Új privát üzeneted érkezett!

Drága Bettykém :!:

Nagyon örülök, hogy jó hirrel jöttél, bizom benne, hogy az endometrium megfelelő vastagságu lesz és ujra kismami leszel :D :D
szilveszteri kismami dejódejódejó :lol: :lol:
Vendég

Angyli :lol:
Köszike :wink:

Meli
neked ma éjjel mikor kell beadni a tüszőrepit :?:
Hánykor :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty :!:

Tetszik az angyal becézése :D :D
Ari vagy :wink:

Melinda :!:
ezerrel megy a drukk+++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes estét, jó éjszakát lányok!

Kép
Vendég

Betty!

Jaj,de jóóóóóóóóó :!: Igazán nagyon rendes az orvosod.
És most majd másfajta drukkokat küldünk,mert az előzőek nem voltak jók :lol:

Meli!
++++++++++++++++++++++

Hát csajok ma szabadnapos voltam,de 3-ra értem haza.Vásárolni voltam,holnap sütjük itthon a beiglit.
Meg voltam a Camponába és mire kijöttem szakadt a hó.Azóta is esik,mint állat.

Hatalmas puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty, ez fantasztikus, neked is nagyon rendes dokid van, hiszen Ő is mindenre oda figyel :!: :wink:
Nagyon örülök az örömödnek, kitartás nemsokára indulhat a tesztelés, ami pozitívval fog zárulni :!:
Fagyibabák gyertek ébresztő anyukátok nagyon vár már Rátok!!! :lol:

Angyal, úgy látom szereted a cicákat :?: :roll: :wink: még tartozom egy cicás képpel :wink:

Gabi, még nem álltam neki a beiglinek, ahhoz nekem nagyon nagy ráhangolódás kell és az most nincs!méééééééééééééég :wink:

Csodás estét!

Annyira nagyon elfáradtam, iszonyú nagy a hó nálunk és dolgozunk ezerrel, hogy legalább ki tudjunk menni és állni a kocsival :!:
A kutyukánk hempereg a hóban...kis hülye beagle :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nálunk is nagyon nagy a hó és most is esik!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát hogy én sem maradjak le, nálunk is reggel 8-tól esik egyfolytában rendesen a hó...ebben a pillanatban is :!:
Úgyhogy nemtom mi lesz itt reggelre :lol:
Igen, sztem is másfajta drukkok kellenek most, :wink: lehet, hogy szótlanok... :?: vagy legalábbis nagyon halkak....
Talán ezt jobban szeretik ezek a babák....

Zsu, Meli, Kamilla, Ancsuka, Bri, Ranita......... :?: Ti hun vagytok mind :?: Mert a többiek lejelentkeztek ma:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem vagyok, de elég sűrű volt a mai napom!
Jól behavaztunk mi is!

Betty,
jajj de jó!
Akkor nemsokára Te is ismét kismami leszel, de most 9hónapig! :wink:

Bri,
még el is pityeredtem a videón!

Ja, 22.30kor repesztettem!
De a hasam napok óta nem is érzem, csak néha valami kis tompa szurkát!Ez normális?
Mikor elővettem az Ovitrellt, és levettem a kupakot, egy csepp kicsöppent!Remélem ebből nem lesz gond!Azért még jutott elég a tüszikéknek! :roll:
Na jó, nem nyavalygok! Nemsorára kismami leszek, és kész! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lányok!!!!!

SOS!
Tud nekem valaki segíteni?Egy szállodát keresek, közel az Istenhegyi úthoz!
El kell mennünk ma kora délután Budapestre, mert holnap tuti nem érünk oda időben, és most ez nagyon fontos!
Segítsetek, kérlek!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kép

Meli!
Sajnos arra nem vagyok ismerős,de a neten biztos találsz.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Akkor most majd mindenki magában drukkol! :wink:

Bri!
Jó kis videó.

