Új privát üzeneted érkezett!

ja amikor lázas is volt de ez nálunk ritka akkor egész nap feküdt.. szóval lehet kicsi felfázás.egyél sok c vitamint, az cicivel átmegy.. és bugyola
Vendég

mai karácsonyi kedvcsináló Kép
Vendég

sziasztok

BONI
Aranyos vagy nagyon hogy próbálsz segíteni a kamilla is kezd beválni az egyik térfele a popójának már egész szép. :)

dita75

Csajok, nagyon köszönöm mindazoknak akik hiányoltak, jól esett. Látom mindenkinél növögetnek a bébik, nagyon szépek. Megszeretném ragadni az alkalmat hogy ezzel a pár képpel kivánjak Nektek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mert nekünk már lányok megvan az a nagy Boldogságunk (és ezt soha ne felejtsétek el) hogy a gyermekünket odatehetjük a karácsonyfa alá mert a Jó Isten ajándéka!Mindenkit ölelünk! ZSUZSKA ÉS Olcsa baba
Kép Kép
Kép

Kép
pgsuska

Olcs jaj megzabbantom!

Dita de jó!!

szakad a hó, és nincs szánkónk :cry:
Vendég

Zsuzska!
Vegyél előjegyzésbe rénszarvas Olcsa comb harapdálásra!

Örülök,h jöttél!!!!!!! Már nagyon vártalak!
20150601134430

Suska

Istenkém megzabálom!!! Párommal megnéztük a képeket ő is mondta hogy besza....s Olcsa. Nagyon aranyos. :)

Lécci ne tűnjél már el ilyen sok időre (egy szerencséd van hogy ilyen fasza kis fotókat tettél fel kárpótlásul, különben dádá lenne! :) )

Én is sztrájkolok ha nem jössz gyakrabban! :twisted:

Boni

Sajnálom hogy nincs szánkótok pedig akkora hó van vétek lenne kihagyni, nem tudtok vkitől kölcsönkérni? Anyósoméknál van valami vasszánkó nekünk is az lesz persze csak majd jövőre ..... :(

Kész vannak a Miló naptárak is becsomagoltam mindent.
Majdnem levert a víz mert azt hittem a kis videomat nem tudom átmásolni cd-re de aztán rájöttem hogy kell.
Ha meg van az Adrien már csinálom is a másodikat és felteszem ide is. Tegnap csináltam fotót a horgászos bodyjában is. Gondolkoztam csináltassak-e vmit páromnak (bögrét vagy mi a túrót??? kulcstartó jó lenne de az kicsi :roll: ) büszkélkedhetne hogy horgász lesz a kicsi fia! :)

A kis hohoho-m:

Kép

dita75

Sziasztok!

Jaj, de jók a képek a gyerkőcökről! Zabálnivaló mindegyik baba! :D

Dita,
Sajnálom, hogy Milónak hasmenése van, remélem hamar elmúlik! Ma is volt? Kenegesd szegénykének a popsiját, remélem hamar elmúlik a pirosság!

Zsuzska,
Boldog hófordulót Olcsa bébinek! Nagyon cukik a képek, az iwiw-en már láttam! :wink:

Lina,
Remélem, nem lesz semmi baja Levinek a kreppapírtól! Óvoda :twisted:

Réka már jól van, csak néha köhög egy kicsit. Viszont mi is elkaptuk, és nekem nem akar múlni az orrdugulás hiába csinálok bármit.
Lányok már félek amikor Réka odadörgölőzik hozzám, mert mostanában elkezdett harapni, és nagyon fáj olyan éles kis fogacskái vannak. Ma is olyat sikítottam, hogy úgy megijedt szegénykém, hogy elkezdett sírni, de engem meg váratlanul ért. Miért csinálja ezt?
Ja, és közben kibújt a 6. fogacskánk is.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Akkora hó van kint... Danika szánkót kap a keresztanyjától karácsonyra, már alig várom, hogy szánkózhasson. :lol:

Dita,

remélem javulni fog Miló feneke. Nem tudom, hogy mitől mehet a hasa ennyire...

Viki mami,

az éjjelek változatosak, van amikor szó nélkül alszik a kiságyban, van amikor cirkuszol. Ilyenkor nálunk köt ki. Egyszerűen nem látom a logikát benne. :roll:
LAckó fickó nagyon furmányos :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,

jól látszik Olcsi fogacskája, nagyon jól áll neki :wink: Képek nagyon jók :lol:
Nagyon örülök, hogy írtál!

