Vayacon:
Bízom benne, hogy IR-ileg rendben vagy.
Kiss Angyal:
Éljenek a kisméhűek!!!
Misibá csak a borotválás helyességét ellenőrzi? Ne máááá!!!!!
Boldog Szülinapot!!!
Navared:
Az önirónia nálam is megvan rendesen! Normál estben nagyon összeszedett és határozott vagyok, de ha orvoso-kórházas környezetbe kerülök, az IQ-m mínuszba fordul - mintha az iker-énem másik/ellentétes fele törne színre. Ez van...
A fru-frud majd megnő, legalább addig minden reggel nevetsz egy jót a tükör előtt!
Kubuspace:
Azért téged is megnéztelek volna a csoda fru-fruval!
Marianna:
Jobbulást kívánok! Igyál sok folyadékot és sok-sok c-vitamint is toljál!
Andrea:
Misibá=filmesztéta, ez nagyon ott volt!
Akár Réz Andrisnak is hívhatnánk! Bár tőle a kukkolást is szívesebben venném, nagy kedvencem! Lehet fura az ízlésem, de nekem nagyon bejön, mint pasi. Van benne valami... Sárm? Intelligencia? Kisugárzás (még jó, hogy nem paksi)?
Gratulálok a szupersperma eredményhez! Hogy csinálta?
Erre a legjobb válasz jut eszembe a Hetvenkedő katona c. színdarabból (Gáspár Andrással a főszerepben - előtte képzeljetek el egy flegma+fennkölt arcot): "Így születtem."
Aki még nem látta, azonnal nézze meg dvd-n, régi felvétel és szerintem már sehol nem játsszák (legalábbis nem ebben a szereposztásban).
A cafeteriát nálunk jövőre akarják bevezetni, lehet választani is?
Vagy ez cégfüggő?
Annyira bírom a humorod! A szendvicses beszólásnál - konkrétan - rohannom kellett pisilni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Larianyu:
Gyönyörű a tündérkéd!
Én is, én is, én is!!!
Sztyopáné:
Biztos javult az IR-ed, hisz kezelve vagy és biztos betartod a détát is!
Mekkora bunkók voltak veled, felháborító! Ez legalább fizetős lett volna? Biztos szétkürtölné mindenhol, hogy a kutya se menjen feléjük!
Lujzici:
A beavatkozás reggelén szoktam borotvával lekapni a cuccost, vizsgálatoknál csak rendbeszedem - sajnos nekem is kipattogzik utána, kenhetek rá bármit... Sikeres baciűzést kívánok!
Rodina:
Már megvagyok, köszi.
Mi mindenre jó a net, nemigaz?
Ezt a Gynevackot egészségesen is érdemes beadatni, ha sosem volt gombám?
Babe:
Hagymatea!!!! Jobbulást a torkodnak!
Szenteste anyukáméknál leszünk, másnap anyóséknál, aztán Hugiékhoz is elmegyünk, a szilvesztert otthon töltjük - a kutyuk miatt.
DMimi:
50. évforduló? Van manapság még ilyen?
Gratulálok!!! Ez olyan szép...
Karácsonyi menüett
Szentnapon:
halászlé, töltöttcsirke leves, rántott hal, gesztenyés töltött pulyka, krumplipüré, csemege ubis majomész, székelykáposzta, zserbó, beigli, tiramisu, diós kosárka (ezeket persze anyukámmal együtt követjük el és én már nem is főzök többet karácsonykor).
1. nap: töltöttkáposzta, pácolt pulyka - ezeket anyóska gyártja.
2.nap: A "maradék".
Szilveszter:
virslihegyek, lencseleves (esetleg malacsült párolt káposztával).
Jó vásárlást kívánok, de vegyél fel védőszerkót esés ellen!
Vicky:
Biztos finomat fogtok főzni-sütni. A hosszú utazást én sem vállalnám be a helyedben, ezt mindenki megérti szerintem. Nem olyan gáz a tollasbál, majd jót tévéztek, netán társasoztok, vagy betoppanhat egy-két hangulatfokozó barát is... Ezek persze csak ötletek...
Az édesség-éhségről jut eszembe: télapós-karácsonyos wc-papírt vettem és vattacukor illata van! A slozin szoktam szipuzni belőle...
Ha már nem ehetem...
Heni:
Figyu, a dízekhez nem kell kézügyesség - elég egy ragasztópisztoly, ami önmagában is csodákra képes!
Pl.: kétszer ugyanott sikerült megégetni az ujjbegyemet!
Sting:
A nyírfalevél a legerősebb csírátlanító szer, akát teának, akár fürdőnek is jó. Amúgy pedig legjobb lenne, ha urológushoz mennél, még az ünnepek előtt, mert nehogymás pont karácsonykor szenvedjél!
Angi:
Juj de klassz!!! Nagyon drukkolok hétfőre!
Vörösmacska:
Mi a szösz? Helyrebillent a főnököd lelke-szíve-esze? Ez megnyugtató.
Zsuzsi.bmc:
Sok sikert a babagyárban! Van kedved irogatni is, felvéve a láthatósági mellényt?