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Meli
én sem vagyok sajna arra ismerős, de mint ahogy Gabi is írja, neten bizti találsz.
Amikor én adtam be, egy csepp nekem is kiment a tű végén, de ne izgulj, ami kellett az odament, és elég lesz :wink:
A tompa fájás az jó jel, majd holnapra már jobban fog fájni kicsit :!:

Gabi
köszike :wink:
Talán így most jobb lesz, bár én sem tudom, mi a jó nekik :lol:

Szép napot mindenkinek :!:

betty615

http://www.youtube.com/watch?v=LuSBCIV1 ... div-r-5-HM

Ezt nézzétek meg, én jó röhögtem rajta :lol:

betty615

Sziasztok!
Csak gyors köszönni jöttem!Nemsokára elindulunk, holnap este jövök majd a hírekkel! :wink:
Köszi a segítséget!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
drukkjaim mennek+++++++++++++
Várjuk a híreket :!:
Kép

betty615

Sziasztok :!:

Kellemes Aranyvasárnapot kivánok lányok :!:

Csendben fogok drukkolni,igérem :D
Én is röhögtem egy jót rajta :D :D

Suzy :!:
Igen szeretem az állatokat :wink:
Várom a cicás képet :!:

Itt is egész éjjel esett a hó még most is nagyon szép csak az a baj, hogy keddtől mondja az enyhülést igy nemigen lesz fehér a Karácsonyunk :(

Megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++
Siess a jó hirekkel :!:

Sajna én szabolcsi vagyok, nem tudok Neked segiteni :(

Vendég

Sziasztok Csajok!!

Csak gyorsan bekukkolok, este meg megprobalok jönni....

Bettykem ezek szuper hirek, hogy nem kell varni, hat ez egy csodaszep ajandek nektek :lol: ..Nagyon-nagyon örülök!!!

Melike- Mennek a drukkok holnapra, hogy sok-sok gyönyörü petiked legyen!!

CukiGabi, Suzy, Angyal- Akkor nalatok is bazi nagy ho van!!Itt is, meg hozza meg -13 fok, brutalis, ha kidugom az orrom , rögtön le is fagy.....Bejglit meg en sem csinaltam meg, de a karacsonyi linzerek mar alakulnak, egyik felüket megsütöttem ma, ott alltam 3 orat a konyhaban, es meg igy is csak a sütessel vagyok kesz, meg össze kell ragasztani a lekvarral.....Na de egyszer csak kesz lesz....Tegnap pedig baratnöm kisfiat vittük magunkkal vasarolni, nagyon cuki volt, annyira tetszett neki minden, nagy szemekkel nezett kifele a babakocsibol :lol: ...Kicsit olyan volt mintha egy csalad lennenk :oops: :wink: ...Na csak sajnos utana vissza kellett adni :lol:

Bri- Jo , hogy jelentkeztel, mert mar aggodtam ertem :wink: Megneztem a videot.....Gomboc lett a gyomromban ahogy lattam ott a varot, ahol mi is vartunk :D ....Jo karacsonyi keszülödest neked, remelem az uj evben mar többször tudsz majd jönni!!

Mindenkinek nagyon szep vasarnapot!!Utolso gyertyat ne felejtsetek el meggyujtani!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Már jó rég nem voltam, bocsi....

Kamilla, neked nagy gratula. Örülök az újabb jó hírnek és reméljünk nem pár napig tart majd. Szorítok nagyon.

Próbáltam pótolni a lemaradásom, de nem szeretek ennyit visszaolvasni :oops:

Ez a havazás totál lefoglalt, minden napos szánkózás.......

Már azt sem tudom miről számoltam be és miről nem.

Elmentem múlt héten csütörtökön dokihoz uh-ra papírt kérni ami 24.-én lesz.
Nagyon rendes volt azt mondta, ha kibírják a tüszők akkor hétfőn megcsinálja az inszemet mármint 28.-án. így majd látjuk mi lesz. 24.-én küldenem kell neki egy sms-t ha kész vagyok az uh-n.

