Új privát üzeneted érkezett!

Szilvus,
A Pampers játékban a Midi és a Maxi pelusok vesznek részt. A csomagolásról a függőleges állású baba-mama képet kell gyűjtögetni a darabszám jelöléssel együtt. A nagycsomag 1 pontot ér, az óriáscsomag 2-t, a jumbó 3-t.
Annak alapján, hogy 8,12,18 vagy 32 pontot gyűjtöttél, kiválasztod a játékot. Nagyon helyesek, és persze minél több pontocskát gyűjtesz, annál értékesebb a játék.
Szerintem nézd meg a Pampers honlapját, bizti bemutatják a játékokat.

puszi
pera

Kép

<font color="0000ff">Szia Pera! Kép

A féjremet Dohy Zsoltnak hívják nyomdász. Ő is 30 éves!
Az Alba Iulia utcában lakik az anyukája, a húga és a nagymamája.
A Krisullal ( így kell írni??? )szembeni utcán kell felmenni a "kórház utcán".
Ez az info mond neked valamit???

Szia Sziszike</font>

Kép

bedoli

Szilvus, köszi, de én voltam a béna, mert tavasszal nem tudtam megírni őket. Nem tudom, mi akadályozott meg benne. Talán a gyerek? Igen, mert nekem ő az első!
Azért holnap bemegyek, hátha lesz valami.
Ja és a fogam is megfájdult. Kinek lenne kedve fájós foggal tanulni? Mert nekem nincs.

Jó éjt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziszi!

Már akartam írni, hogy az egyik kedvenc falum Szentkereszt. Imádom azt a helyet. Vaskapu, Máriapad, Pilis-barlang! Hú és a cukrászda!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Én is informatikát tanultamKép Amugy programozni én sem szerettemKép

Ed! Sok sikert!!

Szilvus! Orsit is nagyobbnak szokták nézni, mondjuk szerintem már régen nem az a kis csenevész kiscsaj.

A családban mindig tüvel volt kilyukasztva a babák füle, igaz nem vártak eddig. Amugy még nem tudom én hogy fogom elviselni, szerintem rosszabbul mint Orsi. Tesomnak szoltam már hozza el az alkoholt, bár szerintem a pálinka se lett volna rossz.

Szilvus! 1 éves korig felesleges bármit édesiteni, sózni. Én igy hallottam és hiszem is ezt. Mert ha igy szokja meg a baba akkor neki igy fog izleni. Késöbb meg rájön hogy jé ez tényleg sokkal jobb ugy, akkor már nem lehet a füszerezést megvonni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Tegnap kaptuk a 4 hós oltást. Szerencsére egész jól viselte, tegnap este egy kis hőemelkedése volt, ma már kutya baja. Mérés is volt. 67 cm és 6800 gramm. Nem csoda, hogy leszakad a karomKép
Önálló alvással változatlanul hadilábon állunk. Egyszerűen nem megy. Se úgy, ha berakom az ágyába és otthagyom, se úhy hogy ott maradok mellette és hallgatok/énekelek/susogok. Mondjuk ezt max 1/2 óráig bírom, aztán felkapom és 5 perc múlva alszik.

KarmenKép
Nagyon szépen énekel Orsi, Nádjának is megmutattam és neki is tetszett.Kép

GabiKép
Parndorfba vannak jó felnőtt ruhák is. Persze nem extrém olcsó, de márkás ruhákat lehet venni jó áron. Pl. én vettem 1 mUstang farmert meg egy kordbársony nacit, darabja 49 &#8364; volt. Volt minden méretben (csípő és hossz egyaránt), sokféle színben, eladó segítőkész, de nem idegesítő. Sportruhákat és cipőket nem tanulmányoztam. Illetve vettem egy adidas úszódresszt, az 31 &#8364; volt. (A másfél éve vásárolt, 1x használt fürdőruciba úgy kellett bepréselni magam (leginkább a melleimKép).

Gyerekeknek jól lehet még vásárolni a Mexx, Ergee, Sanetta, Schisser üzletben. De érdemes még bekukkantani a Ralph Lauren és egy desiner gyerekruhákat árusító üzletbe (hátha van valami, jó áron). Elkerülendő a Benetton és a Tommy Hilfiger (???), még így is qrv@ drága.

Ha érdekelnek még árak, talán megvannak még valahol a blokkok.

SzilvusKép
Nagyon jót kacagtam Peti képén, hangosan. Olyan édi, MaszatpetiKép
Mi környékünkön nem nézegetsz, itt is van mindenféle Lakópark meg minden.

SziszikeKép
Én Piliscsabán lakom, nem is laktok túl messze tőlünk? Te mindig Pilisszentkereszten laktál?
Nagyon szép a játszóteretek.

Képzeljétek, 2 napja nagyon gyanúsan viselkedett a gépem, gondok voltak a levelezőprogramommal meg az internettel. Futattam víruskeresőt, és 4 trójait talált a gépemen. Szerencsére most már oké lett, de nagyon idegesítő volt.

Nyaralásunkat eltoltam, mert apa csak 2-án utazik az USA-ba meglátogatni a hugát, így mi csak 6-án megyünk.

KittyKép
Nagyon szép a kilátás. Nálunk is hasonló, csak előttünk a temető. Lányodra büszke lehetsz! Nagyon talpraesett.

BarackKép, P.Era
Jó hogy újra itt vagytok.

BrigiKép, KataKép, F.KataKép
Merre jártok.

RitaKép is jön remélem hamarosan.

Mariann

Azért rakok fel képet én is. Bár urbanizáció felénk nagy, nekünk örök panorámánk van, és a szomszédok is csendesek (előnyei is vannak a temetőnek) Kép
tmarianna

Kép

<font color="0000ff">Szép jó reggelt mindenkinek!

Bár egy kicsit borongós napra ébredtünk, azért szép napot minden kedves idelátogatónak Kép Kép Kép !!!

De jó, hogy többen is ismeritek Pilisszentkeresztet!!!

Eda! Kép

Örülök, hogy tetszik a mi kis falucskánk, ismerem a helyeket, amelyekről írtál, bár mi nagyon ritkán kirándulunk, biztosan azért mert minden helyben van, másrészt apa annyit dolgozik, hogy kirobbantani sem lehet hétvégén a házból! Kép

Tmarianna! Kép

Többször is jártam már Piliscsabán, de csak futtában átszaladtunk rajta. Törzsgyökeres szentkereszti vagyok Kép !!!

Tegnap készítettem Olikáról néhány fotót, remélem tetszeni fog:

Tyűűű, de szép az élet! Kép

Kép

Ugye szép vagyok?!!!

Kép

Na de a nagyokat sem akarom kihagyni! Hétvégén ünnepeltük Benikém 5. születésnapját, kapott egy szupi bicajt

Kép

és az asztalon látható apróságokat, amiket persze megoszt majd Domikával!
Szemmel láthatóan megilyedtek a tüzijátéktól Kép Kép Kép !!!

Kép

Sziasztok

Sziszike</font>

bedoli

Sziasztok!

Sziszi!
Szépek a gyerekek, és a játszóteretek is Kép
Tényleg gyönyörű helyen laktok, bár én még nem voltam ott, csak a környéket ismerem.

Karmen!
Na az tuti, hogy Te nehezen fogod viselni. Ez azért más, mint egy oltás. Szerintem a legnehezebben azt fogod viselni, hogy le kell fogni a gyereket. És Orsi már elég nagy ahhoz, hogy utána kicsit meg is sértődjön a kínzás miatt Kép
Lili ugye 4 hónapos volt, és úgy lövettük, de pl. anyukám kivonult, mert nem bírta elviselni, hogy a kisleány torkaszakadtából, keservesen sír. Bár utána nagyon hamar megvígasztalódott, tényleg csak 1-2 percig sírt. Aztán egyáltalán nem.

