Új privát üzeneted érkezett!

Melinda, tüszőnövelők és drukk a punkcióhoz!Ne aggódj, hipp-hopp túl leszel rajta és minden rendben lesz!++++

Vvviki, köszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Baba - egyből egy laptető?? ;)

Melinda - én is nagyon drukkolok a tüszőcskéknek és keresztben az ujjaim hétfőre. Hajrá!
kuglica

Puszi, a képeidtől teljesen elolvadok :wink:
Hajrá!!!!

Meli, szuper hírek, drukk hétfőig és utána is :D

Bols +++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy vagy?

Babim, most már kezdet elhinni a csodát ami veletek történt???

Alle, hogy bírod a behavazás (utazásilag)?

Nani, szerencsét hoztál Babinak, ugye tudod :lol: Most már rajtad is a sor ám!!!!! Pussz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok,
sajna rossz a gépem, most apáéról irok. este igyekszem jönni, addig is valaki megszakértené az eredményeimet????
Köszi!!!!

cukor:
égy: 4,8
60 p: 3,8
120 p: 4,4

inzulin: 5,2
60p: 12,7
120 p: 8,6

hálás köszönet, este jövök!!!!!
Vendég

Nati, nekem jónak túnik, de majd jön Hunci és megszakérti:).

Kata, még nem nagyon tudom elhinni. Meg aggódok, mert még 2 hét, mire láthatom és ugyebár még nem láttuk a szívhangot.(tudom, Angel, ne is mondd, már kezdem megint...)

babaimádó
Kép
babaimado

Melinda!
Na ugye, hogy ugye?!!!Lesz ott tüsző szép számmal :wink: Szenteste lesz a beülti?

Tnati!
Sztem ezek tök jó eredmények!

Bols!
Mikor mész már vv-re?????

Baba!
Nyugi minden okés lesz tudja a baba mi a dolga :lol:

KépKép

Kép
keny

Kép

Meli: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nati: szuper eredmények sztem. Hol nézetted?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny, hogy vagy?

Csajok, ha valakit zavar, hogy itt beszélünk akkor szóljon!!Nem akarom megbántani senki érzéseit!!!!!

Nekem is az a kérdésem, mi van Bolssal???????TESSÉK MÁR JELENTKEZNI!VOLT ÚJABB TESZT? MIKOR LESZ VÉRVÉTEL? MINTHA MÁRÓL LETT VOLNA SZÓ.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
engem egyáltalán nem zavar, hogy ide irogatsz, SŐT!!!
Nagyon örülök, hogy ilyen szép pozitív példát mutatsz nekünk! :D

Keny,
azt mondta a dokibácsim, hogy a beülti időpontját az embriók döntik el! :D Kíváncsian várom, mikor akarnak majd visszaköltözni az albérletbe! :D

Puszi,
drukk, hogy a lapar utáni hónap szerencsét hozzon! :wink:

Bols,
merre vagy?
Nagyon drukkolunk!

Nati,
Hunci ezekhez jobban ért, de szerintem nincs IR-ed! :roll:
Mikor is mész uhura?

Arikon,
régen voltál!
Merre vagy?Nagyon örülök, hogy hétfőn taliztunk.Remélem még valamikor össze futunk majd!
Mikor is kell majd menned?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bols?
Ma voltál vv-en :!: Gyere már, tudod én lassan elalszom :lol:

KépKép

Kép
keny

Sziasztok,

Baba, ne keress már mindig okot a parára, jön az magától is, ÖRÜLJ a babátoknak! Rendben kell lennie mindennek. Egyszerűen muszáj :)

Kalkata, egyelőre hurcoltatom magam :wink: ennyi előnyöm legyen. Amúgy nem gázosak az utak, többnyire takarítva és sózva vannak.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a hiányolást és h izgultatok értem, de nem haza, hanem Anyuhoz indultunk a Kaáliból... Most tudtam csak géphez ülni.

A lényeg progi a gép által max. kimutatott 190, HCG:390 :wink:

Meli, nagyon nagy drukk hétfőre és utána is persze! ++++++++++++

Baba, no para! Minden rendben van és lesz!

