Új privát üzeneted érkezett!

sztyopane: Azért ez a vérvétel nagyon gáz. El is hiszem hogy dühös vagy. Vigyázok magunkra, bár a hóesésben való sétálás annyira fel tud dobni. :D Nagyon jót tesz a lelkemnek ebben a cukor és keksz mentes időkben. Ez marad nekem.

kiss angyal: Örülök hogy ízlett. Nálunk is nagy favorit, főleg mert kb. ez az egyetlen csirkés kaja, amit még másnap is meg lehet enni az állott íze nélkül. És hidegen szoktuk olyankor enni kenyérrel. Nyami, már alig várom hogy a jövő héten főzőcskézhessek, bár nem vihetem túlzásba, nehogy csak apa legyen itthon mikor már enni is lehet belőle.

andrea: Amikor bennem is tudatosult, hogy az etnikum nem igazán meddő, akkor engem is bosszantott a dolog. Ennyi idő alatt talán két párt láttam, azok is kő gazdagok voltak. Az arany cuccaik árából egy hónapig ettünk volna.

Egyébként nem szerettem volna vitát szítani, csak nem értettem hogy valaki miért hoz létre egy meddőségis klubot, ha magát nem tartja annak. Mindegy, már bután halok meg. Mindegy. Amúgy iwiwen nekem is vannak olyan ismerőseim, akik csak csámcsognának a dolgon. Akik helyettem dolgoztak, amíg én vizsgálatokra és kezelésekre jártam, azok tudtak róla hogy hova megyek. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Szerintem ne szabadkozz, elmondtad a véleményed, ugyanúgy ahogy a többiekkel együtt én is.
Amúgy meg kár is erre nagyon több szót vesztegetni, azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy a BMC-be nem azért járunk mert olyan k-ra minden rendben van a teherbeesés terén és épp nincs jobb dolgunk...... :roll:
Ki lehet mondani, hogy meddő vagyok, vagy lehet azt mondani, hogy nem.. a lényegen nem változtat.. mind ugyanazért bumlizunk fel a domboldalon időről-időre ... mert nemigazán jön a gyerek... Nem igaz??
Az meg hogy a többség ezt nem akarja a kirakatba kitenni, teljesen érthetó...
andrea-1

Angyalka!
Kép

Maccs
vörösmacska

Tök egytértek meddőség témával kapcsolatban Vickyvel és a többséggel.
Én akárhogy is nem szeretném, meddő vagyok, meddőséggel kezelnek, de majd egyszercsak sikerül, és hozzásegítenek a gyermekáldáshoz. Ezért járok meddőségi szakrendelésre már vagy 2,5 éve. Hiába mondogatom magamnak, hogy nem vagyok az, vagy nem érzem magam annak, az vagyok, papírom van róla és ennyi. Én sem szeretném ha az iwiwen egy ilyen klubhoz tartoznék nyilvánosan, ez az én magánügyem, hogy kinek mondom el és kire egyáltalán nem tartozik.

Maccs
vörösmacska

Angyalka, én is heppi börszdéj tú júúúú! :lol:

Nem fejtem ki újfent a véleményem, de én is A., ill. V. kezdöbetüs baratnöinkkel értek egyet :D

Sztyopane, szegényke, én biztos idegbajt kaptam volna.... :roll: :x

Nem tudom, ki is írta a zöldséges csirkét...? Receptet lehet kunyizni? :D köszike

Na megyek sétalni a varosba a nagy-nagy hóban!!! Imadooooom :D
Csak outletig jutottunk ma, de visszafelé elégrazós volt az út a nagy hó miatt.
navared
Szfvár

sziasztok Lányok,

néhány hete zugolvasója :) vagyok a fórumotoknak.
először is szeretnék gratulálni mindenkinek, aki már kismama és kitartást kívánok mindenkinek, akinek 2010 lesz az éve :-), remélem én magam is ezt a csapatot fogom erősíteni.

amiért éppen most ragadtam billentyűzetet:

Avarka! ha még aktuális az időpont kérés, akkor írj, szívesen megpróbálok segíteni. hétfőn megyek a bmc-be 13 órára.

