Bibó, majd alakul a kis dudorod.
Én is akartam még írni, jobban kihangsúlyozva Picurnak, hogy a fokozatos elhagyás állítólag fontos.
Picur, én is 2x1-et szedtem, majd egy hétig csak napi egyet és végül úgy hagytam el.
És basszus, én nem is figyeltem fel az összefüggésre, csak ahogy Te is írtad, biztos emlékeztek rá, hogy többször írtam, hogy alig bírok aludni és csak néhány órákat és most, hogy egy hete én sem szedem a Duphaston-t, én is csudajókat alszom. Sőt, a szorulásom is megszűnőben. Ez nem tudom, hogy szintén ennek köszönhető-e. Mindenesetre nagyon örülök mindegyiknek.
Ha jól tudom, fonendoszkópnak hívják, ami a dokik nyakában lóg.
Méz, jaj, de cukorfalat, ahogy a gyerkőckéd megpuszilja a pocakod. Hát ez nagyon drága.
Detti, hogy miért küzdök állandóan a kilókkal?
Hát ez egy iszonyat hosszú történet, de kb. 15-16 éves korom óta egy állandó fogyókúra az életem. 168 cm vagyok, ahhoz már többször voltam 80 kiló és 60 is. Szóval a tipikus jojó. Aztán végre rátaláltam arra a módszerre kb. 2 éve (ami hogyhogy nem, szinte pont beleillik a PCOS diétába is), amit életmódszerűen lehet tartani és ismét elértem a 60 közeli állapotot, így 63 kilóval kezdtem a várandósságot.
Mielőtt pozit teszteltem heti szinten többször futottam 8-10 km-eket, tornáztam is, de aztán jött a barnázás, a csak fekvés és ugye nem csinálhattam semmit. Illetve egyszer próbáltam meg a Réka-féle kismama tornát, erre másnapra megint elöntött a barna. Bár a sport nem segít a fogyásban, de azért alakít és sajnos látom magamon nagyon, hogy tunyulok el, tűnnek el az izmaim és jön a narancsbőr.
És úgy érzem, hogy igenis ügyesen figyelek a kajára, mégis híztam már majdnem 4 kilót, ami nekem, akinek tényleg ez egy állandó harc, nagyon rosszul tud esni.
És ami még nagyon elszomorít, hogy az ábrázatomon annyira lehet látni ezeket a plusz kilókat, hogy egyenesen rosszul vagyok, ha a tükörbe nézek.
Tegnap viszont úgy döntöttem, ismét megpróbálom a tornát, mert már hetek óta nem barnázom, túlvagyunk a kritikus 12 héten és nagyon jólesett, mára lett jó kis izomlázam is.
A futással illetve most már csak kocogással még nagyon szemezek, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. A doki engedélyt adott, de azért van bennem félsz. Nyilván már csak töredékét futnám a szokásosnak és sokkal lassabban is. Nagyon mennék, hetek óta futhatnékom van, nagyon hiányzik.
És mától a kajára még sokkal jobban igyekszem figyelni.
Hát ennyi, huh, bocsi, jó hosszúra sikeredett, de erről a témáról akár könyvet is tudnék írni.
Nanetto, ne aggódj, jön majd Neked is a kis pocak lassan. Érezd nagyon jól magad a mai napon.
A férjed tényleg egy tündér.
Igaz, nekem sem lehet egy szavam sem.
Geo, jaj, úgy irigykedem a 4D miatt. Majd gyere mindenképpen és mesélj! Én igyekszem kivárni a februárt, nem tudom, hogy menni fog-e.