Nemone,

örülök, hogy Réka jobban van, remélem nem lesztek ti is betegek.

Én nagyon el voltam havazva az utóbbi napokban, a könyvelés miatt (dec 20-i feltöltési kötelezettség), tegnap disznót vágtunk, karácsonyi készülődés stb...

Ráadásul Danika azt hiszi, hogy ő már tud járni, és akkorákat esik... Tegnapi nap termése, hogy leesett az ágyról, aztán valahogy szétcsapta a száját (nagy seb van az ajkán), és a fején is vn egy nagy púp, gyanítom valamelyik fiókot nekirántotta. Úgyhogy egy másodpercre sem lehet már szem elől téveszteni, mert mindig valami csínytevésen töri a fejét. És nem túlzok, mert tényleg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2009.12.20 08:55-kor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Nemone, Zsuzska,

utólag is boldog hófordulót a gyerekeknek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsuzska,

hogy csináltál piros betűt?

Kép}
monic80

AZért nagy nehezen rájöttem :oops:

Kép}
monic80

Zsuzska,
jól látom, Olcsa még mindig fog nélkül? Kis édi rénszarvas :lol:

Én ki vagyok, mint a liba, majd holnap mesélek. Két napja semmit nem csinálok jól, mindent máshogy kellene a háztartásban. Szerintetek ki van nálunk???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina :cry:

Monic mintha Zsigáról írnál :wink:
Vendég

Lina!
Anyukád / anyósod?

Moncsi!
Danci szájára gyógysimi!

Némóka!
Lackó szánt szándékkal harap és kikacagja, amikor felszisszeszünk. Nekem a kulcscsontomra szoktt pályázni. Lehet, h vámpír? :roll:
20150601134430

Sziasztok! Gyors bekukk! Imádnivalók ezek a babafotók:)))) Olcsa, hát tündéri! Milóka, a kis horgász, édi babó)
Nálunk most nagy hó van, a szomszédunk egyszercsak kérés nélkül elkezdte előttünk is lapátolni, aztán a kocsikat is letakarította, végül a kertünkben találtuk meg, ahol lapátolt. Nem akart eltakarodni. Végül kapott 500 Ft-ot, hogy köszi (2 dekás nem volt itthon, pedig azt jobban szereti:). De nemár ez legyen minden hóeséskor! Majd mi eltakarítjuk. Nem értem, hogy miért volt ilyen odaadó... De jól jött, csak nem értem...
Még nem szülök, bááááár már nagyon bedagadt a szám. A férjemnek tetszik:) Ilyenkor mennyi van még a szülésig? Jó kis szilikonos szám lett:)
Vendég

Linácska,

van Olcsinak egy foga alul :wink: ÉN azért is látom, mert Zsuzska mondta :lol:
Kitalálhatom? A válasz: anyós :evil:

Boni mami,

hát a éjjeliszekrényen állós kép után el tudom képzelni, hogy Dancinak Zsigi a példaképe a csínytevésekben :lol:

Viki mami,

sajnálom, hogy Lackó harapós, Danci szerencsére mééééég nem csinálja.

Twist,

nekem a szülés előtti nap dagadt be a szám, a szomszéd lány pedig a száj bedagadás után 2 héttel szült. Szerintem ez mindenkinek változó.
Én sem szeretem a hívatlan jóakarókat, jártam már úgy, hogy felhúztam a redőnyt és a férjem nagybátyja állt az ablakban. Sikítottam mint a horrorfilmekben (egy picit bolondos szegény), látta, hogy nincs fű a kertünkben, ezért hozott egy vödör szőlőtőkét, hogy szőlőt fog a kertünkben termeszteni :shock: :shock: Na, azóta elektromos a kapu, nincs csengőnk sem...

Kép}
monic80

Csajok, nekem a napom a "nem" és a "nem szabad" hajtogatásából áll. A fiam szerintem már azt hiszi, hogy én csak ezt a két mondtatot ismerem. Hihetetlen zsivány, erőteljesen feszegeti a határait.

