Új privát üzeneted érkezett!

Ja Hajni,míg el nem felejtem....
Múlt héten vásárlás után a párom betette a Regit gyerekülésestől az autó hátsó ülésére.Úgy ahogy volt,leborult a Regi ülésestől.Nem volt még bekötve a hordozóba,de k..va nagy mázli volt,hogy nem csúszott ki,fejjel lefelé.Én is megijedtem de nem lett semmi baj hála égnek.A Regi meg jót nevetett :roll:
A Szabit is annó amjdnem kiborítottuk a hordozóbol,de az durvább volt.Úgy kaptam el röptében a gyereket :oops:

mimi12

sziasztok!

Orsi, jó pihizést!

Hajni ne aggódj, a gyerkőcök a túlélésre lettek kiképezve. És ami a legfontosabb, túlélik a szüleik hülyeségeit is! Párodtól tényleg nem volt szép, de tudd be annak, hogy ő is megijedt...
Piros popó: nekünk is volt már, a mi dokink vmi piros ecsetelős cuccot írt fel, de nem tudom kiolvasni a nevét... gyógyszertári üvegben van... Sal...bronhicum, ezt mondja párom, ő ennyit kiolvasott :) emellett semmilyen krémet nem használhattunk vagy két hétig és vagy 10 perc mire rászárad a bőrére, utána lehet pelusozni...

Tök jó ez a nagy hó, de a corába félek elindulni még :)

Mangora

Kép
mangora

Hajni,
Ne emészd magad, velem is előfordult hogy manó leesett a kanapéról :oops: Örülj neki hogy nem lett komolyabb baja. Én is a hét napból 7x egyedül vagyok a két gyerekkel, ki is vagyok purcanva és borulva rendesen, úgyhogy tudom mit érzel. Hozzánk mikor jöttök? Úgyis említettél engem is amikor itt jársz a központban.

Orsi,
Jó pihenést, áztatást nektek :D Tényleg vigyázzatok az úton.

Dolli,
Anyukád tudott jönni?

Mimi,
Nem kell a pelus?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!
Volt orvosnál és ő mondta neki. Ahogy kenem be krémmel tele van csomóval. Neki van egy masszőrre és ő is azt mondta, hogy azért van mert letapadt az izom, nem volt jó ott a vérkeringése és ezért gyulladt be. De holnap elzavarom orvoshoz. Sajnos sem a munkája nem engedi meg a pihenést, sem ő nem tud pihenni. Ő nem tud megmaradni 3-4 óránál többet a lakásban. Ő ilyen.

Hajni!
Milyen citromos álom "gyártó" lettél, ha van fagyasztott epred azzal is próbáld ki, mert azzal is nagyon finom:)))
Szerintem nincs olyan gyerek aki ne esett volna le az ágyról. At első leesés engem is nagyon megviselt, de sajnos utána is leesett.
Majd mikor elindul lesznek még esések, nálunk volt olyan hanyatt esés, hogy attól féltem szétment a feje.

Ezt csak érdekesség képen írom le:
Apának a gyerekkori barátja a házukat szó szerint körbepárnázta, hogy ha elesik a gyerek nehogy megüsse magát. Az asztalok sarkára zoknikat ragasztott, hogy nehogy beüsse a gyerek a fejét.
Aztán ment egyszer a gyerkorvos, mert beteg volt a kislány és hát nem bírta megállni szó nélkül, hogy ne szóljon nekik. Elmondta, hogy a gyereknek ne csak menni kell megtanulni, hanem esnie is, javasolta, hogy szedjék le, mert többet ártanak, mint amennyit segítenek!!!

Megyek, mert dolog van. Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Hajni

Piros popsi nálunk is fogzásnál volt, Nívea pelenkakiütés elleni krém 1 nap alatt meggyógyította Próbáld ki !!!!!!!!!!!!!!

Orsi

Jó pihit nektek !!! :wink:

El mertetek indulni abba a tegnapi hóesésben ??
Nálunk a kerimami vitte el Tomikát a szemközti hegyoldalra szánkozni, mivel apuka havat lapátot, de én még így is nagyon féltettem !!(paramami) :oops:

Mimi

PCO-ra amit szednék azt nem szedhetem a haematológus szerint, így aztán nem kell szednem semmit !!!!! :oops:

Madagaszkár 2 megy hetek óta a DVD-n már kiütést kapok tőle !!!
Túl vagyunk a VUK-on és a Mackótestvéren ! :lol:

Kép
kditke

Körkérdés:

Szeretnék egy szép idézetet édesapa karácsonyi ajándéka mellé, ha valaki ismer egy szép szerelmes ideillő verset kérem írja le !!!

