Új privát üzeneted érkezett!

Nita,
hozzátápi: én is már 3 hós koromban kajáltam a gyümölcsöket.... és fél évesen már bölcsis voltam. Ez akkoriban 30x éve tök normális dolog volt. Én Ilangot 6 hós koráig szoptattam, aztán szép fokozatosan ment a hozzátápi, de tápszeres babáknál ez tudom másképp megy. Csináld azt amit Ildi tanácsolt, ez tényleg hatásos, nálam is bevált anno :wink: .

Lányok, ezek a szopis, hozzátápis dolgok olyan régen voltak már, már lehet nem is tudnám mit kell csinálni.... :oops: . Amikor oda kerül majd a sor, belejövök majd megint? :oops: :oops:

Mennem kell munka van!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

laptetőőőőőőőő:))))

izé, de jó is lenne :D :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
ma mész UH-ra? De izgi! :D Tessék már jelentkezni!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

köszi Sucer,.Ildi!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nincs mit!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Engem anyukám a barackkal nem hagyott békét, hogy szépen érik, én meg nem adom Kristófnak. Aztán azt mondta, hogy jó, hogy messze lakunk egymástól, mert sokat veszekednénk. :lol:

Sucer
Ne izgulj, már bennem is ezer kérdés merül fel, pedig nincs 2 éve, hogy szültem, akkor pláne te! De majd helyre rázunk, ha itt az idő. :lol:
Egyébként már annyit akartam mondani, hogy igazán szép és különleges neve van a kislányodnak, hogy jött ez nektek?

Ma már szent a béke Kristóffal, igazán jó fiú, de az udvartól messzebb nem merészkedem vele. :? :oops:

Szép hétvégét lányok mindenkinek, megyek sütni. És apának még sajtos rántott húst is igértem. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy ti is szép nevet választottatok a pocaklakónak!!!!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Hát én fent vagyok vagy 1.5órája, de la. van időm írni...
Susy!!! A ieafaolajjalfertőtlenítem le a kiságyát, meg a pihenőszékét, szóval mindent ami nem megy a mosógépbe vagy a sterilizátorba..
De egyébként simán lehet használni herpeszre meg sebekre is...természetes, így nem okoz a babánál allergiát és mégis le van takarítva mindene.. :lol: :lol:
Már a 3.adag Blanka cuccot mostam ki, de még mindig van hátra..2naponta mosom a kis cuccait, hogy minden megszáradjon a következő mosásig..dehogy mennyi idő lesz, míg kivasalom??? pedig karácsonyra az eddigieket kiakarom, hogy ne álljanak itt hegyben..
Szopisoknál 6hósan szokták kezdeni a hozzá táplálást, nem? a tápszereseknél ez máshogy van???
Hű, még írni akartam egy csomó mindent erre kiment a buksimból!!!

Kép
Kép
ronci

Nita
Köszi :)

Ronci
A tápis babáknál szokták kezdeni a hozzátápit 4 hó körül, de már nagyon ajánlják, hogy szintén érdemes kivárni a 6 hónapot.

Megyek vasalni hozzád, imádok vasalni. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, ha csak a vasalni valón múlik, az nálunk is van :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Mosogatással hogy állsz? Cseréljünk? :lol:
Nem tudom egyébként nálam honnan ez a nagy vasalási kedv, de folyton kivasalom még azt is, amit nem kellene. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,

Susy,
én is szerettem vasalni amíg volt időm rá. Mostanában csak frusztrál, hogy gyűlik és gyűlik, mert arra már nem marad időm. :oops: Anyukám és Anyósom szoktak néha eljönni, hogy utolérjem magam a vasalásban. Ilang: amikor összekerültünk a párommal találkoztunk az Ylang-ylang-gal mint parfüm elemmel, meg afrodiziákummal. Akkor elhatároztunk, ha egyszer kislányunk lesz, így fogják hívni. Így is lett :D :D . Nagyon tetszett a virág, az illata, hát így :D .

Ronci,
nem bírtál aludni? Képzeld én sem, óránként ébredtem ez vmi horror volt. De ezek szerint vmi volt a levegőben, mert nem te voltál az első aki azt írta, hogy nem jól aludt. Vagy neked a pocak ébredt fel? :wink: . Kisruha mosás olyan jó, élvezd ki! Mikor már megszületik majd Blanka, nem lesz időd így rendezgetni, "szeretgetni" a kis ruhácskáit :) :)

Én még ma dolgozom, aztán holnaptól szabi, január 3-ig. Még a jövőhéten benézek, hogy kellemes ünnepeket kívánjak.

Tényleg Bree-ről nem tudtok semmit? Több mint 1 hete nem jelentkezett, és tegnap kellett UH-ra mennie. Remélem minden rendben van velük!

