SZiasztok,
Dita,
nagyon örülök, hogy Miló popó már javul szépen. Most Danicé is csúnya, szerintem szolidaritást vállalt Milóval
Nagyon tartozom már a privivel, szerintem olyan hosszú lesz ha egyszer elkészül, hogy 3 napig azt olvasod
Vius,
köszi jól vagyunk, vagyis a baba igen, nekem szinte minden leletem sz@r, kezdve az acetonnal a vizeletemben (szerintem ebből terhességi cukor lesz), ma a vérnyomásom is magas lett, uh-n pedig nem tudott tarkóredőt mérni a doki, mert akárhogy böködte a hasamat Pindurka nem fordult meg.
Nagyon örülök, hogy bevált az angolvíz. Képek nagyon jók.
Boni mami, Viki mami,
lehet, hogy nekem is el kell tüntetnem a virágokat?
Linácska,
Lilinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!! Gyönyörű kislány, igazi kis hercegnő
Twist,
a szemét kivitel nagyon durva. Nálunk az elektromos kapu megoldotta a problémát. És a csengő sem hiányzik, én nem vagyok az a szomszédokkal sülve-főve együtt akarok lenni típus.
Maradj nyugodt és magyarázd el a kislányodnak, hogy szilveszterig eszébe ne jusson megszületni.
Szerintem nálunk az volt a gond, hogy én Dancival nem beszélgettem el erről..
Mint feljebb írtam ma voltam a 12 hetes uh-n, de mivel nem sikerült a tarkóredő mérés holnap újra mennem kell. És érdekesség, hogy Danikával is 11+2-n csinálták a vizsgálatot, ahol 54 mm volt a BPD, Pindurkának pedig 53 mm
Egyenlőre fej fej mellett halad a két gyerek