Orsi

Én is nagyon várom már édesapa reakcióját, az ajándékára ,nagyon izgulok én is, aki eddig látta, annak mindnek tetszett !!!!!!

Kép

Kép
kditke

Orsi!Jó pihit Nektek!Vigyázzatok az úton!

Hajni!Nyugi!A gyerekek gumiból vannak!Amikor Dorci leesett a teraszról!És nem lett semmi baja!Vigyáznak Rájuk az Angyalok! :wink: Persze azért mindent meg kell tenni annak érdekében,hogy ne legyen baj!De ez mindenhol előfordul ám,hogy leesnek az ágyról.Attól nem vagy rossz Anya!!!!!!Párod is biztos megijedt,azért kiabált!Képzeld,egyszer párom azt mondta,hogy nem mer itthon hagyni Dorcival,mert fél,hogy felelőtlen vagyok!És pont Ő az,aki majdnem leforrázta,meg az ablakpárkányra állítja!Na?
Nekünk a gyógyszertári krém szokott segíteni.Valami boraxos,vagy mi.Lehet,hogy a foga.Kaka nem hígabb?
Mikor talizunk??????

Ditke!Itt vannak idézetek:
http://www.citatum.hu/
http://www.netorian.hu/

Kép
tierno

Köszi Lányok ! Igyekszem pihenni! :wink:

Én is mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Majd gondolok Rátok, amikor áztatom magam fincsi vízben! :lol:

Szilvike! Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Olyan aranyosak vagytok! :cry: :cry: :cry:

Zsand!Milyen masszőre van Apának ha tele van letapadásokkal és csomókkal???? :shock: :shock: :shock: Jobbulást Neki!

Jók legyetek,csacsogjatok amíg nem vagyok, hogy legyen mit visszaolvasnom! :wink:

Puszika: Orsi

Andika kitartás!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Orsi!Jó pihit Nektek!Vigyázzatok az úton!

Hajni!Nyugi!A gyerekek gumiból vannak!Amikor Dorci leesett a teraszról!És nem lett semmi baja!Vigyáznak Rájuk az Angyalok! :wink: Persze azért mindent meg kell tenni annak érdekében,hogy ne legyen baj!De ez mindenhol előfordul ám,hogy leesnek az ágyról.Attól nem vagy rossz Anya!!!!!!Párod is biztos megijedt,azért kiabált!Képzeld,egyszer párom azt mondta,hogy nem mer itthon hagyni Dorcival,mert fél,hogy felelőtlen vagyok!És pont Ő az,aki majdnem leforrázta,meg az ablakpárkányra állítja!Na?
Nekünk a gyógyszertári krém szokott segíteni.Valami boraxos,vagy mi.Lehet,hogy a foga.Kaka nem hígabb?
Mikor talizunk??????

Ditke!Itt vannak idézetek:
http://www.citatum.hu/
http://www.netorian.hu/

Kép
tierno

Köszi Lányok a nyugtatást. Nem mondom, hogy jobban érzem magam de sokat segít. :?
Most kipróbálom a popsira a Neogranormont( azt vettem itthonra mert Anyu is mindig azt használta. Viszont kérdeztem a Dokit, hogy használjam-e és rávágta, hogy NE!!! ) Nem is értem, hát nem pont erre való? A fogát még nem érzem. Arra gondoltam, hogy pelenkát váltottunk. Eddig Pamperst használtunk most meg csak Liberot kaptunk. De ma elmegyünk és veszünk régit.

Brigi: az a helyzet, hogy remélhetőleg hétfőn hozzák Dorci ajándékát. Kedden v. legkésőbb szerdán felsétálunk hozzátok, jó? :lol: Párod beszólása NAGYON DURVA!!! :shock: :evil: Ennél szemetebb, aljasabb dolgot nem is lehet egy Anya fejéhez vágni!!!!! Elhiszem, hogy félti Dorcit de ez nagyon durva! Én párom is be szokott szólogatni de azt még SOHA nem mondta, hogy fél itthon hagyni velem Lilit. Sőt! Tegnap elismerte, hogy óriási meló amit mi anyák teszünk a gyerekünkért. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Párom felhívott ma,mondta,hogy a tesója hazajött.Mondom és a tartozást akkor meg tudja adni?Jaaa,azt nem.Nem kéne az utolsó bőrt is lehúzni róluk. :shock: Ez marha jó! :evil:

Csajok!Mi a teendő akkor,ha a gyerek kimászik a kiságyból?Tegnap Dorinának majdnem sikerült. :(

Kép
tierno

Orsi!