Mindenkinek szép hétvégét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

susy akkor kérlek gyere hozzánk is vasalni!!!!!!!!!!!!!!!!ÉN GYŰLÖLÖKK VASALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:59-kor.
Vendég

Kitty itt is őszinte részvétem!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitti
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem. :cry:

Kép
Kép
susytunder

Kitty,
nagyon-nagyon sajnálom Anyukádat! Őszinte részvétem! Sok erőt kívánok neked! :cry: :cry:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kitty!
Mélységes,őszinte részvétem!!!!!!
:cry: :cry: :cry:
Most biztos nagyon-nagyon nehéz Neked!Ha lesz kedved később,öntsd ki a szíved nekünk!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Kitty!!! Öszinte részvétem anyukád miatt!!!

Susy! Várlak a vasalással!!! Kár, hogy ilyen messze vagy!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok
Kitty-fogadd őszinte részvétem.
Csajok mit szóltok ehhez a sok hóhoz?tegnap este voltunk apival és Patrikkal moziba az Avatart néztük meg tök jó volt.Már nagyon telik az időm alig hiszem el 1 hónap és meglesz Bálint,remélem nem lesz semmi gond most ezen görcsölök.............annyira nehéz már minden..
Sziszkó neked utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT.

Kép

Kép
kistörpe

Szia Kitty!

Ismeretlenül is őszinte részvétem, nagyon sajnálom! :cry:

-------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy nem írtam mostanában, de annyi minden összejött.
Most nem részletezem az egészet, a de legrosszabb a hányás, öklendezés és társai...nagyon szenvedek, tegnap és ma már injekciót is kaptam, de sajna nem sokat ér az sem már...
Amúgy pénteken töltöttem a 8 hetet, hivatalosan is 2010 július 28.-ra vagyok kiírva és akkor Bajcsyban fogok szülni..
Növöget a pocakom is :roll: most fogytam 2 kilót, amúgy meg híztam október óta mióta belekezdtünk...5-6 kilót :oops: :oops:
Most mondjuk nem megy az evés annyira...igyekszem figyelni..
Nagy a hangulatváltozás, a szokásos szorongás...de próbálok mindig fel a fejjel lenni....de kicsit nehéz.
Azért azt elhatároztam ha megszületik a gyerek szépen mosolygok...imádni fogom...de pár év múlva KIVISZEM A VIDÁMPARKBA ÉS ADDIG FOG ÜLNI A HULLÁMVASÚTON, MÍG ÖSSZE NEM HÁNYJA MAGÁT ÉS MAJD ELMONDOM NEKI, NA EZT ÉREZTE ANYÁD (remélem csak pár hétig) :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy mézeskalácsot sütöttem ma a tesóméknál Suzy MAGLÓDON :D :D (jó nagy hó van ott is)
Holnap reggel vérvétel hegyek, aztán EKG-ra megyek, aztán volt kolléganővel diskurálok a perem miatt, késő délután meg belekezdek a takarításba.
Kedden védőbántó nénihez megyek délelőtt ha összejön, kocsit szereltetni is kell mennem és a takarítás is folytatódik..de szerintem idén karácsonykor koszos marad az ablak, csak a függönyt szedem le...majd januárban megpucolom....remélem a Jessssszuska nem orrol meg rám ezért...
:oops: :oops: :lol:
Szerdán sütök..reményeim szerint egész nap.
Hát ennyit rólam..."röviden"...

Mindenkit puszilok és fogok jönni most már...

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Kép

Kép
bree

Kép
Itt 7 hetes és 5 napos! Múlt szerdai kép.
:D

Kép
bree

Kitti,
őszinte részvétem :cry:

Bree,
én hánytam mint nem is tudom mi mind a két gyerekkel. Egyetlen út, ha nem adod fel. Ha elengeded magad, rosszabb lesz. Tudom nem olyan jó hányni úton-útfélen, de túl leszel rajta előbb utóbb. :wink:
Szóval egy rutinos hányós kitartást kíván...

Susy,
én mosogatni szeretek - vasalni nem, szóval a csere nagyon is ok

:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi a lányokkal hányós az ember szerinted??
Vagy ez csak attól függ milyen a szervezetünk?
JUa és főleg öklendezem....de nagyon...
Amúgy köszi:-) most éppen reggelizek, úgyhogy még jól vagyok..de majd ezután :roll:

Kép
bree

Sziasztok Csajok!