Boni mami, VIki mami,

ti hogy szoktattátok le a piciket a virág leveleinek tépkedéséről? NÁlunk semmi nem használ, már el is dádáztam a kezét de nevet tovább és csinálja. :roll:

Kép}
monic80

Monic, én sem szeretem a hívatlan jóakarókat. A pasas reggel 9-től 12-ig takarítgatott a ház előtt, aztán bejött a kertbe és ott hangosan havat lapátolt. És szerintem most is takarítana, ha nem mentünk volna ki hozzá. Máskor megkértük kerítés festésre meg ilyesmikre, de kérés után jöhetett be a kertbe, nem magától. Tényleg zárni kéne a kaput.
Itt, vidéken ez tök általános dolog - amitől a hideg ráz ki -, hogy a szomszéd nem bírja nézni a másik ember tétlenkedését és átjön, megcsinálja helyette. Anyósomhoz a szomszéd néni jár be, kiviszi a szemetet, mert anyósom nem szokta időben kivinni és ezt nem bírja nézni a szomszéd néni. Aztán meg bemegy a házba és az alvó anyósom ágya mellett megáll. Na, ott is volt már sikítás.) Azóta minden kulcsra van zárva!:)
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Monic,
talált, süllyedt :lol:
A nem/nem szabad kérdésben nem nagyon tudok segíteni, mert Lilinek kb. egyszer sem kellett mondani. Soha semmi olyasmit nem csinált picinek, amit nem szabadott volna. Most már igen, de igazán veszélyes dolgokat ma sem. Egyszer pakolt pl. 11 hónaposan polcról, de akkor is az egyik polcról a másikra pakolta a CD-ket, még nem is a földre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Karácsonyi kedvcsináló Kép

Lina nagyon szép család vagytok!

Dituskicsi Miló popsi jobban van?

Moncsi nálunk nincsenek virágok, így nem tudok segíteni .. de a rálegyintek kezére dolog nálunk is röhögésbe megy át..

Viki Zsiga harap és utána jókat kacag, hátravetve a fejét..
:roll:
Vendég

twist azé ez tényleg meleg, hogy csak úgy átmennek! :roll: én is szivinfarktust kapnék..

mondjuk tesómnak jól jön hoyg van egy falu mindenese, aki segít.. pl most havat lapátoklni.. igy neki nem kellett kinnt fagyoskodni.. de tegnap -18 fok volt náluk, a párjának is be kellett menni, annyira erős volt a levegő :shock:
Vendég

Linácska, nagyon szépek vagytok!:) Lilinek hogy megnőtt a haja, igazán csini!:) Jaj, de finom lehetett az a torta!!! Szülés után kértem 20 kg édességet, ilyen torta is legyen benne, majd megmondom otthon:)))

Boniko, ha ma megint bejön a szomszéd, akkor megkérem, hogy tűnjön el a kertből, mert egyedül vagyok és nem akarom, hogy itt járkáljon.
Vendég

twist :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Linácska!
Lilinek boldogságos szülinapot!

Moncsi!
Nálunk nincs virág :mrgreen:
20150601134430

Lina :oops: :oops: :oops:

Boldog szülinapot Lilinek! még gondolkodtam is hogy mé van ilyen szép tortája :oops:
Vendég

Sziasztok!

LILINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Lina nagyon szépek vagytok! :)

Boni igen nagyon szépen gyógyul már csak egy kis piros folt van azon a gyönyörű popóján. :)
Még mindig kamillázom neki amíg piros nem hagyjuk abba.
Most már egyre többet van fent. Alig tudok tőle vmit csinálni. Belegondoltam ha csak egyet alszik majd délutánonként mikor fogom csinálni a dolgomat??? :roll:

Apci megtalálta Adrient hétvégén?
Kerestem tegnap is egy órát de csak a dalszöveget találtam meg meg torrentek jönnek csak fel.

Monic Danikából talán kertész lesz? :)
A szájdagadásról jutott eszembe hogy Milónak a száján jött valami pukli. Komolyan ezzel a gyerekkel mindig van vmi. Olyan mint egy vízhólyag. TAlán túl forró volt a kaja??? :roll:

Jobbra el.... millió dolog van, soha nem érem utol magam. Már alig van ruhája a törpémnek mind vasalásra vár. Ma már 62.es rucit adtam rá mert az összes 56-os mosásban, szárad vagy nincs kivasalva! :roll:

dita75

Sziasztok

Amint tudok jövök és mindent elolvasok csak épp most hívott a védőnő hogy jön...Mindig akkor jön amikor valamit csinálni akarok!!!

