Sziasz!
Most sem alszok..
Ilonám! Lassan kiderül, lepkeszárnyak érintése lesz-e a babód első jelentkezése, esetleg kis buborékok, vagy netán két egyformát rúg beléd, mint Lukácsom tette anno. Jaj, de rég is volt. De jó lenne ismét...
/ Lukács fél kilenctől alszik, reggel nyolcig. Közben átlag kétszer szopik, de simán vissza is alszik utána. /
Az önkormányzatok támogathatják az ilyen "ovikat", az étkeztetésben..
Trin! El fog múlni. Egy kis plusz c vitamin nem tenne jót??
Nagypapa vadászta vadnyúl volt, amit Lukács evett. Üveges??? Rég nem eszi meg. A négy fogával és az ínyével profin rág. Csak darabos kaján él. Meg cicin. Viszont kihagy pár szopit. Én nem is értem, milyen gyerek ez??
Pár napja nem cicizik annyit napközben, hanem sokkal több ennivalót eszik meg. Látványosan többet. De este hattól másnap tizenegyig a cici a fő tápforrás. Már mondtam neki, hogy nem ám ő választ el magától.
Na ma este kérte a cicit. Ültem a szőnyegen, ő játszott, én suttyomban a tévét is néztem. Erre jön a kis szaros, felkapaszkodott rajtam és tök egyértelműen elkezdte a pólóban a kis kezével a cicit keresni, majd még rám is hajolt, jól összenyálazott... Azt hittem, megzabálom.
Anyu kicsit fél a családi napitól. Falun vagyunk, tart tőle, hogy nem lenne akkora az érdeklődés. De még puhítom. Esetleg priviben megírod, milyen kapcsolatra gondolsz a pályázat, vagy egyéb téren.
Gyöngyi! Lukács is 7,3 kiló, csak ő 77 cm körül van. Szerintem 75, csak a védőnő félremérte.. Olyan édesek amikor már dumálnak. Lukács is , tete, meg babababa, mammmm, ha éhes. Cdzicdzi, a cici. Még suttogja is. Ja, meg morog.
Megvettük a kariaji gyerekülést. Csajok, ez a kis tökös, mintha tudta volna, mi az , meg kié. Amíg jöttünk ki az áruházból, végig kacarászott, nyújtogatta a kezét apja felé, mert ő vitte az ülőt, meg sikongatott. Az autóban csak az ülésre tettük mellé, akkor meg tépte a csomagolását. Aztán tankoltunk és akkor bekötöttük neki. Hát az a berregés, nézegelődés, meg kiabálás, térdcsapkodás, amit levágott?!
jaj, azt hiszem, nagyon örült neki. Végre nem menetiránynak hátal, félig fekve, semmit sem látva kell utazni... Mondjuk az én kicsi autómnak van napfényteteje, azt élvezte, főleg este, amikor már az utcai lámpák bekapcsolnak.
Én eddig nem tudtam, mi is ez a Fifi.
Aztán tv bekapcsolva, apa , és Lukács ezerrel játszanak. Mondom a fiúknak, nézzétek,, milyen édes kis virágok, vagy manók, de milyen szép színes, és vajon hogy csinálták ezt a mesét. Erre apa tök mellékesen alig felnézve, ja ez a Fifi, szerinte szám. gépes animáció és tényleg szépen meg van csinálva. Én meg néztem csak bután, hogy mi van????