Szilvus!
Hát két naposan tényleg hamar átvészelnek mindent Kép Lili sem vette zokon, amikor vért vettek tőle, vagy piszkálták a kórházban.
Egyébként Lili egyáltalán nem piszkálja a fülét. Nem nyúl hozzá a fülbevalóhoz sem.

Édesítés!
Nekem van egy könyvem: Az ételünk a gyógyszerünk címmel, ami a helyes csecsemő és gyermektáplálásról szól.
A következőket írja erről a dologról:
"A cukorról - jó és rossz cukor
Jegyezzük meg, hogy a természetes édesítőszerek (amelyek főleg a gyümölcsökben találhatók) minden gyermek igényét kielégítik. A gyorsételek és italok felborítják az egyensúlyt, és kialakítanak a gyermekben egy olyan vágyat, amely sohasem alakult volna ki külső hatás nélkül.
A szárított gyümölcsöket (datolyát, mazsolát vagy sárgabarackot) használhatjuk az efféle vágyak távoltartására, vagy az olyan ételeket, amelyek gyorsan szabadítanak fel energiát.
Az édesítőszerek (méz, melasz, rízs- vagy kukoricaszirup), sokkal inkább megfelelőek, mint a kristály- vagy barnacukor, mivel ezekben a túlfinomított cukrokban lévő glükóz könnyen lebomlik az emésztőrendszerben, és drámai mértékben növeli a gyermek vércukorszintjét."
A 40 legegészségesebb étel:
Sárgarépa, szeder, tojás, sárgabarack, avokádó, mangó, banán, rízs, paradicsom, burgonya, édes paprika (kaliforniai), kivi, spenót, málna, cseresznye, körte, narancs, görögdinnye, tök, édesburgonya, szilva és aszalt szilva, tonhal, karfiol, sajt, csirkehús, alma, lazac, tej, brokkoli, őszibarack, paszternák, karórépa, borsó, papaya, lencse, kukorica, zab, mazsola, eper, bárányhús.

Szóval ez a könyv teljes egészében elutasítja a finomított cukrokat (meg is magyarázza, hogy miért, és nem csak azt mondja, hogy mert ártalmas, hanem részletesen leírja). Az egyéb fűszerezésről igazából nem ír semmit.

Azért kíváncsi lennék, hogy hány anyuka főz majd külön a gyerekének felnőtt koráig, és nem engedi menzán enni, vagy az óvodában ebédelni, vagy azok közül, akik a könyvet írták, vajon kóstoltak-e olyan íztelen ételeket, amiket megkívánnak, hogy a gyerekek egyenek.

Mondjuk én átalakítottam a mi étkezésünket, és én főzéshez is csak fruktózt hazsnálok (drágább, de tovább kitart, mert édesebb és jóval kevesebb kell belőle), de nem hinném, hogy az iskolai menzás kaját majd azzal főzik nekik. Az allergizáló ételekkel úgy vagyok, hogy rendben csínján kell bánni vele, a cukrot ugyebár magunknak sem használom, édességet is csak olyat eszünk, ami fruktózzal készült, vagy inkább nem eszünk, de nem vagyok híve, hogy szegény gyerek teljesen íztelen kajákat kapjon.

Na jó, ezt kiveséztem Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép

<font color="119911">Sziasztok lányok! Kép

A fűnyírással kapcsolatban jól elírtam a telek nagyságát Kép, nem 300 nm, hanem 350 négyszögöl, azaz kb. - ezért tartott annyi ideig a fűnyírás!

Na de rohanok is Kép

Sziasztok</font>

bedoli

Ed!
Én programozó vagyok, bemenjek helyetted zh-zni? Kép

Barack!
A te Bencéd egy napon született az én Danámmal! Kép
Dana beszélget, és énekel is (amikor énekelek neki velem együtt dalolKép), különösen az olyan elnyújtott hangokat tartalmazó dalokat szereti mint a Tavaszi szél vizet áraszt, vagy a Jó éjt gyerekek búcsúzik a Füles mááááááááára...
De még nem tud megfordulni. Illetve párszor már sikerült hasról hátra, pl. tegnap előtt és ma is, de szerintem ez még véletlen, mert nem rendszeresen csinálja.
Minden gyerek más, lehet, hogy Bence még tartalékolja a hangját. De hamarosan meg fog szólalni. Én még szeptember végéig adnék neki időt mielőtt kétségbeesem.
Az éjszakai alvás nálunk ugyanígy van: szopi este 9, 1/2 2, 5, és ébredés reggel 7. Illetve van, hogy többször is felkel ennél, mert mielőtt telerakná a pociját visszaalszik, ilyenkor 1 óra múlva megint kelünk.
Múlt kedden kapta Dana a 3 hós oltást, akkor 6650 g volt és 62 cm.
Miket tud még Bence? Dana fogni tanul, ami kicsit megnehezíti az életem, mert sokáig türelmesen próbálkozik, de ha mégsem sikerül és végül elveszti a türelmét, akkor alig bírom megnyugtatni. Az elalvással is gondok vannak, eddig kézben aludt el, de már úgy sem nagyon akar, nyűgösködik. Szopizás közben elaludni, na ez az ami tetszik neki!

Mariann!
Önáló elalvás nekünk sem megy, még babakocsiban tologatva sem. Borzasztó álmos volt, de inkább nyügizett, kivettem, már ragadt is le a szeme. Pedig az még ringat is!
Sőt, ha kézben alszik el gyakran előfordul, hogy ha lerakom 10 perc múlva felébred (nappal). Ha a karomban vagy a hasamon marad, akkor 2 óra hosszát is alszik. Most is itt alszik a karomban.

Leone

KépKép
leone

Szia Leone!

Dana még kicsi. (Amúgy nem, mert szép nagy baba Kép )Lili ugyanezt csináta az alvással. Ne aggódj, majd leszokik róla, meg fogja tanulni, hogy kell egyedül elaludni.
Van járókátok? Én pl. nap közben beletettem Lilit a járókába, akasztottam neki fel egy babakocsi csörgőt, megtanult fogni is, és egyedül játszani is, aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy amikor álmos, nem nyügizik, hanem nyafogott a cumiért, betettem a szájába, és elaludt a járókában. Aztán már ugyanezt megcsinálta a kiságyban, aztán este az etetés után is beteszem a kiságyba, és magától elalszik. Mindegy, hogy mikor, 1 óra múlva, vagy 5 perc játék után, de magától. Csak párszor kell bemenni hozzá a cumit betenni a szájába (már próbálja egyedül is régóta, de nem mindig sikerül neki, főleg, ha annyira játszik, hogy közben körbefutja a kiságyat, és valahol lemarad a cumi Kép ). A hajnali evésről is úgy szoktattam le, hogy amikor ébredezett, nem adtam neki enni, hanem a cumit adtam vissza neki. És egyik napról a másikra megszokta. Mostmár reggel 7-8-9-kor kel fel, teljesen változó.