Nekem jan. 5-én kell mennem legközelebb.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bolsikám!
Veled örülök!!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Köszi! :lol: :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nagyon fantasztikus érzés ilyen jó hírekre jönni! :D

Baba, Bols,
szívből gratula, boldog babavárást!!! (Mindkettőtök igazán megérdemelte már!!!!!!! Micsoda Karácsonyi ajándék!!! :D :D :D )

Melinda,
drukkkk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek puszi és drukk!!! :P

tillidian

BOLS! így kell ezt csinálni! Irigylésreméltó eredmények! :wink:
Szuper vagy! :D

Baba, ne izgujjjáá máá! :lol: puszillak!

Puszedli, de jó ez a kis kép! hajrá! :wink:

Na, én mától mensizem, 28 napra pont jött, így a köv. ciklust nem tudom végigvizsgáltatni, mert szenteste napján kéne vv-re menni, és 26-án lenne az első uhu. Szóval a hónap kilőve. ( nem is bánom annyira)
nani72

Bols drága,
nagyonnagyon örülök :lol: :lol: :lol:
hú de ideje volt már ennek :wink:

angel37

Bols - ez szuper. Ügyi vagy. :wink:
kuglica

[quote="melinda84"]
írta:
melinda84Arikon,
régen voltál!
Merre vagy?Nagyon örülök, hogy hétfőn taliztunk.Remélem még valamikor össze futunk majd!
Mikor is kell majd menned?

Melinda, én is nagyon örültem, h. megismertük egymást és még dumcsiztunk is! :) Örülök nagyon a jó híreidnek, csak nyugiiiiiii! :wink:

Sajna mostanság több helyre vagyok átvezényelve a m.helyemen ezért egy csepp időm sincs net elé ülni... :( De már csak pár napig tart a káosz és akkor jobban tudok összpontosítani MINDENKIRE!! :)
Természetesen mindenkinek mennek a drukkok!!! :)

Rólam:
dec. 28--án kezdődik a szuri és jan. 2-án 9.30.-ra kell menni az első uh-ra. Pont jól alakult a dolog mert 28-tól vagyok szabin, így nyugodtan rá tudok készülni a babára. :)

Kép
arikon78

BOLS!!!!JUHHHHÉJJJJ!Tudtamtudtamtudtam!!Jaj, de nagyon örülök Neked!Annyira szorítottam!!Nagyon ügyesek vagytok!Boldog Karácsonyotok lesz nektek is!

babaimádó
Kép
babaimado

Arikon, indulnak a drukkok neked is!

babaimádó
Kép
babaimado

A Babavárósba tettem képet, akit érdekel, kukkantson át. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Bols Drágám!
Nem tudtalak este kivárni :oops: de ma annál nagyobb szeretettel GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!Akkor csatlakozhatsz a nyáron baromimelegben szülő csapatunkhoz :wink:

Arikon!
Húha mindjárt kezdesz :wink: szurkolok!!!

Nani!
Na akkor januárra+++++++++++++

Meli!
Mizu?Feszül már a hasad?

KépKép

Kép
keny

Bols nagyon-nagyon örülök. :lol: :lol: :lol:

Gratula, ez aztán szép karácsony lesz.

Baba neked az UHU-hoz, remélem most már megnyugodtál egy kicsit.

Lányok bocsánat, de nem tudok visszaolvasni, csak bekukkantani van időm.

Szép hétvégét Mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bols,
hatalmas gratula!!!! Micsoda karácsonyi ajándék. :lol: Vigyázz magatokra. :lol:

Keny,
támad az álomkór? :lol:

Babim,
Gratulálok a picúrkádhoz. :lol:

Melinda,
drukkok mennek!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Minden akciósnak mennek a drukkok!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Bols,
hatalmas gratula!!!!!!

Keny,
hát, nem is tudom, hogy feszül-e a hasam!Néha érzem, hogy szurkál, de nem vészes.Mondjuk én nem igazán szoktam megérezni a pé-t sem!
De hiszem, hogy nőnek azok a tüszőcskék, mert így kell lennie, és kész!