Jó utat Nektek és kellemes időtöltést!!!!
Vendég

Brigi!
Ha kimászik a gyerek,akkor annyi a teendő,hogy felkészültök rá,hogy ezentúl hárman alszotok egy ágyban :lol:
Amúgy szerintem erre nincs megoldás.Ha megtanúlja akkor ki is fog mászni.A Szabi 1évesen kimászott,és még járni sem tudott,a Fanni kb 10hós lehetett.

Hajni!A neogranormon hormont tartalmaz.De neked is ezt használta anyukád anno és nem lett tőle bajod.Én is használom ha kell.Én szeretem,hamar elmúlik tőle a pirosodás.
A doki lehet azért ellenzi mert hormontartalmú,de lehet azért mert nem írható fel receptre és így nem keres rajta semmit.
Szerintem nyugodtan próbáld ki.Ha nem használ akkor a Kriszta által írt ecsetelő.

mimi12

Hahó

Hajni
szerintem minden gyerek leesik min 1* az ágyról. nálunk is így volt.
a párod megijedt biztos és így adta ki a feszkót. én is leordítottam párszor már apa fejét....volt hogy ahogy kivette a kádból a gyereket bevágta a fejüket a plafonba (tetőtér) :roll: :roll:
popsi, passz.. én már nem emlékszem ezekre :oops: :oops: lassan úgyis vissza kell ezekre állnom.

Orsi
Jó utat és pihenést!!!!!!!

nekünk tegnap übercar napunk volt, elindultunk Veresegyházra. hó még sehol. aztán rákezdte, 2 óra alatt értünk oda. addigra Gergő nyügösködött hogy fáj a hasa. így alig tudtunk ott maradni az ismerősőknél pedig Gellért tökre élvezte, építettek nekik autópályát..szóval Gergő már nagyon vacakul volt, jöttünk haza, na addigra alig lehetett már közlekedni.
én meg teljesen beparáztam a kocsiban, hogy nem tudunk sehová eljutni a beteg gyerekkel, lehet jogy vakbél, stb....aztán nagy nehezen hazaértünk, este 10-kor még ügyelet...szerencsére nem vakbél, mandulagyula miatt fáj a hasa is. :roll: velem aludt persze.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!
Hasmasis vírus van.Rajtunk is át ment de a Szabinak is fájt a torka.
Hála égnek rajta enyhén szaladt át.Viszont a Szomszéd gyereket jól kiütötte.
Jobbulást a fiadnak!

mimi12

Hajni!

A neogranormon biztos megoldja, én akor használtam, ha más semmi sem segített, de ahogy Mimi is írta azért nem javasolják, mert hormon tartalmú.
Mi is azon nőttünk fel!!

Voltunk egy nagyot szánkózni, Dorina nagyon élvezte, most pedig sütök egy Szórt rétest a családnak!!

Ki mit süt karácsonykor???

Csajok!
Lesz találkozó??????????????????????

Judy!
Gergőnek jobbulást!!
Vendég

Zsand!
Milyen a szórt rétes?
Én tiroli rétest szoktam csinálni.Nagyon fincsi,és majdnem olyan a tésztája mint a hétköznapi rétesé.Csak ezt nem húzni kell,hanem nyújtani jó vékonyra.
Itt nálunk nem igen lehet kimenni,mert fúj a szél nagyon.A Szabi kiment és 5-10perc múlva jött is be. :lol:

Én karira nem tudom mit sütök?Kaja az valószínű töltött képi lesz,vagyis semmi extra,max rántott húsi.De majd meglátjuk.
Sütit még nem tudom.Egy diós csokis kekszet tuti csinálok,az hót egyszerű de nekünk a Mamikám szokott sok sütit sütni.

mimi12

Elindultunk a Lidl-be ami tőlünk egy köpésre van de most felért egy komplett túlélő túrával. Hiába a babakocsink nem egy hómobil :D

Brigi,
A rácsokon át ki tudott mászni? Nekem szerencsére Zsombor még nem próbálkozik ilyenekkel. Lehet hogy itt az ideje nálatok átváltani a nagyobb ágyra amin már csak leesésgátló van.