Úgyhogy ezen ne aggódj. Lili már 6 és fél hónapos, és nincs elkényeztetve attól, hogy 3 hónapos koráig pl. egy ágyban aludtam vele, és utána is zömmel kézben aludt el. Most ezt igényli Dana is, hát tedd meg a kedvéért. Majd ha meg már nagy ovis lesz, azért rimánkodunk, hogy bárcsak még egy kicsit lehetne fogdozni Kép Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

LeoneKép
Nádja szerencsére babakocsiban remekül alszik, akár órákat is. Előfordul, hogy felébred, de kicsit meg kell rázni és alszik tovább. Kiságyba letevéssel nálunk is ez a helyzet. Ma délelőtt is, elaludt a vállamon, letettem, 1 perc múlva üvöltés. Gondoltqam ismét, majd jól megvigasztalom, nem veszem ki. Teljesen behergelte magát, úgyhogy mikor kivettem sem akarta abbahagyni jó ideig a bőgést.

BogiKép
Nádja is jól elvan magába a játszószőnyegen, amit a nappali közepén terítettem le, akár 1 órát is elvan magában. Csak éppen nem alszik el, ha elfáradt. Jelzi, hogy fáradt, és fel kell venni elalatani. Ha nem akkor nyöszörgésből hamar sírás lesz.

Mariann

Golyófej kisasszonyKép
Kép
tmarianna

Mariann!

Ezek a szemek!

Lilinek tök égszínkék maradt a szeme. Pedig apja nagyon barna szemű kislányt akart. Na mindegy Kép Így is gyönyörű Kép

Nádja most hány hónapos? Tök édi, nem lehet betelni vele Kép

OFF!
http://www.petitiononline.com/atti0007/
Fazekas Robit ért igazságtalanság ellen egy petíció. Ha gondoljátok, írjátok alá.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok

Hát némi jó hir ebben a sz@r időben: Túl vagyunk az 5 hós oltásokon, most 10 hónapig nem éri petit efféle inzultáció. Volt ordítás gazdagon, szerintem még Karmenék is hallhatták Kép . Petike súlya 7100 gr, amire aztán végképp ne számítottam, ám ez megmagyarázza az egyre gyakrabban jelentkező derékfájásomat.

Leone
Nagyon cukorka a leányzód, és milyen nagy! Abban a kukackaruhában (zöld-csikos) tetszik a legjobbanKép
Elalvás: Ne aggódj! Peti PONTOSAN ugyanezt csinálta kint Dana! Szép fokozatosan szoktattam le, először az esti karomban elalvásról, majd lassacskán a napközbeni ölben szunyáról. No, nem mintha olyan rossz lett volna dajkálniKép Most már csak magától hajlandó elaludniKép Próbáltam igy altatni a minap, de játéknak vette és ütögette az arcomatKép
Én persze - de ne hallgass rám! - az egyfajta, de nem túl szigorú napirend hive vagyok. Esetleg próbáld ki. Az esti fürdetéssel, lefekvéssel kezdtük. Kábé 1 hónapos korában, "belőttem" az esti 1/2 8-as fürdést és a 8-as evést, majd az alvást. Nagyon hamar megszokta, sőt várta a fürdetést (amit végigordított még akkor). 6 hetesen teljesen magától hagyta el a hajnali 2-3 órai evést, s reggel 8 körül ébredt és ébred a mai napig. A nappali menetrendet is az Ő igényeihez alakitottuk, de csak miután magától átállt a 4 óránkénti evésre. Sajnos az alváshoz kellett némi "szivtelenség", de csakis az Ő érdekében.Kép Naközben pl. ritkán altatom a kiságyában. Remekül szunyál a játszószőnyegén pl. Ha sirt melléfeküdtem és a hátsimi vagy az ütemes popópaskolgatás mindig álomba ringatta. Esetleg prób. ki, hátha Danának is tetszik.Kép

Mariann
Solymárt néztük, Apának nagyon megtetszett, de elvetettükKép Azt is figyelembe kell vennünk, hogy mindkét nagyszülő itt lakik a XVI. kerületben. Nem sok esélyt látok arra, hogy bármelyik szivesen buszozik, HÉV-ezik pl. 2 órát, hogy vigyázzon a gyerekre. Kocsival hozni-vinni Őket pedig..túlzás. De persze nem ez lesz a döntő szempont. A neten találtam egy csodaszép Lakóparkot pl. Dunaharasztiban. Persze a Pilis nekem is szivem csücske (Ed, ugye a Salabasina pl. milyen király??Kép ) a Magdolnavölgyben néztük, de hát...naszóval értedKép Kép

Megyek, éhes vagyok, ugyanis az imént elfogyasztott kazalnyi szeder, hiába is az egyik legegészségesebb étel, sajnos nem csendesitette el háborgó gyomromat. Kép

Sziasztok,

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Írtam a HIPP-nek is a glutén miatt.
Ezt válaszolták:

Kedves Kérdező!

Röviden a következő kérdést tette fel nekünk:
Glutén tartalmú étel, glutén érzékenység

Válaszunk a következő:
Termékeinket a WHO irányelvei, a Magyar Módszertani levél (gyermekgyógyászok, védőnők) alapján készítjük.

Sem a HiPP, sem a Kecskeméti bébiételek között nincs olyan 6 hónapos kortól ajánlott termék mely glutént tartalmaz.

Valamennyi termékünket az OÉTI engedélyezte, ha az összetevőket nem találta volna megfelelőnek, a forgalomba hozatali engedélyt nem kaptuk volna meg.

Gluténérzékenység tünetei: felfújódás, puffadás, laza, zsíros, bűzös széklet.

Tejfehérje, tejcukor érzékenység tünetei: hasmenés, hányás, bágyadtság, kiszáradás, kiütések különösen a hajlatokban.

A tünetek általában az étkezések után 2-3 óra után jelentkeznek.

Új ízeket általában délelőtt, délben illetve kora délután adjon kislányának.

Bízunk benne, hogy segített válaszunk!
Várjuk további kérdéseit!

HiPP Mamaszolgálat

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok lányok,

nnna végre, digók el, fellélegeztem !!!
Visszaolvastam, de most hirtelen nem tudok mindenre referálni, gyorsan egy-két gondolat:

Szilvus ! Gulyás nagyon bejött meg a somlói is!3x ettek a gulyásból, és elkérték a receptet.
Jó tanács: gondold meg jól a lakhelyválasztást, mi is azért nem mentünk Solymár, Üröm és társai részre - pedig nagggyon tetszik - mert tapasztalatból tudjuk, hogy a Szentendrei út reggel-este egy katasztrófa, ha arról jársz be Pestre.
Egyébként Csömörön is most épülnek új társasházak (sorházak, Ibens), és innen beérni Pestre még reggeli csúcsban is max 15 perc. (Örs)A levegQ nagyon jó, csend van, itt a csömöri tó, erdQ, stb, ha gondolod egyszer gyertek el hozzánk és meglátod.
Pl itt ahol lakunk csupa fiatal, kisgyermekes házaspár lakik, mind tavaly költöztek ki pestrröl, szintén sorházakba, meg kertes házakba.

Mi is tegnap kaptuk a 4hós szurit, Bence még ma is nagyon nyügi, ordított még kézben is kábé két órán át, míg végül elájult a karomban, azota alszik a husom. 6300 gramm és 67 cm. Próbál négykézlábra állni, és irtó pipa mert nem sikerül, mérgében veri a fejét a matracba, úgy dühöng.

Bogi ! Bence égszínkék szeme meg kezd átalakulni barnászölddé, apa nagy bánatára.

Az alvás mostanában nálunk kezd felborulni, eddig csak 5 körül ébredt 1x szopizni, újabban újra felkel éjfél-egy körül, majd innentöl 3 óránként. Nem igazán értem mi történik. És mostmár egy hete szinte napi 3 kaka van, elég híg.

