Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Susy!
Hát sajnos vannak ilyen kitöréseik... párszor igen csak "égünk" mi is a hiszti miatt.. De majd csak idővel kinövik..igaz az enyémnek a majd 5 évével már ki kellene nőni igazán :)
De most már szent a béke??

Juli!
Hu akkor nem volt jó passzban a doki :roll: ..
Balesetnél miért szoktak behívni,olyankor mit csinálsz???

Joli!
Nagyon csini a pocakod!! :wink:
Basszus ha eddig jöttél volna szemben velem tuti nem ismerlek meg mert rövid hajjal kerestelek volna :D ..De most már tudom akkor hogy hosszú a hajad :wink: !

Tegnap szinte az egész du-t végig feküdtem/aludtam...de szörnyű ..mondtam apinak tényleg egy laptopot kellett volna venni,akkor azt nyomhatnám az ágyból is :lol:
De tényleg fekszek és nem nagyon érdekel a tv.. csak forgolodok,unatkozom :roll: :roll: de ez van :?

Tünde!
Nem hiszed el de egy darabig nekem is ez volt a gondom hogy nem tudom behúzni a hasam :lol: ,az elején én is nagyon puffadtam... ne gondolj ilyen butaságra ez természetes hogy nőni fog a pocid :wink:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert indulunk a kocsiért és aztán az egész hétvégét apuéknál töltjük!

Kirus, tessék nagyon vigyázni magadra, pihizz sokat!

S.tudnér, te meg nem csináltál semmit rosszul! Azért az emelgetéssel vigyázz!

Na rohanok mertapája már toporzékol!

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!

Kép
Kép
onlány

Jo reggelt Lanyok!!

Vagyis csak nekem reggel, ahogy latom :oops: ...na jo mar fent vagyok egy oraja, de eddig reggeliztem meg visszaolvastam :wink: ....Kepzeljetek tegnap felhivtam a doki bacsit, hogy akkor most mehet-e egy ciklusban a HSG meg az inszem...Sajnos azt mondta nem.....Aztan megkerdeztem, hogy akkor a Clostit megkaphatom-e mar most, mert akkor a HSG-s honapban ( januarban) elkezdenem szedni, aztan meg hatha spontan is sikerülhetne....De azt sem javasolja.....Hat kicsit letörtem....de hat valamiert biztos igy kell lennie....Csak tudnam, hogy miert :roll: ....Jajj kepzeljetek a parom a dokiktol akiktöl ugye hozza minden nap a vermintakat, csak tegnap 60 eurot kapott karacsonyi ajandeknak :shock: ...Az egyiktöl 30-at, a masiktol 10-et...Mennyire kedvesek, hihetetlen :D ....Na de aztan bevallotta, hogy elözö heten kapott megint egy 30 euros gyorshajtas büntetest, csak el akarta sumakolni :wink: ...Hihetetlen :D ...Mondtam neki, nem baj kisbaratom, most akkor az ajandekpenzböl szepen becsengeted :wink: ...Nem ellenkezett :D

Onlany- Karira haza jövünk, vagyis 24-et kint töltjük kettesben, mert 24-en en delutan meg dolgozom, annak nincs ertelme, hogy este 10-re hazaerjünk, akkor inkabb itt maradunk, kettesben ünnepelünk, aztan 25-en reggel iranyolunk haza fele.....Szülök nem jönnek.....Apukam nem is volt nalam több, mint egy eve....Sajnos egy eve teljesen meghülyült, 35 ev hazassag utan lelepett egy növel....Azota akkora papucs lett, hogy hihetetlen.....A nö közölte, hogy ö nelküle ide nem jöhet ki....En meg megmondtam, hogy vagy egyedül jön ( esetleg Anyuval vagy az öcsemmel) vagy nem jön es kesz...Na nehogy mar en engedjek!!A franc se kivancsi erre a hülye ragacs asszonyra, rosszul vagyok töle....Hat sajnos nekem az elmult egy ev eletem legrosszabb idöszaka volt, mert anyut nagyon megviseltek a dolgok es szar volt, hogy ilyen messze vagyok es nem tudok otthon lenni....Szerintem ez is talan közre jatszhat abban, hogy meg nincs babank, mert a lelkiallapot az nagyon sokat szamit...De majd most 2010 a mi evünk lesz :lol: ....Akkor nagyon rendes am a parod haverja, ha csak ugy ajandekba hozott egy pokertaskat!!Nagyon örülök, hogy minden rendben a baboval!!Kellemes hetveget!!

