Sziasztok Lányok!
Végre pörgünk, mint a körhinta! Olyan jó, hogy ennyit írtatok, amíg én küzdöttem a porszívóval, az ágyneművel, a mosógéppel, a minden lében kanál kicsinyemmel, és a disznótorossal.
Még a szőnyeget kell kiráznom, mert a hálónkban rongyszőnyegek vannak, aztán mára ennyi. Jaaaaa, meg az ágyneműt felhúzni. Minden héten muszáj húznom, mert Alfikám velünk alszik.
De nem baj, imádom a kis szőrös testét!
Ez van, életem pasija.
Na, most ne nézzetek hülyének, jóóóóó!!
No, visszatérve a fórumhoz, Annám! Hívtál már gázost, mert ez így nem jó! A Zátonyiék egy kazánpucit 6-7 ezerért csinálnak, csak nem lesznek olyan drágák, kérdezz rá telón, hogy mennyi lenne, így ne maradjatok ebben a hülye hidegben. Tudom, sok-sok, de muszáj. Nálunk a múlt havi csőtörés volt király, nagyon hiányzott a kiadás, de meg kellett csináltatni. Na, mindegy, nem akarlak zaklatni, csak azért érdeklődj telón, hátha tudnak valami megoldást.
Norbid a Váciba jár? Az király! Én is oda jártam, jó suli volt akkor is
és ez most sincs másként. Anyukámék ott laknak a Váci mellett. Lehet, hogy már találkoztunk is az utcán
, csak nem volt ránk írva, hogy Anna-Móni-Babanet. Hihhi, kurva vicces vagyok. Szóval akkor még holnap van suli? Most csak a menetrend miatt érdekel ennyire, hogy hogy járnak a buszok. Nem mintha készülnék valahova, de mi rajtaütésszerűen szoktunk elindulni itthonról a deddel.
Képzeld a szomszédban a kisfiú, januárban lesz 5 éves, és már neki is kipottyant egy foga. De még nyáron láttam, hát én is tök meglepődtem, nekem is korainak tűnt, de ezek szerint nem az. Kivi leszek Biankámnak mikor potyognak majd ki. Nyáron fájt neki a kis foga, nem látszott rajta csak egy pici barnásodás, gondolom kezdődőd szuvasodás, elvittük dokihoz. Hát bakker, én jobban izgultam mint ő, de nem csinált vele semmit a dokker, azt mondta, hogy még semmi tennivaló nincs, ha elkezd mégegyszer fájni, akkor vigyük vissza. Hát kb. 1 hónapja megint fájt neki, anyu adott neki negyed demalgont, jobb lett. Kivi leszek, hogy mikor viszik el a szülei, és hogy mit mondanak, mert továbbra is csak egy pici barna látszik a hátsó rágófogán, de néha fájlalja. A fogfájásnál meg nincs szarabb, ja, de a fülfájás. Na mindegy, szóval izgultam szegénykémért, nem tudom, ha a Larát kell majd vinnem, lehet előtte beugrik egy kis nyugtató
Bár ez is érdekes, mert pl. oltások alkalmával se izgultam, tudtam, hogy ez a dolgom, végig kell csinálni, és így is álltam hozzá. Biztos a fogászatnál is így lesz, főleg azért is, mert itt a faluban egy tündér doktornéni van.
Évi!
KisPockod gyönyörűűűűűűű. Jaj, de édes kisfiú. Még a szeme se áll jól, kis huncutpofi. Köszi, hogy megmutattad. Magadról is tehetsz ám fel!
Nagyon szépek lettek a mézeskalik. Méghogy nevetni! Ugyanmááááá. Én egyik éven csináltam, de nem díszítettem ki, csak a formájuk volt, tényleg isteni illata van, de azóta se csináltam, most meg esélytelen a Larustól, majd talán, ha már Ő is tud segíteni.
Én Lara születése óta Sudocremet használok, szerintem nagyon jó, csak ha már ilyen piri a popi, akkor kell ugye a Neogranormon-Canesten keverék. Ez utóbbi a begombásodás megelőzésére, mert ugye a peluba befülled a popsijuk. Tegnap apa mondjuk Sudóval kente be neki, de nem sírt, tehát szerintem nem csípte, lehet, hogy akkor csípi, ha már jobban fel van maródva. Sajnos egyik fognál úgy jártunk, én még mondtam is a doktornőnek, hogy az én gyerekem segge így még nem nézett ki, szégyenlem magam, azt mondta, hogy ez gyönyörű azokhoz képest amit lát. (Tehát akik elhanyagolják). De azért szar érzés volt, főleg, hogy a kismanó szenvedett tőle.
Dehogy gondol Rólad valaki ilyet, hogy ilyen meg olyan nő vagy, mert nem főztél tegnap. Ugyanmár, Te tudod, hogy neked/nektek mi a jó, hogy jó. Ehhez senkinek semmi köze. Én is rendelnék pizzát, csak mire ide kihozzák, ráfizetjük a gatyánkat a szállításra
Egyébként a szülők hol laknak, ha már írtad, bocsesz, mert mondtam ma már, hogy az agyam szita!
De nekem nagyon vigyázzatok ebben a szutyok időben, holnapra ónos esőt mondanak!
Jaaaaaaaa, miénkapa is volt karácsonyi bulin, csak ő pénteken
Jó ezeknek a pasiknak!
Mindenesetre ha már nem talizunk Karácsonyig, akkor Áldott, Boldog Karácsonyt kívánunk az egész családodnak!
Ja, és még valami: én mielőtt rányomok az elküld gombra, nyomok egy CtrlC-t, hogyha valamiért elszállna a dolog, akkor csak CtrlV és már ott is van a szöveg újra.
Egyébként Laura is nagy mágus a számítógép terén, egy nyomással olyan billentyűkombinációt tud létrehozni, hogy már nem egyszer, nem kétszer kellett hívnunk a rendszergazdát, hogy most mit állítsunk vissza, mert a gyerek valamit elállított. Pedig nem vagyunk tökre antitálentumok, de néha meglep egy 21 hónapos
Timi! Kategórikusan kijelentem, hogy a jegesmedve nem vicc, úgyhogy ne röhögj rajta, ha kérhetem.
A mama a vérét áldozta a krokettért. De Ő csak ment, mert anya csak egy van.
Na, csajok, egyenlőre lelövöm magam, mert a végén még nagyon sokra sikeredek! Még majd jövök szerintem, de még ki kéne vinni szellőztetni is a nyuszifület, bár még alszik. Na megyek, rázom a rongyot az udvaron.
Puszik