Hajni,
Én Sudocream-et használok alapból és ha nagyon piros akkor szintén Neogranormont vagy azt a boraxost ami a kezdő készletben volt.

Kép[
Kép[
kostyika

Na,Apa nincs itthon,Dorcim el is aludt fél másodperc alatt. :)

Andi!Nem rácson keresztül,hanem felhúzza magát.Nem is attól félek,hogy megüti magát,mert mindig azon az oldalon próbálkozik,ahol az ágy van,inkább az a parám,hogy amíg alszom,kiszökik és átrendezi a lakást.Vagy magára ránt valamit,vagy ilyesmi.

Judy!Jobbulást Gergőnek!

Hajni!Azért azt az én párom is belátta,hogy nem egyszerű az Anyaszerep és nagyon fárasztó.Akkor szerdán!!!!!! :P Csak nehogy beteg legyen valamelyikünk,mert sírni fogok!!!

Dolli/Mia hol vagytok?

Kép
tierno

Húú Hajni!
Meg kóstoltuk a citromost.Hát sikerült úgy a felét kóstolóba beburkolni :lol:
Nagyon fincsi,köszönjük szépen!!
(imádom a túróst)

Még ami eszembe jutott.a Szabi arca is kipirosodott tegnap este.Nem volt Lili kicsit náthás esetleg?
A Szabinak a hasmasis sztorival kezdődött,majd elkezdett köhögni.Mára már szinte semmi nincs,csak az arca lett piros.Lehet a betegséggel,vírussal együtt jár a pirosság??
Amúgy még eddig sosem pirosodott így ki az arca.
Szilvi! A Te gyerekeiden is ez átment ez a vírus,majd számolj már be,volt e arcpirosság?
Kaját semmi olyat nem evett a Szabi sem,ami indokolná.

mimi12

Mimi!

Itt a szórt rétes:
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemeny ek_-edessegek/szort-retes

szoktam innen sütni naon jó receptek vannak.

Nálunk nuku töltött képi, mert apa nem eszik káposztát, ezért nem szoktam csinálni, mindig anyukám hoz nekem
Vendég

Van valakinek olyan linzertészta receptje ami kipróbált, bevált?
Olyat szeretnék amit lekvárral szoktunk összeragasztani. Puha és puha is marad és omlós???

itt se....................
Vendég

Hú de jó oldal.El is mentettem :lol:
A Mamikám szokott valamit csinálni.Majd megkérdem hogy csinálja.Csak szóljál,ne felejtsem el megkérdezni.
De a beneinél nincs finomabb :lol:

mimi12

Lányok

köszi:) már jobban van talán, sokat alszik.

Noémi
Gergő arca is kipirosodott.

kimentünk egy kicsit havazni Gellérttel a kertbe. nem tudom begombolni a sígatyám :lol: :lol: :lol:
még a labradorom is vinnyogott, hogy elmerült a hóban kint az utcán. pedig ő aztán bírja.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csajok ketyeg az óra..... ha kell pia szóljatok. :lol: :lol:

Mimi: nincs benne túró..... :oops: :lol:

Brigi: Nagyon-nagyon bízom benne, hogy nem jön semmi közbe!!!! Nagyon akarok már menni hozzátok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja ma csak almát és tápit adtam Lilinek és nem lett piros az arca! Holnap jön a sütőtök.... lassan csak rájövök mi okozza.
Mimi: ezek szerint nem a tápival van gond. :wink:
Viszont a neogranormon már most halványított a popón, ennyit a doki néniről.... :roll:

Szegény Mimi nem is tudta mi ez a 28-a. :oops: Viszont volt egy jó ötlete. :lol: Náluk van a Szikla étterem ( amit a múltkor kérdeztem, hogy van ott karaoke ) és azt mondja a párja, hogy egész jó hely. Mi lenne ha oda mennénk? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hahhóóóóóóó Lini, merre vagy??????

Bakker Lányok! Kezdek aggódni Liniért. :? Reggel óta hívom és ki van kapcsolva. Remélem nem történt velük valami tegnap! :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lini, hasonlóan gondolkodunk.... egy idő után én sem küzdök.... lehet nem jól teszem, de ha mindig csak én teszek a másik meg tojik rám egy idő után belefáradok. Te barátnőd se semmi....
Persze, megnézem a horoszkópodat de ennyiből csak nagyvonalakban lehet beszélni, ha pontosabbat szeretnél, több adat(életesemény) kell :wink: Ja meg kell az is hogy hol születtél!
Milyen volt a győri út?