Gtunde- Milyen csizmat kaptal???Szerintem teljesen termeszetes,hogy fel van puffadva a pocid.....En nem vagyok terhes de nekem is szokott.....De pont ugy ahogy leirtad, hogy nem is tudom behuzni, mert baromira faj!! :shock: ....Szard le az embereket.....Majd azt hiszik, hogy egyik nap rateszel a masik nap meg nem, mikor mar elmult a puffadas :lol:

Zsu- Nekem nem adja a doki oda a Clostit, pedig remenykedtem benne....Csak az inszemes honapban elöször...Bar ahogy irtad, hogy milyen mellekhatasok vannak, most eszembe is jutott, hogy mindig irtad, hogy nem voltal tul jol töle.....Na nem is kell :D ( na jo kene) ...25-en megyünk haza, ahogy fent is irtam.....Nektek van mar fatok??Milyen szinü lesz a diszites?

-J- En se mindig szeretek vasarolni....Igy karacsony elött kifejezetten utalok, mert utalom a tömeget...De hat az embernek neha olyan dolgokat is meg kell csinalnia amit nem nagyon akar :D...Irigykedem a Closti miatt :wink:

Susytunder- Dehogy vagy rossz anya.....Az en öcsemnel hisztisebb, rosszabb gyerek nem letezett a földön....pedig anyu ugyanugy nevelte ahogy a növeremet es engem....Es meg is.....Pesten laktunk a Rakoczi uton.....pont a 7-es busz megallojanal.....Anyu lement vele a boltba, öcsem fel akart szallni a buszra, Anyu meg mondta neki, hogy nem, most gyalog megyünk, levagta magat a földre es a fejet szo szerint verte a betonba :lol: ...Mondig kek-zöld foltokkal volt tele a feje....Ja es volt 3 eves :lol: ...Ugyhogy ezt gyereke valogatja....Egyszer kinövi, mara az en öcsikem egy földre szallt angyal, mar tul jo is kicsit :D ...ugyhogy felejtsd el ezt a butasagot, hogy rosssz anya vagy, mert kikapsz :evil: :D

Kirus- Nagyon sokat pihenj, amennyit csak tudsz, bar gondolom, hogy gyerek mellett nem annyira könnyü.....Nagyon szoritok, hogy ne nyilj tovabb!!! :wink:

Csip- Jo hetveget!!

Joli- Jajj de csini kismami vagy!!!Nagyon ari a pocakod :D ...Örülök, hogy a nyelved mar meggyogyult! Milyen fat vettetek?

Na csajok , most muszaj lepnem, takaritanom kell!!

Pussssz!
Ancsa

KépKép
gyancsi

kírus!
ha munkabaleset van, akkor kell bejönnöm. jegyzőkönyvet írni.
sztem nem volt Karasz rossz paszban, csak már a t*ke teli lehet velem meg a paráimmal :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Látom nem nagyon jön senki...biztos sütitek a mézes kalácsot és a finomabbnál finomabb sütiket. :P

Ma megint linzert akartam csinálni, beis gyúrtam, hogy majd amíg Kristóf alszik megcsinálom, hát jól elaludtam vele megint, így megint vele sütök. :)

Köszi lányok a vigaszt, mára jobban érzem magam, de tegnap nagyon ráült a lelkemre.... na mindegy.
Azért az vigasztal, hogy nem vagyok egyedül. :wink:

Szép hétvégét lányok! Mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Csajok , mi ez a pangas???? :shock:
Bar gondolom mindenki meg az utolso köröket futja, vasarlas, takaritas, lakasdiszites, csomagolas ügyben :wink:

Mindenkinek szep hetveget!!

KépKép
gyancsi

jó reggelt!

tegnap nem jöttem, mert eléggé világvége hangulatban voltam és nem akartam nyüszögni Nektek.... ma egy kicsit jobb... :)

én ma is dolgozok, sőt lehet, hogy holnap is... meg hétfőn, meg kedden, meg szerdán... :( nálunk az év vége elég problémás...

plusz ma ékezik haza anyu (20 éve él Németországban)... és vele is kellene időt töltenem... szóval előre elnézést, ha ritkábban jövök...

elméletileg beléptem a terhesség 6. hetébe!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de még mindig nincs bátorságom vonalzót készíteni... :oops:

de majd összeszedem magam és alkotok egyet... :wink:

gyancsi a csizma Tamaris márkájú, nem tudom mond-e vmit.. nekem nem :) sportos, fehér, jó bundás, kicsit hótaposó jellegű... szóval olyan igazi kényelmes hócsizma... :)
Hogy vagy? megértem a türelmetlenségedet! :) mindent egyszerre: HSG, inszem, closty... :lol: :lol: :lol: :lol: persze az ember lánya ha eccer a fejébe veszi, hogy baba kell, akkor baba kell...nincs mese!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: tavasszal ott lesz a pocakodban!!!

susytunder akkor ma ha Maglódon járok csak menjek a sütiillat után???
:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

kírus csak nőljön!!! bár már ott tartanánk... talán nyugodtabb lennék!

megyek dódozni! szép napot lányok!!!
puszi! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Gyere várlak! :lol:
Apa is dolgozik ma,és még szerdáig. :(

Zsu
Hozzánk már nem fogsz írni?