üdv és szép karácsonyt Nektek.
Zsuzsi
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Üdv itt. Írsz majd magadról többet? És legyen igazad, mindenki legyen babás 2010-ben. Legalább, de remélem van aki még az idén. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Csajszikáim, nehogy összevitázzatok itt nekem! :-)
Ez egy nagyon érzékeny téma, és nincs igazából fekete -fehér válasz a kérdésre. Annyira mások vagyunk, ezért teljesen máshogy élünk meg dolgokat. :-)))
Inkább vitassuk meg azt, h kit szeretnétek, ha nyerne a -csillag Születikben. :-)

Férjecském is Augmentint kapott, két hétig kell szednie. De persze már az első napon elfelejtette bevenni. Még sosem szedett gyógyszert. :shock:
Szóval lányok, akkor gyogyó végeztével még egy hét szünet, és aztán újra mintavétel?

Tényleg, két ünnep között mikor vannak a BMC-ben? Akkor kéne időpontot kérnem arra a szörnyű HSG-re is.

Kép
lujzici

lujzici: Nem lesz vita. Ígérem. :) Szerintem André, bár Tabáninak is nagyin drukkolok, de most azért elég nagyot bakizott. Sajnáltam szegényt. Neked ki a favoritod?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Szabika! :-)
Olyan aranyos és nagyon kis ügyes. És örülnék, ha miatta ismét felkapnák a néptáncot.

Kép
lujzici

hát remélem nem a Robi, mert szegénykémnek szerintem már nem kellene itt lennie

Maccs
vörösmacska

lujzici: A néptáncot én is szeretem, csináltam is elég sokáig. Mondjuk kár hogy a bad boys-os fiúk kiestek, a mostani produkciójuk után nyomnám rájuk az sms-eket. Láttátok?! :shock: Micsoda pasik. :? Most nekem nem szabad ilyenekre gondolni. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Tabáni nyert!!! Nekem nagyon szimpatikus volt.

babe: Ugye nem azért nem írtál ma mert megsértődtél? Ha igen, akkor bocsi. Tényleg. Nem tudjuk a háttérinfókat, csak járatom a számat azok alapján, amiket írsz. És próbálok segíteni, ahogy csak tudok. Tudom hogy én már könnyen beszélek, de nálunk sem volt ez mindig így. Kitartás még 23-ig. Várlak a névnapi teszteddel. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Szegény Babe lehet, hogy megharagudott, nagyon nem ír. :cry:

Én is Andrénak drukkoltam, de ez a teremőr fiú is megérdemli. De Andrét sem féltem, ami a karrierjét illeti. Egyébként nekem a gyengém, ha egy férfi több oktávot ki tud énekelni. A férjem is ilyen (na jó azért nem férfiszoprán :roll: ) mindig megnevettet az oktávváltásaival.

Zsuzsi, üdv, ti mióta próbálkoztok? Találtak nálatok valamit?

Angyalka, boldog születésnapot kívánok én is!

Navared, a zöldséges csirke receptje: http://www.mindmegette.hu/zelleres-zold ... ell.recept

Lányok, karácsonyra ki mit süt? Én most néztem ki: kókuszos resztelt sütit, meg ánizsos kekszet. Alig várom, már régen sütöttem, és jól szoktak sikerülni. :oops:
vayacon

Sikerült lelőnötök a poént, ami a Csillag születiket illeti. :? Pedig direkt felvettem, hogy majd ma megnézem.... :? :? :evil:
Olyan hullák voltunk mire tegnap hazajöttünk a csavargásból, hogy nagyon.
Tök jól éreztük magunkat hugival, négyszer átfagytunk...kétszer eltévedtünk. Na jó, csak én tévedtem el... :oops: :lol: Elkezdtünk csak úgy sétálni, egyszer csak megkérdi hugi hogy hol vagyunk...erre én: Nem tudom!! :oops: Vagy 20 perc séta után hirtelen körülnézek: Hurrá, deák tér! Azonnal felszálltunk a metróra és söpörtünk haza.
dmimi

sziasztok, nálunk a szüleink és a legközelebbi batárok tudják.
Nem szégyen, legalábbis egyáltalán nem annak élem meg, de elég nyűgös
még így is minden barátnak beszámolni hónapról-hónapra a
sikertelenségről. Még barátoktól is nehezen fogadom a sajnálkozást,
pedig nekik aztán tényleg ez a dolguk :lol:
mi lenne akkor a többiekkel?

