Sziasztok!
Kitty,
Hát, a talpra álláshoz azért négy év kellett meg a mostani párom.
És még most is érzem néha úgy, hogy nem vagyok túl rajta.
De ez talán normális is. Na, de hagyjuk ezt a témát, legyen ez egy vidám topik.
Nem csodálom, hogy a nagylányaid nem lelkesednek a tanévkezdésért.
Bár én szerencsére nem panaszkodhatok: Heni izgatottan várja az új sulit, Kristóf pedig a régi barátokat. Szóval ők nincsenek annyira letörve.
Ma mi is egész nap vásároltunk, egy vagyont elköltöttünk tanszerekre és még nincs is meg minden. És ebben a tankönyvek persze nincsenek benne. Azt Kristóf ingyen fogja kapni, mivel háromgyerekesek vagyunk. Viszont Heni szerintem nem, mert ha jól tudom, ez csak alsótagozatban van így. Nálatok, hogy van ez?
Ezek szerint összefuthattunk volna az EFOTT-on Baján?
Mikor is volt? 1990 körül, ugye?
A hozzátápi miatt egyáltalán nem aggódom. Ez a fintor nagyon ismerős a nagyoktól.
GyeZsu,
Akkor Kata tényleg nagyon ügyes!
Lili már héthónapos lesz pénteken és még nem kúszik. Bár valamilyen rejtélyes módon azért mindig máshol találom meg, mint ahova letettem.
Nándi a férjed? Ilyen szörnyű a nagymamája? Pedig a "nagyanyósokkal" kevesebb baj szokott lenni, minta az anyósokkal.
Remélem, mire ezt olvasod, már tényleg jobb kedved lesz.
Sajnos hátihordó ügyben nincs tapasztalatom.
Ma egyébként nálunk sem volt alma, mert egész nap a várost jártuk. Na, de majd holnap.
Bucska,
Nem a legédesebb alma volt, de azért nem kimondottan savanyú. De ilyet tudtunk venni. Szerintem nem lesz ezzel gond, ha tovább próbálkozunk. A kanál, mint olyan nagyon érdekelte Lilit.
Az az igazság, hogy meg volt beszélve egy takarítónővel, hogy jön a festés után segíteni, de az utolsó pillanatban lemondta. Hát ez van, legalább spóroltunk egy kicsit. Mióta áttértem a TGYÁS-ról a GYED-re, azért jobban oda kell figyelnünk a kiadásokra. Egyébként a párom nagyon tisztán dolgozott, szinte egyáltalán nem kellett festéket kapirgálni. Inkább "csak" egy sima nagytakarítást csináltam, ha már úgyis megmozgattuk a bútorokat.
Az utazással szerintem sem lesz semmi gond. Én is elég rugalmasan kezelem ezeket a dolgokat. Mi már Lili négyhónapos korában is bevállaltuk volna Máltát is, ha nem szól közbe a párom vakbele.
Mennyi időre mentek?
Jó éjt!
Anna