Mi is vagyunk, habár ritkán. Az év vége mindig őrület könyvelés szempontjából. Most jön egy kicsit nyugisabb hetem, aztán folyt. köv. :D
Előző héten voltunk 4d-s uh-n, úgy néz ki kislányunk lesz. :lol: Apa egy napra totál transzba esett, mert ő nagyon fiút szeretett volna. De most már kezd hozzászokni a gondolathoz. Mondtam neki, hogy nem csereszabatos a bébi, már marad ő. :lol: Sztárfotó sajna nincsen, mivel kisasszony a lábait behúzta a feje elé és még a két kicsi kezét is odaemelte. Az uh-s nő rázta, simogatta, maszírozta, stb. a hasamat, de semmi eredménye. A végén elege lett a kismanónak és még be is fordult, így csak a hátát láttuk. :lol:
Hugom örült a hírnek, rögtön Maja összes kinőtt csajos ruháját is átpasszolta, vigyázzunk rá mi. :lol: Akkor kupi van a lakásban, mivel csak jövő év második hetében jön meg a bababútor és most minden babacucc zsákban van a nappaliban. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschba ... hbaby.html

Suzy nézd meg itt kíváncsi vagyok neked kislányt, vagy kisfiút jelez :D
Nekem lányt jósolt juppííííí :P

Első hely apa dátum
Második anya dátum
Harmadik nagyjából a fogantatás dátuma...vagy ha már megszületett, akkor a születési dátumot, de akkor asszem át kell állítani mellette a pöttyöt

Kép
bree

Bree
De éééédes kismanó!!! :lol:

Már megnéztem és kislányt jósol, kristóffal bejött a kisfiú. :roll:

Ildi
Most is tele a konyha, mindjárt neki látok mosogatni, bármennyire is nem akarózik. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Bree!
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez az oldal össze-vissza mutat. Megcsináltuk a párom és az én szüleimre is pl. és mindenhol mást mutatott. Még sok más módozatot is megnéztem, kb. 25%-ban mutatott jó eredményt. :lol:
Nekünk amúgy az inga mutatott fiút. Eddig mindenkinél bejött a társaságban (volt akinél ikreket mutatot és ott is bejött a nemarány). Nálunk úgy néz ki mégsem. :lol: Vagy lehet még fog meglepetés érni. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Már a lányokkal beszéltünk erről a "módszerről" sok mindenkinek nem jött be. van akinek igen, de tényleg nem megbízható. Az inga Kristófot akkor is fiúnak mutatta, amikor azt mondták rá először, hogy kislány... :?

Kép
Kép
susytunder

Lányok, de mi az az inga???? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Ahogy én tudom... arany nyakláncodra kell rátenni a karika gyűrűdet és a pocak felé tartani. Ha egyenesen, vagyis föl le leng ki az fiút jelent, ha körkörösen mozog az pedig kislányt. Én így tudom és így csináltuk.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!!Bree gyönyörű kis formás babód van már most is!!!!!!!!!!!!!!
Szisza gratula a kis puncishoz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
Az ingázásnál mi cérnára raktunk kő nélküli arany gyűrűt. Bal kézen és pocak felett is lehet nézni. Ez annyit jelent, hogy a gyűrűn átfűzöd a cérnát és lelógatod. Majd meg kell várnod, amíg a gyűrű nem mozdul a cérna végén és a kezed vagy a pocakod fölé teszed. Ha ide-oda inog, kisfiú, ha körbe megy kislány. Utána elveszed a a kéz/pocakról megvárod míg megint megáll és újra visszateszed. Állítólag megmutatja hány gyermeked lesz és milyen nemű. :lol: (A vetéléseket is állítólag megmutatja milyen neműek lettek volna a babók.)
Nekem két fiút mutatott meg. Most is nehezen hiszem, hogy tényleg lányom lesz. :lol: Nem is nagyon merek csajos dolgokat vásárolni. :lol:
Nita
Köszke. Remélem marad tényleg puncis. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

csak ne növeszt már kukit!!!! :) :D :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree, szerintem alkat kérdése... mondjuk nagy tapasztalatom nincs fiú várás terén :wink: én úgy látszik ilyen hányós-alacsony afp-s-lányos babavárást tudok :lol:

Én Brigit hiányolom már napok óta :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Jajj nekem össze vissza pörög, inog ez a gyűrű :lol: :lol: :lol: hol ezt mutat, hol azt,..lehet remeg a kezem is :roll: no mindegy!Majd kiderül!

Kép
bree

Bree az is lehet 2 külön nemű baba lesz....ezért össze vissza pörög, inog az a gyűrű :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

EGY VAN :D :D :D :D azt már látta volna a doki :P :twisted:
De nagyon kíváncsi vagyok amúgy írnak mindenfélét a neten erről..meg lehet hülyülni, hogy most akkor fiú vagy lány, savanyú vagy édes, hegyes has vagy gömbölyű és társai.... :roll: :lol:

Kép
bree

Sziasztok!

Brigi!!!
Hol vagy! Egyben vagytok még?
Legalább csak jeletkezz be, ok?

Kitty!
Nagyon nagyon sajnálom! Részvétem.

