Szasztok!
Lini, hasonlóan gondolkodunk.... egy idő után én sem küzdök.... lehet nem jól teszem, de ha mindig csak én teszek a másik meg tojik rám egy idő után belefáradok. Te barátnőd se semmi....
Persze, megnézem a horoszkópodat de ennyiből csak nagyvonalakban lehet beszélni, ha pontosabbat szeretnél, több adat(életesemény) kell
Ja meg kell az is hogy hol születtél!
Milyen volt a győri út?
Brigi, párodét is meg tudom, csinálni, persze ha nem sűrgős, mert nem vagyok profi és idő kell a kifejtéshez... Adatok: szül. hely idő, óra perc is. És pár olyan esemény az életéből amely fontos volt a számára, legyen az rossz vagy jó. Pl. gyerek születése, házasság, előléptetés, lakásvásárlás, szakítás, valakinek a halála, aki fontos volt számára... bármi... és pár szóval írja melléjük, hogy mit érzett akkor , hogy élte meg....
Remélem nem vagy már szomcsi!!!!
Dolli, vannak fotók a kutyákról
majd töltök fel, nagyon élvezik a havat... most hogy Marci is itt van, mit össze nem rohangálnak a hóban....
Hajni, remélem jön majd a barátnőd és meg tudjátok beszélni a dolgokat!!!!!!
Lilibaba leesett?!
szegényke, de ez sajnos van, hogy előfordul... húúú, én is mesélhetnék...egyszer betettem a hordozójába, betakargattam, de nem volt becsatolva, mert csak át akartam vinni egyik helyről a másikba, és az volt a bibi, hogy a fogantyúja nem akadt be rendesen és kibillent a szőnyegre, szerencsére épp hogy a föld fölött volt, de úgy megijedtem....
Mia, szupi hogy sikerült elintézni, hogy később menj!!!
Nálunk az volt, hogy mikor megszülettek, picik voltak én megmondtam, hogy nem megyünk anyósékhoz, jöjjenek ők, mert hosszú lett volna az út le, és pici babát nem akartam fárasztani... de nem volt gond belőle, rendesek voltak! Aztán mikor nagyobbak lettek mentünk mi.
Mangora, én is sokáig éreztem száraznak... egy idő után "rendbejött". Nagyi nem semmi a mosógépes sztorival! Teee, csak úgy begyűrni a ruhát a gépbe?! Ejnyeeee
Juti, jobbulást Gergőnek!
Zsand, én csak pogit fogok sütni... sok édességből már elegem van...
Mimi, arcpirosság??? Nem emlékszem, szerintem nem volt...
nem tudom, csak Pupin ment át ez a fosti dolog, de 3nap alatt rendeződött.
Leszárad a kezem...
drága Marcika itt ül az ölemben, pofija a karomon....
alszik! Olyan cuki ez a kis dög! Tök jól el vannak a kutyák!
Beszéltünk Orsival, pacsáltak már egy jót, de baromira éhesek
6tól van vacsiidő, nemsokára ehetnek!
Addig meg chips-eznek...