Brigi, párodét is meg tudom, csinálni, persze ha nem sűrgős, mert nem vagyok profi és idő kell a kifejtéshez... Adatok: szül. hely idő, óra perc is. És pár olyan esemény az életéből amely fontos volt a számára, legyen az rossz vagy jó. Pl. gyerek születése, házasság, előléptetés, lakásvásárlás, szakítás, valakinek a halála, aki fontos volt számára... bármi... és pár szóval írja melléjük, hogy mit érzett akkor , hogy élte meg....
Remélem nem vagy már szomcsi!!!!

Dolli, vannak fotók a kutyákról :lol: majd töltök fel, nagyon élvezik a havat... most hogy Marci is itt van, mit össze nem rohangálnak a hóban.... :lol:

Hajni, remélem jön majd a barátnőd és meg tudjátok beszélni a dolgokat!!!!!!
Lilibaba leesett?! :cry: szegényke, de ez sajnos van, hogy előfordul... húúú, én is mesélhetnék...egyszer betettem a hordozójába, betakargattam, de nem volt becsatolva, mert csak át akartam vinni egyik helyről a másikba, és az volt a bibi, hogy a fogantyúja nem akadt be rendesen és kibillent a szőnyegre, szerencsére épp hogy a föld fölött volt, de úgy megijedtem....

Mia, szupi hogy sikerült elintézni, hogy később menj!!!
Nálunk az volt, hogy mikor megszülettek, picik voltak én megmondtam, hogy nem megyünk anyósékhoz, jöjjenek ők, mert hosszú lett volna az út le, és pici babát nem akartam fárasztani... de nem volt gond belőle, rendesek voltak! Aztán mikor nagyobbak lettek mentünk mi. :)

Mangora, én is sokáig éreztem száraznak... egy idő után "rendbejött". Nagyi nem semmi a mosógépes sztorival! Teee, csak úgy begyűrni a ruhát a gépbe?! Ejnyeeee :wink: :lol:

Juti, jobbulást Gergőnek!

Zsand, én csak pogit fogok sütni... sok édességből már elegem van... :wink:

Mimi, arcpirosság??? Nem emlékszem, szerintem nem volt... :roll: nem tudom, csak Pupin ment át ez a fosti dolog, de 3nap alatt rendeződött.

Leszárad a kezem... :wink: drága Marcika itt ül az ölemben, pofija a karomon.... :lol: alszik! Olyan cuki ez a kis dög! Tök jól el vannak a kutyák!
Beszéltünk Orsival, pacsáltak már egy jót, de baromira éhesek :wink: 6tól van vacsiidő, nemsokára ehetnek! :lol: Addig meg chips-eznek... :lol:
sylph

Hajni, én is sokat gondoltam tegnap Linire!!! Remélem ott maradtak, nem indultak el ebben a nagy hóban!!!! Remélem minden oké!
sylph

Bubó síelést néz... :shock:
sylph

Hajni!
A banán héjában sok a vegyszer.Állítólag magába a banánba nem szívódik fel,de lehet ahogy megfogod a héját utána a banánt kerülhet rá valami amit Lili nem bír.
Sütőtököt te csinálod vagy üveges?Üveges gyümiket adsz neki?

Remélem Liniékkel minden rendben.

mimi12

Jó reggelt!

Hol vagytok????Megy a készülődés?

Hajni!Jaj,most megijesztettél Linivel! :?
Végre van honlapja a Szikla étteremnek!Múltkor még nem volt.Nekem csak annyi problémám van vele,hogy messze van.Mire odaérek nem lesz ott senki. :?
Asztalt nem kéne foglaltatni?

Csajok!Akartam csinálni Nektek meglepit,de elrontottam :(

Kép
tierno

Jó reggelt!
No mi van itt??Mindenkinek lefagyott a netje?
Hát hová tűnt mindenki?? :roll:
Mi elmegyünk ma vásárolni.Megvesszük ami még kell karira,estétől ónos esőt mond.
Bár ne legyen ónos eső...de ha mégis lesz ,akkor mi innen pár napig nem igen tudunk kimenni.

mimi12

Brigi!
Sajnos tényleg messze van mindenkitől(vagyis tőletek) a Szikla.Vagyis Krisztinek és nekem nincs messze :lol:
Helyet foglalni??Péntek este a szomszédok beültek vacsizni,és rajtuk kívül senki nem volt.Nagyon nem megy az az étterem egyenlőre.