Ez a csirkés cucc elég jól hangzik 8)

Szuper idő van, nagyon tetszik, csak nincs kedvem/ötletem ajándékokat
venni...
kpn

Kép

Vayacon:
Bízom benne, hogy IR-ileg rendben vagy. :)

Kiss Angyal:
Éljenek a kisméhűek!!! :)
Misibá csak a borotválás helyességét ellenőrzi? Ne máááá!!!!! :lol: Kép Boldog Szülinapot!!! :D

Navared:
Az önirónia nálam is megvan rendesen! Normál estben nagyon összeszedett és határozott vagyok, de ha orvoso-kórházas környezetbe kerülök, az IQ-m mínuszba fordul - mintha az iker-énem másik/ellentétes fele törne színre. Ez van...
A fru-frud majd megnő, legalább addig minden reggel nevetsz egy jót a tükör előtt! :wink:

Kubuspace:
Azért téged is megnéztelek volna a csoda fru-fruval! :lol:

Marianna:
Jobbulást kívánok! Igyál sok folyadékot és sok-sok c-vitamint is toljál!

Andrea:
Misibá=filmesztéta, ez nagyon ott volt! :lol: :lol: :lol: Akár Réz Andrisnak is hívhatnánk! Bár tőle a kukkolást is szívesebben venném, nagy kedvencem! Lehet fura az ízlésem, de nekem nagyon bejön, mint pasi. Van benne valami... Sárm? Intelligencia? Kisugárzás (még jó, hogy nem paksi)?
Gratulálok a szupersperma eredményhez! Hogy csinálta?
Erre a legjobb válasz jut eszembe a Hetvenkedő katona c. színdarabból (Gáspár Andrással a főszerepben - előtte képzeljetek el egy flegma+fennkölt arcot): "Így születtem." :lol: :lol: :lol:
Aki még nem látta, azonnal nézze meg dvd-n, régi felvétel és szerintem már sehol nem játsszák (legalábbis nem ebben a szereposztásban).
A cafeteriát nálunk jövőre akarják bevezetni, lehet választani is? :shock: Vagy ez cégfüggő?
Annyira bírom a humorod! A szendvicses beszólásnál - konkrétan - rohannom kellett pisilni! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Larianyu:
Gyönyörű a tündérkéd! :) Én is, én is, én is!!! :)

Sztyopáné:
Biztos javult az IR-ed, hisz kezelve vagy és biztos betartod a détát is! :)
Mekkora bunkók voltak veled, felháborító! Ez legalább fizetős lett volna? Biztos szétkürtölné mindenhol, hogy a kutya se menjen feléjük!

Lujzici:
A beavatkozás reggelén szoktam borotvával lekapni a cuccost, vizsgálatoknál csak rendbeszedem - sajnos nekem is kipattogzik utána, kenhetek rá bármit... Sikeres baciűzést kívánok! :)

Rodina:
Már megvagyok, köszi. :) Mi mindenre jó a net, nemigaz?
Ezt a Gynevackot egészségesen is érdemes beadatni, ha sosem volt gombám?

Babe:
Hagymatea!!!! Jobbulást a torkodnak!
Szenteste anyukáméknál leszünk, másnap anyóséknál, aztán Hugiékhoz is elmegyünk, a szilvesztert otthon töltjük - a kutyuk miatt.

DMimi:
50. évforduló? Van manapság még ilyen? :shock: Gratulálok!!! Ez olyan szép...

Karácsonyi menüett

Szentnapon:
halászlé, töltöttcsirke leves, rántott hal, gesztenyés töltött pulyka, krumplipüré, csemege ubis majomész, székelykáposzta, zserbó, beigli, tiramisu, diós kosárka (ezeket persze anyukámmal együtt követjük el és én már nem is főzök többet karácsonykor).

1. nap: töltöttkáposzta, pácolt pulyka - ezeket anyóska gyártja.

2.nap: A "maradék". :)

Szilveszter:
virslihegyek, lencseleves (esetleg malacsült párolt káposztával).

