Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Állatkert Kép Laca még nem volt, most vasárnap délelőtt megyünk. Jön még valaki? Kép

Továbbá Lacának társasághiánya van Kép (Debrecen után nem csodálkozom) A játszótéren mindenkivel- válogatás nélkül- Kép barátkozik.
Szóval jövő héten, ha rossz idő lesz, lehet látogatóba jönni hozzánk. 51 nm2-en lakunk Kép Kép De sok jó ember kis helyen is elfér Kép Ha jó idő van irány a Margitsziget Kép

Továbbá tegnap este Laca megette a tonhalas fokhagymás palacsintát Kép és Apa azt mondta az előbb, hogy elvál, ha még egy babakocsit veszek, márpedig mindenkinek megvan a maga mániája ebben a családban.... Kép Kép
klarissza

Edit: nem tudom, mi bajod van velem, én annyit írtam, hogy nekem most sok az Állatkert, kihagyjuk. Azt tudom, hogy sokaknak nagyon messze van a Campona... Megsértődhetsz, írhatsz ilyen stílusban, de még mindig nem értem, mi bajod van.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

SZiasztok lanyok!

MEgint csak egy gyorsra mivel nincs internetunk, az ismerosomnel vagyok es kaptam 5 percet.David picit jobban van,meg mindig napi 4-5 kakija van de nem kimondottan hasmeneses.nem is tudom igazabol milyen a normalis allagu szeklet az ove olyan mint egy suru pure.Kép Lanyok ez jo vagy rossz/?Sok a napi 4-5?
Laza sincs mar igazabol de szerintem most jon a felso egyik foga,szerintem 1-2 nap es kibujik.Lehet hogy ettol is van tobb szeklete?Ugy emlekszem a multkor is amikor kibujt tobb kaki volt.
Egyebkent en bevezettem mar neki a tejet,nem kap minden nap.Ti hogy alltok a tejjel?Meg csak napi max 1 dl-t kapott mivel meg 3-4 szer van szopi.
Az etvagya is kicsit vissza jott mar hajlando elfogadni a zoldseget.De a darabosat ugy tunik nem szivesen eszi ujabban,pedig mar szepen ette.A kenyeret is szopogatja es kikopi,nem kell neki.Eleg egyhangu az etkezese:reggeli gyumi 20 dkg kb ebbe teszek babaknak valo bananos kekszet,ebed zoldseges hus,rizzsel vagy tesztaval es vacsi anyatej muzlivel,vagy sima tej muzlivel,es joghurt.De szinte minden nap ez megy,hiaba probalok sajtot adni,turot,kenyeret,felvagottat nem kell neki.Ti hogy alltok lanyok az etetessel?CSAk az a baj hogy most felek neki sok gyumit is adni,vagy tejcsit mivel hasmenese volt es kicsit meg van.DE akkor mit adjak neki egesz nap?CSAk ezeket hajlando megenni(na azert a zoldseget sem eszi mostanaban szivesen amiota beteg volt).
DAvidkam mar fut,ja es imad sepregetni a poroloval,es egy rossz csont a dragam.EGesz nap pakolgatja a konyha szekrenybol a cuccokat,hihetetlen egy szabad percem nincs tole.
Ja es mostanaban olyan kis duhos baba,ha nem tetszik neki valami akkor utoget es olyan rosszul esik hogy engem is Kép.Tudom hogy meg picike de amikor szopik akkor is neha csapkodja az arcom es hiaba mondom nem szabad nem szabad vagy nem erti vagy nem akarja erteni. Ha ulok a fotelben es nem veszem olben akkor bele harap duhosen a labamba,vagy ramcsap es kozben duhosen kiabal.Egyebkent amiota az ismerosunknel lakunk azota ilyen.Lehet hogy ennyire megzavarta az uj kornyezet?De ennek ellenere nagyon de nagyon anyas,enni is ugy tudok ha olbe veszem,vagy wc-re is ugy tudok elmenni ha beviszem magammal de meg akkor is olben akar lenni.Mar tisztan kerdezi mindenre hogy mi az es kozben mutogat.
Magunkrol egyenlore ennyit.JOvo heten mar koltozunk a sajat apartmanunkba,es akkor lehet hogy lesz internetunk is hetvegere.Bocsi hogy nem irtam senkinek.Majd kepet is rakok fel DAvidkarol.
Mindenkinek sok puszit es egeszseget !!!

GAbi es DAvid
gabi75david

amerikai Gabi:
Én tehéntejet max. 2 éves kora után adok majd. Addig majd a babatejet. Nálunk a kaki sok mindentől függ, bár ennyiszer nincs, max. kétszer, állag is az aznapi bevitt kajcsiktól függ. Kínálgasd türelemmel a saját kajáitokkal, legalábbis én ezt csinálom, kissé unalmas lenne a szokásos pürékkel, pépekkel etetni. Teljesen egyszerű vajas kenyérke katonával, picike szalámi vagy házi lekvár, sajt stb. Hááát lehet, hogy nem helyes, de én már 1 hónapja simán adom a túrórudit a gyümölcs mellé finomságnak, vagy például édes aprósütit pl: Pilóta zselés piskóta Sajna lassan hozzá kell szoknia a természetellenes anyagokhoz Kép Na jó, mondjuk én sem eszem felvágottakat, max. Pick szalámit, se virsli, se előrecsomizott "sonkafélék" stb.

Lehet, hogy felháborodást vált ki, hogy mit művelek a fiammal?? Kép

Tényleg beindult a ruhás üzlet? (Vagy most gondolom nem érsz rá ilyenekkel foglalkozni.)
klarissza

Sziasztok!