Dokinéni szerint mire az 5hósra megyünk, kinn lesz a fogacska. Kíváncsi leszek rá.

Puszi mindenkinek, akihez most nem szóltam, elnézést, igyekszem mindent pótolni, de nagyon sokat írtatok vasárnap óta !Újra él a topic ! Éljen !!

sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Jöttem kidühöngeni magamKép

Tegnap itt járt anyós.Jól kezdődik, mi?Kép
Sára kb 5percig volt az ölében, aztán elkezdett üvölteni, de mindenkinél így van, akit nem ismer...
Erre azt mondja, szegénykéma, biztos megnyomtalak, olyan csontos vagyok, nem vagyok olyan jól kipárnázva, mint anyád...
Hát, hirtelen, nem tudtam mit is mondjak neki, zavarjam haza, vagy csak vegyem ki az üvöltő gyereket a kezeiből.Persze az nem jutott eszébe, hogy tán gyakrabban kéne látogatni az unokát, és akkor nem félne tőle.

Aztán, 4 szék van a szobánkba, 3 üres volt, a 4.-en a Zoli ruhái voltak, mert mikor haza jött levetette és ott maradt.Erre elkezd arról a székről lepakolni, de olyan fejjel, hogy az nem igaz.A 3 üres szék nem volt elég neki, hogy leüljön.
Mondja neki a férje, hogy drágám, miért nem ülsz máshova.Nem is válaszolt, csak forgott a szobában, mint a sz@ró galamb.
Persze, hogy aztán elmesélhesse, hogy nálunk még leülni se lehetett...

Eh, bocs, hogy így kifakadtam, de nagyon kiakasztott.

Mariann, ne hívd már golyó fejűnek, olyan éééééééééééééédesKép

Timi, ti nem adtok neki Germicidet?Nekünk mindig az segít.szerencsére egyik oltásnál se volt még semmi komolyKép

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Peti belázasodott estére, 38,2 a végeredmény. Elég jól tűrte, kapott Germicidet, vizes borogatást a combocskáira, szépen el is aludt. Remélem ez a kis láz csak bejelzett és éjszaka nem szökik fentebb.

Timi
Ugye beadtad a Germicidet Bencének? Felet akkor is érdemes éjszakára, ha előtte nem volt láza. Nehogy éjjel ébredjetek arra, hogy tűzforró a baba.
Remélem azért a Szörny Rt. elégedett volt mindazzal amit az olaszokért tettél.
Ibenst is néztük, szerintem a hétvégén kikirándulunk megnézni helyrajzilag isKép Nagyon beindultam, párom "retteg", mert ezeket az elhatározásaimat hyperhamar tett követiKép

Nuska
A Te szörnyed sem semmi Kép Hihetetlen, hogy ezeknek az anyósoknak senki nem elég jó. Ha megfigyelitek, ezek a mamák a saját gyermekeik egyikéből is "bezzeg-gyereket" kreálnak a másik előtt. És ez a gyermek egész életére kihat.

Végül mit tettél?

Holnap jövök, szia mindenkinekKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Leone
Köszi, megpróbálom megfogadni a tanácsot és egy kicsit türelmesebb leszek.Bár meg kell, hogy mondjam, tegnap hason határozott hangon adta tudtunkra, hogy ez neki nem jön be!Kép Talán ez a kezdet!A dokinő szerint minden o.k. ,így aztán jól meg is szúrta ( 3 hós oltás)Egy kicsit nyügi volt utána, de az éjszaka már nem volt rossz.
Mariann
Én is golyófejűnek hívtam a Rékát, de ő tényleg az volt!Lekopasztattuk 6 hónaposan ( ő hajjal született), hát ne tudjátok meg: k.b. 3 napig röhögőgörcsöt kaptam ha ránéztem.Persze utána mindig bocsánatot kértem tőle!!!Kár, hogy nem tudok feltenni olyan képet ( se) !
Meg kell, hogy mondjam, az én anyósom a tieitekhez képest egy angyal! Pedig néha nekem is tele a hócipőm,de vele meg tudom beszélni.Ja, és ő főz ránk minden nap, nem is akár hogyan!Szóval, néha nyelek, néha nem, és így egész elviselhető.Itt laknak 3 emelettel felettünk így nem túl közel, de nem is távol.De be kell vallanom nektek azért egy icipicit nagyobb távolságot el tudnék viselni!
Most megyek ,megpróbálom átemelni Bencét a pihenőszékből az ágyába, mivel ő pedig ringatásra alszik csak el. Én is próbáltam kegyetlen lenni. de attól féltem infarktust kap az üvöltéstől cirka 20 perec után, úgyhogy egyenlőre ringatom.
Mindenkinek jó éjt!
Sziasztok!
Barack
barack

Mariann! de jo hogy ti is csöndes helyen laktok!

Sziszi! Gyönyörü gyermekeid vannak!! A tüzijáték gyertya nálunk is menö a családban. Ja amugy érdemes nem cukrászdában venni hanem cukrászdiszkontban (fél vée 800-ért vettem aztán találtam 250-ért ugyanazt a közepes méretüt)

Leone! Miben programoltál/programozol?
Én is szerettem nagyon régen, de aztán a felhasználók örökös felesleges kérései miatt megutáltam. A végén inkább portálra készitettem SQL-el hasznos riportokat.

Szilvus! Gratulálok Petikének, ti vezettekKép
És persze mielöbbi jobbulást. Én ugy voltam a szurikkal hogy majdcsak vége aztán sokáig semmi nem lesz! Reméljük.

Léna! Az én anyosom jönne bármikor, csak nem hivomKép Nagyon aggodos, siros fajta és 5 perc után ehhez nincs türelmem. Pedig nagyon szeret engem is, de öt elviselni, kerülgetni itt nem birnám.

Bogi! Tesom szerint 2,5e adott a tüvel lyukasztásért már márc. is itt. Tényleg nagyon olcso nálatok, mert itt klippszel még csak több ezret hallottam. Hát megvallom félek én hogy fogom viselni, egyre jobban. Föleg hogy ha nekem kell lefogni öt. Egyre gyakrabban gondolom nem is kellene fülbevaló neki, de tesom meg mindig haragudott a szüleimre csak én kaptam ö nem.

Timi! Nekem azt mondták a szem szine 1 éves korig változhatKép Én is mindig lesem kék-e még mindig.

Barack! Miért vágtátok le a haját, hogy erösödjön? Mert hallottam ilyet. Orsinak most kez már hosszu lenni, igaz dusnak nem mondhatnámKép

éjjel én is ringattam Orsit, néha vannak ilyen napok. Hajnali 4 fele ébred és másfél-2 oráig nem akar elaludni. De egyedül hagyni sem merem sokáig mindig visszamegyek alszik-e már, mert ha nem akkor tuti megint keresztben, lábai kidogva a rácson. Tesom szerint hülye vagyok, mert ha beszorulna ugyis sirna. A végén ugy voltam mindegy már hogy csak elaludjon. A végén nem jött be a ringatás mert amikor letettem felébredt mindig igy kivártam amig az ágyban elalszik, akkor már mindegy volt nekem, kiment az álom a szememböl. Ezek után ma is fél 9kor keltem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Jó reggelt Kép
Nekem furcsa, hogy nálatok a gyerekorvoson kívül más (üzlet szerűen) is luykaszthat tűvel. Győrben csak háziorvos csinálja, és meg kell mondanom, ott sem mindegyik vállalja el.
Hát ha nem viszel magaddal valakit erre a célra, akkor Neked kell lefogni szegényt. Nekem is rossz volt, hogy le kellett fogni, és közben üvöltött aranyom. Bár szerinte igazán csak a csattanástól ijedt meg, mert ha fájt volna neki, akkor sokáig sír, így meg 1 perc alatt megnyugodott.