Jó vásárlást kívánok, de vegyél fel védőszerkót esés ellen! :lol:

Vicky:
Biztos finomat fogtok főzni-sütni. A hosszú utazást én sem vállalnám be a helyedben, ezt mindenki megérti szerintem. Nem olyan gáz a tollasbál, majd jót tévéztek, netán társasoztok, vagy betoppanhat egy-két hangulatfokozó barát is... Ezek persze csak ötletek...
Az édesség-éhségről jut eszembe: télapós-karácsonyos wc-papírt vettem és vattacukor illata van! A slozin szoktam szipuzni belőle... :oops: :lol: Ha már nem ehetem... :? :lol:

Heni:
Figyu, a dízekhez nem kell kézügyesség - elég egy ragasztópisztoly, ami önmagában is csodákra képes! :) Pl.: kétszer ugyanott sikerült megégetni az ujjbegyemet! :wink:

Sting:
A nyírfalevél a legerősebb csírátlanító szer, akát teának, akár fürdőnek is jó. Amúgy pedig legjobb lenne, ha urológushoz mennél, még az ünnepek előtt, mert nehogymás pont karácsonykor szenvedjél!

Angi:
Juj de klassz!!! Nagyon drukkolok hétfőre! :)

Vörösmacska:
Mi a szösz? Helyrebillent a főnököd lelke-szíve-esze? Ez megnyugtató. :)

Zsuzsi.bmc:
Sok sikert a babagyárban! Van kedved irogatni is, felvéve a láthatósági mellényt? :)

Pá Drágáim!
sajt@

KPN:
A sajnálkozás elfogadása nem könnyű dolog. A "batárok" :lol: viszont ezzel tudják kimutatni együttérzésüket és jó tudni, hogy van akinek fontos a sikerünk (mert ugyebár ez lesz a következő alkalommal), szeretnek minket.
Nekem is kéne még pár apróságot vennem, a Hugim is megkért, hogy a pasijának vegyek ezt-azt, mivel ő most fekvésre ítéltetett. Imádok vásárolni, csak ez a hóvihar ne lenne!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nálunk még mindig intenzíven esik a hó :D
Szépséges, bár így még nincs értelme ellapátolni.

Mi is ma szeretnénk vásárolgatni, de csak du, mert a férjem dolgozik. Előtte viszont nagytakarítás, főzés mert holnaptól pihi :D

Képzeljétek, nem tudtam felhívni a BMC-t, így nem tudom, hogy pontosan hányra menjek holnap :shock: Arra gondoltam, hogy bemegyünk 8-ra, abból baj nem lehet. Max. üldögélünk :roll:
Nem tudja vki, hogy a fagyis beültit kb. mikor csinálják? Bár gondolom, hogy nem leszünk sokan.

Még vmi: szeretnék venni vmit a dokinak Karácsonyra. Nem nagy dolgot. Van vmi ötletetek?

Vayacon

Nem tudom, hogy sütök-e, de egyszer csináltam kráter szeletet és isteni finom lett :D Sztem próbáld ki, ha tudod. A google-ba beírod a süti nevét és kiadja a receptet.
Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom!

Most megyek, mert sok dolgom van, de később még benézek.

Szép napot!
angi81

Angi:
Ki a dokid?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

Zeke dr.hoz járok.
angi81

Bakker, őhozzá még nem volt szerencsém... Talán egy finom ital jól jön az ünnepek előtt...

Navared és Marianna:
beiwiweztelek titeket is! :)

Van még valaki jelentkező? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

vayacon: Nálunk tiramisu lesz. Megpróbálom minél lightosabbra csinálni. Gesztenyés sütit akartam csinálni, de nem kaptam cukormentes gesztenyepürét. Pedig a húsok miatt reménykedtem benne egy ideig, de nem sikerült. Mindegy, a tiramisut is nagyon szeretjük.

dmimi: Jézusom, ezer bocs. Ne haragudj. Nem is ő nyert. Vagy már mindegy? A fene a bagólesőmbe, de annyira örültem neki.

sajt: A cafetéria nálunk úgy működik, hogy te osztod be magadnak. A barátnőméknél csomagok vannak és azokból tudnak választani. Ezen a wc-papíron olyan jót röhögtem. Tök jó lehet. Szilveszter meg pihivel és kajálással fog telni, majd nézzük a tv-t. (Bár elég car műsorok lesznek.)

angi: Hát nem tudom Zekének mit kéne venni, hogy egy kicsi mosolyt sikerüljön kicsikarni belőle. Mondjuk én csíptem, nekem is ő követte el a gyereket. Legalábbis van hozzá köze.