Gabi!
Dejó hogy jelentkeztélKép Már épp hiányoltalak, olyan rég írtál! De így már értem hogy nincs netetekKép
Hű de ügyes Dávid hogy már kérdezi hogy "mi az?"Kép ez pedig egy későbbi korszak jellemzője, nem? És azért is ügyi hogy már így futkározikKép

Kajaügyben nem nagyon tudok mit mondani. Benci reggel (9 körül) barackot vagy körtét eszik tejpéphez keverve vagy natúr joghurtot kiflivel, ebédre húsos főzelék (a tésztásat utálja, a spenótot is eléggéKép) úgyhogy ez nálunk is elég egyoldalú: rizses zöldségkrém csirkehússal by HippKép ez a kedvence. De azért próbálom változatossá tenni, ma gesztenyés almát evett csirkével, ez is csúszik.
Délután kap valami gyümit, vagy Danoninot, vagy Kinder tejszeletet. Közben jön akkor is mikor mi eszünk és ha olyan akkor abból is kap, pl. sajtkrémes kenyér vagy ha főtt kaja akkor husi belőle. Este pedig minden áldott nap tejpép banánnal a menüKép De ez a biztos pont az életünkben, ha egész nap nem eszik ez akkor is lecsúszik. Ennyi. Mellette sokat iszok, 5-7 decit, de Panu javaslatára elkezdtem vizezni a gyümilét, és most már két deci vízben van kb. 3cent gyümölcslé csak az íze kedvéértKép De megissza simán. A tiszta vizet nem, próbáltam azóta.

Tejet én még nem adtam, de én is kíváncsi vagyok hogy ki mit mond erre. Nálunk ugye 3 hónapja nincs szopi, tápszer pfujj, szóval nyomatom a tejtermékeket, ezt legalább imádja és baja sincs tőle.

Kaki lehet több a fogacska miatt szerintem. És az hogy pürésKép az teljesen normális. Bencikéjé is sokkal lazább mióta tejterméket eszik.

Veregetés, csapkodás szerencsére nálunk még nem jellemző, hajtépés annál inkább. Ilynekor én is szépen elmagyarázom hogy ez fáj, stb. de nem hiszem hogy veszi az adástKép Még pici szerintem és nem érti. Vagy tényleg nem akarja érteni. Mert olyankor kicsit megbánóan néz ugyan és egy pillanatra leáll vele, de két perc és mintha mi sem történt volna folytatja. És még csak egyszer harapott meg a két fogávalKép

Hú, jó hosszan sikerült kifejten ia dolgokat. De nagyon érdekel más véleménye is, főleg tej-témában.

Klarissza!
Tonhalas-fokhagymás palacsinatKép Tud élni Laca!
Ti merre laktok? Mármint Zuglón belül.
Babakocsi mániaKép

Barbi, Panu!
Nektek jobbulást!!!Kép

Mi ma nagy sétát tettünk Bencikével aminek az lett az eredménye hogy megvettem végre a függönyt a szobájába, jövő hétre készen is lesz, valamint lesz végre karnisunk és fel is fúrjákKép
És mindez azért nagyon jó, mert jövő szombaton jönnek a vendégek Bence szülinapjára és így már totál kész lesz a lakás!Kép Úgy örülök!

Viszont most húzok aludni, mert tegnap fél 2kor feküdtem le. Vendégeink voltak, ami szintén nagyon jó voltKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Olyan ritkán vág ilyen kis ártatlan pofát, úgyhogy ezt muszáj feltennem Kép
Kép
klarissza

Vera:
a Róna u. és a Nagy Lajos király útja közötti Gyarmat utcai szakaszon Kép Szerintem Ti laktok legközelebb hozzánk, ja nem, Brigiék közelebb laknak.
klarissza

Panunak és Lizinek jobbulást!!!!

És hol vannak Orsiék a két kiskölökkel????
klarissza

Klarissza!
Azért még így is jó messze vagyunkKép Megnéztem a térképen légvonalban.
Hogy ez a Laca milyen szép gyerek!!!KépKép A kis ártatlanKép

Túró Rudit Bence is kap már csoki nélkülKép azt én eszem le rólaKép Szereti csak neki még egy picit fojtós. Mármint a túró úgy magában.
Sonkát is kapott már, csak nekem az a bajom ezzel hogy annyira mini falatkákat adok neki hogy azzal aztán etethetném egész nap akkor sem enne meg mérhető mennyiséget.
Leírná nekem valaki hogy hány centiszer (vagy milliméterszer) hányas darabokat adtok ti a gyereknek? Csakhogy tudjam magam hova tenni, hülye vagyok-e vagy semKép De már előre tudom a választKép Para vagyok és kész! Bár mellettem szóljon hogy Bencének csak két foga vanKép

Orsiékat én is hiányolom!!! Meg Reginát, Sziszt, Dockát, Memét és mindenkit aki ezer éve nem írtKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Vera:
Hát tényleg nem lakunk közel, de a többeikhez képest igen Kép

Most megnéztem egy 2 Ft-ost, én kábé akkora átmérőjű falatkát adok neki. Már látom is, ahogy masírozol a pénztárcádhoz Kép Még ekkorával nem volt bajom. Ha szárazat adok neki, akkor általában valami csúszosat mellékelek hozzá. Na most ezt jól kifejtettem Kép Például a tegnapi palacsintához egy kis tejfölt - a biztonság kedvéért.
klarissza

A kajálásban szinte csak a rágófogak számítanak, az elsőkkel csak "tépnek" vagy hülyeséget beszélek?? Szóval elméletileg még most mindegy, hogy kinek mennyi foga van, Laca sem rág az első 8 fogával Kép Szóval a parádat ne kend Benci fogaira Kép Kép (Emlékezzünk csak DBarbi Fannijának pizza evésére Kép)
klarissza

Na megyek aludni, mert Laca az elmúlt 4 napban minden éjszaka kb: 10-szer nyöszörgött fel és CSAK cicivel hajlandó visszalaudni Kép Kép Két lábon járó cumi vagyok Kép Holnap lehet felcsücsülök a Megatoysban a polcra, a cumisüvegek közé Kép
klarissza

Még mindig itt vagyok...
KlarisszaKép
De most már tényleg jó éjt!

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Túrórudit én is adom csoki nélkül. Tejet majd csak 1 éves kor után. Akkor még csak kajákban, és 1,5 éves kor körül adtam Balunak bögréből. De szerintem, ha nincs allergia a családban, és nincs szopi, tápszer... akkor 1 éves kor után lassan, fokozatosan bevezetve, figyelve mehet.

cory

cory
Budapest

Lanyok!