UUU tegnap hogy jártam.....
Tegnap kaptam a második 2ampulla merionált, el is mentem az ügyeletre, hozzáteszem eddig még nem kellett a 4 hónap alatt elmennem mert egy ismerős mindíg beadta, de ő most elköltözött Szegedről, így maradt az ügyelet.
Odaérünk amjd közlik velem, kb. 10 perc várakozás után, hogy bocsi, de nem adhatják be, csak beutalóval ami nekem nem volt. Az indok mert Kális vagyok, hiába mondtam nem vagyok az nézzék meg a papírjaimat, de nem adták be. Na szuper most kihez mennyek aki beadja, lövésem sem volt, főleg, hogy iszonyatosan nagy hó volt, már este. A női klinikán kötöttünk ki és ott beadták. mondjuk fogalmam nincs mi a fenét csinálok ha máskor is ilyen lesz, max beutaló, de még akkor is rossz, mert telefonálni jobbra-balra, hogy itt vagyok az ügyelet elött mert ugye a váróba nem megyek be a betegeke közé.
nagyon sajnálom azt az ismit aki elköltözött, mert vittem neki mindent, fecsit, spray-t, szurit ő meg csak beadta.

Abban bízom nem lesz több alkalom.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Kész fealdom nem tudok csíkot betenni.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok holnap reggel vérvétel a tesztemen ma a csik már olyan erős mint a kontrollcsik meglátjuk...
Holnap ahogy gépközelbe kerülök irok!
Köszönöm a drukkokat!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla!

örülök neki, akkor neked már teljesítette a Jézuska az ajándékát. És reméljük 9 hónap múlva a szép ajándékot meg is látod.....

Ancsu

ancsuka

Sikerült csíkot betennem, az adventi koszorú a sajátom :lol: és én csináltam..... :idea:

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, csak hoztam pár képet nektek, hanulat csinálónak :D . A fényképezőnk bemondta az unalmast, úgyhogy ezek telefonos képek, de a lényeg azért látszik :D .

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Kamilla!
Akkor ez már tuti :lol: Drukkolok,h minden okés legyen!

Meli!
Várunk majd a hírekkel!
És++++++++++++++++++++++

Ancsu!
Akkor most mit küldjünk a tüszőknek?Türelmet?

Ranita!
Csodás képek!!!

Mi megcsináltuk a beiglit,12 rúd lett.Átjöttek a barátaink és segítettek.Nekik lesz 4 rúd,anyunak 4 meg nekünk 4.
Holnap megyek fát venni,de csak valami kicsit akarok.

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
húú, de szép bejglik :shock: aztaaa :!:
Ügyik vagytok naon :!:

Ranita
gyönyörűek a képek, persze, hogy látszik a lényeg, ne viccelj, tényleg nagyon szép :!:

Kamilla
hozd ma az eredményt majd, kiváncsi vagyok, mennyi a hcg-d...ugye ma már megmondják mindkét eredményt :?: :roll:
Remélem.
Nagyon örülök, hogy plusszos teszted van, ha tudsz, képet tehetnél fel róla majd...
Még halkan gratulálok, de tuti nem lesz gond :wink:

Meli
mára neked nagy ölelést küldök, és ezt:
Kép
Remélem majd tudsz jönni, és mesélsz nekünk :!:
Kíváncsiak vagyunk minden részletre :!:

Szuzykjúúú
hogy vagy :?:

Angyi
s te :?: :D

Többiek :?:

betty615

Kép

Betty!
Kirúgott az álommanó az ágyból?

Suzy!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :lol:
Férjecském ilyenkor megy dolgozni, és nagyon ritka, mikor visszafekszem..szinte soha...és hát ilyenkor néha bekapcsolom a gépet :lol:

betty615

4-kor megy dolgozni? :shock: Mi 7-re járunk,de még akkor is nehézkesen kelünk fel.

Kép
cukigabi
Budapest

Jaja...nem mindig van amikor 6-ra.
De ilyenkor 3-kor kelünk, mikor 4-re megy :?

betty615

:shock:

Kép
cukigabi
Budapest

betty615

Sziasztok :!:

Gabi :!:
Gyönyörü a bejglid, nemhiába aki tud az tud :D :D
Ügyes vagy :!:

Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi :!:
Itt is szép nagy hó van de sajna holnaptól elkezd olvadni, mert mondja a plusz fokokat:(
Igy nemigen lesz a Karácsony fehér :!:

Ranita :!:
Szépek a képek :!:

Remélem, hogy jól érzed Magad :!:
Köszi én jól vagyok.
az én férjem is négykor kel, piacol egyedül a hétfői napja szabad.
Anno én is a piacon dolgoztam és volt, hogy hajnal 3-kor keltünk éveken keresztül.
Soha nem tudtam megszokni a korai kelést.

