Bols,
előszőr is óóóóóóóóóriááááááááási gratula neked!!!! Látom, ez volt az 5... Nagyon nagyon örülök, hogy sikerült!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!
Baba,
neked is szívből gratulálok, most már tessék megnyugodni, hátradőlni és várni a Jézuskát!!!!!! Bár azt hiszem nektek már meghozta az ajándékot
Hunci,
ne viccelj már!!!!! Ird le nyugodtan a véleményed, azért kérdeztem!!!!! Nálam a terhesség alatt is alacsonyabb volt az 1 órás, sőt, akkor nagyon alacsony volt, de ahogy írtad, se a védőnő, se a nőgyogyi, se a háziorvos nem mondott rá semmit. Majd megkérdezem K doktornőt ha megyünk uhura, aztán ha ő se tudja, akkor majd januárban meglátom mi lesz. De akár priviben is jöhet, ha még van véleményed, érdekel, nem veszem zokon!!!!
Nani és a többiek,
Nektek is köszönöm a pozitiv vagy a gyanús szakértést!!!!! Lényeg a lényeg, mindig is tudtam, hogy valami defektem van
Meli,
Megy a drukk neked, aztán át ne aludd ám a ma éjszakai szurit
Puszi,
sebed már tökéletes??? Ti most fagyizni mentek, igaz? De hátha a spontán Jézuska meglep benneteket!!!!! Hajrá!!!!!!! Nagyon tetszenek a képek!!!!
Ezeregy,
üdv a csapatban. Én még relatíve új vagyok itt. Mi 2 hónapot vártunk a konzi időpontjáig, az novemberben volt és januárban lesz az első lombikunk. úgy tudom az inszem fizetős, a lombiknál pedig amig a protokoll el nem indul, utána ingyenes. nekünk a konzit, az uhut, a spermavizsgálatot és rákszűrést kellett kifizetni. most már remélem ingyenes lesz!!!
Lili,
gratrulálok a babádhoz és örülök, hogy most már élvezni is tudod!!
Melitől tudom, hogy egy a dokink
. Én is BB hez jártam eddig... a jövő meg meglátjuk, hogy mit hoz. Te maradsz nála?
Keny,
de jó, hogy legalább barna eltűnt!!!! Az émelygés elég kellemetlen, de kényeztesd magad apával legalább most az ünnepekkor. Én 9 hetes voltam, mikor egy nap 3 helyen kínáltak füstös töltöttkáposztával..
gondolhatod...
Roni,
jól teszed a vizsgálatot!!!
Csak apró betűkkel írom, de az a benyomásom, hogy a kaáliban (sem) merülnek el nagyon a vizsgálatokban, ott kimondottam az inszemet és a lombikor végzik el... . De addig is nagyon sok boldogságot Nektek!!!!
Arikon,
hát ez szuper, mindjárt kezdtek!!!! És ráadásul még szabin is leszel!!!!! Remélem a január nektek is szerencsét hoz!!!!!!!!
Nekem végre van újra gépem, már nagyon elvonási tüneteim voltak. Viszont felhívom a figyelmeteket a vírusra amit "letöltöttem" INTERNET SECURITY 2010 a neve és valóban olyan, mint egy vírusölö. Mindent kiöl a gépről...
kellemes hétvégét és adventet mindenkinek!!!!!!!