KOszi a gyors reagalast!Kép
SAjnos nalunk nincs turo rudi,de egyenlore a fiam ugy nez ki hogy nem szereti az edeset.Probaltam turot cukorral banannal keverni de kikopi.Lehet hogy az allaga miatt.
REgebben ment neki a kenyer ,sajt de amiota beteg volt ugy 2 hete nem akarja megenni csak kikopi.
TEjcsit azert adok neki mert VErahoz hasonloan nalunk is a szokasos vacsi a tejcsi zabpehellyel banannal de szinte mindig mert az mindig megeszi .Ebbol lenyom ugy 20 dkg-t es meg kap altalaban egy joghurtot melle.Szoval arra mar nem nagyon eleg a cicis tejcsi hogy 2dl-t lefejjek.Altalaban mar csak napi 80 ml-t tudok lefejni a jobb cicimbol amibol soha nem szopizik.Igy muszaj valamivel potolnom.Tapszert probaltam de nem izlett neki.

VERa!
Para Kép en is ilyen vagyok -en is kb olyasmi falatokat adok mint Klarissza.Neha azon gondolkodom hogy mikor fog mar normalis falatokat megenni.Mar alig varom hogy tobb foga legyen,mi meg csak most dolgozunk a 6-dik fogon.
Na felkelt a dragam ugyhogy mennem kell.Majd meg jelentkezem.

Mindenkinek koszi a valaszokat!!!
Laca egy angyal!Persze minden baba az!

Ruha buisness mar elindult haza a ruha,majd ha atkoltozunk es rendezodik korulottunk minden akkor kuldok kepeket a ruhakrol(VEra biztos vagyok benne hogy teged erdekelni fog!Kép
Na es remelem masokat is de ha nem nem baJ, en ugy vasaroltam tobbnyire a fiu mereteket hogy ha nem tudom eladni akkor is jo lesz DAvidnak,es a noverem kisfianak.De azert vettem kislany rucikat is.
MOstmar huzok !Sok puszi,!
Panu!Orulok hogy LIzi jobban van,egy cipoben voltunk ugy latom.Kép
gabi75david

Hello lányok!
Menetrendszerint ma is fél3-kor ébredt Ádám, de most már egyböl vittem át magunkhoz,ott folytatta a szundit. Aztán azt hiszem 5 körül volt a következö nagy sirás, ekkor adtam neki tejcsit és kiszippantóztam az orrát, és igy hajlandó volt azonnal beájulni az ágyábanis. Innentöl kb fél8-ig aludtunk,már amennyit...

Klarissza, nem szép ez a kétFt-os, és akinek nincs olyanja??Mekkor ez dollárban átszámitvaKépKép?
Én egyébként kb 1cm-s faltokat adok, és mindent most már szinte megeszik Ádám. Kezdtük a macisajtos kenyérrel, és mellé sajtkocka (ideig azt hittem kisegeret etetek), most már sokát, felvágottat, sajtot minden mennyiségben megeszik. Ebédnél most próbálom a mi kajánkból úgy és annyit adni neki,hogy ö is jól lakjon. Ma megint evett a levesböl is(köménymagos, apa imádja...), és a tegnapi rántott csirkét ma is nagyon jó izüen eszi, ezt már észrevettem nagyon imádja.
Ezen kivül nálunk is van még joghurt, gyümi és keksz, ezt csak a kezébe adom, és ö már önállóan eszi.
A tej itt érdekes, már 1 éves kortól ajánlják,és mi adjuk is ÁDámnak. Amióta duplájára emelték a tápszer árát, alig várom,hogy átszokjon a tejre. Elöször csak az én bögrémböl kapott pár kortyot, miután kikövetelte:
Kép
(szép kis vásárhelyi himzéses falvédönk van...)
Most már kapja a saját kis bögréjébe, és a tápszert is elkezdtem felesben keverni.
Tejföl, túró, sajt nagyon megy nála,imádja mindegyiket. meg úgy általában mindent, kop-kop-kop, jó evö...

Edit, nem hinném,hogy Cory közvetlenül neked szánta a sorait, hiszen nem is te szóltad le...Kár ezen vitázni, inkább itt egy csúny felhö, azt hiszem nem most kell játszótérre menni.
Kép
Na ezt most elküldöm, amig birom, Ádám itt tépelödik az ölemben...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Hahó!

Még fent vagyok.Kép

Tej: Gabi még semmilyen tejterméket nem kapott, de már vettem joghurtot, hogy hétfőn kipróbáljuk, viszont apának hallójárat-gyulladása van, antibogyót szed (1500Ft voltKép), ezért megetettem vele.Kép Majd holnap veszek még.Kép Én úgy tervezem, hogy a következő hónapban kapja a joghurtot, túrót, sajtot, figyelve, hogy lesz-e baja, aztán a tojást (sárgája, majd fehérje), és utána csak a tejet. Közben meg még ilyesmi újakat próbálok mint paradicsom, paprika, retek, citrusfélék, stb.

Klarissza,
megyek melléd a cumisüvegek közé.Kép Én próbálom humorosan felfogni, egyébként már rég kikészültem volna (még így is ideges vagyok néha, amikor hajnalban már ezredszer ébreszt a kiscsaj). Ártatlan Laca cuki!Kép Mennék én veletek az Állatkertbe, mert Gabi imádja, csak éppen szülinapot ünneplünk.Kép

Vera,
én adok Gabinak fél kenyérszeletet egészben, Hamletből is kb. 1cm-es "rudat" török, a barackot villával szoktam összenyomni egy kicsit, és úgy 1,5x1,5cm-es darabot adok belőle egyszerre, de ugye valamennyire össze van nyomva. Gabi egyébként rág az ínyével, szerintem nem használja rágásra az első fogait (neki 7 van jelenleg).

Gabi75,
az én Gabim mostanában napi 2x kakil, néha háromszor, de viszonylag szilárdat (mióta eszik mást is anyatejen kívül). Ő is szokta csapkodni az arcomat szopi közben is, meg kaparja a számat, és ha rászólok, akkor sír egy picit. Szerintem olyan gyümiket adjál Dávidnak, amik fognak, mint pl. az alma. Rosszcsont Dávid.Kép Ez mutatja, hogy nem érzi azért olyan rosszul magát, és ez bíztató.

Edit,
na, ne légy már ilyen tüskés!Kép Igaziból akár nekem is írhattad volna az elején, amit Corynak, nekem talán ezért volt fura, hogy neki címezted, és szerintem egy picit nyersre sikerült a megfogalmazás. Sajnos ez már csak így van a fórumoknál, ha nem látjuk a másik arcát, vagy halljuk a hanglejtését, akkor sokminden elveszik, és könnyű kicsit máshogy fogadni a dolgokat, mint ahogy a másik eredetileg szánta. És szerintem mindenki egy kicsit túlreagálta a dolgot, és most te is eléggé (ne haragudj rám, de most én sem igazán értelek). Én néha többször átírom a hozzászólásomat (ezt isKép), hogy a legjobban próbáljam kifejezni azt, amit mondani akarok. Ez persze nem mindig sikerül. És persze, hogy veletek is akarunk találkozni.Kép Remélem, hogy most már lecsitulnak a kedélyek mindenkinél, és te is nyugodj meg egy picit (és meg ne sértődj azért, mert ezt mondom, mert akkor mérges leszek).Kép

Barbi,
jobbulást mindannyiótoknak! A joghurthabot én is imádom!Kép Próbálok nektek szép időt küldeni, hogy kimehessetek játszani!

Panu,
nektek is jobbulást!

Lányok, egy éve ilyenkor már rég vajúdtam!KépKépKép Sőt, ha jól emlékszem, ilyestájt kaptam beöntést. Ó, azok a régi szép idők...Kép

Tényleg, nem tud nekem senki segíteni védettség kiderítés ügyben?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kedves Gabi!

Nagyon sok boldog Elsö születésnapot kivánunk Neked!!!KépKép
Kép
És egy virág a kertünkböl, csak Neked!!!:
Kép

Barbi és Ádám

Kép
Kép
barbi

Szia Zsizsa Gabija!

Sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Gabócának Nagyon Sok Boldog Szülinapot. Üdv az 1évesek között
Kép

Brigi és Bömbi
bombomanyu

BOLDOG SZÜLINAPOT GABI!!!!!

KLARISSZA ÉS LACA
klarissza

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Zsizsa Gabijának! Kép

cory, Zsoma és Balu

cory
Budapest

Ó, lányok, babák, gyermekek, köszi, köszi!Kép Most megyek is tortát sütni.KépKépKép De furi, hogy így elment az idő...Kép

Majd jövök képekkel, de inkább csak estefelé, addig jó sokat csinálok majd, hogy legyen miből válogatni.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szia ZSIZSA!!!

Csak beugrottam, hogy megköszöntsük Gabócát 1. szülinapja alkalmából!!!Kép

Jó egészséget és hoszzú életet neki, na meg finom tortátKép

Puszi
Tündér&Ilang
tündér

Sziasztok!

először is:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK AZ 1 ÉVES GABINAK!! Kép

várom a fotókat a nagy napról.

Laca gyönyörű (ez a keddi adás ismétlése volt Kép)
Ádibádi ügyesen iszik, persze anya poharából mindig finomabb Kép

Edit, ha tudtok/tudsz, lépjetek túl ezen az egészen. tényleg nehéz néha megítélni, hogy egy-egy mondat milyen szándékkal keletkezett, ahogy Zsizsa is írta. Boti már teljesen meggyógyult? Piros popsi a múlté? és a fogacska kibújt már? ugye, az őrlőfogat írtad?

Orsival és Benével találkoztam a piacon ma reggel. Jól vannak, és Orsi ígérte, hogy most már tényleg írni fog. Bene nagyot nőtt, békésen majszolgatott egy kiflit, és nem túl türelmesen várta, hogy Orsianyu vásároljon.

nálunk egy kicsit jobb a helyzet. remélem, kilábalóban vagyok én is. Liza már nagyon jól van. Ma mindenkit ő ébresztett a környéken. nálunk nyaraló unokaöcsémet, és a szomszédokat, persze legkorábban minket Kép

mindenkinek jó hétvégét, panu
panu

Zsizsa!

Gabinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

Képeket várjuk a nagy naprólKép

A múltkor amúgy írtad hogy Gabi veletek alszik. Ez nálatok hogy van, abszolút nem is használjátok a kiságyat, és rögtön a nagyágyba fekteted le?
Ugyanis nálunk hajnaltájt gondok vannak az egyedülalvással és most erre keresek megoldást...

Mióta legutóbb Szolnokon voltunk és ott közöttünk aludt. Vissza kellett adnunk a kölcsönkiságyat, és az utazóágyunk meg a két végére lejt így Bencének szinte lóg a feje benne, nem szívesen altatom szegényt így.
Viszont azóta hajnalban mikor felébred inni egyszer, akkor nem mindig alszik vissza a saját ágyában. Ez attól függ hogy mennyire kómásan ébred avagy nem. Ma 1kor felébredt, megitattam az ágyban (nem veszem ki), simi-simi és kijöttem. Hát nem aludt el, viszont ordított. Rögtön vissza, 20percet guggoltam az ágya mellett, nem aludt el csak vigyorgott. Erre átvittem közénk ott bezzeg 5 perc alatt bealudt. De anniyra forgolódik hogy képtelenség mellette nyugodtan aludni. Arról nem beszélve hogy jön utánam. Ha eltávolodom kicsit hogy elférjek végreKép akkor utánamgurul és hozzámbújik. Ami nagyon jó érzés ámKép csak épp hullafáradt vagyok. Nem tudok forogni, hasalni, egyik oldalamon fekszem mozdulatlanulKép Ja, és mikor velünk alszik, ő sem nyugodt ám, mert többször felriad és inni akar, ilyenkor megiszik másfél pohár (3 dl!) vizet. Ha nem adom oda neki a poharat, sír. Elaludt, átvittem az ágyába, amint letettem, sírt. Vissza hozzánk, majd még egy próba, de akkor már kész voltam. Végül bekapcsoltam az ágyán lévő zenélős játékot amire mindig elalszik (pedig éjszaka nálunk elvileg nincs játék), rácsuktam az ajtót bébiőrrel és hallgattam hogy mit csinál. 20 másodperc! sírás után a zenélőre elaludt szinte azonnal ahogy a fejét letette. Nem tudom mit csináljak, de így senkinek nem jóKép
Van hogy csak hajnali 5kor ébred este 8 után először, ez még oké is lenne ha csak innentől aludna velünk, de a fél éjszaka nem nyerő!
Van tippetek? Csak azt ne mondjátok hogy hagyjam sírni egyedül, mert az nem megy...

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Boldog szülinapot a tündéri 1 éves Gabinak!!!
Kép
Ann és Hami
annann

Sziasztok!

Elöszöris: Boldog Szülinapot Gabinak!!!!!!