Suzy :!:
Ma is dolgozol :?:

Vendég

Sziasztok!

Csajok dolgozom és elég nagy a hajtás itt a végére, de igyekszem jönni, csak beugrottam!

Velem annyi a történés, hogy mégis szedem a Clostit, erre a döntésre jutottam!

Puszilok Mindenkit!

Drukkjaim mennek Mindenki felé+++++++++++++++++++++++++, Bettynek csak halkan suttogva :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mérhetetlen boldogság amit érzek,és köszönök mindent...
Azzal fogadott a prof. :Gratulálok Ön terhes.Eszméletlen érzés volt,most is nyelem a könnyeimet azok után ami mögöttem van...
Pénteki hcg 130
Mai hcg 587
Azt mondta magasabb mint az átlag ugyhogy vagy egy erős terhesség vagy kettő bébi pihen a hasiban.
Január 06.án Uh és akkor kiderül.
Boldog vagyok.
Puszi,megyek dolgozni ha tudok ma még jelentkezem!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla, annyira örülök Neked/Nektek!
Ez annyira nagy boldogság most Nektek!
Gratulálok, és boldog karácsonyt hozott a Jézuska :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kamilla
Nagyon örülök neked :!:

GRATULÁLOK :!:

Később jövök :!:

betty615

Sziasztok!

Hazaértünk!
Hát, az út elég rögös volt, de a vége a lényeg!Megvolt a leszívás, 6petikénk lett!
Holnap kell telózni, hogy hányan termékenyültek meg.Már nagyon várom!És akkor majd megtudjuk, mikor költöznek vissza a pocakba.Nagyon boldogok vagyunk!
Bocsi, de most csak ennyire tellett, fájdogál a pocim, és a férjem csak egy kicsi internetet engedett! :-D
Puszi mindenkinek!
És persze drukkolok mindenkinek!

Kamilla,
Neked hatalmas gratula!
:D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Visszaolvastam, de jó sokat írtatok :D . Nem nagyon bírok reagálni :oops: :roll: .

Betty,
ez jó váratlanul ért akkor téged :roll: . De nálam mindig ilyenkor történnek a jó dolgok :D .

Meli,
itt is írom, hogy mennek a drukkok holnapra is :D .

Kamilla,
neked gratula, szép magas hcg :D .

Suzy,
azt írtad, hogy neked is van PCO-d, de nincs IR-ed. Mikor csináltattad és milyen lett az eredményed?

Aztán most már újra felveszem fonalat :oops: .

Nálam nincs semmi különös. Olvastam, hogy kerestetek, hát most voltunk apával pihizni. Nagggyon jó volt, Bécs gyönyörű volt a kivilágításokkal, csak kár, hogy marha drága :evil: Sopron is jó volt, szálloda is szuper volt, apa is szuper volt :mrgreen:
Asszem a pé is megtörtént, most is kb 33-34 napos ciklussal számolhatok, aztán irány Tapolca. Már alig bírom kivárni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Milyen fórumot kell olvasni :roll: :?: :?: :?: Megyek, megkeresem :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Kamilla!

Ez nagyon jó hír. Nagyon vigyázz magadra, tudod az első idő sokat számít. Lehet nem olvastam kellően vissza anno, de nektek már van gyereketek?

Hogy nekem mit is kívánjatok?
Gabi, talán, hogy szép nagy tüszők legyenek vasárnapra.
Remélem jól írom, mert ha vasárnap délután megrepesztik vagyis megkapom a tüszőrepesztőt akkor hétfőn lehet az inszem.

Ma, holnap meg holnap után merionál és 24.-én első uh. De várom már.....

Ancsu

ancsuka

Nem találom :roll: . Segítség :!: :!: :!:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok Csajok!!

Csak gyors bekukk, mert rohanok ma egesz nap...Most csak gyorsan irok, mert reggel 2.30-kor keltem, meloztam 9.30-ig, gondoltam utana irany haza es alvas...Na ja, persze...mert nem hiszitek el, de megint az auto.....Defektet kaptam ...Meg az a szerencse, hogy pont a repter parkolojaban vettem eszre, mert annyira jobbra huzott a kormany....Teljesen lapos volt a jobb elsö...Meg szerencse, hogy van a repteren autoszerelö mühely, igy gyorsan benyaltam a szerelönek ( amugy is joban vagyunk ), hogy cserelje ki nekem a potkerekre....Ugyhogy megcsinalta....Utana elgurultam vele egy gumis ceghez, hogy javitsak meg.....Persze nem lehet megjavitani ....Mondanom sem kell, hogy tavaly vettük zsir ujan a kereket, nem volt 2 forint, most meg vehetek ujat, mar meg is rendeltem 73 euroert ....Hat a hajam most mar tenlyeg kezd kihullani a kocsik miatt, hol az egyik hol a masik viszi a penzt!!!...Az egesz napomat keresztbe huzta ez az egesz :evil:

Kamilla nagy gratula!!! :D :D

Melike- Nagypn nagy gratula a 6 petihez, remelem az összes megtermekenyül.....Hanyat szeretnel visszakapni?

Betty- 4-re megy dolgozni??? :shock: ...En egy heten egyszer ( ma ) kelek mindig 2.30-kor mert 3.30-ra megyek, de ez is nagyon brutal :shock: :lol: ...Es frankon nem fekszel vissza???hat azt hogy lehet kibirni?? :lol:

Angyal-Te parod meg te is csinaltatok ezt a koran kelest??Milyen kis kakasok vannak itt, hogy mar ilyenkor kukorekolnak :wink: ...Na ja, feher karacsony az tuti nem lesz!!

CukiGabi- Ezek a bejglik meseszepek, hat latszik, hogy nem vagy kezdö....Az enyemek tuti nem igy fognak kinezni, hanem mint a Chokito- ronda es finom :lol:

Ranita- Igen, Becs gyönyörü bar ilyenkor meg nem voltam, de hat a kepek magukert beszelnek :wink: ...Ilyenkor szokott a baba sikerülni, mikor wellness van, vagy valami kiruccanas, drukkolok :lol:

Suzy- Szijjja itt is!!!Hogy vagy??Meg is szeded a Clostit??Biztos, hogy jol döntöttel, erzi azt az ember :wink:

Mindenkit pusszantok, rohannom kell melozni!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ranita,
Ancsának igaza van.Ilyenkor szokott összejönni hipp-hopp a baba! :wink:
Fogamzás/ 2.lombikra készülünk!

Gyancsi,
hát, nem irigyellek a napod miatt, Neked is húzós volt, látom.
Hát, attól függ, hogy mennyit kérünk vissza, hogy mennyi termékenyül meg."t szeretnénk, a többit meg fagyinak.De ha összesen 3an lesznek, mind3at visszakérjük, megy egyet nem fagyasztanak.

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kamilla!
Kép
Gratula!!!

Meli!
6 petikének drukkkk++++++++++

Ancsu!
Tüszőnövik mennek++++++++++

Hát én délelőtt jól megszívtam,mert csomó dolgom volt erre nem indult a kocsi.Nyekergett,de semmi.Olyan pipa lettem,még jó,h barinőmmel mentem volna amúgy is és mire vissza értünk a csavargásból addigra kiolvadt és beindult.
Na irány még vásárolni+anyuhoz,6-ra értem haza.

Mindenkinek szép estét :lol: :lol: :lol:
Nekem most nem tudom miért,de nagyon jó kedvem van :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Meli
gratulálok a 6 petikéhez, holnapra is mennek a drukkok neked :!:+++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor telózol, délelőtt :?:

Ancsuka
tüszőnövelők neked vasárnapra :!:++++++++++++++++++++

Ranita
tényleg jó kikapcs egy ilyen kiruccanás..lehet, már nem is kell mennetek tovább :!: :wink:

Gyancsi
akkor ez nem a te napod volt :roll: :!:

betty615

2 naaaaaaaaaaaaaaap!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Cukigabi,
igen, már csak 2 nap :D :D :D . Egy kis jó kedvet küldj már nekem, légyszi!