Kép
Kép
susytunder

Suzy, miért ne írnék :?: dehogy nem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A szemét piri tegnap megérkezett hozzám :evil:

Nem voltam tegnap dolgozni, nagy takarítást csináltam, meg díszítettem, ahogy el terveztem :!:

Nagyon ideges és ingerült vagyok, így meg aztán már tényleg nem tudom, hogy szedjen-e a Clostit, mert attól meg még hülyébb vagyok :!: :oops: :?

Suzy, hogy van a kis lelked :?: Nekem fájdogál még :cry:

Tündi, fel a fejjel, nem lesz semmi baj, a vonalzi ráér még szerintem, de majd mindennek eljön a maga ideje :!:
Dokihoz mikor gondoltad, hogy elmész :?:

Anyudat akkor nagyon ritkán látod :!: :shock: :?:

Én is dolgozom ma :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus, hogy vagy :?: pihizzél sokat

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

3 nagyon bölcs gondolatot olvastam és ezt szeretném megosztani Veletek!
Ez most nálam nagyon aktuális gondolatok!

"Ne küzd túl erősen, mert a legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem is várod őket!"

"Ami történik, annak mindig oka van!"

"Ne sírj, hogy vége lett, inkább adj hálát, hogy megtörtént!"

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Köszi már jobban vagyok, nem sok időm van gondolkodni, így jobb. Tegnap előszedtem a még nyáron vásárolt kis házikóját Kristófnak, felállítottam neki, most mindennek az a garázsa és apa elől is oda bújtunk tegnap. Szóval ez dobott a kedvemen. :)
Nem csodálom, hogy neked még nem jobb, csodálkoznék, ha fordítva lenne. De remélem odafent mihamarább kárpótolnak egy olyan teszttel ami 2 csíkos is marad. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam eddig, de még mindig nem végeztünk a vásárlással...nagyon hamar elfáradok mostanában és a nap végére már a derekam is fáj...:?

Zsu! sokat gondolok Rád...

A mai 4d uh alapján most 21 hetesek vagyunk, behoztuk az 1 hetes lemaradást...

Képet csak 2d-set kaptunk, mert elbújt a méhlepény mögé, és nem mutatta meg magát szemből...
De a dvd-n azért látszik párszor a profilja...

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok csajok :D

Most nem nagyon tudok jönni,mert bolondok háza van, komolyan én soha nem érem utól magam :roll: Még egy csomó ajándékot kell vennem, de ahoz meg egy csomó boltot bekel járnom,mert egyszerűen semmit nem tudok megkapini egy helyen, és valami borzalom ilyenkor vásárolni.., hatalmas a tömeg , fellöknek, letaposnak és még sorolhatnám.., ilyenkor örjöngeni tudnék, szeretek vásárolni csak a tömeget nem bírom :? na most jó kis fakadtam nektek ..., bocsi :oops: :oops:

Zsu!! Borzasztóan sajnálom ami veled történt :( , meséltem is pár napja a páromnak,hogy benneteket milyen csoda ért, és reményt adtál ,hogy akár nekünk is sikerülhet még spontán :) ,de attól ,hogy sajnos ezt kellett átélned a reményt ,amit adtál megmaradt és te is bíz benne ,hogy következőleg is sikerülhet spontán és veled is marad :!:
A bölcs gondolatok nagyon igazak, és én a másodikban hiszek a legjobban "Ami történik, annak mindig oka van!"

Tünde! Dokihoz mikor mész???

Lányok mennem kell,majd még írok akiket kihagytam, sok puszi jó készülődést és pihenést!!!!

EDI
ediii

Suzy, örülök, hogy jobban vagy és látod ezt is megoldottad, jó anya vagy és sok-sok türelmet Neked/Nektek :!: :wink:

Iner, köszi aranyos vagy, fáj nagyon :!: :cry:
Pihenj sokat, vigyázz magatokra!

Ediii, ez a karácsonyi hajtás már csak ilyen, próbál az ember nem utolsó pillanatra hagyni semmit, de egyszerűen nem lehet, annyira szalad az idő!

További szép napot Mindenkinek!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szijjjjasztok!

Zsu jók az idézetek! főleg a harmadik!!!
eredetileg úgy terveztem az orvost, hogy január első hetében megyek.. de az igazság az, hogy annyira furdal a kíváncsiság, hogy lehet, hogy két ünnep között elmegyek... ha meg nagyon nem bírok magammal, akkor jövő héten... :) nem tudom...