Szisza!
Halkan gratulálok a kicsi lányhoz, ok? :lol:

Susy!
Nektek pedig kívánom, hogy igazat mutasson az a jóslás :wink:

Mi már csak holnap dolgozunk szerencsére :D Szerdán nekiállunk sütni. Ti miket süttök majd? Tudjátok már?
Én még nem. Egyedül a szentesti vacsoránk tutifix már évek óta. Zöldhagymás lazacot szoktunk enni. Isteni finom és plusz előny, hogy ezt mindig apa csinálja 8)

Itt brutál hideg van. Hajnalban -19 fokot mért az egyik anyukám a kertben :shock:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Ma voltam dokinál, de a blogba írtam le, mi van velünk, nem baj??? Kattintsatok a www-mre, és láthatjátok :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás,
de jó. hogy jelentkeztél. Elolvastam a blogodban az utolsó bejegyzéseket, hát megértem, hogy nem jöttél! Én nagyon drukkolok neked/nektek, hogy Jázmin a számotokra legjobb időben bújon ki, egészségesen! Tényleg kinek írsz, ha megszületik Mincsi?

Bree drága,
én már nagyon aggódtam érted! Örülök, hogy bejelentkeztél, a hányingernek kevésbé :? . Bár ha jobban belegondolok, van benne jó is, kapaszkodik a kismanó a pocakodban. Ilanggal én is baromi sz@rul voltam a 16. hétig... :oops: :oops: :oops: . De aztán elmúlt egyik napról a másikra. Édes a kép :D. Jó a vonalzód :wink:

Szilvi,
gratula a kislányhoz! Majácska ruhái meg biztos jók lesznek :wink:
A babaszoba majd alakul, van még időtök!

Mi ma temetésen voltunk vidéken, másfél óra volt a -10 fokban. Ilang nagyon ügyes volt, egy szó nélkül tűrte. A lábunk lefagyott, annak ellenére, hogy nagyon felöltöztünk. Holnap még van délelőtt dolgom (előre félek, hogy hogy fogom elintézni az ónos esőben...), de délután még benézek.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree a kontaktom :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó estét!

Igen igen, Briginek megadtam a számomat, azonnal jelentkezem ha üzenne, hogy eksön van :lol: :lol: :lol:

Sucer igen vissza olvastam, köszönöm aranyos vagy, láttam, hogy aggódtál, bocsánat,hogy nem írtam...de most már vagyok:-)
16.-ik hétig hánytál???Uhhhhh
:shock: :shock: :shock: :shock: Mi lesz velem? :roll:

Gani én mézeskalácsot sütöttem már tegnap, aztán majd lesz sajtos rúd, füstölt sajtós/mackósajtos iszonyat finom pogácsa, 2 gyümölcstorta, két adag kókuszkocka, egy csokis és egy puncsos torta és még gondolkozom egy lekváros rácsoson ami nagyon sanszos :twisted: mert azt viszont KÍVÁNOM!!!! :wink:
Főzni viszont én nem főzök, anyuéknál eszünk 24én, 25-én nővéreméknél, 26-án férjem nagyija+anyuja vidéken...szóval nálunk így szokott kinézni a karácsony.
Most vettük meg este a fát....
Ezüst fenyő, 1.60 magas és 6400 Ft volt :roll: :? még viszonylag olcsó volt és lemondtam a magas fáról is!

Na megyek, mert most este élek, nem vagyok rosszul, úgyhogy fürdőt takarítok...holnap meg függönyöket mosok, már legalább leszedtem este...

Kép

Kép
bree

Bree én totális baromságnak tartom ezeket a babonákat...nekem a Máténál gömbölyű a Barninál hegyes hasam volt.....és mind a 2-ő fiú!!:)
ja és egyiknél se voltam rosszul....mind a 3-nál töménytelen menyiségbe jöhetett az édesség!:)
Hékás basszus bátor a dokid hogy így hazaenged.....engem 2 ujjnyival már ne engedtek ki szintén 38.héten voltam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló csajok!

Még csipás a szemem, mert Brigi ébresztetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Legszebb karácsonyi ajándékunk, Jázmin ma 6.17.-kor megérkezett. 59 centivel és 3450 grammal máris anya angyalkája!" :lol:

Gratulálunk, kicsi Jázmin Isten hozott!!!! :D :D :D

Kép
bree

Húúúúhaaaaa!

Hát micsoda hír!!!
Isten hozott kicsi csöppség ebbe a rohanó világba!!

Nagy nagy gratula anyának, babának, apának!

Kép
Kép
susytunder

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 12:00-kor.
Vendég

Brigi,
tiszta szívből gratulálunk és minden jót kívánunk Nektek! :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Te vagy a következő? :roll: :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás