Sziasz!!!
Köszönöm a tejcivigaszokat. Közben én is valami hasonlókon gondolkodtam. Amikor Lukács elkezdett nagyon mozogni és nem hízni, már átestem a "jaj, biztosan nem elég erős a tejem" dilemmán. Ha előbb leülök, átpörgetem az eseményeket, akkor biztosan eszembe jutott volna. na, akkor mondták már, hogy a tej nem erős. vagy gyenge.... Szóval Lukácsom, aki napközben néha nem hajlandó a cicit elfogadni, mert egyedül akar enni, bármit, nokedlit, húst, gyümölcsöt, éjjel akarja az eljátszott szopit bepótolni. Remélem, leszokik róla!
Lukács elkezdett lépegetni....
Nem kellett eddig vezetgetni. Sőt, ha valamiért felállítottam és fogtam a kis kezeit, rögtön leült. Erre ma, kaláccsal a kezében, simán odament a nagymamához. Az első pár lépésnél a dohányzó asztal széle a hóna alatt volt, majd az elfogyott, így támaszték nélkül 2-3 lépést megtett. Egyedül. Többször is.
Kibújt az ötödik fogunk is. Van még három nagyon közel a felszínhez.
Gyöngyi! Szééépek vagytok együtt. Igazi szerelmesek!
Tücsök! Próbálj pihenni, bár gondolom a srácok,a csajszival most ezt egyáltalán nem hagyják...
Nagyon kíváncsi vagyok a tündérbogaradra. Biztosan gyönyörű kicsilány. Ha egyszer lesz időd és energiád, kéééérlek, hozz képet és mesét is!
Ilonám! Mi volt a dokinál? Uh? Kép? Valami???
Csajok! Majd tesztek ide is képeket a falvédőkről? Csak az esztétika kedvéért....
Mi Lukács szobájában a hideg falat hungarocell lapokkal borítottuk be, majd arra tettük a tapétát. A plafont pedig szintén hungarocell álmennyezettel szigeteltük.