Ti mikor mennétek? Ma vagyok a 22.DPO-n, azaz elvileg 5+1 :)

iner mi is megnézhetjük azt a 2D-s képet? :oops:

susytunder kisült-e már a kalácsom :?: :!: :?: :!: ha kisült már, ide véle :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

ediii a vásárlással tök úgy vagyok, mint Te! amúgy se vagyok egy nagy shoppingolós fajta, és a tömeget meg úúúúútálom!!! :)
szóval ilyenkor én is szenvedek! a dokit még nem döntöttem el...Zsu ugyanezt kérdezte, a neki szánt válaszomban leírtam részletesebben, bocsi, ha most külön ide nem írom le újra... :oops:

További szép napot! itt szakad a hó, most így hirtelen leesett újabb 5 centi, ha nem több!!!

Kép
gtunde75

Tünde
Biztos nem jártál a közelben, különben érezted volna az illatokat. :lol:

Apa most fog indulni munkából haza, nem tudom, hogy mikor és hogy ér haza, több út mifelénk járhatatlan. :cry:

Kép
Kép
susytunder

Iner

iner

susytunder sajnos nem jártam arra! :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
pedig szívesen beugrottam volna egy sütire!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

itt is leesett már vagy 15 cm hó... gyakorlatilag délelőtt fél 11-óta esik...többnyire szakad... gyönyörű most... kár, hogy pár napig fog csak tartani és pont karira sár és lucsok lesz... :(

iner ez olyan céééép! :D :D :D :D

suzy78 igen, ritkán látom anyut, most pl másfél éve nem találkoztunk... de már megszoktam... 20 év alatt volt időm megszokni... sajnos el is távolodtunk egymástól... de hát ez van... ezt az utat választotta!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Nálunk akkora hó van, már nagyon elfáradtam, hogy egyáltalán ki tudjunk menni és ki lehessen állni a garázsból!
A kutyukánk nagyon élvezi a hóesést, tiszta bolond :wink:

Tündi, sajnálom, hogy anyukád azt az utat választotta :roll:
Holnap is dolgozol :?:
Párod most nem is megy haza hozzád a rövid hétvége miatt :?:

Annyira furcsa nekem, hogy szombat van, eddig még egy szombaton sem dolgoztam :!: :roll:

Iner, ez naon tetszik :wink: köszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu holnap nem dolgozok, mert ma ügyes voltam és sokmindent befejeztem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaj a kutyád nagyon édi lehet, ahogy bohóckodik a hóban!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen, erre az 1 napra nem jött le a párom... de most nem is bánom, mert pont ebben az őrült hóesésben utazott volna!! :shock: :shock: :shock: :shock:
szóval jó ez így! de már szerdán érkezik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csak nem Te lapátoltál havat?!?!

na jó, most már megyek alukálni!
jó éjszakát!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Dehogy nem, kell egy kis mozgás, meg a drágám ennyire azért nem kímél ki engem, főleg most :shock: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Nálunk is akkora hó van, hogy Kristófot majd el lepi. :lol:

És nálunk is én lapátoltam, tegnap is, hogy apa be tudjon állni, meg ma is hogy ki tudjunk állni, én imádok havat lapátolni. :lol:

De el is fáradtam, voltunk vásárolni, mást már nem is akarózik csinálni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Hello Lanyok!!

A ho ide is megerkezett, meg a -13 fok nappal :shock: ...Brutal hideg van, de allitolag jövö hettöl felmelegedes jön....Hat remelem, mert igy vezetni azert nem annyira elvezet....Tegnap voltunk shoppingolni, a paromnak vettünk ezt-azt es babaztunk közben....Kölcsön kertük a baratnöm kisfiat, 8 honapos, ö is jött velünk , annyira kis cuki volt, nagyon tetszett neki a tömeg meg a fenyek, csak ugy sasolt kifele a babakocsibol :lol: ....Ma meg megsütöttem vegre a karacsonyi linzer egyik felet, a masikhoz mar nem volt energiam, igy is több, mint 3 oran keresztül sütöttem es meg nincs összeragasztva lekvarral, azt az esti film alatt terveztem megcsinalni.....Holnap meg mehetek megint reggel 3.30-ra dolgozni, mar most rosszul vagyok töle :?

Susytunder- Akkor te is nagy holapatolo vagy :D Vicces, ahogy elkepzelem :lol:

Tunde- Nem hallottam meg erröl a csizmarol, bar az nem jelent semmit, biztos csini lehet :wink: ...Anyukad akkor neked is messze van....Es mit csinal kint??Hogy került ki??Akkor te meg eleg kicsi lehettel mikor elment, hogy ha mar 20 eve kint van??Te hogy hogy nem mentel vele??

Zsu- Nagyon jok az idezetek :wink: ...Mindegyik nagyon igaz :!: ...Remelem mar jobban vagy, szerintem ha feszült vagy ne szed be a Clostit, ebben a honapban is anelkül sikerült....Bar eddig nagyon nyugodt voltal, szerintem ez is segitett es hat most ez nincs meg, amit meg is ertek....Remelem lassan gyogyulgat a lelked :roll: ...Kutyusotok tenyleg nagyon cuki lehet :lol:

Iner- Örülök, hogy jol van a babocatok, mar 21.hetes??Azta, hogy repül az idö :shock: ...Azert ha tudsz tegyel fel rola kepet!! :wink:

Ediii- Kitartas, mar nem kell sokaig kibirni...Remelem mindent sikerült beszerezned....En is utalok ilyenkor vasarolni, minden evben megfogadom, hogy hamarabb kezdem el, nem az utolso percben, de persze sosem sikerül betartani :wink:

Na csajok most megyek fürcsizni, aztan film nezes es koran fekves!

Mindenkinek szep estet kivanok!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Mi is ma megsütöttük a mézes kalácsokat,az idén új receptet probáltam,de sokkal jobb is lett :P.. A tavalyi már a sütőből kivéve tök kemény volt,ez meg olyan jó puha...

Ancsi!
Akkor jó ragasztgatást neked!! Esetleg párod is besegít? :D
A többit majd kisütöd,van még addig pár nap(bár gondolom időd nem sok van)

Susy!
Kipihented magad?
Én nem mertem most neki kezdeni lapátolni havat(egyébként én is szoktam,de most nem szeretnék kockáztatni).. :roll:
Van a családban 2 férfi hagy lapátoljanak :lol: :lol:

Kinek hogy telt a hétvégéje?
Ki mit süt-főz karira??

Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Jajj és képzeljétek Kírának tegnap du óta van karifája (mű) a szobájában :lol: ,addig nyaggatott még fel kellett díszíteni neki :lol: ... Na akkor az már nem is lett volna elég azt mondja az igazit is díszitsük fel..na mondtuk azt már nem,azt majd 24.-én...
Vendég

Sziasztok!

Kírus
A lánykád nem is várja a karácsonyt úgy látom. Hogy van a barihimlők?
Nem fáradtam el nagyon a lapátolásban, nem volt nehéz a hó csak ilyen porhó van, apa nem is hagyta volna amúgy.

Ancsa
Mi vicces? A pocak meg a hólapát? :lol:

Jajj lányok már alig kell aludni karácsonyig. Jól el vagyunk csúszva, hogy apa sokáig dolgozik, holnap este fogjuk sütni a bejglit meg a kígyó rétest ( ezt mindig apa süti) éjfélre biztos készen leszünk. :lol:
Eddig nem akartam töltött képit csinálni, de meggondoltam magam, nincs elég dolgom.

Zsu
Anya most csinálja a beiglit a tőled kapott recept alapján. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt lányok :D
Sikerült vissza olvasni benneteket :D

Ancsa: Már lassan végzel a kiorai a műszakkal!?!?!Felbírtál kellni???Én ma nagyon nehezen....

Kírus: Egyem meg de édes lehetett :D :D :D

Suztündér: Na hát Én is lapátóltam a havat, jó volt :D :D :D

Suzy: A Mi kutyánkat, úgy kell haza rántgatni-húzzni, annyira nem szertne haza menni, úgy élvezzi a havat....csomószor ellepte a hó és úgy ugrált, mint Rénszarvas :lol: :lol:

Edii: Sikerült a bevásárlás??

Nálunk is úgy eltelt a hétvége, mintha nem is az lett volna :?
Párom dolgozott, Én szombaton reggeltől-délutánig vásároltam :D :D :D De főzni nem nagyon főztem :? Megvettem mindent a sütihez is, de hát nem jutottam el odáig...És nem is tom mikor álljak neki... Holnap reggel dolgozzom, aztán du.megyünk apu szülinapját ünnepelni a haverokkal a Trófeában, szóval megint nem fogom tudni megcsinálni és Szerdán meg itt vagyok a szoliba...Csütörtök meg kari :( Hát mikor gyúrjam be beiglit???Egy éjszakát kell hagyni állni igaz???Vagy kb.hány órát???Suztündér, Te tuti tudod?!?!?!
Apjuk megvette a fát :D 4500 ft 2 méteres luc....Első közös karácsonyunk kölön és úgy bevagyok zsongva, hogy csak na :D Igaz Én Jézuskám megjött, de ővé még nem.... :D :D :D Egy csomó mindent vettem neki...És ráadásul egyre kisebb dobozba csomagoltam be neki...Végére az utsó doboz lesz az audio rádió :D :D Annyira kivi vagyok mit szól :D :D :D
Jaj csajok levágattam a hajam, Iner talán te írtad??? :oops: Gondolotam Én is apjuk bele is egyezet :D Kleopátra lettem, de hosszúba, de nem tetszik :( :( :(így hosszúba :( :( :( holnap még lejebb vágatom....már 20centit levágtak, most még legalábbb 5 kell még, hog olyaan legyen amilyennek Én elképzeltem...