Szegény Lányok Szörnyeteggel a nyomukban!
Kitartást.
Az én anyósom egy nagyon határozott asszony. Nem nagyon merek neki ellentmondani, általában ráhagyom a dolgokat. Tipikusan olyan, hogy elkényeztette a kisfiát (bár ő ezt mondja is neki: El vagy cseszve kisfiam Kép )
Csak most már ugye én iszom ennek a levét Kép
Apósom már más tészta. Ő sajnos nagyon beteg, többszöri agyvérzés után nagyon nehezen mozog, beszélni alig tud, állandóan bepisil, bekakil, szegény anyósom teljesen ki van készülve tőle. És mivel őt is elkényeztette, mostmár szemtelen apósom, és állandóan kicsinálja anyósomat. Beszól neki, és annyira lusta, hogy amit meg tudna csinálni, azt sem csinálja meg, hanem nyögdécsel anyósomnak, hogy csinálja meg helyette. Nem hagyja aludni, egész éjszaka kiabál neki, pelenkát leveteti magáról, hogy nem bírja elviselni, aztán meg becsinál. Úgyhogy én elég gyakran megyek hozzájuk, hogy Lili legalább egy kicsit kizökkentse ebből a dologból.

Léna!
Hát igen, vannak ilyenek. Az én anyósom mindezek mellett rendmániás, én meg abszolút nem. Bár minden nap takarítok, de utálom csinálni, és persze mindig találnak is benne hibát. Az az igazság, hogy én otthon nem a legjobb példát láttam, ugyanis anyukám is belefáradt abba, hogy házvezetőnőt játszik, és mire én akkora lettem, ő már hanyagolta ezeket a dolgokat, és nem tanultam meg normálisan takarítani. Férjem mellett sokat fejlődtem, de nem az igazi. És látom, hogy én is bele fogok fáradni. Egész nap takarítok, hogy mire hazajön, tisztaság és rend legyen, aztán mikor itthon van, minden szanaszét kerül, és kezdhetem elölről.
Na mindegy. más is biztos így van ezzel.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

SzilvusKép
remélem Petike láza nem szökött fel éjszakára, és ma már kutya baja!
Köszi az alvás tippetKép!!!!!!!
Eddig mindig hanyatt fekve próbáltam altatni. Aztán tegnap, mikor a játszószőnyegen melléfeküdtem, hogy megpróbálom elaltatni, eszembe jutott a hátsimi, meg popsi paskolás. Simiztem is a hasát, de semmi. Aztán hasra fordítottam, és volt alvás előtt egy kis sírás, de max 10 perc volt, míg elaludt. Este az ágyában is hason altattam, és kevés sírás és 10 perc után elaludt. Aztán 1 óra múlva hátra fordítottam. Miután elalszuik szerencsére nincs gond, reggelente 1/2 7 és 8 között kel. Ma 8-kor Kép Este 8 felé eszik, fürcsi után és 9-10 között alszik el. Már 2 hónapja beállt erre a rendre, és ez idő alatt csak 2x fordult elő, hogy éjjel felébredt.

LénaKép
A Golyófejű az édes. Te anyósod se semmi, nem kell vele foglalkozni és kész.

Nekem egy nagynéném van, aki felér 3 rossz anyóssal. Egyszer úgyis kihajítom az lesz a vége.
Én már szóba se nagyon állok vele, ha jön anyuékhoz. Fűt-fát összehord mindenkiről, persze csak rosszat és mindig arról, aki éppen nincs ott. Még a sajűt gyerekeit is kihordja mindenütt, ráadásul egy csomó dolgot ő talál ki. Már senki nem hisz neki. Irígy és rosszindulatú.

Anyósom minket nem piszkál vagy ilyesmi. Inkább olyan magánakvaló. Rettentően makacs és önfejű. Most éppen házat újít fel, ami senki szerint nem ésszerű. Villámgyorsan el kéne adnia és venni egy lakást. De ő befektet! (Egy romba, vagyis ablakon szórja a nehezen megkeresett pénzéz). Ő tudja! Próbáltuk finoman lebeszélni róla, de nem sikerült. Hetente-kéthetente jön vasárnap délután, jól elvan az unokájával. Igaz, ajánlgatta, hogy majd jövőre, ha nyaralni megyek, ő vigyáz majd Nádjára. Szerencsére a fia nem engedné, úgyhogy nekem nem is kell ezzel foglalkoznom.

BogiKép
Nádjának nem is volt kék a szeme. Apukájának zöld szeme van nekem mrg egészen sötét barna. Jelenleg nehéz eldönteni, hogy milyen színű.

Mariann
tmarianna

Kép

<font color="0000ff">

Sziasztok lányok!

Szép napot mindenkinek!

Mariann! Kép

Nagyon édi pofija van Nadjanak! Kép

Karmen! Kép

Köszi a dicséretet, márami a fiacskáimat illeti, aranyos vagy.
Nagy sikere volt nálunk is a tüzijátéknak Kép, azért ilyedtek meg tőle, mert idáig csak gyertya volt a tortájukon, tüzijáték még soha. Mi 4 db tüzijátékot vettünk 1000,- Ft-ért.

A FÜLBEVALÓS témához nem nagyon tudok hozzászólni, hiszen kisfiaim vannak. Azt tudom, hogy a Margit K.-ban volt olyan nővérke aki vállalta a füllyukasztást, 1500 Ft-ért.
Amikor terhes lettem Olikával, annyira reménykedtem, hogy harmadjára sikerült talán összhozni egy kislányt, hogy állandóan nézegettem a fülbevalókat, ki is választottunk egy rózsaszín köveset, mire 16 hetesen a 4D-n megmutatta a kukiját Kép Kép Kép !!!

Az én ANYÓSOM Nagyváradon lakik, úgyhogy vele nincs sok gondom, évente jó ha három alkalommal látom, akkor is csak 2-3 nap erejéig. Idén júliusban volt nálunk előszőr, akkor látta Olikát is előszőr. Néha nem bánnám, ha kicsit közelebb lakna, jó lenne néha átpasszolni a nagyokat, hogy legyen egy kis nyugink otthon.

APÓSOM Tiszadobon lakik az új családjával, de nincs meg valami jól a feleségével és mostanában egyere gyakrabban ellátogat hozzánk. A fiúk imádják, nemrég is itt volt egy hetet. Leste a fiúk minden kívánságát, elvitte őket sétálni, bicajozni, mindig kaptak valami finomságot a boltból, és délutánonként, jókat pancsolt velük a medencében. Bármit kértem tőle azonnal ugrott. Olivért is sokat dajkálta, és szeretgélte.
El bírnám viselni, ha gyakrabban jönne hozzánk.

</font>

bedoli

Kép

<font color="0000ff">
Na de ilyet, elküldtem az üzit, mielőtt elköszöntem volna!

További szép napot mindenkinek!

Puszi Kép

Sziasztok Kép

Sziszi </font>

bedoli

Sziasztok!

Nem tudom, mi van az én kis manómmal, de napok óta 2-3 óránként ébred éjjelente és ez már kezd teljesen kikészítnei. Pedig előtte már többször átaludta az éjszakát, illetve csak 1-szer, max kétszer ébredt. Valószínűleg a foga jön, legalábbis bízom benne, hogy nem egy rossz szokást vesz fel. Nálunk még azért zűrös, mert nem elég, hogy ő ordít, de felébreszti Dorkát is így kész cikusz az éjszakánk.
Most alszik a két csöppség. Ez is nagyon ritka, hogy egyszerre szundítsanak.