Arikon,
28-a mindjárt itt van!JAjj de jó!

Köszönöm a drukkokat!!!!
Aranyosak vagytok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, hát persze hogy nőnek!Nincs más választásuk!+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Meli: frankón 24-re vagy időzítve?? Az komoly... de ha ez az ára a babának hát én is bevállalnám. :wink:

A babásoknak drukk, hogy a továbbiakban is minden jó alakuljon.

Mi elhatároztuk apával, hogy január közepéig nincs több szó a vágyott babáról. Akkor is boldogok leszünk kettesben!!!!

Ma egy kicsit elkeseredtem és elbizonytalanodtam. Egyik kedves bnőm és sorstársam a 3. sikertelen lombik után privátin elment megnézetni a hormonjait és a cukrát. Tolál rossz minden eredménye, sőt a dokinő azt mondta, hogy az elmúlt 2 év elvesztegetett idő volt... szóval most ki vagyok akadva. Miért kell ennek így lennie, ez miért nem protokoll, ha ennyi bajt okoz??? Úgy döntöttem, hogy a fagyi és a 2. lombik előtt inkább én is kivizsgáltatom magam...
roni34

Roni,
hát, lehet, hogy 24én kapjuk vissza őket, de az is lehet, hogy 25, vagy 26.Doki azt mondta, hogy majd az embriók döntik el! :D Hát, már most ők parancsolnak a szüleiknek! :lol: :lol:
Sajnálom barátnőd eredményeit!Sajnos sokszor előfordul, hogy IR is áll a háttérbe, amit ront a stimu, és ha nincs kezelés közben, akkor nem sok esély van a babára!De kitartást.Elkezdik kezelni, és rendeződnek majd a hormonok is!
Szerintem jó ötlet, hogy kicsit pihiztek.Biztos nem fog megártani!ÉS persze, hogy boldogok lesztek kettesben is!De azért nem sokáig! :wink: :wink: Mert én hiszem, hogy nemsokára nálatok is gyarapodni fog a család!

BAba,
ne tessék parázni!
Minden jó lesz!Csak nyugi!
Köszi a drukkot!

Keny,
hogy érzed magad?Barnázás elmúlt?

Lili,
azta, hogy tellik az idő! :shock: Jól vagytok?Még nem tudjátok, hogy kisfiú, vagy kislány lesz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni, a kivizsgálást mindenképp én is szívből javaslom.

babaimádó
Kép
babaimado

Melinda,
kisfiú :lol: Köszönöm jól vagyunk. Vége a kezdeti nehézségeknek, most már tényleg tudom élvezni a babavárást. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

ha vki tv előtt van, a Kaálit mutatják ez RTL klubon.
Bernard doki meg Kaális prof beszélnek.
épp uh-z a doki is a tüszőkről, punckióról, stb. van szó :wink:

angel37

Meli!
Barna huss eltűnt :wink: , a gyomrom viszont rosszalkodik :?

Lili!
Jajj álomkór ne is mond, egész délelött félálomban hemperegtem a kanapén :roll:
Gratulálok a kisfiúhoz :lol:

Baba!
Ugye nem lettél beteg?torkod?

KépKép

Kép
keny

Keny, nem.DE tegnap és ma állandósult az álomkór és az émelygés. Nem panasz.Én vagyok olyan lüke, hogy örülök, hogy rosszul vagyok. Apa tegnap kapott antibogyót a házidokitól. Remélem, gyorsan meggyógyul.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Till, Nani, Angel, Kuglica, Baba, Keny, Irises, Lili, Meli! Köszönöm :!:

Meli, Arikon! Drukk-drukk! ++++++++++++++++++++

Angel, Baba! Álomkóros kismamik! Vigyázzatok magatokra! :lol:

Lili, élvezd az áldott állapotot! Kiskrapek döngeti a pocaklakot?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,
most már egyre jobban érzem. :lol: Nekem olyan érzés, mint mikor az izmod egy kicsit megrándul. Nem soká már neked is dönget. :lol:

Babim,
én is örültem a hányingernek és az álomkórnak. :lol: A 12.-13. hét körül viszont már elfáradtam. :wink: 16. hétig tartott. :wink: Mikor teszel babás vonalzót? :lol: Mielőbbi gyógyulást apának.