LILINEK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Ditus, gratula Miló egyhónapos évfordulójához!!!!!

Vius, neked pedig, hogy 5 hetes kislánykád van már!:)
A védőnőd egy hős, hogy ilyen sátáni időben, jeges úton kimegy hozzátok!:) Én a postáig csúszkáltam le kocsival, de kiment a kezemből a vér, úgy szorítottam a kormányt. Tiszta műjégpálya az út.

Képzeljétek, hogy a dokikám szabin van és még lesz is, nem is merek így szülni. Muszáj lesz Szilveszterkor, vagy később szülnöm, vagy máshoz kerülök.
Vendég

Sziasztok!

Olcsa nagyon cuki .
Nekünk is van olyan piros bodynk:)

Dita Neked is már egy hónapos Miló.
Hogy rohan az idő mi is már szerdán 6 hetesek leszünk

Velünk sok minden történt voltunk tanácsadáson 4 cmt nőtt és 4370g volt múlt héten szerdán de azóta 4560g már annyit hiztunk az 56os rugikat sorban kinőljük.

Ma valahogy nyűgős délután.Lehet érzi az időt.Sajna jött egy kis szájpenész is arra rózsamézet kap azzal kenjük a száját és tökre élvezi.Hasfájás az angol víz bevált hála istennek.Tejem sajna semmi így marad a tápszer.de azért mégis kapott valamennyit.

A hálószobában nem akart az istenért sem aludni a kiságyban igy átköltöztem vele a nappaliba itt hajlandó a kiságyban is aludni.Apától így is úgy is külön kell aludni mert az aphnoe miatt a kislány sokszor felriad mikor nagyot horkantott.

Twist neked sincs már sok idő hátra.

Linácska Levi se semmi.Szép család vagytok

Bonikó Ez volt Zsiga első igazi havacskája uncsiöcsémnek is ma voltak nálunk szánkóval és egyfolytában azt hajtogatta huzzad huzzad. :)

Monic hogy vagy??

Pár kép a drágáimról.
Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

SZiasztok,

Dita,

nagyon örülök, hogy Miló popó már javul szépen. Most Danicé is csúnya, szerintem szolidaritást vállalt Milóval :lol: :lol:
Nagyon tartozom már a privivel, szerintem olyan hosszú lesz ha egyszer elkészül, hogy 3 napig azt olvasod :oops:

Vius,

köszi jól vagyunk, vagyis a baba igen, nekem szinte minden leletem sz@r, kezdve az acetonnal a vizeletemben (szerintem ebből terhességi cukor lesz), ma a vérnyomásom is magas lett, uh-n pedig nem tudott tarkóredőt mérni a doki, mert akárhogy böködte a hasamat Pindurka nem fordult meg.
Nagyon örülök, hogy bevált az angolvíz. Képek nagyon jók.

Boni mami, Viki mami,

lehet, hogy nekem is el kell tüntetnem a virágokat?

Linácska,

Lilinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!! Gyönyörű kislány, igazi kis hercegnő

Kép

Twist,

a szemét kivitel nagyon durva. Nálunk az elektromos kapu megoldotta a problémát. És a csengő sem hiányzik, én nem vagyok az a szomszédokkal sülve-főve együtt akarok lenni típus.
Maradj nyugodt és magyarázd el a kislányodnak, hogy szilveszterig eszébe ne jusson megszületni.
Szerintem nálunk az volt a gond, hogy én Dancival nem beszélgettem el erről..

Mint feljebb írtam ma voltam a 12 hetes uh-n, de mivel nem sikerült a tarkóredő mérés holnap újra mennem kell. És érdekesség, hogy Danikával is 11+2-n csinálták a vizsgálatot, ahol 54 mm volt a BPD, Pindurkának pedig 53 mm :lol: Egyenlőre fej fej mellett halad a két gyerek :lol:

Kép}
monic80

Most látom: BOLDOG 100. oldalt!!!:))))

Monic, megnézitek majd a baba nemét? Nekem a 12. héten mondták, hogy kislány gyanús. Hátha....

Vius, de cuki-muki a babád!:))))
Vendég

Vius Darinka és apája nagyon édesek! :lol:

Monic lehet :wink:

Ditus még nem jutott el odáig..este esik haza
:cry:
Vendég

Jó reggelt!