Na jó csajok mentem kicsit hosszú lettem, de bepotoltam a napjaimat :D :D :D
Puszzzzzzzzzzzzzzzii
csip-csip18

Sziasztok!

Csajok dolgozom és elég nagy a hajtás itt a végére, de igyekszem jönni, csak beugrottam!

Velem annyi a történés, hogy mégis szedem a Clostit, erre a döntésre jutottam!

Puszilok Mindenkit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
isteni lett a beigli azt mondja anya. Délután mi is megsütjük apával. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Csajok!!

Most csak gyorsan irok, mert reggel 2.30-kor keltem, meloztam 9.30-ig, gondoltam utana irany haza es alvas...Na ja, persze...mert nem hiszitek el, de megint az auto.....Defektet kaptam :shock: ...Meg az a szerencse, hogy pont a repter parkolojaban vettem eszre, mert annyira jobbra huzott a kormany....Teljesen lapos volt a jobb elsö...Meg szerencse, hogy van a repteren autoszerelö mühely, igy gyorsan benyaltam a szerelönek ( amugy is joban vagyunk :wink: ), hogy cserelje ki nekem a potkerekre....Ugyhogy megcsinalta....Utana elgurultam vele egy gumis ceghez, hogy javitsak meg.....Persze nem lehet megjavitani :shock: ....Mondanom sem kell, hogy tavaly vettük zsir ujan a kereket, nem volt 2 forint, most meg vehetek ujat, mar meg is rendeltem 73 euroert :roll: ....Hat a hajam most mar tenlyeg kezd kihullani a kocsik miatt, hol az egyik hol a masik viszi a penzt!!!...Az egesz napomat keresztbe huzta ez az egesz, most ertem haza, eszek gyorsan valamit, aztan irany az agy, mert a szemeim mar kinaisodnak :lol:

Kirus- Cuki lehet a lanykad, hogy igy varja a karacsonyt!! :wink: Mezeskalacs, nyammmi!!!En meg sosem csinaltam, nehez??

Susytunder- Igen a nagy pocak meg a holapat tetszett nekem nagyon, ahogy elkepzeltem :lol: ...Hogy csinaljatok a Zsu fele bejglit??Mert en is meg akarom csinalni, de nem tudom, hogy kell-e keleszteni....Mert gondolom az elesztöt felfuttatva összedolgozom minden hozzavaloval....De utana nem tudom, hogy kell-e kelesztes....Meg a tetejet tojassal meg kell kenni, ugye??...Bocsi,de nem most csinaltam utoljara!! :roll:

Csip- Akkor neked is mozgalmasan telt a hetvege :wink: ...Nagyon kivancsi vagyok a hajadra, csinalj mar legyszi egy kepet :oops: ....Cuki ez a minden dobozba egy kisebb :lol: ...En csak becsomagolom Apjuknak a poker taskat es finish....Szegeny biztos ki kell majd magabol, mert megbeszeltük, hogy nem veszünk semmit egymasnak :roll: :lol:

Zsu, Gtunde, Ediii, Joli, Juli hol vagytok??

Mindenkit puszilok, huzok aludni!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy, örülök neki nagyon, jó sütögetést :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsa
Én úgy mondanám, hogy pihentetni kell. És meg kell kenni tejfölös tojás sárgájával úgy a tuti és egyszer hosszában, ha megszárad akkor pedig keresztben is. Így csináld, isteni lesz.

Hát veled is mindig történik valami...defekt...ebben a hidegben... hát nem irigyellek.

Zsu
Majd ha megkóstolom, gondolok rád! :) (de egyébként is)

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

read only üzemmódba helyeztem magam :D de megvagyok. várom a closti csodás hatását... amit reményeim szerint egy hét múlva meg is láthatok... de amúgy igyekszem ezzel nem sokat foglalkozni... múlt héten azt hiszem kicsit besokalltam ezzel a "mindent tökéletesen, jól, időben akarok csinálni" hozzáállással.

most valahogy nagyon repül az idő... mindjárt karácsony, jövő héten uh, 2 hét múlva vérvétel, 3 hét múlva pedig bejelentkezés a gasztróra... ez utóbbit most nem várom, pedig nagyon ideje van... és érzem is, hogy muszáj menni :?

most rohanok, meló van... még év végi utolsó simítások... hogy nyugodtan elmehessek szabira a 2 ünnep között... már amennyire nyugodt szabi az, amit úgy kezdek, hogy bejövök, mert uh van :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nos, újra itthon! nagyon jó volt apuméknál Smile Szánkóztunk karácsonyi nagybevásároltunk,
Az auchanba megkérdezte az eladó, hogy az utolsó hetekben vagyok? Mondom nem, még csak az 5. hónapban Sad A másik gyerekkel is nagy volt a pocak...