Lányok! Nem akarok senkit megbántani, ha esetleg majd nem tudok jönni, úgyhogy előre is szeretnék egy kicsit elköszönni. Most jönnek az ünnepek és utána meg már lassan szülök. Sajnos nem tudok ennyi fórumot futtatni egyszerre. :( A babát várunk-ba biztosan fogok írni és ha történik valami velünk, akkor ott megtudhatjátok. Persze olvasni megpróbállak titeket is, mert gratulálni azért természetesen jövök. Várok mindenkit odaát. Ha pcos-sel, ir-rel vagy cukros diétával kapcsolatos kérdése lenne bárkinek, csak nyugodtan írjon privit. Irányítsátok nyugodtan hozzám, ha tudok segítek. Addig is kitartás mindenkinek és sok puszit küldünk. Barbus is, most morzézta le rugásokkal. :D Kellemes ünnepeket mindenkinek.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsi.bmc, üdv. nalunk!!!
Ha van kedved, szívesen beszélgetek/tünk veled is! És igen: hajraaaa 2010 :lol:

Hat nekem is André volt a favoritom, de üsse kö, gondolom Dmiminek mar mindegy, sajna idö elött megtudta a frankót :(
De a parom szerint azért nézd meg felvételen, hatha ott mas nyer :lol: :lol: :lol:

Vayacon, köszike a receptet, ez sem egy túl bonyolult kaja, de nagyon jó hangzik, raadasul én imadom az ilyen szószos ételeket, amire nem kell annyit innom (vizet, mielött még barki... :D )

Kpn, gondolom muszaj lesz ravenni magad az ajandékvasarlasra...?! Jobban jarsz, ha ilyen szép idöben mégy, most még a nap is süt... legalabb is nalunk!

Sajti, visszaigazoltalak!
Csak annak örülök, h. viszonylag gyorsan nö a hajam, addig meg marad az önirónia :wink:
Ahogy így olvasgatlak benneteket, kinél milyen finomsagok lesznek, olyan jó lenne mindenkihez elmenni kajalni egy jót :lol: Imadom az új dolgokat megkóstolni/kipróbalni!
Nem tudom, mit szóénatok, ha bekopognék, h. jöttem potyazni :lol:

Angi, altalaban 10-11 körül szoktak lenni a beavatkozasok vagy még késöbb, de így karacsony elött ki tudja... Lehet, h. jobb, ha odamentek idöben, én is ezt tenném! Vagy esetleg reggel telefonalsz és még ha kell 9-re is odaértek... bocs, de most nem is tudom, ti milyen messze laktok :oops:
Szerintem is egy jó borral nem tudtok befürödni, max. tovabbajandékozza :roll:

Hat lanyok, lehet, h. Babe tényleg kiakadt rajtunk??? Remélem, csak készülödik vagy vasarol!!!

Vicky! Megértem, h. szeretnél inkabb pihizni, ill. készülödni és nem a gép elött ülni! Ha nem "talalkoznank", akkor nagyon kellemes ünnepeket Neked/Nektek és nyugodt örömteli tovabbi babavarast! Pusszantas és simizd meg Barbust, de csak börön keresztül am :D
navared
Szfvár

Muzsi!!!! Merre vagy? Holnap mégy, nem???
navared
Szfvár

[quote="vicky79"]
írta:
vicky79dmimi: Jézusom, ezer bocs. Ne haragudj. Nem is ő nyert. Vagy már mindegy? A fene a bagólesőmbe, de annyira örültem neki.

