Szia Kitty!
Ismeretlenül is őszinte részvétem, nagyon sajnálom!
-------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy nem írtam mostanában, de annyi minden összejött.
Most nem részletezem az egészet, a de legrosszabb a hányás, öklendezés és társai...nagyon szenvedek, tegnap és ma már injekciót is kaptam, de sajna nem sokat ér az sem már...
Amúgy pénteken töltöttem a 8 hetet, hivatalosan is 2010 július 28.-ra vagyok kiírva és akkor Bajcsyban fogok szülni..
Növöget a pocakom is
most fogytam 2 kilót, amúgy meg híztam október óta mióta belekezdtünk...5-6 kilót
Most mondjuk nem megy az evés annyira...igyekszem figyelni..
Nagy a hangulatváltozás, a szokásos szorongás...de próbálok mindig fel a fejjel lenni....de kicsit nehéz.
Azért azt elhatároztam ha megszületik a gyerek szépen mosolygok...imádni fogom...de pár év múlva KIVISZEM A VIDÁMPARKBA ÉS ADDIG FOG ÜLNI A HULLÁMVASÚTON, MÍG ÖSSZE NEM HÁNYJA MAGÁT ÉS MAJD ELMONDOM NEKI, NA EZT ÉREZTE ANYÁD (remélem csak pár hétig)
Amúgy mézeskalácsot sütöttem ma a tesóméknál Suzy MAGLÓDON
(jó nagy hó van ott is)
Holnap reggel vérvétel hegyek, aztán EKG-ra megyek, aztán volt kolléganővel diskurálok a perem miatt, késő délután meg belekezdek a takarításba.
Kedden védőbántó nénihez megyek délelőtt ha összejön, kocsit szereltetni is kell mennem és a takarítás is folytatódik..de szerintem idén karácsonykor koszos marad az ablak, csak a függönyt szedem le...majd januárban megpucolom....remélem a Jessssszuska nem orrol meg rám ezért...
Szerdán sütök..reményeim szerint egész nap.
Hát ennyit rólam..."röviden"...
Mindenkit puszilok és fogok jönni most már...