Szeretnék kérdezni valamit a "nagy utazók"-tól:
Elindultunk ma vidékre egy lagziba. Át kellett mennünk a Mecseken és eléggé kanyargós volt az út. Szóval Ákos egy fél óra után nem bírta és borzasztóan elkezdett hányni. Visszafordultunk Kép Tapasztalt már valaki ilyet? Mi a teendő legközelebb? Még sosem mentünk messzire, itt Pécsen belül egész jól bírta az autózást. Nem szeretném semmi rossznak kitenni szegénykémet. Örülnék minden tanácsnak!

Köszike
Eszti
beszti71

Ja! mégvalami. Azóta nem akar enni, öklendezik a kajcsitól. Az ebéd kijött, a vacsora meg nem megy le Kép Kép

Eszti
beszti71

Zsizsa !

Gabinak Boldog Szuletesnapot kivanunk!HOgy telik az ido ugye?!En is vegig gondoltam a szulesem DAvid szulinapjan.OLyan jo erzes volt ranezni hogy mekkorat is nott a kicsikem.Kép

Eszti!
VElunk meg nem tortent ilyen de nem biztos hogy az utazastol hanyt,vagy az is lehet hogy elotte evett valamit amitol felfordult a gyomra.SZegenykem.DAvid is mostanaban eleg sokat hanyt ,en is azon gondolkodtam hogy evett valamit amivel megrontotta a gyomrat,es azota o sem nagyon hajlando enni ,ha kicsit eroltettem mivel semmit nem volt hajlando enni akkor kihanyta.SAjnos nem tudom mitol van.Mit evett elotte es mennyit?
Gyogyulast Akosnak!

Barbi!
ADam nagyon edes ficko!!!Kép
Te emlekszel hany cm volt egy evesen?
Tejet en is lassan probalom adni neki,de sokat egyszerre nem merek.En is kevertem az anyatejjel es vizzel,de nem tudom hogy ugy szabad e nekik keverni.VAgy mindegy?
Latom nalatok szep ido van Kép nalunk ugy dorgott ejszaka az eg hogy rendesen feltem,foleg mert vonat hangot hallottam es azt mondjak a tornadonak olyan hangja van mintha a vonat kozeledne.Persze fogalmam sincs hogy van e a kozelben vonat mivel meg mindig az ismeroseinknel lakunk.Kép csak emiatt nem tudtam aludni Kép

Brigi!
Toled akartam kerdezni hogy mennyi idos a baboca?Tudjatok mar hogy fiu e van lany?Gondolom lanyt szeretnel vagy nem?Mikorra vagy kiirva,es hogy viseled a terhesseged?Kicsit lemaradtam a dolgokrol mert nem volt idom vissza olvasni es nem is valoszinu hogy lesz a kozeljovoben.

Mostmar megyek majd lehet hogy kesobb meg beugrok,itthon hagytak a gepet az ismeroseink igy kicsit fel tudok jonni a netre.Kép
gabi75david

Eszti,
jaj, szegény Ákos!Kép Én úgy tudom, van valamilyen homeobogyó pont erre, talán Ann tudja a nevét, állítólag nagyon jó.

Vera,
hát igen, nálunk a rácsoságy csak leesésgátló funkciót lát el az ágyunk mellett. Én eleve a nagyágyon altatom el Gabit, és úgy fekszünk le később mellé. (Ő kilenckor már alszik általában, mi meg úgy 11 körül, én néha később fekszem le.) De pont amiatt, amit írsz, hogy nagyon sokat mocorog, most azt találtam ki, hogy veszünk neki egy matracot (vagy kettőt), azon fog aludni, és én mellé tudok feküdni, ha felébred, és meg tudom szoptatni (ő így alszik vissza leggyorsabban), és aztán vissza tudok menni a nagyágyba, de ha elalszom mellette, az sem baj. Sajnos nem igazán van ötletem arra, hogy mit csináljatok, de remélem, sikerül valamit kitalálni.

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!Kép

Az ünneplés lezajlott, Gabi nem igazán csípte az almát a tortán, de a tésztájából elég sokat megevett.Kép Az ajándéka tetszett neki (formabedobós gurigatható teknős).Kép

Viszont most már itt van, és nyüszít, hogy olvassak neki, egyszerűen könyvmániás a kiscsaj. És szőlőmániás is, ebből kifolyólag egyre többet kakil, ma pl. 4x.

Na, gyorsan feldobom az ilyen volt - ilyen lett képeket, előre is bocsi, nehéz volt választani.Kép A profilomban is van egy ilyen volt. Egyébként kicsit csalás, mert már három napos rajtuk, ugyanis csak apósoméknak volt digigépe, és akkor értek haza külföldről.

Zsizsa

Már akkor látszott, hogy gondolkodó ember lesz belőle.Kép
Kép

Portré.
Kép

Egy hetesen a kiságyban.
Kép

Összehasonlításképpen beraktam ma reggel a kiságyba, még pelust is raktam alá.Kép
Kép

Cím nélkül.
Kép

Tortaevés közben.
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Már megint én.

Gabi
Ebédre sajtos tésztát evett, mondjuk most először! Lehet, hohy ez volt a ludas?

Vera!
A tápszer megnemivás kérdésben egyszer adtál nekem tanácsot, most megpróbálok én. Sokáig küzdöttünk, de bejött egy módzser. A dokinénink tanácsára vaníliás cukrot rakok bele és csöpp kakaót. Kizárólag hidegen (nem a hűtőböl kivéve Kép) hajlandó meginni. Mondjuk eléggé húzós a babtej ára. Remélem tudtam esetleg segíteni, de lehet hogy már elkéstem?

Eszti
beszti71

Gabinak utólag is boldog egy évességet kívánunk!

Hanzi és Marcus

Kép
hanzika

Beszti,

Nem lehet, hogy a szerpentin kavart be a babónak? Nálunk az unokaöcsém ilyen. Sima autóút nem árt neki, de a szerpentintől felkavarodik a gyomra, hányingere van stb. S ha hányigered van, vagy hánytál, te sem eszel szívesen, még órákkal utána sem, szerintem.