Sziszike, sajnos nem ismerem a férjedet. Természetesen tudom, melyik a "kórház utca" de Zsolt nem ismerős. Melyik suliba járt? Én az Adyba.
Tündériek a gyerkőceid! És az a mosoly! Elolvadok én is Levi-cicámtól. Olyan huncut vigyora van és hihetetlen, ahogy hangosan nevet.

Mariann, köszi, tényleg jó újra itthon lenni. Már nagyon hiányzott ez a kis csapat!
Szeptemberben még elmegyünk pár napra a Kolping hotelbe. Alíg várom!
Tényleg, Ritáról mit tudtok?

Kellemes napot mindenkinek! Talán már az idő sem rontja el!

Erika
pera

Sziasztok !
Erika, az én Bencém is néhány napja rengetegszer ébred éjjel (ma éjjel 7x) pedig elötte már 2 hónapos kora óta csak 1x ébredt, 5kor.Most meg óránként. Nappal is szörnyü nyügi, vagy ordít, vagy nyüszizik, hQemelkedése van és semmi nem jó neki. Én is tanácstalan vagyok.
Most is rákezdte, úgyhogy futok.

Sziasztok, puszi

Timi
kismaszat

Timi Drága!

Nem lehet,hogy a foga jön? Ezek pont olyan tünetek.
Lehet, hogy neki korán jön Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Erika! Üdv az éjjeli bagolyog között. Orsi 2 hósan végigaludta 56 hósig az éjszakát. Azóta én is éjjel etetek még 2-3x! Remélem nálatok hamarabb leszokik. Mondjuk szerintem nálunk a nagy meleg miatt volt.

Bogi! Itt a védönö szurja mindenkinek a fülét, más rendelöben is. Vagy a klinikán ahol szülnek egy növér. De nem orvos.

Sziszi! akkor ti olcson vettétek a gyertyát, én kiakadtam tavasszal az egy db 800 ft-on. Akkor jártam utána hol olcsobb. De csak ott volt.

Mariann! Engem is zavar nagyon hogy nincs mindig nagy rend, de nem gyözöm, kisebb kivetnivalot találnának itt is mindig. Néha nagyot is de azt igyekszem javitani.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

Értem már. És pénzt is kérnek érte? Érdekes.
Mindenesetre akkor talán lesz más, aki lefogja Kép
Kedden mentek? Szorítok, hogy ne ájulj el az aggodalomtól Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Gyerekem már 2 órája alszik, az ágyában, hason. És magától aludt el. 1-kor letettem, sírás-rívás, popórázás hasonfekvő helyzetben. 5 perc után, gondoltam hagyom sírni kicsit magában, fáradjon csak ki. Otthagytam, 2 perc után néma csend, elaludt. Azóta ugyan felsírt picit 2x, de szinte rögtön abba is hagyta.

Remélem ez nagyjából tartós lesz, és nem csak a véletlenek szerncsés összjátéka a mai nap.

KarmenKép
Azt hiszem összekevertél Lénával vagy Bogival. Engem csak kicsit zavar, ha nincs rend, sőt nálam igazán nagy rend sosincs. Családi anekdóta szerint, mikor 4-5 évesen egyszer azt mondták nekem, rakjak rendet a szobámba, különben kidobják a játékaimat. A válaszom erre az volt, tegyék nyugodtan, úgyis ők vették. Szóval én nem vagyok az a rendmániás sőt, szerencsére a a férjem sem az, így míg együtt éltünk nem volt probléma.

Mariann
tmarianna

Barack!
A babaszoba.hu-n van egy "Mit tud a baba?" rész, abban is az van, hogy orvos lássa a babát ha 4 hónaposan nem gügyög. Tehát Bencének van még pár hete és ennyi idős babáknál ez még nagy idő!
A kezdet látod már meg is van!Kép

Bogi!
De jó, már attól féltem 1 évesen is ringatni kell majd hogy elaludjon. Nincs járókánk, egyenlőre a kiságyban játszik, a játékokat éjszakára kiveszem. Melyik jobb a hálós vagy a rácsos járóka?
Ügyes voltál a hajnali szopi leszoktatással. Dana 2 hete nem fogadja el a cumit. Azelőtt használta, bár nem sűrűn, de azért naponta 1x biztos, most meg fintorog és kiköpi. Pedig vettem újat, 0-3 hós méretet, de az sem kell. Visznt az öklét ezerrel gyűri a szájába, meg mindent amit sikerül megfognia. De az öklén kívül nem ízlik neki más, hosszabb ideig nem szopogat semmit.

Mariann!
Nádja nagyon aranyos. Dana is ilyesmi golyófej. Kép

Szilvus!
Pedig már 1 hónapja nem tettem fel képeket, azóta nagyon megváltozott: hurkákat és tokát növesztett. Talán a hét végén lesz időm kiválogatni és felrakni új képeket.
Ez a napirend tetszik, én is szerettem volna már, de olyan össze-vissza szopizik és alszik a kisasszony, hogy minden borul. Volt olyan nap amikor nap közben csak 3x fél órát aludt és volt olyan is, hogy de. 2-t, kora du egy felet, majd du 5-től 3/4 12-ig. Féltem is, hogy éjjel meg majd fent lesz, de evés és pelenkázás után visszatettem a kiságyába, ott nézelődött egy darabig, majd életében először és eddig utoljára magától viszaaludt 3/4 1-kor. Kép

Karmen!
Úgy alakult, hogy mindig olyan cégekhez kerültem, hogy én eddig ügyviteltechnikai szoftvert és egészségüggyel kapcsoltosat fejlesztettem, csapatmunkában, MS Fox-pro, Visual Basic, MSSQL, Power Builder, Oracle környezetekben, itthon meg makrózgatok cégeknek (kisebb feladatokra Excel makrókat írok). Sajnos webes környezethez még nem volt szerencsém, mivel amikor én végeztem még nem is nagyon tanították. Most akarok nekikezeni, ha Dana mellett már sikerülne...

Anyós... az enyém is tud! A legelső gyerekkel kapcsolatos húzása az volt, amikor mondtam még a kórházban, hogy Dana elalszik szopi közben és a csecsemős nővérek sem tudják felébreszteni, ezért lefejtem a tejcsit és egy nővér megmutatta hogy kell pohárból megitatni, azt válaszolta felháborodott hangon: "Itt rontottad el! Mostmár nem is fogod tudni szoptatni! Erőltetni kell a szoptatást, be kell fogni az orrát hogy szopjon!" Dana azóta is csak tejcsit kap. Hozzáteszem ő nem tudta szoptatni egyik gyerekét se és mindkét fia azt mondja, hogy nem igazán volt jó anya és erről különböző hajmeresztő történeteik vannak. De azért mindig oszt valami jó tanácsot amikor jön. Ami önmagában nem baj, de ha nem fogadom meg, akkor mondja tovább...
És holnap velük együtt megyünk esküvőre az ő családjukba, ahol majd előadja milyen nagyszerű unokája van és ő hogy ismeri, közben meg 2 hetente látja egyszer. (Azt mondta 2 évet adna az életéből ha Dana már 2 évvel idősebb lenne, mert ilyen picivel még nem lehet mit kezdeni.)
Nem tudom mi lesz, ha nagyobb lesz Dana, már most mondja, hogy ő viszi mindenhova majd, ráadásul ez az első unokája és 2 fia va, nagyon akart már egy lányt. Közben meg hülyeségeket beszél, minap is így gügyög szegény lányomhoz: "... ki volt ma rossz, megmondod a nagyinak? Anya volt rossz vagy apa volt rossz?..." És étteremben voltunk az ő névnapján, társaságban és mindenki hallotta.
Na nem megyek tovább mert felbosszantom magam, de jó volt leírni. Csak még annyit, hogy a családunkban senkinek nincs ilyen jellegű anyós-menye viszony, és soha életemben nem tudtam elképzelni, hogy nekem lesz. Kép

