Jo reggelt Lanyok!!
Vagyis csak nekem reggel, ahogy latom
...na jo mar fent vagyok egy oraja, de eddig reggeliztem meg visszaolvastam
....Kepzeljetek tegnap felhivtam a doki bacsit, hogy akkor most mehet-e egy ciklusban a HSG meg az inszem...Sajnos azt mondta nem.....Aztan megkerdeztem, hogy akkor a Clostit megkaphatom-e mar most, mert akkor a HSG-s honapban ( januarban) elkezdenem szedni, aztan meg hatha spontan is sikerülhetne....De azt sem javasolja.....Hat kicsit letörtem....de hat valamiert biztos igy kell lennie....Csak tudnam, hogy miert
....Jajj kepzeljetek a parom a dokiktol akiktöl ugye hozza minden nap a vermintakat, csak tegnap 60 eurot kapott karacsonyi ajandeknak
...Az egyiktöl 30-at, a masiktol 10-et...Mennyire kedvesek, hihetetlen
....Na de aztan bevallotta, hogy elözö heten kapott megint egy 30 euros gyorshajtas büntetest, csak el akarta sumakolni
...Hihetetlen
...Mondtam neki, nem baj kisbaratom, most akkor az ajandekpenzböl szepen becsengeted
...Nem ellenkezett
Onlany- Karira haza jövünk, vagyis 24-et kint töltjük kettesben, mert 24-en en delutan meg dolgozom, annak nincs ertelme, hogy este 10-re hazaerjünk, akkor inkabb itt maradunk, kettesben ünnepelünk, aztan 25-en reggel iranyolunk haza fele.....Szülök nem jönnek.....Apukam nem is volt nalam több, mint egy eve....Sajnos egy eve teljesen meghülyült, 35 ev hazassag utan lelepett egy növel....Azota akkora papucs lett, hogy hihetetlen.....A nö közölte, hogy ö nelküle ide nem jöhet ki....En meg megmondtam, hogy vagy egyedül jön ( esetleg Anyuval vagy az öcsemmel) vagy nem jön es kesz...Na nehogy mar en engedjek!!A franc se kivancsi erre a hülye ragacs asszonyra, rosszul vagyok töle....Hat sajnos nekem az elmult egy ev eletem legrosszabb idöszaka volt, mert anyut nagyon megviseltek a dolgok es szar volt, hogy ilyen messze vagyok es nem tudok otthon lenni....Szerintem ez is talan közre jatszhat abban, hogy meg nincs babank, mert a lelkiallapot az nagyon sokat szamit...De majd most 2010 a mi evünk lesz
....Akkor nagyon rendes am a parod haverja, ha csak ugy ajandekba hozott egy pokertaskat!!Nagyon örülök, hogy minden rendben a baboval!!Kellemes hetveget!!
Gtunde- Milyen csizmat kaptal???Szerintem teljesen termeszetes,hogy fel van puffadva a pocid.....En nem vagyok terhes de nekem is szokott.....De pont ugy ahogy leirtad, hogy nem is tudom behuzni, mert baromira faj!!
....Szard le az embereket.....Majd azt hiszik, hogy egyik nap rateszel a masik nap meg nem, mikor mar elmult a puffadas
Zsu- Nekem nem adja a doki oda a Clostit, pedig remenykedtem benne....Csak az inszemes honapban elöször...Bar ahogy irtad, hogy milyen mellekhatasok vannak, most eszembe is jutott, hogy mindig irtad, hogy nem voltal tul jol töle.....Na nem is kell
( na jo kene) ...25-en megyünk haza, ahogy fent is irtam.....Nektek van mar fatok??Milyen szinü lesz a diszites?
-J- En se mindig szeretek vasarolni....Igy karacsony elött kifejezetten utalok, mert utalom a tömeget...De hat az embernek neha olyan dolgokat is meg kell csinalnia amit nem nagyon akar
...Irigykedem a Closti miatt
Susytunder- Dehogy vagy rossz anya.....Az en öcsemnel hisztisebb, rosszabb gyerek nem letezett a földön....pedig anyu ugyanugy nevelte ahogy a növeremet es engem....Es meg is.....Pesten laktunk a Rakoczi uton.....pont a 7-es busz megallojanal.....Anyu lement vele a boltba, öcsem fel akart szallni a buszra, Anyu meg mondta neki, hogy nem, most gyalog megyünk, levagta magat a földre es a fejet szo szerint verte a betonba
...Mondig kek-zöld foltokkal volt tele a feje....Ja es volt 3 eves
...Ugyhogy ezt gyereke valogatja....Egyszer kinövi, mara az en öcsikem egy földre szallt angyal, mar tul jo is kicsit
...ugyhogy felejtsd el ezt a butasagot, hogy rosssz anya vagy, mert kikapsz
Kirus- Nagyon sokat pihenj, amennyit csak tudsz, bar gondolom, hogy gyerek mellett nem annyira könnyü.....Nagyon szoritok, hogy ne nyilj tovabb!!!
Csip- Jo hetveget!!
Joli- Jajj de csini kismami vagy!!!Nagyon ari a pocakod
...Örülök, hogy a nyelved mar meggyogyult! Milyen fat vettetek?
Na csajok , most muszaj lepnem, takaritanom kell!!
Pussssz!
Ancsa