Sziasztok Csajok!!
Csak gyors bekukk, mert rohanok ma egesz nap...Most csak gyorsan irok, mert reggel 2.30-kor keltem, meloztam 9.30-ig, gondoltam utana irany haza es alvas...Na ja, persze...mert nem hiszitek el, de megint az auto.....Defektet kaptam ...Meg az a szerencse, hogy pont a repter parkolojaban vettem eszre, mert annyira jobbra huzott a kormany....Teljesen lapos volt a jobb elsö...Meg szerencse, hogy van a repteren autoszerelö mühely, igy gyorsan benyaltam a szerelönek ( amugy is joban vagyunk ), hogy cserelje ki nekem a potkerekre....Ugyhogy megcsinalta....Utana elgurultam vele egy gumis ceghez, hogy javitsak meg.....Persze nem lehet megjavitani ....Mondanom sem kell, hogy tavaly vettük zsir ujan a kereket, nem volt 2 forint, most meg vehetek ujat, mar meg is rendeltem 73 euroert ....Hat a hajam most mar tenlyeg kezd kihullani a kocsik miatt, hol az egyik hol a masik viszi a penzt!!!...Az egesz napomat keresztbe huzta ez az egesz
Kamilla nagy gratula!!!
Melike- Nagypn nagy gratula a 6 petihez, remelem az összes megtermekenyül.....Hanyat szeretnel visszakapni?
Betty- 4-re megy dolgozni???
...En egy heten egyszer ( ma ) kelek mindig 2.30-kor mert 3.30-ra megyek, de ez is nagyon brutal
...Es frankon nem fekszel vissza???hat azt hogy lehet kibirni??
Angyal-Te parod meg te is csinaltatok ezt a koran kelest??Milyen kis kakasok vannak itt, hogy mar ilyenkor kukorekolnak
...Na ja, feher karacsony az tuti nem lesz!!
CukiGabi- Ezek a bejglik meseszepek, hat latszik, hogy nem vagy kezdö....Az enyemek tuti nem igy fognak kinezni, hanem mint a Chokito- ronda es finom
Ranita- Igen, Becs gyönyörü bar ilyenkor meg nem voltam, de hat a kepek magukert beszelnek
...Ilyenkor szokott a baba sikerülni, mikor wellness van, vagy valami kiruccanas, drukkolok
Suzy- Szijjja itt is!!!Hogy vagy??Meg is szeded a Clostit??Biztos, hogy jol döntöttel, erzi azt az ember
Mindenkit pusszantok, rohannom kell melozni!!
Ancsa