mimi12

Megvan Lini!!!!! :lol:
Igazad volt Szilvi, lent aludtak. :lol:

Mimi: hát tőletek tényleg nem egyszerű lejönni. Max. előveszitek a sílécet. :lol:
Akartam mondani, hogy citromost nem lehet megkóstolni. Elkezdi az ember és már csak azt veszi észre, higy üres a tál. :lol: :lol:

Brigi: mehetnénk taxival és feleznénk. :lol: De az is lehet, hogy beférünk valaki mögé a csomi tartóba. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaj,de jó,hogy megvan Lini! :)

Márcsak abban reménykedem,hogy Anyu bevállalja Dorcit,de úgy,hogy Ő is altatja el,mert amúgy nincs értelme elindulnom se. :?

Kép
tierno

Jöttem volna olvasni! :)

Kép
tierno

SZiasztok! Bocs, megint nem tudok olvasni meg reagálni. Lányok! Akiknél volt hányós/hasmenős vírus mostanában az mi volt? Reggel óta carul vagyok (először azt hittem, összeettem valamit), most már hőemelkedésem is van és egyenlőre nem tudtam orvost elérni. Ja! Illetve ugye sima gyomorrontás nem okozhat hőt?
HELP!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

GYonyoruen sut a nap... csak ne lenne eltorlaszolva minden hoval. Apa direkt nem pucolta le a kocsimat hogy tuti ne menjek sehova (a havat nem tudom visszaepiteni a kocsira igy nem tudok elmenni sutyiban.) :twisted:

Brigi:
Emlekszem, egyszer regebben emlitetted hogy anyosod kamerazza az ordito gyerket, akkor mar tudtam hogy nincs rendben valami vele. Tenyleg nagyon resen kell lenni, mit "enged meg" az ember a kedves csaladnak. En ugy dontottem hogy rajtam attiporhatnak, de a gyereket semmi rosszba nem vagyok hajlando beleengedni! A legkedvesebb kis leny a szamomra, egesz eletemben o ra vartam es NEM potolhato. Igy hat mindenki szarjon sunt a csaladban, az lesz amit en a legjobbnak gondolok! Punktum! :D

Hehe, ha teged nem mernek otthon hagyni Dorcival akkor en mit szoljak? En hivatalosan is "Flepnis" vagyok es parom csaladja BOLONAK tart! (Vicc nelkul!)
A sogornom nem ul be mellem a kocsiba mert fel hogy ramjon a "roham" es szettepem vagy ilyesmi. (szerencsere nalam max szomorusaggal es apatikus hangulattal jar a betegsegem.) Szoval nem tepek szet senkit..... asszem. :mrgreen:

SZILVESZTER: mi sem tudjuk mihez kezdjunk...

Orsi:
Lilara szankozott popsi: :D:D:D:D:D:D
Kutya & ho: a Fibi egyszeruen elsullyedt a hoban, anyu mondta hogy nezte, volt-nincs kutya... Azt ajanlottam, taposson neki ki egy kis reszt oda tud majd kakilni. :)

zsAndi:
Csatlakozom Orsihoz ferjeddel kapcsolatban! Surgosen ki kene vizsgaltatni egy immunologussal, akar egy biorezonancia teszt is megteszi. a Thermalviz egy egyenesen mamorito lenne neki (szerintem neked is!!!)

CSILLAG SZULETIK: Szerintem csodalatos milyen tehetseges emberek vannak! En rengetegnek odaadtam volna az elso dijat! Wow, csak tatottam a szamat a produkciokon! Foleg akik csoportban dolgoztak. Az aztan a melo megvalositani. De mindenki tuti jo volt! :D

(A Benko feleseget kurkaszik muroson valtozatlanul ki vagyok borulva, hehehe)

Hajni:
En is leestem pici koromban, egy pillanat alatt "kiszalad" a gyerek, elgurul, lemaszik. Ne hibaztasd magad, allandoan figyelsz ra, jo anya vagy, szereted, tokeletesen ellatod! Mindened az ove, termeszetesen a szived legeloszor. :) Ezt biztosra tudom.
Ez volt a "beavatas" ahogy anyum emlegeti. Ne ragd magad rajta, jol van Lili az a fo, csak ijedtseg volt az egesz. Viszont most mar tudod milyen kis csik tud lenni az Aprotalpu igy fel tudsz keszulni ha a jovoben is szokesnek akarna indulni. :)
Bocsass meg magadnak a tortentekert es akkor el fogod tudni engedni a rossz elmenyt.

