Sziasztok Csajszik!
Yadine, üdv a csapatban. Ugye nem a fogamzásgátló miatt ez a nickneved?
Sajnálom, hogy ennyit kellett várni a babucira. De most már biztosan minden rendben lesz.
Aludni én sem tudtam, kb. 13 hétig. Az elmúlt néhány napban változott meg és már nem csak néhány órát alszom. Végreeee.
És jelentem, 4 napja nem a hajnali hányingerre keltem. Jaj, remélem, így el is múlik.
Ma jött a hír, hogy a kombinált teszt eredményünk negatív, nagyon boldog vagyok.
Luna, ugye Te is (meg talán még valaki írta) szedsz valami metformin-os dolgot? Te meddig szeded? Vagy már leépítetted? Én 3x500-at szedtem, aztán szépen leredukáltam és már csak holnapra és holnaputánra van egy-egy darab és vége.
Viszont még így, hogy szedem és elég komolyan veszem a szénhidrát diétát (pl. nem eszem sem cukrot sem finomlisztet már évek óta), a terhelt cukrom 6,6 lett. Nem voltam túl boldog tőle. Mi lesz, ha nem szedem már a Meforal-t?
Lányok, olyan jó, hogy már többen is tudjátok a babusok nemét. És hogy ennyi fiúcska?
Én is továbbra is fiút érzek, de rettentően. Hát majd meglátjuk. Január közepén elvileg kiderül.
Eddig úgy volt, hogy nem szeretnénk menni 4D-re, de olybá tűnik, hogy mégis el fogunk majd menni valamikor a 20. hét után.
Geo, hűha, nem semmi, ahogy lebonyolítottad a vizsgát. Az iskola részéről ezt amúgy nagyon nagy felelőtlenségnek tartom. De ezt nehogy magadra vedd! Te voltál olyan leleményes, hogy így megoldottad.
Heni, csodaszép a tortád, remélem, a kislánykád is odalesz tőle. Szuper, hogy ilyen hatékonyan tudtad intézni a dolgokat ma.
Bibó, de jó, hogy akkor megmenekültél a kórháztól, szorítottam nagyon.
Luna, jaj, ezek a nevek! Hihi, atya ég!
Hát mi is végignyálaztuk többször az utónévkönyvet, hát hogy mik vannak! Jajjjjj.
De pl. észrevettük, hogy egy teljesen szokványos név, az Enikő nincsen benne. Legalábbis ebben a könyben. Van helyette viszont jó pár elrettentő borzalom.
Holnap szedem be utoljára a Duphaston-t is (progeszteront termelő bogyó, ha esetleg valaki nem tudja), és annyira izgulok, hogy minden oké legyen utána is.
Ha valaki más is szedte, hogyan és mikor hagyta abba?
Ja, a karácsonyi pocakfotózásban én is benne vagyok.