Mindegy, nem számít. Csak kicsit morci voltam, hogy korán reggel még kómásan "ez kellett" olvasnom. :oops: :wink:

De azért néha még nézzél be hozzánk!!!
dmimi

[quote="navared"]
írta:
navaredHat nekem is André volt a favoritom, de üsse kö, gondolom Dmiminek mar mindegy, sajna idö elött megtudta a frankót :(
De a parom szerint azért nézd meg felvételen, hatha ott mas nyer :lol: :lol: :lol:

Feltétlenül megnézem még ma, lehet hogy kiderül, hogy tényleg az André nyert :!: :!: :lol: :wink:
dmimi

Zsuzsi.bmc!
Írtam privit!

Kép
avarka

Sziasztok,

KÖSZÖNÖM Mindenkinek a boldog szülinap kívángatást :D :D :D

Este olyat alakítottam amit muszály megosztanom veletek...majd később jövök és elmesélem az én nagy napomat :cry: :D :cry: :?

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok!

Látom délutánra eltűnt mindenki :shock:

Zsuzsi.bmc: Üdv itt nálunk és mielőbbi pocakosodást neked!!!

Angyalka: várom sztorit :lol: :!: :!: :!:

Sajtocska: nem semmi menütök lesz :D Igen fizetős lett volna az IR. a Biovital központba mentem ami a Mammutba van. Hát ha uram itthon van akkor van hogy bűnözök, de csak kicsit :oops: és nem édességgel a cukrot akkor is kihagyom :D

Kép
sztyopane

sziasztok

csajok annyit írtatok hogy nem győzök majd visszaolvasni

mi jól vagyunk, megvettem ma a doktorbácsinak az egyedi ajándékunkat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Mindenkinek, akit érint: NEM SÉRTŐDTEM MEG!
Máshogy gondolkozunk ez így jó.
De Én akkor sem tartom Magam MEDDŐNEK. Megette a fene, ha már Én is elkönyvelem Magam MEDDŐNEK.
Na mindegy, egyre jobban meg vagyok fázva. Lázam nincs hála az égnek. De azért nagy a para, hogy ez most bejátszik a babánál (már ha van).
:cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Nahh itt vok...szóval tegnap szülinapi jóságok voltak :D sok ajándék,torta,tüzijáték :D :D :D ahogy annak lenni kell :D :D
Majd elmentün bowlingozni a Párom, egy Haverom és az Uncsitesóm...minden jó volt, állandóan vesztésre álltam,de ez engem sosem zavart :D Majd egyszercsak a Haverom mondja nekem,hogy láttam e azt a filmet amikor a Pierre Richárd becsúszik a golyó után a bábuk közé...Mondtam neki,nem de ne is beszéljünk ilyenekről mert én képes vagyok erre..az agyam eltárolja a lehetőséget majd egy váratlan pillanatban meg is valósítja...30 perc elteltével gondoltam most olyat dobok,hogy tarolni fogok...hát majdnem úgy is lett csak a pálya elején egy leszúrt rittbergerrel megszakítottam a játékot...olyat borultam mint egy állat!!!ráestem arra a részre ahol a golyó kimegy ha bénán dobunk...törökülésben érkeztem a földre,tenyérrel próbáltam hárítani az esést..itt jön a képbe a kökemény műanyag széle a pályának...ömlött a vér a tenyeremből,szétnyílt az egész...én meg nagyon birom a saját vérem látványát,így egy picit kikapcsolódtam az e világi ténykedésből...jól elájultam..kint ébredtem a Pólus előtt..kivonszolt a 3-om fiú aki közel áll a szívemhez...láttam rajtuk ők is szertnek és féltenek,mert hasonló szép fehér színben pompázott mind a négyünk arcocskája....Itt véget is ért a party...Hazaérkezvén bevágtam egy jó adag visky-colát, és nyugovóra tértem...curvára fáj,baromi csúnya a seb,de még igy is szerencsésnek érzem magam,hogy nem a fejemet vertem be,,járhattam volna rosszabbul is...végül ma azért röhögtünk rajta,hogy simán lehetnék Richárdné :D

Bocs a bőléért,de gondoltam megosztom veletek a komoly 37 éves Anyukajelölt szombat éjszakáját :D :roll: :D

Kép

kiss angyal

Babe, örülök, hogy nem haragszol, ilyen hülyeségért - úgy értem apróságért - nem szabad. Ha így gondolod, akkor így van jól, ez a te dolgod. Jobbulást Neked.