Én olyan dühös vagyok :evil: :evil: :evil: :evil: . Úgy volt, hogy ma még megyek dolgozni és holnap már nem kell. Ki is gondolta, akkor hogy mint lesz, mit akarok megcsinálni, bejelentkeztem körmöshöz..... Erre ma nem megyek dolgozni, hanem mjad holnap :evil: :evil: . Utálom, ogy az embernek mindenhez jó pofát kell vágnia :evil: . Miért nincs nekem sok-sok pénzem és akkor nem kellene dolgoznom :evil: . Vagy inkább miért nem jön már a tesóbaba :cry: ? Bárcsak igazatok lenne és most sikerült volna...... Dehát a csodák ugye nem velem történnek :cry: . Meg ebben a pé-ben valahogy nem vagyok annyira biztos :roll: .
Na de elég a nyavajgásból... Semmi nem ronthatja el ezt a karácsonyt és kész :D !!!

Meli,
megtaláltam, elolvastam :evil: . Egyszerűen nem értem, hogy az ilyen ember minek jön ide és olvasgat minket :evil: ? De jókat írtatok...
Drukk mára, gyere majd gyorsan,hogy hányan vannak.

Gyancsi,
akkor neked is kijutott a jóból :? Te hol élsz pontosan?

Suzy,
mész majd uhura???
Nekem most ez tetszik a legjobban:

"Minden veszteségben van valami nyereség,
Ahogy minden nyereségben van veszteség.
És minden véggel valami új kezdődik"

Ancsuka,
ha vasárnap repesztenek, akkor nem kedden van az inszem??? Szerintem igen, nekem mindig úgy volt :roll: Én is mindig este 5-kor kaptam a tüszőrepit és nem másnap, hanem rá következő nap volt az inszem. Meg a leszívás is.

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Sziasztok!

A tegnapi napon nem volt semmi a nagy rohanás már teljesen kikészített :evil:

Hát, hogy jól döntöttem-e a Clostival kapcsolatban azt nem tudom, de mindenesetre megpróbálom újra, már úgy is hiányzott valami az életemből, csak nem tudtam, hogy mi a fene, hááááááááááááááát a Closti "barátnőm", mert a hüvely uh a "barátom" :wink:

Nagyon szar az idő nálunk, most éppen esik az eső és semmi kedvem már itt lenni, de hát 2 nap, ahogy Gabi is írta!

Ranita, szépek a képek nagyon és egy jó kis kikapcsolódás mindig jól jön!
2005-ben diagnosztizálták a PCO-t v.v és uh útján derült ki!
Szép az idézet, ez is nagyon jó valóban és találó!
Nem megyek uh-ra, ezt a Clostit csak egy kis segítségnek kaptuk, de nem akarok most megint görcsölni, feledni szeretném a bánatom és hátha sikerül vágyam újra
:?: :roll: :wink:

Gabi, kitartás, gyönyörűségesek a beiglik én holnap állok neki, de lehet, hogy kérni fogom a segítségedet :!: :?:

Ancsuka, nekem a repesztő délelőtt volt és másnap délután volt az inszem, el kell teljen legalább 24 óra, ha jól tudom
:!: :?:

Meli, hogy vagy :?: mikor telózol :?: örülök a 6 petinek :!:

Betty, hogy vagy :?:

Angyal, puszikállak

Ancsi, nem semmi napod volt már megint :!:
kitartás, nemsokára jöttök haza :!: :wink:

Mindenkinek egy nagy cuppppppppppp, vigyázzatok magatokra, szép napot!

És a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
a terheléses inzulin vizsgálatodra gondoltam. Annak milyen lett az ereménye?

Lányok,
ki mit főz karácsonyra??? Ötleteket várok, mert teljesn tanácstalan vagyok :oops: :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?