Pelus: Olvastam mar rola hogy pelucsere utan pirosodott a popsi. Mi pont ezt a ket markat hasznaljuk, nalunk egyenlore nincs "popsi elszinezodes". Volt mar hogy piros volt a hatsoja Patriknak, nagyon nem birja ha a kakat csak nedves kendovel tisztitjak le rola. Igy a gyerek minden nap a mosdoban landol, ott vakarom le rola a cuccot. Azota nem volt piros a popsija sosem. :D

sünciboglya

Orsi: Utolag nagyon kellemes pihenest kivanok! Puszka!

sünciboglya

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3111936
Egy kis hangulat! :lol: Kattintsatok a csillagra és adjatok rá hangerőt! :lol:

Apa céges vacsorán. :? Én egész nap pakolásztam + elmentünk gyógyszertárba, boltba. Alig tudtam tolni a babakocsit. Egész kifáradtam mire hazaértünk. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli!
A Szabinak pocak fájással kezdődött,majd lefeküdt aludni de 11órakor,mire felébredt már nem fájt a hasa,viszont estére volt 38 láza,másnap kis hasmasi,és taknyossággal is egybe volt neki.De voltaképp aránylag gyorsan át ment rajta,vagyis nem terítette le.Már lázasan is idiót volt :lol:
Remélem neked is csak ez van és gyorsan átszalad rajtad.

Hajni!Hogy van Lili popija?És az arca?

Na akkor mi van ebben a citromosban??Nagyon ízlett :lol:

mimi12

Dolli,
Nálunk szerencsére nem volt ilyen, de remélem már tudtál beszélni egy orvossal.

Hajni,
Küldtem neked egy cikket, olvasd el :D

Ma felrendeltem anyósékat gyerekvigyázóba, voltam fodrásznál, lerendeztem az utolsó nagy bevásárlást a Cora-ba és csalinkáztam Pesten. Kb 5-re értem haza, na rögtön megkaptam a büntit Zsombortól, egész lefekvésig semmi sem volt jó, állandóan visított vagy sírt. Kellett nekem itt hagyni :?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Naon pipa vagyok!!! Képzeljétek mi történt. Én itt vártam a postást, hogy hozza az Elmű túlfizetésünket, hát erre mit találok a postaládában????? Egy Elműs borítékot, mely szerint fizessek be majd 11000forintot. A januári villanyszámlát. Fagolyó legyek, ha ezt értem!!!! Most vagy utalták a pénzt csak még nem ért ide vagy tényleg nem értem :?: :evil:

Dorináéknak ma volt az oviban a karácsonyi ünnepség. Már csak januárban megy oviba.

Mia!
Már pedzegetem apának, hogy dokihoz kéne mennie, de erre az a válasz, hogy már volt és semmit sem segített sem a kezelés sem az orvos, ebbe meg igaza van, de győzködöm, hogy valamit kell vele csinálnia, merthát már mióta fáj neki!!!
Kentem ma apa hátát és mondtam neki, hogy érzed milyen csomós, erre a gyerek: Apa!! elkéne menned masszőrhöz, mert anya nem tudja kicsomózni a hátad, Hááát mi úgy röhögtünk apával!!
Tekiroll!
Nálunk mostanság nem volt hasmenéses nyavaja, sajnos nemtudok segíteni!!! Jobban vagy? Voltál dokinál??? Jobbulást Neked!!!

Megyek még pakolászom kicsit, reggel pedig irány az Sztk, hivatalos vagyok egy vérvételre!!!

Szilvi!
Orsiékról tudsz valamit?

Sziasztok, jó pihenést.
Vendég

ZsAndi!
Ne próbáld az elműt megérteni-előre számláznak esetenként dec 31-ig saccolva..Nekünk meg nem jött a számlánk :roll:
Majd bizti kettő ünnep közt,hogy fizessünk dec 31-ig

mimi12

Szasztok!

Dolli, hogy vagy? Dokit elérted? Pupin átment ez a hasimasi, kb. 3napig tartott, de láza nem volt....(vagy nem tűnt fel :roll: ) Remélem már jobban vagy!

Zsand, Orsiék holnap jönnek majd haza, ma délelőtt "leadták" a skacokat az oviba, Andrissal elmentek egyet kondizni, szaunázni... Nagyon jó szövege van Dorinának!!! :lol: Cuki!