Kis angyal kíváncsi vagyok a sztoridra.
:wink:

Navared, egyszerű kaja, de finom :) Csak annyi hogy időigényes a zöldségszeletelés. De megéri.

Vicky kellemes ünnepeket és boldogságos babázást kívánok. Majd ha tudsz, küldhetnél fotót a kis Barbusról. :wink:

Sajti ez a vattacukor illatú wc papír ez csúcs. Hol lehet ilyet kapni? :lol:
vayacon

Én kidőltem, keresztfiókámmal egész délután sózsákosat kellett játszani. 12 kiló a drágám. Úgyhogy ma már csak tévébámulásra vagyok képes. Épp a Charlie és csokigyáron művelődöm.
vayacon

Sziasztok!most nem tudok visszaolvasni de megint segítséget kérek!

Help help!

holnap és holnapután még van bmc?
bár felhívom őket holnap de addig is hátha meg tudtok nyugtatni!

valaki?
sting1982

Sting-Baba: van BMC :!: sőt kari is szilveszter között is vannak :!: Hívd kitartóan őket,tuti sokan szabin vannak ott is...nem vagy jobban????

Vicky: nagyon boldog karácsonyt Nektek és vigyázz nagyon magadra/magatokra :D :D :D

Kép

kiss angyal

Jó reggelt Mindenkinek,

Kiss Angyal utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok.
Ejnye szombat este nem hangzik valami jól, vigyázz Magadra,
hogy van most a kezed ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Angyal, most olvastam a sztoridat, elég kemény. Börleszk filmbe illő. És jobban vagy már? Dokinak nem kell megmutatni? Nehogy elfertőződjön a seb.

Sting, el tudtad érni őket? De ugye nincs nagy baj? Olyan aggódós a hangod.
vayacon

Sziasztok Lányok!

Angyalka: Nem semmi vagy, tényleg. Szegénykém! Remélem szépen meggyógyul a kezed minél előbb! :wink:

Sting: Neked is jobbulást kívánok, remélem fogadnak és rendbetesznek :)

Zsuzsi.bmc: Üdv itt köztünk, mihamarabbi pocakosodást kívánok! :)

Nekünk ma még lesz egy kör vásárlás.. 1 ajándék kimaradt, de az 1 könyv lesz + a férjemnek meg lett rendelve egy film, ma v. holnap kell érte menni, majd írnak... legalábbis remélem nem lesz vele gond, mert az lesz az ajándéka...
Holnap este összerakatom vele a fát (nekünk nem igazi van), azt majd szerdán, mire hazajön a melóból feldíszítem, aztán már csak a főzócskézés lesz hátra (én levest nem főzök, azt anyós hoz majd halászlevet a fiacskájának 25-én... előételnek lesz ilyen egzotikus gyümölcs keverék kecskesajttal szárított sonka db-kákkal, főételnek lesz aszalt szilvával és gesztenyemasszával töltött csirke baconba tekerve + rizs, párolt zöltség + krumplipüre.. süti a szokásos: bejgli, zserbó + anyu hoz még valami sütit amit nem tudok + még ő hozza a töltött káposztát is). Nálunk nagyjából ezek a kaják lesznek. Több félét szoktam csinálni, de most próbálom nem túlhajtani magam..

Szép napot kívánok Mindenkinek,
andi
andrea-1

Halihó, azt hiszem kissé kihalt a topic :lol:
Na mindegy, nyilvan mindenki készülödik ezerrel. Lehet nekem is kellene, de majd holnap :D

Angyalka, Te szegény... ez tényleg érdekes lehetett, de legalabb nem emlékszel semmire és nem lattad ahogy esetleg röhögnek, bar gondolom inkabb mindenki megijedt! Jó kis szülinap.... :roll:

Andrea, egzotikus gyümi keverék... úúúú de fincsi lehet!
Ja és tényleg ne hajtsd túl magad!