Ancsi :shock: Nagy szerencséd volt, hogy időben észrevetted és volt egy jó ember aki ingyen és bérmentve cserélt kereket! 73euróért rendeltél??????????????? Milyen kocsihoz, ha szabad kérdeznem??? ez 1 kerék (bár ez nem lenne szabályos) vagy 4?
Meglett a blúzod?

Zsu, mégis elkezdted szedni a clostyt? Csak pozitívan! Remélem, te is úgy jársz, mint Tünde, hogy másodikra összejön (bocs, kicsit hüle volt a megfogalmazás, de remélem érted, mit akartam mondani :oops: )

Suzytündér, bááájgli :P Megkérdezhetem, hogy neked esetlek szakácsnő a foglalkozásod? Vagy hobbi szinten tudsz ilyen jól főzni????

Csip csip! képet!!!!!!!!! Biztos nagyon csini lettél/ leszel! Apája végülis milyen rádiót kapott? Anyósodékkal mi a helyzet? Meg lettek nevelve? :lol:

Kirus drága, remélem sokat pihizel!!!! Mikor kell kontrollra menned? Az a gyogyi amúgy mire van, amit írtál?

Tünde kismami hogy vagy? Hányinger, fáradtság? Mikor mész nőgyógyászhoz?

Majd jövök még, csak a hami odaég, ha továbbra is itt lógok!

Kép
Kép
onlány

Onlány: jaj basszus, képzeld, hogy jártam na nagy nehez találtam a neten 22.000-ért Pioneer magnót, erre ma felhívtam őket, hogy félre rakják nekem...Erre mondja a pali nincs már :evil: :evil: :evil: Na most hozzá tenném, hogy múlt héten mondták, hogy hozznak, zöld ill. piros gombosat is...Mert kérdezte nekem milyen kell, mondtam nem tudom még...Mert persze beülök abba az átkozot kocsiba és mire eszembe jutt, hogy megjegyezzem milyen színű a világítás, persze, hogy elfelejtem :oops: :oops:
Mindig basszus mindig!!!Na erre tegnap szerencsére pont anyósssal beszéltem és nem tudta, hogy vezetek és rákérdezet na milyen színű magnó foglaltál le...Na mondom, de jó akkor jegyezze meg, hogy piros kell!!!! :wink: :roll: :oops: De basszus tuti akkor semm esik le nekem!!! :oops:
na mind1 ma felhívtam minden olyan helyet, ahol lehet-ne kapni és sehol nincs :( :( :( most már azt mondják, hogy kifutot... :roll:
Most vadászok újra....És találtam a legújabbat, de az ára... :shock: :shock:
Most apuékkal beszélek, hogy együtt vegyük meg, remélem sikerül :D :D :D
Ja és anyós valahogy más!!!Nem tom, ajánlom neki, hogy nomális legyen...Mertha nem akkor ráb*szik :D :D :D
csip-csip18

mennyi az annyi az újnak? Van vmi link róla? Panasonic is nagyon jó ám! És az elég normális áron van, bár az sem occccsó.... Trófeába mentek? :) arra dolgoztam, szembe T-... :oops: jártunk oda vacsizna a kolegákkal... Apája is be tudott lógni és nem kellett érte fizetni :oops: Figy, ha jártas vagy arra, akkor a ráckevei hév vonalán a vágóhídtól nem messze van egy tuti bolt. Piros ház és aszem ki van nagy betűkkel írva, hogy kenwood, pioneer, nézd meg!!!!!!

Kép
Kép
onlány

Onlány: Köszi ari vagy, de mi nem abba a Trófeába megyünk...
Az annyi...38000.-, most még keresek olcsóbbat, de ez nagyon tuti :) :) :)
csip-csip18

Jaj csajok képzeljétek el, mi történt, tudjátok bizti meséltem nektek, remélem... :oops:
Múlthéten taliztam egy régi barinőmmel...És talán mondtam is, hogy ők is rajt vannak a baba projecten,kistesón és most tudtam meg az Anitától, hogy terhes....
Jaj anniyra örülök :D :D :D
Most már csak terhes barátnők vesznek körül :D :D :D
Tiszta vicces :D :D :D
Elsemm hiszem :D :D :D
csip-csip18

Whááááááááááááááá, iszonyat ideges vagyok a szívem annyira pörög emiatt, hogy na. Be tudnék boxolni valakinek.... Kaptam egy levelet a kórházból, hogy az afp-m rossz lett és azonnal menjek be megbeszélésre a kórházba!!!! A frász kerülget. De most voltam a kombinált teszten, ott minden okés volt és a nagy genetikai uhun is voltam a sotén és minden okés volt, bár az arcát nem tudták megvizsgálni, mert nem fordult a megfelelő irányba, de ennek ellenére annnnnnnyira parázok, hogy csak na. Hogy fogom szerdáig kibírni??? Akkor kell menni uhura meg a dokimhoz!