Hajni, de jó, akkor Linivel minden okés!
sylph

Hoztam képeket! :lol:
Zigi és Yodi a hóban...
Kép Kép

Tegnap este még varrtam, odagugoltam az asztalhoz, fél perc sem telt el, hopp, Marci az ölemben.... annyira cuki kuyta!!!!!
Kép Kép
Itt meg beájultunk Pupival :lol:

Kutyák hancúroznak a hóban...
Kép

Vacsoraosztás.....
Kép

Eldugultam. Jó éjt!!!!!
sylph

Már megint ideg vagyok.Dorcit éppen altattam,már majdem aludt,mikor Apa váratlanul hazajött.Persze Dorina egyből felélénkült.Végül szóltam páromnak,hogy akkor váltson le,ha már végülis majdnem felkeltette.Hallom megy a szenvedés :?

Dolli!Sajna én sem tudok segíteni. :( Elérted a dokit?Hogy vagy?

Szilvi!Milyen szupi helye van Marcinak!Csak nehogy ne akarjon majd hazamenni!

ok a 28-a! :)

Kép
tierno

Megvagyunk! Milyen aranyosak vagytok, hogy aggódtatok!

Hajni olyan drága vagy hogy még hívtál is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jól esett. Este amikor bekapcsoltam a telefonomat és láttam, hogy kerestél azt hittem nálatok van valami baj. De gondoltam este csak nem zaklatlak már.
Popsi míg el nem felejtem. Mi is pemparst használtunk és egy idő után piros lett a popsija. Nem volt vészes, csak egy picit. De akkor is zavart. Erre mondta a barátnőm, hogy az illatosított és sok baba nem bírja. Én ezt nem is tudtam, hogy a zöld csíkok benne illatcsíkok. De aztán megnéztem és TÉNYLEG az! Így váltottam is a Liberora, azóta ismét nagyon szép a popsija. Én a bepantent szoktam használni. Nadon jóóó

Piros arc: nem lehet, hogy csak a szél kifújta?

Lili ma majdnem egy egész körtét megevett!

Szilvi: milyen adat kell még? Jaj van egy gatyója Lilinek amit most kapott, de nem fér bele, mert olyan szűk a dereka. Hogy lehet így babagatyát csinálni?! Na mindegy, megnéznéd, hogy áttudod e alakítani?

Orsi: termosz ráér. Majd ünnepek után, amikor nyugi van. De lehet én megyek érte egy masszázzsal összekötve.

Győr: olyan szuuuper jó volt. Délután a hóesésben kimentünk sétálni. Minden ki volt díszítve, világítva, mindnhol forralt bor, forró csoki, fánk…… Olyan gyönyörű. Este letettük a gyerekeket és utána egy olyan jót beszélgettünk. Délelőtt még templomba is mentünk. Igaz most nem a barátnőm férje beszélt, de annyira jó volt! Annyi igazság volt benne. Nagyon élveztem!!!

Most csak ennyit írok, majd holnap…..

Lini
Kép
kicsi lini

Szép jó reggelt!

Lini, Győr az nagyon szép ilyenkor! Egyszer én is voltam karácsony környékén... Örülök, hogy jól telt! És épségben hazaértetek! Most Orsiék miatt izgulok... ónosesőt mondtak.... :?
Jajj, én is hányszor szenvedtem a nacikkal :shock: némelyiket olyan szűkre varrják.... nem is értem, nem gondolkodnak? Vagy csak spórolnak a gumival... :wink: Persze megnézem mit lehet vele kezdeni!
Horoszkóp: még a születési helyed is kell! És olyn események az életedből amelyek fontosak voltak számodra, legyen az jó vagy rossz, pl. esküvő, Lili születése, sikeres vizsga, szakítás, új munkahely, haláleset, kórházi tartózkodás.... ezeket is ha lehet év, hó, nap de legalább a hónapig, és írd mell, hogy mit éreztél akkor.... ezekkel az adatokkal bepontosítom, és megírom az elemzést! :D

Brigi, na sikerrel járt a párod? Dorci elaludt? :wink:
Marci: annyira jó, hogy szeret itt lenni, kicsit féltem tőle, hogy mi lesz, de Zigivel nagyon jól elvannak, Yoda néha rendet tesz köztük... :lol: Kivi leszek, mi lesz ha Orsi megjön, szerintem odáig lesz meg vissza Marci, szét fogja magát pisilni örömében! :lol:
(most is itt ül az ölemben)
sylph

Dolli, hogy vagy?
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?