Boocsánat, nagyon hosszú lettem...
Leone

KépKép
leone

Leone! na ilyet még nem mondtak nekem pedig Orsi is mindig bealudt az elején. Söt szopizni se tudott magától, nem érzett rá, nehezen tanulta meg. Lehet hogy mert császár miatt sokáig nem probálkozhattunk?
Én meg makrokat nem irtam sose, nem probáltam még.
Szerintem jobb a rácsos járóka, mert kilát rajta ugy hogy nem rontja a szemét ill. jobban lehet a rácsokat rángatni.
Nekünk hálos van mert anyuékhoz vettünk ö meg ragaszkodott hozzá hogy össze lehessen csukni. Na azóta 7 hónapos a lány még nem kellett eltenni.

Én anyosomhoz max. havonta megyek 1x de inkább kicsit késöbb. Mondom mindig a férjemnek én öt választottam a család hozzá járt de azt nem én akartam. Szerencsére mi vagyunk a fontosabb csak neki is kellemetlen amikor sir az anyja hogy "jaj kisfiam én belehalok ha nem láthatom az én drága egyetlen kis Orsikámat". Amugy évek óta mindenre ezt mondja hogy belehal.

Orsi szinte ül!!! Már csak nagyon ritkán borul el. A helyzet az hogy eddig nem probáltam, mert nem akartam eröltetni én arra vártam (senki se mondta mi lesz) hogy magától hanyattfekvésböl felüljön.
Erre dicsértem barátnöm babáját hogy felült, ök mondták nem magától csak meg tud ülni. Szóval mi is majdnem. (még jo hogy láttam különben 1 éves korig nem ültetem fel). Ilyenkor mérges vagyok nem kellene ezeket valakinek elmondania nekünk? Mondjuk gyerekorvos, védönö? Mert ök csak azt kérdezték ül-e már? Biztos én vagyok béna, de több ilyen is volt hogy nekik evidens nekem meg nem.

Bogi,Mariann! azt akadtam irni, hogy nyugi nálam sincs mindig patyolat tisztaság meg rend. VAlami mindig el van maradva, kicsit zavar de sose érem magam utol(mostanában). Nem vagyok mániás rendrakó.

Bogi! Igen kedd kora du. Én tényleg nem birok odanézni majd, megszakad a szivem amugy is ha sir. Ja és egyedül viszem megint.
Orsi nem cumizik igy éjjel ha sir (ki sem szokta nyitni a szemét szegényke) álmában jó sokat eszik, cumival lehet ö is leszokna de nem akarok visszaszoktatni amugy meg nappal van gond az étvággyal igy éjjel legalább tömöm. 1x nekem is jobb felkelni mert különben reggel megint tejben uszik a ruhám meg az ágy.

Mariann! Orsi hajvágás nélkül ilyen golyófejKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép

Nádja isKép Bár elöl ismét vannak pihéi, az már az új hajaKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Karmen!
Hát nekem ilyen gondom nincs, hogy a hálóingem átázik Kép Szerintem ezért sikerült leszoktatni, mert ugye már nem szopizik. (Amit én nagyon sajnálok)
Lili már a pocakomban is állandóan szopizta az ujját (az összes UH erről tanúskodik), így amikor hazajöttünk a kórházból, megkapta a cumit, és olyan természetes volt neki, mintha azzal együtt született volna Kép
Egyébként nem kell neki mindig. Sőt elaludni is tud cumi nélkül.

Leone!
Nem semmi a Te anyósod sem Kép Érdekes, hogy a fiús anyukák általában ilyen anyósok lesznek. Legalábbis a környezetemben nagyon ilyen tapasztalataim vannak. (Tisztelet a kivételnek) Azért kíváncsi leszek, hogy belőlünk milyen anyós lesz Kép Kép
Ezen nem szoktatok gondolkozni? Igaz, hogy még korai, de van egy olyan sejtésem, hogy hamar itt lesz az ideje Kép

Lilinek is golyó feje van Kép Kép

Nektek is megmutatom a hobbinkat. Találtam fényképet róla:

Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Csak egy gyors beugrás:
Rékának azért vágtuk le a haját, hogy erősödjön és nekünk tényleg bevált: a szinte fekete pihés haj helyett szőke, hullámos, korához képest erős haja lett.Úgyhogy Bencére is vár majd egy hajnyírás.Bár ő most is szőke ( lehet neki fekete lesz az új haja? ) Kész izgalom! Kép
Most mennem kell, mindenkinek jó éjt!
Barack
barack

Sziasztok!

Pihenek, mert begurultam az egyik feladatra. Nincs ötletem. Sikerült elhalasztani a beszámolókat a jövő hét végére, úgyhogy most megy a feladatmegoldás.

Leone, jó lenne.Kép Comenius logo? Most fát próbálok rajzolni, de valami baki van. Érdekel?
Egyébként férjuram is programozó, de egészen másban utazik, mint az elte. Azért most megkérdezem, hogy tudna-e segíteni.

No lépek, mert így nem lesz belőlem infótanár.

Jó éjt mindenkinek!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Na megint van egy kis időm írni .
Karmen: Nagyon aranyos a keresztelő kép

Farkasbogi : Micsoda véletlen.Most költöztünk Győrújbarátra a szüleimhez egy időre , mert még most lesz a csempézés Győrszentivánon a Sugár úton . Ti Barátin hol laktok pontosan ? Mert mi a Hegyalja útról megy fel az út a sarki kisboltnál a Zöld úton .Majd addig kell menni míg jobb oldalt nincsen egy nagy sárga ház , na ott kell kissé leugró szerűen lejönni . Szomszéd háza is sárga.(Így már tudod nagyjából hol lakunk jelenleg?)Ha gondolod találkozhatnánk?
Karmen:Hát tényleg nem semmi építkezni+ a gyerek .
Bedoli : Gratulálok nagyon jó alakod maradt a szülés után
Rozsági : Gyönyörű nálatok a naplemente
Mókika : Na a partvisosdit én is kipróbálom
Gabi1: Jobbulást Norbinak
Ed26: Bóti kaja nálunk nem vált be , húzta az orrát veszettül .Inkább a kerti koszt a jobb (főleg ha bio)Én úgy készítem , hogy háromnegyed sárgarépa átnyomizva + negyed krumpli szintén nyomizva + pici forralt víz amiben főttek a dolgok + pici cukor + lefejt tejci .

Bedo: Isten éltesse Benit!
Alíz
papzso

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek, mert pillanatokon belül indulunk.

Hát köszi az anyósos hozzászólásokat, azt hiszem mindenki meg van áldva

Most egy hétre eltününk, megyünk "nyaralni" a férjemék telkére.Majd ha visszajövök mesélek, mert a 7végét, azért még anyóssal töltjük, csak aztán leszünk 3asban.