Dmimi, na ki nyert :?: :lol:

Hat a'sszem nem is beszélgetek tovabb magammal... Mindenkinek jó készülödést, sütést, fözést, csomagolast!
navared
Szfvár

Sziasztok, a kezem csúnya nagyon,de legalább már nem fáj...köszönöm az együttérzést mindenkinek... :D

Mi a Nagyikámhoz megyünk Békés-megyébe..az én korosztályom ott még gyereknek számít.. :wink: rajtam kívül még 6 ilyen "pici"gyerek van..nekünk annyi a dolgunk,hogy jól megzabáljuk a Szüleink (Nagynénik,Nagybácsik)és a Nagyikánk álltal elkészített kaját... :D :D :D nem is engednek segédkezni,max.a terítésben,mert azt mondják,hogy inkább a szánk jár mint a kezünk és csak feltartjuk őket...elzavarnak fát díszíteni,meg a helyi pubba inkább :D :D :D

Mindnkihez elmennék azért kajálni,mert marha jó kis kajákat készítetek karácsonyra...

Sting:sikerült felhívni őket???

Kép

kiss angyal

kiss angyal bocsi, hogy utólag, de Boldog Szülinapot kívánok!
remélem már nem fáj nagyon a kezed, nagyon durva lehetett a dolog

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!
Hajrá babe, most te jössz a 2 csíkos teszttel!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csajok, ezt meg kell, hogy mutassam.. :lol: :lol:
Tudni kell hozzá, hogy az uram nagy rántotthús fan..így nálunk egy ilyen fának nagy sikere lenne :)
Igaz már tavaly körbejárta a netet... de még most is behaltam mikor megint felbukkant :)))

Karácsonyfa - rántotthús díszekkel :)

Kép
andrea-1

sziasztok csajok
bocs hogy nem jöttem de a fél délutánt átaludtam, a kisfiam nagyon jól tolerálja hogy nem vagyok vele, édesen eljátszik a drágám.
este leálltunk sütit sütni, mindenféle karácsonyi formákat, amit nagyon élvezett bár mondanom sem kell hogy holnapra alig maradt belőle.
Apa csinál a fürdőszobába karácsonyra egy szekrényt ő is elfoglalja magát.
Holnap már be kellene nekem is vásárolnom mert üres a hűtőm nagyon, eddig ki sem mozdultam itthonról.
nálunk karácsonyra húsleves, rántott halacska lesz ,krumplipüré meg rizs.
süti zserbó, meg kókusztekercs /férjem kedvence+kisfiamé/ és azt legalább nem kell sütni.
másnapra jön a szűk család tesómék meg anyukám. = gyümileves ha elfogy a másik, meg csirkét sütök pataki tálban mert az is megsül magának, nem kell mellette állnom.

nagy felhajtást én nem csinálok úgy döntöttem.

mindenkinek áldott-békés ünnepeket kívánok.

babe
a pozitív tesztedet azért majd jövök elolvasni,

még készülök nektek egy kis meglepivel, karácsony előtt érdemes lesz még olvasni addig.

angyalka
én is lekéstem a szülinapodat, bocsi de utólag is sok boldog szülinapot neked.

andrea
nagyon jó a fa, én is nagy rajongója vagyok a rántott husinak , de most halacska lesz /a fehérje miatt/

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Látom mindenkit lefoglal a karácsonyi készülődés Kép

Ma elvittem hugom ikreit bábszínházba! Nagyon édesek voltak!

Elsőre sikerült felhívnom a BMC-t! 28-án délelőtt megyek! Jön valaki? Kép

Kép
avarka

Sziasztok,

mi tegnap voltunk a dokinőnél, nagyon kevesen voltak. Csináltathatunk még egy katonavizsit, január elején lesz meg az eredmény, után dől el, hogy inszem vagy lombik. Én örülnék az inszemnek, de a lombikot sem fogom bánni, hiszen annak nagyobb azért az esélye.

Mindenkinek Áldott, békés karácsonyt!

Kép
vayacon

avarka

igen mi megyünk uh-ra.

majd egyeztetünk időpontot.
irj iwiw nevet légyszives téged még nem találtalak meg, azt hiszem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép

Mindenkinek nagyon boldog, áldott karácsonyt kívánok!

Babe, pozitív teszthez csiribú csiribá Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Kép MINDENKINEK NAGYON KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!
mako30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?