Kép
Vendég

Dita,
Miló felső és alsó ajka közepén van az a vízhólyagszerű??? Olyan általában van a babáknak, a szopitól (mindegy, hogy miből eszik), van valami neve is, de nem tudom mi pontosan. És tényleg olyan, mint egy vízhólyag. Majd keresek Leviről olyan képet neked, amin látszik.

Köszönöm Lili nevében is a szülinapi köszöntéseket. Képzeljétek, az összes képen 3 gyertyája látszik, mert a 4-et takarja a tüzijáték.

Vius,
nagyon szépek vagytok ti is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csecsemőmirigy?
Vendég

Juj, 2 nap múlva karácsony!!!!
Ma sem szeretnék szülni, mivel ónos eső van. Eddig a -20 fok miatt nem akartam. Legyen már kellemes idő és jobb hőmérséklet, az megnyugtató.
És jövő héten már január lesz, akkor már muszáj lesz szülnöm. Sebaj, legalább talizhatok végre a kis hercegnőmmel!:) A dokim szabin van, szilveszterkor jön legközelebb (ha addig kibírom).

Vius, a kislányod hason szeret aludni? De édi!
Vendég

Boni,
az más :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rákerestem: szopóhólyag. Ha beírom a Google-ba, egy csomó találatot dob rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Twist igen általában hason alszik és úgy szeret.de ha nem tetszik neki hanyatt akkor oldalra fordul.
Most épp hanyatt fekszik és nézelődik de haa cumi kiesik akkor sipákol visszadugom neki akkor csendben van.

Három napja be van fagyva a csap a konyhában (Soha nem volt ilyen)
Most éjjel amikor etettem akkor kiengedett.

Ma megyek Pécsre kontrollra remélem minden oké lesz.
Kicsit már félek mikor kórházat látok mert még mindig ki van nyílva a sebem és picit folyik.

Most megyek megfőzök mert talán el is alszik a drágám.

Ha tudok jövök.

Köszönöm a dicséreteket.
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Lina :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

BONI
Semmi baj, akkor még keresgetem!
Tök édi képeket találsz! :)

TWIST
Vigyázz nagyon magadra. Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd.

LINA
Mindig meg tudtok nyugtatni. Én már úgy éreztem hogy baj hátán baj van, pedig a kiütésekről a nyakán még nem is beszéltem, mert apa szerint az a melegtől van.
Mióta megfázott egy kicsit be van jól bugyolálva és feljebb kapcsoltuk a gázt.

Sajnálom hogy a képeken nem látszik a 4. gyertya. :(

VIUS
NAgyon aranyosak a szerelmeid együtt. Nálunk ilyen kép még nem készült mert egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt apája kezében Miló! :roll:

Sajnálom a szájpenészt, de legalább élvezi a kezelést. :)

MONIC
MAjd több részletben olvasom! Szilveszterre végzek vele! :)

Lassan átléped a bűvös határt, tudod nagyon kivi vagyok a ketteskédnek mi van a lába között. Amúgy még mindig nem fogtam fel teljesen. :oops:

Léptem..... a főnök felébredt.... és tele a pelus........ :twisted:

dita75

CSAJOK AZ Alexandránál MEGINT ÓRIÁSI AKCIÓK VANNAK MEGINT.. ÉN MOST VETTEM MAGAMNAK EGY KÖNYVET, AMIRE MÁR RÉGÓTA VÁGYTAM Kép

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20
Vendég

ZSIGA esete a kicsi pacival!

Kép Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben, örömökben, egészségben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone édes kis cukorfalat! megzabálom a lábacskáit! :lol:
Vendég

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SZiasztok,

Boni mami,

szétröhögtem magam Zsigin :lol: :lol: :lol: Azt hiszem tényleg nagyon jól jön neki majd a hintaló :wink:

Linácska,

nagyon szép család vagytok!

Nemone,

Réka baba imádnivaló cukrofalat.

Kép}
monic80

Tegnap kicsit kidőltem, tök szarul voltam, ma is az ágyat nyomom, a karácsonyi észülődés sehol. Se suti, semmi. Öcsémnek is kell még ajándékot venni. Miért nem hamarabb jött ki rajtam?

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!

timejka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?