van, aputól kaptám jamaicás zenét, meg csomó ruhát ami citrom sárga :)
Most az van rajtam és azt hallgatom, olyan, mintha ott lennék :lol:
:lol: De jó, felvagyok dobva!!!!! :lol:
csip-csip18

Nos, az afps értékek a köveetkezők:
terhességi hcg: 19,686 mU/ml
Terhességi afp: 9,90 ng/ml
Mom érték: 0,28
Korrigált afp mom: 0,41
Terhességi hcg mom: 0,71
afp medián: 34,8
thcg medián: 27795

Na ezen tessék eligazodni... Azt sem tudom hogy mi mit jelent, valaki valamit? :roll:
A drim elküldött szemészetre, mert ugye a cukrosoknak gyakran a szemére megy a dolog. Felhívtam a szemészetet, elrinyáltam, hogy 20hetes terhes vagyok +egy másféléves hisztivel mennék és mivel parázok a vírusoktól, nem e lehetne időpontra. Jó fejek voltak, azt mondták, usgyi. Rögtön hívtak is ott, kitágították a pupillámat, úgyhogy most alig látok :( elvileg minden rendben van. Gondoltam én hogy ha már ott vagyok bejelentkezek gégészhez is, mert mire a szemésznél végzek akkor hívnak majd be (3an voltak előttem) pont felmentem akkor hívtak, marha nagy szerencsém volt, mert addigra már 25000en voltak ott :D de nem tudtak semmit adni, mert erre a betegségre olyan antibiotikum adható, ami nyálkahártya csökkentő hatással bír és egy kismaminak hát nem igazán erre van szüksége.

Csip csip, de irigyellek! Jó kis reggies zene? :D Bírom nagyon! Hollandiában beültünk egy ilyen reggies coffe shopba és ki sem akartunk onnan jönni

Kép
Kép
onlány

28.nap :D hmmm reméljük nem fog változás beállni... A válasz pedig a levélre, hogy beutalót csak szakorvos adhat, konkrétan nőgyogyi, házi nem.

Suzytündér, nagyon csinos pocak!!!!!!!!!!!!!!! Azta olyan kis formás!!!! Kristóf mit szól hozzá?

[/quote]nincs mese, a héten el kell mennem dokihoz, nem húzhatom tovább... csak egy kicsit félek, hogy nem lát ott senkit! tudom, hogy hülye vagyok
[quote] írta::shock: virtuális fenékbebillentés jön Tünde :wink: már mért ne látna ott semmit! Sajna én is ilyen vagyok, minden vizsgálat előtt annyira feltuningolom az agyam és hülyeségekre gondolok. Bár most megy a para nálam...

julcsi, naaaaaaaaaaaa? Mi van?

Iner, mi van veled?

Kép
Kép
onlány

:oops: rosszul csináltam az idézetet, mindegy 8)

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Örülök hogy minden okés a szemeddel,szerencséd volt hogy mindjárt be is hívtak :!: Hu nekem is csináltak egyszer ilyen szemvizsgálatot de alig tudták megcsinálni mert állandoan pislogtam meg közben elfolyt 1 liter könnyem :lol: :lol: ..szőrnyű..

Csip-csip!
Csak legyen is jókedved :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?