Klarissza,
Képzeld, azóta nem lehet olyan babakocsit kapni se a Brendonban, sem a babashoponline-on. Állítólag a németek leálltak valamiért a gyártásával nyárra Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Eszti!
Szerintem okozhatta a kanyargós útKép Én is ilyen voltam/vagyok sajnaKép A mai napig csak kifelé nézhetek az ablakon, még néha Bencével is nehéz foglalkoznom, mert egyszerűen rosszul leszek. Nekem is van hányinger elleni homeobogyóm: Cocculine, egész jó.

Tápszerrel kapcsolatos tippet köszi, lehet kipróbáljuk, mert van még itthon egy bontatlan Humana tápszerünk, másikat már nem veszek ha így sem jön be.
De azt hiszem hogy mi is be fogjuk majd vezetni a tejet picit később, bármennyire is mindig azt mondtam hogy akár 2-3 éves koráig is hajlandó vagyok babatejet venni Bencének. De ha egyszer azt nem issza megKép Mondjuk a tejet sem biztos. Addig is maradnak a tejtermékek, azokat legalább örömmel eszi.

Zsizsa!
A matrac nektek így tényleg jó ötlet, sajna nekünk nem annyira. Nálunk a külön szobán és az egyedülalváson lenne a hangsúly, vagy nálatok is külön szobában lesz Gabi? És sajna Bence már nem szopikKép, pedig jóval könnyebb volt úgy az élet!

Képek nagyon klasszak, jó a mai kiságyas kép isKép Hát jó sokat nőtt Gabi és én nem is bizti hogy felismerném a születéskori képei alapján, tehát változott isKép
Tortát te sütötted? És ti már így lazán egyedül esztek???

Na én ilyet nem engedek Bencének, mert míg 2 hónapja tök ügyesen nyammogta a babakekszet, most az egészet a torkáig lenyomja (mindent), majd csavarint egyet rajta és már le is tört egy nagy darabKép
Ma a piacon jó nagy hisztit csapott, mert vettem neki egy kiflit (máskor is szoktunk) de ez ma nem volt túl megbízható mert puha volt és egyből le is harapott belőle egy nagy darabot. Kikotortam a szájából és szépen eltettem. Hát biztos nem én voltam a kedvenc anyuka ma a piacon, mert aki látta biztos egy zord anyának nézett. De egyedül voltam Bencussal és haladni is akartam, tehát nem engedhettem hogy felügyelet nélkül, nekem háttal egyen. Sajnáltam szegényt, és gyorsan le is szereltem a poharávalKép

Délután voltunk a Plázson mert már csak holnapig tart. Hát nem egy nagy szám szerintem! Bár Bence élvezte a homokot meg a horgászós pancsolóba is majd' beleugrottKép Aranyos volt nagyon, mert először féllábon állt ahogy fogtam, nem akarta letenni a lábát mert undorodott a homoktólKép Aztán már tetszett neki, dugdosta a lábát alá.
Amúgy a partfissal is így van itthon, bekúszik a konyhába és ha nem érem utól időben, megmarkolja a partfis szőrét, közben az undortól grimaszokat vág, de azért tovább fogdossaKép

Na mára ennyitKép
Jó éjt mindenkinek, ma bepótolom a tegnapi nemalvástKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Eszti:
Én ismerek 2 kisgyereket, akik "kipakoltak", ha kanyargós úton autóztak. Az egyik a keresztlányom, kinőtte kb:4-5 éves korára. Azt hiszem, hogy úgy utaztak vele, hogy a pociját nem tömték meg kajával és előtte jól kifárasztották, hogy bealudjon. Később pedig a szokásos zacsi módszer.

Zsizsa:
a csaj tortaevés közben tündéri Kép azok a kis teletömött pofazacsik Kép

Hanzika:
pedig nagyon tuti kis kocsika, enélkül nem tudnánk fürgék lenni a BKV járatokon. (a 3 kerekűvel nem lehet sietni, ez a fránya 4. emelet Kép )

Voltunk állatkertben!!! Nagyon jó volt, jövőre veszek egy bérletet, Lacának még akkor úgyis ingyen lesz Kép
Hülye gyerek módjára rohangáltam, szegény férjem Kép
Teszek fel képeket!!! Remélem nem gond Kép
a Maci Kép
Kép
Büdös disznó Kép
Kép
- Laca nem hoztál nekünk kaját??
Kép
Apa bemászott a párduchoz, pedig nem volt veszélytelen Kép Kép
Kép
Az akvárium előtt
Kép
Az akváriumban (Laca végignyalta az üvegeket és még egy keksz darabot is talált a földön Kép)
Kép
A halacskák
Kép
Nagggyon kipurcantunk a végére Kép
Kép

Laca borzalmasan élvezte, nem is gondoltuk volna. A simogatóban azért nem volt olyan bátor, azok a csúnya kiskecskék Kép
(Az egyik kecske lenyelt valami idegen tárgyat és a gondozó csaj elkezdte üldözni, erre az összes bent lévő állatt hirtelen elkezdett körbe-körbe rohangászni, alig bírtunk kimenekülni Kép)
klarissza

Sziasztok, gyorsan pár sort pötyögök, törpénk hamarosan ébredezik.(két és fél órája horpaszt ebéd utáni szieszta cimén!)

Gabi baba kicsibe és nagyban is arnyos, jó az a kiságyas kép!!Én a pólyán gondolkodtam,hogy megcsinálom vele most is, de amilyen hajcihö egy egyszerü öltözés vagy peluscsere,gyosan lemondtam rólaKép
Klarissza LAcája jót szórakozott az állatkertben, bocsi a múltkori képet el is felejtettem dicsérni, persze Csillagszemü Laca nagyon kis bájos falat!!Kép

Na, képzeljétek, abból a csúnya felhöböl semmi nem lett tegnap, és még játszótérre is kijutottunk, söt még én is csúszdáztam ÁDámmalKép (nem,nem ragadtam beleKép)
Ma is szép nap van, végre megint nyár a sok öszi hideg nap utánKépÉn már ennek is örülök.

Eszti, én is a kanyargós útra szavazok, az egészen másként tud hatni még a felnöttekre is,mint egy sima egyenes "városi" út. Mi nagyon sokat megyünk Ádámmal hegyek között is, de itt nincsenek olyan nagyon kanyargós szerpentinek, szerencsénkre.

Vera, nagyon együtt érzek veled alvással kapcsolatban, az elmúlt egy héten én is ezzel küzdök, de nálunk a betegség miatt nem megy az alvás rendesen. Mi sem tudunk aludni, ha köztünk van,igy aztán nem tudok sok tanácsot adni...