Keny,
köszi. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!!!!

Babim: gyönyörű az első sztárfotó! :P

Lili: gratula a kukishoz! Mi lesz a neve?

Angel: én láttam B.-ot a tévében!
Hogy van Dióka?

Bols: én is gratula!!!! :wink:

Meli: drukkok mennek!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nati, megnéztem az eredményeid, nem kommentálnám, ill nem szívesen, mert itt és egy másik topikban is olvastam, hogy mindenhol dícsérik az eredményeid, nem vészmadárkodnék és nem is akarnálak megijeszteni sem.De egy valami fontos, ami feltűnő, a 60 p cukor nagyon lent van, és ehhez képest emelkedik a 120 perces cukor, pont fordítva kéne, előbb emelkedik, majd lecsökken és a 120 p cukor vagy több mint a 0 vagy pont annyi.Én elmennék ezzel egy endokrinológushoz, mert a nőgyógyász legyinteni a fog, egy háziorvos röhög egyet, én meg nem vagyok orvos, de nekem ez a cukoreredmény "nem logikus"...Ha nem lett volna 60 p eredmény, akkor csak annyi tűnne fel, hogy a 0 perc kissé magasabb, de simán elfogadható és a 120 p cukor kissé alacsonyabb mint a 0 perces de elfogadható, az inzulin meg még tökéletes is, de nekem ott van a de.
Vendég

Hunci, úgy bírom a szakértésed! Mint "okosodó" pcos én is úgy vélem, "zavaró" Nati alacsony 60perces cukra.
Terhelésre simán felugrik (fel is kell) egy óra múlva, majd 2 óra múlva el kell csendesedjen.

Lili, gratu a kispasihoz! :wink:

Meli drukk!

Nyárimelegbenszülőknek cupp! :lol:
nani72

Sziasztok!

Új vagyok itt és a Kaáliban sem jártam eddig, ezért lenne jó pár kérdésem.
PCO szindrómás vagyok és sajna inzulinrezisztenciám is van, meg kiugróan magas prolaktinom. Ezek mindegyike gátolja a teherbeesést külön-külön is, de igy együtt....
Metformint szedek már jó ideje és a nőgyógyászom tanácsára jelentkeztünk be a Kaáliba Dr Krizsához. Tudnátok pár szót mondani az intézetről és esetleg erről a dokiról? Anyagilag mit jelent a Kaáliban egy inszem vagy egy lombik? Ha jól tudom, itt bizonyos dolgok fizetősek. A Budai meddőségiről van eddig csak tapasztalatom, de ott csak az injekciókért kellett fizetni, konzultáció, inszem, stb ingyen volt.
Szerintetek az első konzultáció után még mennyi idő mire egy inszemig vagy lombikig eljutunk? Vannak előjegyzési várólisták?
Sajnos a BMC-ben szinte minden alkalommal több órát kellett várni egy-egy UH-ra vagy konzultációra. Ha jól tudom, a Kaáliban időpontot adnak mindenre. Ez igaz? És többé-kevésbé tartják is?
Közületek esetleg van valaki, aki hasonló kórképpel rendelkezik?
előre is köszönöm a válaszokat
Ezeregyev
ezeregyev

[quote="nani72"]H írta:nani72unci, úgy bírom a szakértésed!

merthogy???zavaros lett megint???igyekszem,normálisan fogalmazni, csak már annyi vitám volt a sok belepoffért, hogy már nem merek semmit sem írni, csak úgy saccperkb valamit jelzésképp :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezeregyév, üdv itt.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm lányok!

