Hahó!
Még fent vagyok.
Tej: Gabi még semmilyen tejterméket nem kapott, de már vettem joghurtot, hogy hétfőn kipróbáljuk, viszont apának hallójárat-gyulladása van, antibogyót szed (1500Ft volt
), ezért megetettem vele.
Majd holnap veszek még.
Én úgy tervezem, hogy a következő hónapban kapja a joghurtot, túrót, sajtot, figyelve, hogy lesz-e baja, aztán a tojást (sárgája, majd fehérje), és utána csak a tejet. Közben meg még ilyesmi újakat próbálok mint paradicsom, paprika, retek, citrusfélék, stb.
Klarissza,
megyek melléd a cumisüvegek közé.
Én próbálom humorosan felfogni, egyébként már rég kikészültem volna (még így is ideges vagyok néha, amikor hajnalban már ezredszer ébreszt a kiscsaj). Ártatlan Laca cuki!
Mennék én veletek az Állatkertbe, mert Gabi imádja, csak éppen szülinapot ünneplünk.
Vera,
én adok Gabinak fél kenyérszeletet egészben, Hamletből is kb. 1cm-es "rudat" török, a barackot villával szoktam összenyomni egy kicsit, és úgy 1,5x1,5cm-es darabot adok belőle egyszerre, de ugye valamennyire össze van nyomva. Gabi egyébként rág az ínyével, szerintem nem használja rágásra az első fogait (neki 7 van jelenleg).
Gabi75,
az én Gabim mostanában napi 2x kakil, néha háromszor, de viszonylag szilárdat (mióta eszik mást is anyatejen kívül). Ő is szokta csapkodni az arcomat szopi közben is, meg kaparja a számat, és ha rászólok, akkor sír egy picit. Szerintem olyan gyümiket adjál Dávidnak, amik fognak, mint pl. az alma. Rosszcsont Dávid.
Ez mutatja, hogy nem érzi azért olyan rosszul magát, és ez bíztató.
Edit,
na, ne légy már ilyen tüskés!
Igaziból akár nekem is írhattad volna az elején, amit Corynak, nekem talán ezért volt fura, hogy neki címezted, és szerintem egy picit nyersre sikerült a megfogalmazás. Sajnos ez már csak így van a fórumoknál, ha nem látjuk a másik arcát, vagy halljuk a hanglejtését, akkor sokminden elveszik, és könnyű kicsit máshogy fogadni a dolgokat, mint ahogy a másik eredetileg szánta. És szerintem mindenki egy kicsit túlreagálta a dolgot, és most te is eléggé (ne haragudj rám, de most én sem igazán értelek). Én néha többször átírom a hozzászólásomat (ezt is
), hogy a legjobban próbáljam kifejezni azt, amit mondani akarok. Ez persze nem mindig sikerül. És persze, hogy veletek is akarunk találkozni.
Remélem, hogy most már lecsitulnak a kedélyek mindenkinél, és te is nyugodj meg egy picit (és meg ne sértődj azért, mert ezt mondom, mert akkor mérges leszek).
Barbi,
jobbulást mindannyiótoknak! A joghurthabot én is imádom!
Próbálok nektek szép időt küldeni, hogy kimehessetek játszani!
Panu,
nektek is jobbulást!
Lányok, egy éve ilyenkor már rég vajúdtam!
Sőt, ha jól emlékszem, ilyestájt kaptam beöntést. Ó, azok a régi szép idők...
Tényleg, nem tud nekem senki segíteni védettség kiderítés ügyben?
Zsizsa