Gabi75, Ádámot egy évesen 81 cm-nek mérték és 10,5 kg-nak, de csak egy elég hányaveti mérés volt, majd most szeptember elején megyünk az egy éves oltásért egy másik helyere,ott pontosabban megmérik. Én keverem a tejet a tápszerrel, nem okozott semmi gondot, birja a pockos.

Felébredt, megyek is, sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Gabócának!
Látom ám, jól sikerült. Ilyen volt - ilyen lett sorozat sem semmi, föleg a kiságyas, bár öt én nem bizots, hogy megismertem volna az újszülött képeken.

Eszti,
remélem megoldódott már a nem evés. BOtival volt kétszer, hogy sugárban hányt autózás alatt, mindkétszer amikor közvetlenül indulás elött vagy út alatt banánt evett kézböl (azaz darabosan) és szopizott rá. Nem tudom ebböl mire tudsz következtetni, de nagyon el tudom képzelni ,hogy a darabos vagy nehéz kaja, plusz a gyomra összerázása lehet a ludas. Hányás után rettenetesen nézett ki, sápadt volt és verejtékezett és még megállás után is vagy 10 percig öklendezett. Kb fél óra kellett amig jobban lett, és egész nap nem evett valami sokat. De másnap már semmi baja sem volt. Amúgy rengeteget utazunk vele és többször nem fordult elö (bár figyelek rá, hogy mit adok neki utazás elött - alatt enni.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja Cory, én sem értem mi bajod van. De nem is számit. Felejtsük el.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit: nem én kezdtem kötekedni, ne fogd rám a dolgot! Egész egyszerűen nekem estél!
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Klarissza!
Állatkertes képek nagyon jók! Szépek vagytokKép Főleg Laca cipőevése tetszikKép
Mennyi ideig voltatok kint hogy ennyi mindenre jutott idő?

Ma nálunk is jól telt eddig a nap! Délelőtt Corás bevásárlás volt (most én lettem rosszul az úton, pedig csak a vége felé kanyargós, de az épp elég volt), délután pedig mikor Bencike felébredt az alvásból kitettük a pancsolóját az erkélyre. Hát nagyon élvezteKép Kétszer vissza is kellett tenni mert nem akart pelust venni. Pedig már ő mászott ki a pancsolóból, de gondolom csak a móka kedvéértKép Utána pedig lenyűgözve nézte a kertben működő locsolót, egyszerűen nem lehetett elvinni a korláttól.

A történés képekben:
Kép
Kép
Kép
Kép
Mellesleg a második képen látszanak a fogacskái is, az a sok kettő ami vanKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

[color=#ff0000] KépKépKépKép
annann

Sziasztok Kép

Vera, nagyon édes ez a Benci a sok fogával együtt. Izgulsz már a szülinap miatt? Nagyon szép helyen laktok - már amennyi a képekből

látszott, sasoltam ám! Tök jó, h vége lesz a plázsnak, legalább tudok parkolni, ha a szigetre megyünk KépKépKép
Alvás - hát nem semmi ez az alvás... főleg már a nyugodt éjszakák után. Azóta van vmi változás? Mi szerencésre a nyaralás után

visszaálltunk a 3 ébredés és szopi/éjszakára, ami még eliselhető. Néha ébred + 1-2x, ha túl közel van ez az előző szopihoz, akkor csak

cumit kap és simit és visszaalszik.

Eszti, lehet, h tényleg a kocsitól, ill. a kanyargós úttól volt, ahogy mondják a lányok. Sajna én is ilyen vagyok, meg a férjem is,

úgyhogy Haminak is nagy esélye vn ilyenre. Mondjuk mi nem szoktunk kaja után autókázni, de nekünk délutánr esik mind2 evésünk.

Mi is homeobogyót használunk (régebben meg B6 vitamint, az is jó!), nekünk a Carbo Vegetabilis vált be, de utazási betegségre van

több fajta, attól függően, h pontosan mik a tünetek. Amit Vera mond, asszem komplex készítmény, először azt érdemes kipróbálni.

Mondjuk nekünk annyira egyeztek a tüneteink azzal, amit a Carbora írtak, h egyből ezt vettük és be is vált (még az apósomnak is, aki

szinte nem is ül kocsiba, mert annyira rossz neki).
Egyébként mizu azóta?

Klarissza, nagyon jók az állatkerti képek Kép

Zsizsa, annyira jók a szülinapi és összehasonlítós képek!!! Úgy hasonlít magára, csak nagyon megnőtt Kép

Vera, Zit, tényleg köszi a lakásfelajánlást tali ügyileg, sztem is ki fogjuk használni!!!! KépKépKép ja és Tündér, nálatok jövőre! Kép

Darabos kaják: Hami pl barackot eszik a fogával, ma pl az volt, h ha nagyobb darabot harapott le - kicsit keményebb volt a barack és letört egy nagyobb darab - forgatta egy kicsit, majd kiköpte KépKépKép

A hiányzók nekem is hiányoznak, de most, h már vége a nyárnak tessék rendeződni!!!

Na, most gyorsan mennem kell... nincs nekem sok időm...
Ja, apa most mondja, h lehet, h holnap megyünk Bp-re. Van vkinek kedve szigetezni? Jókor nyögöm be, mi? Mindegy, azért gondoltam, megkérdezem.

Pusszancs
Ann
annann

Helló Lányok!

Zsizsa!
Nagyon a képek Gabiról, föleg ahogy gyüri a tortátKép

Klarissza!
Jó lehetett az állatkert szupik a képekKép

Vera!
Nagyon édes a Bence-manó ahogy pancsizikKép

Bocs, hogy most csak ilyen röviden és csak a képekre reagálva de elég dögrováson vagyok...

Pussz
Tündér
tündér

SziasztokKép
Gabi75: Pocibaba kb 20hetes Köszi az érdeklődést elég jól viselem, csak néha vagyok hullaKép. Holnap megyek UH-ra remélem akkor kiderül, hogy mi lesz, de lényegében mindegy csak egészséges legyenKép

Zsizsa: Gabi nagyon édi a képeken. Nekem nem sikerült vállasztanom, mindegyik egyformán jóKép

Klarissza: Látom jol sikerült az állatkertezésKép Mi még nem voltunkKép Egyébbként játszóterezni mehetünk együt is. Mi is szoktunk menni ámKép

Eszti: Hányás ügyben sajnos nem tudok mit mondani, mert nálunk szerencsére még soha nem volt. Remélem tényleg csak az út miatt volt.