Kép
Kép
onlány

jó kariajándák.... :evil:

Kép
Kép
onlány

Onlány: Komolyan????Nem mondod???Bizti???Hogy lehet, hogy történhet meg ilyen????Nem értem ezt komolyan....Mégegyszer elolvaslak!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

:shock: :shock: :shock:
Felhívtam a drim aszisztensét és elmondtam neki a kínomat. Azt mondta, hogy a genetikai uhu és a kombinált teszt miatt, valószínűleg nincs ok az aggodalomra... holnap felhív délután és elmondja az eredményt. Még azt is mondta, hogy ugye befolyásolja az is, hogy a 17.hét 3 napján voltam, de a gyerek elvileg 5nappal fiatalabb, tehát elviekben jónak kéne lenni az eredménynek. Áh, én ezt nem értem :roll:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány! szerintem minden rendben van, az AFP gyakran téved, a kombinált teszt sokkal biztonságosabb....

Ancsa! képet nem hiszem, hogy tudok hozni, mert elég kép parás vagyok...nem túl jó a fényképarcom...de majd lehet ráveszem magam... :wink:

Örülök, hogy tetszett a kis karácsonyi meglepim... :lol:

Remélem mindenki jól van...

pussz mindenkinek!

Iner

iner

Iner, én is nagyon reménykedem benne. Most írtam a biológus barátnőmnek, azt mondta, hogy 9kor telózunk és megbeszéljük :)
Olyan nincs, hogy rossz a fényképarcod! Tessék feltenni képet!

Kép
Kép
onlány

Szép Estét Lányok és Kismamik!!!
Én lépek, mert nagyon retek van itt, mindenki behordta a koszt, azt most rendessen van dolgom :evil:
Basszus holnap apu bulija, Én meg hulla fehér vagyok, Kiszel Tündés szemöldökkel :roll: :lol: ...Uhhh atya ég...megyek is gyorsan ma lefulyatom magam, legalább jó barna leszek :D Aztán holnap melo, kozmi, melo, haj vágás, melo, vacsora :D :D :D
Van lesz rendessen kapkodás :D :D :D
Ja amúgy anyuék tegnap sikeresen megérkeztek 2 órás késéssel!!!El is felejtettem írni!!!Ráismerni nem lehetet, olyan színűk van...Csomó ajcsikat kaptam, nyár ruhákat, minden sárga-fekete-zöld...Szeretem az élénk színeket, és most minden jó rám, jó mértet hozott anyu...Szupik :D :D :D

Na jó lépek!!!
Puszi
csip-csip18

Onlány
Nem vagyok szakács, közel sem. :lol:
Csak imádok főzni, na meg enni is. :oops:
Voltatok tegnap Bécsben?

Nem értem az afp miat miért kell ekkora frászt hozni az emberre. :evil:

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

csak bekukk, mert késő van, és naon elfáradtam... nemrég értem haza... :( kicsit zűrösek ezek a napok... :(

élek, minden ok... tünetem semmi, beszélgettem erről anyuval, neki sem volt... azon szerencsések közé tartozott, aki teljesen tünetmentes terhességet produkált, és 8 hónaposan még felmászott a cseresznyefára!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó... délelőtt egy kicsi émelygés van, és ma szédültem is... de semmi komoly! tele vagyok energiával és nagyon jól érzem magam!

onlány tuti rendben van minden! ne aggódj!

most megyek zuhizni, bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek!
de mindenkit puszilok!

jóccakát!

Kép
gtunde75

Jó reggelt Lányok!

Onlány, isten hozott asz alacsony AFP-sek táborában. Nekem 0,47 volt a MOm. Nekem sajna nincs kombinált tesztem, csak az UH-ra hagyatkozhatunk, de a genetikus azt mondta ez még nem alacsony AFP. Hát akkor döntse el az ember, hogy kinek hisz. Remélem azért minden rendben lesz veletek és velünk is.

Velem nem sok minden van. Tanulás... Már úgy várom a végét. Még egy hónap, aztán végre újra lesz időm rendesen jönni. Csütörtökön megvettük a fánkat. hagyományos fenyő lesz 160 cm magas. Ma is lesz suli. Vállalkozástan. Fúj. Mind1. Aztán, ha este hazaértem begyúrom a süti tésztáját, hogy holnap reggel kezdhessem kisütni. Citromhéjas, cukros linzeres süti lesz. Én mást most nem sütök, mert mindenki más is csinál még sütiket, aztán a seggemnek nem hiányzik.

Juli

11-től a terhesgondozóban fogok csövezni, valszín egyedül. Ha van időd gyere.

Többieknek is szép napot, és nyugis készülődést!

Joli
Kép
Kép
joli83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?