Puszka mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok,

Szilvus,Léna ! adtam germicidet, de aztán másnap már "csak " 37-37,3 volt, arra meg azt mondják, még nem kell. Az most más kérdés, és ez is aggaszt, hogy ma már szombat van és még mindig höemelkedése van. Megy a hasa, és nagyon nyügi. Bogi, lehet hogy ez tényleg a foga, remélem nem fog soká tartani.
Megyünk Bencével shoppingolni.Kell egy új fürdöruci.Kép

Holnap du meg asszem kiviszem Bencust a Margitszigetre. Nem lesz ott senki véletlenül ?

Leone, téged sem irigyellek anyós miatt Kép

puszi mindenkinek,

Timi
kismaszat

Kép

<font color="ff6000">Sziasztok lányok!

Pera! Kép

Kár hogy nem ismered a férjemet, pedig egy idősek vagytok. Milyen buli lett volna, ha kiderül, hogy osztálytársak voltatok.
A férjem is járt az Adyba, de estin. Ő egybként nyomdász sulit végzett.
Anyukájáék sokáig az Onestiloron laktak.
Ti merre laktatok??? Nagyjából ismerem Váradot, mégha a nyelvet nemis beszélem, de szerintem mindenhonnan odatalálnék a Crisul-hoz! Vagy mégsem???? Kép Kép Kép

A Vasadi név sem ismerős???? Így hívják a nagyszüleit és az anyukáját!

Bogi! Kép

Tyű... micsoda hobby!!! Kép

Papzso! Kép

Köszi a bókot! Kép

Most rohannom kell, mert felébredt a KISHERCEG!

Puszi

Sziszike

Ui.: Mindenkinek további szép hétvégét!</font>

bedoli

<font color="119911">Sziasztok!

Most már a házunkat is megtudom mutatni Nektek! Kép

Íme az édes családi fészek, ahol anyukámékkal lakunk, de teljesen külön Kép !

Kép

Ilyen a ház előtti udvar Kép

Kép

Ilyen e teljes játszóterünk, ahol a fiúk kitombolhatják magukat Kép !

És ilyen a minisziklakert medencével Kép !

Van még mit szépíteni az udvaron, de minden nem megy egyszerre!

Remélem tetszik!

Puszi Sziszike
</font>

bedoli

<font color="119911">Sziasztok!

Bocsika két kép lemaradt! Kép

Ilyen e teljes játszóterünk, ahol a fiúk kitombolhatják magukat Kép !

Kép

És ilyen a minisziklakert medencével Kép !

Kép

Puszi Sziszike
</font>

bedoli

Sziasztok!

Sziszi, gyönyörű helyen laktok! Jó nagy kert, játékhegyek, de elég lehet füvet nyírniKép

Léna, Gabi mizujs tesztügyben? Remélem minden úgy alakul, ahogy Ti szeretnétekKép

Ed, kitartás! Ügyi vagy, és bevallom böcsüllek benneteket( Mariann is tanul, s még talán mások isKép ), hogy bevállaltátok. Amilyen görcsölős vagyok vizsgaügyben, nem hiszem, hogy jót tenne kis családomnak, ha megint beülnék az iskolapadba.

Mariann, csudaédes Nádja! nekünk is kb ennyi hajunk van - vagy még ennyi semKép

Ed, Kincső nagyon élvezhette a nyaralást! A sapi hogy öltöztetKép

Szilvus! Nem lehet könnyű az etetés, ahogy a kép is mutatja - Te is ilyen vidám vagy a végére? Kép

Barack, nem vagyok nagy szakértő gügyögés ügyben, de így, a topicot olvasva mindig megnyugszom, hogy ki korábban, ki később produkálja az újdonságait. Picit megijedek, ha valaki valamit újít - az enyém miért nem???, aztán többen írnak, hogy már régóta csinálja az ő csemetéje, ill. még nem. Szeptemberi talin majd megmutatja Bence, mit is tud!!!!

Anyós: nálunk a stabil állandó téma:
tejcsi: nincs elég,. Ha van, nem jön (mi????), ha mindkettő OK, akkor:nem jó a minősége. (enyhén hurkás csak a manó, az is biztos csak a levegőtől lehet.
cumi: miért nem adunk Andrisnak, miért kell kínozni a gyereket 8hát ez nem esett túl jól, bevallom)
hozzátápi: mikor kezdem már el???!!!! ( Úgy örülök, hogy sok a tejcsi, ő miért nem??? Azt mondta, hogy pár hét ide v. oda nem számít. Mivel ezt hallgatom elég régóta, mosolyogva válaszoltam: igaza van, akkor 6 hónaposan sem kezdünk el mást enni, hisz 1 hónap ide v. oda tényleg nem számít. Kényszeredetten mosolygott, talán nem említi többet a témát.
De bevallom EZ az ÖSSZES panaszom, és imádom!!!!! Rengeteget segítmikor ha otthon vagyunk náluk, és lányaként szeret! Szerintem u.ezt a nyaggatást megkapnám, ha a saját lánya lennék, akkor isKép

Majdnem 3 hónapja először tegnap este sírt lefekvéskor, végül kézben aludt el. Remélem, csak rossz napja volt. Napközben egyre kevesebbet alszik a fiatalúr, akkor is rettentő nehezen alszik el, a kevés alszi böjtje: olyan hisztis néha, hogy csak lesekKép Ráfogom, a fogacskákra, amiknek még se híre-se hamvaKép

Megyek, este még benézek,

Pusza,

Móki
móki

Bocsánat, megint énKép

Van valaki közöttetek, akinek a csemetéje nem szeret babakocsizni? Lehet ilyen, vagy csak túlzásokba esek? Mert Andris nem sokáig bírja, pedig már nézelődhet is. Vajon ez változik??? Ugye IGEN?! Kép

Pusza,

Móki
móki

Sziszi! hü de gyönyörü helyen laktok!! Nekem is legalább egy kis kert a vágyam.

Képzeljétek ma vettem észre véletlen mert Orsi nem nyügösebb mint máskor hogy alul az inyén picit megszurta valami az ujjamat, szoval hamarosan kint lesz egy fogacska!!

Alíz,Léna! Érezzétek jol magatokat!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

De csendes mindenki! azért felrakok egy képet,, már rég mutattam AndristKép

Karmen, előbújt a fogacska? Milyen volt az éjszakája Orsinak?

Apával a várban, Sümegen:

Kép

Pusza,

Móki
móki

Kép

<font color="ff6000">Sziasztok lányok! :o)

Örülök, hogy tetszett nektek a mi kis birodalmunk!

Ahogy látom, mindenki pihen, és nincs kedvetek ebben a nagy melegben Kép a gép előtt ücsörögni, van benne valami, úgyhogy megyek Kép én is!

Puszika

Sziszike
</font>

bedoli

Láttátok? Láttátok?

Nyertek a vizilabdásaink! JIPPIJÉ!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Hú ez nagyon klassz volt!

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

Persze, hogy láttuk! Naná! Bár elég sokáig rettegtem..., de aztán.

MókiKép
Micsoda hurkái vannak a kislegénynek! Nem semmi! Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ma meglátogattuk az uncsitesómékat Érden, s a szomszéd ház eladó, teljesen bezsongtunk. ( a múlt heti fúráshegyek biztos rájátszottakKép )Így elsőre, szerintetek belevágjunk? (esetleg valakinek megérzée? )Kinevettek, de teljesen otthon éreztem magam benneKép

Még jövök, apa most vágja a dinnyét. Ja, és a kicsi fiam teljesen bepörgött ma - szó szerint. ide-oda gurult, többször a fűről szedtem fel. Ez mai újdonságKép

Móki
móki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?