Vera: Bencike nagyon édi a pancsolójábanKép Jó nektek, hogy akkora erkélyetek van ahova igy ki tudodd tenni játszani. Bömbike is ki szokott menni az erkélyre de a mienk elég keskeny igy nem igazán tud játszani, no meg a ruhaszárító is ott van ami elég sok helyet foglalKép

Képzeljétek ma Bömbike megint ment 3 lépést teljesen egyedül. Most már remélem elindulKép
Szoritsatok nekem, hogy holnap minden rendbe legyen az UH-onKép
És akkor én igy eszem a vajas kenyeret
Kép
bombomanyu

Vera: még valami eszembe jutott tápszer ügyben. Próbáltad más cumiból adni neki? Ez csak egy tipp, de nálunk bevált, mert először én is ugyanabból a cumiból adtam amiből a teát is kapta, és akkor kiköpte és sirt, hogy hadjam békén, de mikor kiceréltem az avent cumira szó nélkül elfogadta, és azóta is isszaKép Ha még nem próbáltag egy próbát ez is megér ha gondolod.
Na most már eldugulok.

Pusz: Brigi
bombomanyu

Hello LányokKép

Brigi!
Köszi a tippet, csak egy gond vanKép Mi nem ismerjük a cumisüveget, soha nem volt Bencusnak. Helyette van Avent varázsitató, tudod az a csöpögésmentes csőröspohárféle. És van egy sima mezei is, ami szelepes. Ennek kétféleképpen lehet beállítani a szelepjét, van lassú és gyors. A gyorsra állítva kitűnően átmegy rajta a turmixolt barack még akkor is ha nagyon sűrű pépes. Szóval én ebből adom/adnám a tápszert, át is menne rajta, csak épp nem kell Bencének. Amúgy elsőre az Aventből adtam neki amiből a gyümilét is kapja, nem itta, akkor vettük a másikat direkt erre a célra. Nem jött be sajnaKép Legutóbb már vagy egy hónapja próbáltam tápszert adni, de a héten újra kipróbálom valamikor ha eszembe jutKép

Na ez a nem semmi ahogy Bömbi eszi a vajaskenyeret!!! Mikor jutok én el ide??? Ekkora darabot Bence csak messziről láthatKép Na és porcelántányért! Egyből lekapja a műanyag tányérját ha kis falatkákat rakok rá.

Holnapi Uh-hoz nagyon drukkolok hogy minden a legnagyobb rendben legyen, aztán várjuk ám a beszámolótKép Sokan irigykednek itt ám rád! Legalábbis a jelenlegi állapotodra egész biztosan, én nagyon szerettem pocakos lenni! Hogy utána nem lesz valami könnyű egy kicsivel és egy picivel, sőt egy naggyalKép az lehet, de én is arra vágyom hogy legyen még vagy két babánkKép

Tündér!
Mi a baj? Remélem nem vagy betegKép Ha igen akkor viszont mielőbbi gyógyulást!

Ann!
Írtam neked mailt, mert már hiányoltalak! Megkaptad?Kép
Alvás téma engem is kiakaszt, vagyis inkább bánt hogy így elromlott Bence alvása. Nyilvánvaló hogy közöttünk érzi magát jól hajnalban, ezért nem akar egyedül aludni az ágyában, csak hát ő sosem volt ilyen! Kb. 4 hós korától 6hóig átaludta az éjjeleket, aztán jött az egyszeri szopi, plusz reggel5-6kor egy, de alvás 9-10ig is. Erre most ébred egyszer az éjjel valamikor inni (már ezt is bánom hogy adtam neki mikor elmaradt a szopi, de akkor úgy kétségbe voltam esveKép) és jön át hozzánk. Köztünk meg van ez a szenvedés. Forog összevissza, szabályosan ledtúr az ágyról. Marha jót tudunk pihenni... DE hátha egyszer csak visszaállunk. Ráadásul ma fél7kor bebarackozott és fürdés után nem evett tejpépet. Már alszik. Kíváncsi vagyok ezek után az éjszakánkra!

Hú, azért nálatok sem semmi ez a 3 ébredés/éj! Vagy ez neked már jónak számít? Ez átlag 3-4 óránkénti szopi, nem? És Hami is külön szobában alszik, ugye?

Darabos barackot Bence nem kiköpné hanem lenyelné egybenKép

Pussz mindenkinek,
Vera

Anita! Nagyon hiányzol ám itt is, de tudom hogy "indokoltan" vagy távolKép, de nagyon várjuk hogy írj egy pár sort magatokról!

KépKép Kép
76vera

Most csak gyorsan:

Vera:
Eredetileg 3-ra terveztük az érkezést, de csak 4-re sikerült odaérni, úgyhogy kimaradtak a majmok Kép brühü, és lett volna még néhány látnivaló, csak azt Laca nem élvezte volna annyira. Zárásig maradtunk, szerintem min. 4 óra kell egy jó alapos látogatáshoz.
Ha gondolod majd mehetünk együtt Kép Bömbiéket is ki lehet szerintem még csábítani, ja meg a többieket is. Kép
klarissza

Klarissza!
OkéKép, majd megdumáljuk!
Egyébként jövőre én is veszek bérletet, mert délutáni sétának is kiváló az állatkert, főleg hogy már Bence két lábon fogja végignézniKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Vera:
Állatkert ok Kép
Nem akarlak ijesztgetni, de én is így kezdtem mint Bencike anno, aztán 11 éves koromig minden hajnalban átmásztam anyámék ágyába Kép (De nyugi Bencinél ez csak átmeneti Kép )

Brigi:
Mehetnénk a Kassai játszira jövő héten. Írd meg mikor mentek és mi alkalmazkodunk. Mondjuk Anyós jön csütörtöktől vasárnapig Kép Kép Bömbi milyen ügyes!! holnap kipróbálom én is Kép

Délután áthívtuk a szomszéd Bálintkát (kicsit anyás volt ma, vagy Laca stílusa megijesztette?)
Kép
Kép
klarissza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?