Puszi,
Dominik lesz a neve. :lol: Hogy vagy? Már nagyon várom a spontán csodababádat. :lol:

Ezeregyév?
üdv nálunk. :lol:
A Kaáliban nagyon jó kezekben leszel az tuti. Nekem nem Krizsa doki volt a dokim, de voltam nála is uh-n és nagyon rendes. Nehéz hozzá bekerülni. Én január 24-én voltam először az intézetben. Nekünk ott kezdték a vizsgálatokat. Májusban rájöttek, hogy a párom herevisszérsérve miatt nem estem eddig teherbe. volt még pár vizsgálat és utána júniusban előjegyeztek lombikra. Augusztusban kezdődött a szuri és most itt lapul a drágánk a pocimban. :lol: :lol: Az első konzi 15 e Ft. Ott megkapod az árlistát. Az inszemhez nem tudok sokat hozzászólni de a lombik, amennyiben tb támogatott vagy ingyenes "csak" a szurikat kell fizetni. Nekünk 100 e Ft körül volt.
Sajnálom, hogy ennyi problémád van. :cry: De nyugi, a Kaáliban tényleg profik kezében leszel. Minden doki nagyon érti a dolgát és a nővérkék is nagyon rendesek. :lol: fel a fejjel, drukkolok, hogy minél előbb megtörténjen veled is a csoda. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

ja és nekem max negyed óránál többet soha nem kellet várni. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bols,
előszőr is óóóóóóóóóriááááááááási gratula neked!!!! Látom, ez volt az 5... Nagyon nagyon örülök, hogy sikerült!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!

Baba,
neked is szívből gratulálok, most már tessék megnyugodni, hátradőlni és várni a Jézuskát!!!!!! Bár azt hiszem nektek már meghozta az ajándékot :wink:

Hunci,
ne viccelj már!!!!! Ird le nyugodtan a véleményed, azért kérdeztem!!!!! Nálam a terhesség alatt is alacsonyabb volt az 1 órás, sőt, akkor nagyon alacsony volt, de ahogy írtad, se a védőnő, se a nőgyogyi, se a háziorvos nem mondott rá semmit. Majd megkérdezem K doktornőt ha megyünk uhura, aztán ha ő se tudja, akkor majd januárban meglátom mi lesz. De akár priviben is jöhet, ha még van véleményed, érdekel, nem veszem zokon!!!!

Nani és a többiek,
Nektek is köszönöm a pozitiv vagy a gyanús szakértést!!!!! Lényeg a lényeg, mindig is tudtam, hogy valami defektem van :lol: :lol:

Meli,
Megy a drukk neked, aztán át ne aludd ám a ma éjszakai szurit :wink:

Puszi,
sebed már tökéletes??? Ti most fagyizni mentek, igaz? De hátha a spontán Jézuska meglep benneteket!!!!! Hajrá!!!!!!! Nagyon tetszenek a képek!!!!

Ezeregy,
üdv a csapatban. Én még relatíve új vagyok itt. Mi 2 hónapot vártunk a konzi időpontjáig, az novemberben volt és januárban lesz az első lombikunk. úgy tudom az inszem fizetős, a lombiknál pedig amig a protokoll el nem indul, utána ingyenes. nekünk a konzit, az uhut, a spermavizsgálatot és rákszűrést kellett kifizetni. most már remélem ingyenes lesz!!! :wink:

Lili,
gratrulálok a babádhoz és örülök, hogy most már élvezni is tudod!!
Melitől tudom, hogy egy a dokink :wink: . Én is BB hez jártam eddig... a jövő meg meglátjuk, hogy mit hoz. Te maradsz nála?

Keny,
de jó, hogy legalább barna eltűnt!!!! Az émelygés elég kellemetlen, de kényeztesd magad apával legalább most az ünnepekkor. Én 9 hetes voltam, mikor egy nap 3 helyen kínáltak füstös töltöttkáposztával.. :oops: :shock: gondolhatod...

Roni,
jól teszed a vizsgálatot!!! Csak apró betűkkel írom, de az a benyomásom, hogy a kaáliban (sem) merülnek el nagyon a vizsgálatokban, ott kimondottam az inszemet és a lombikor végzik el... . De addig is nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Arikon,
hát ez szuper, mindjárt kezdtek!!!! És ráadásul még szabin is leszel!!!!! Remélem a január nektek is szerencsét hoz!!!!!!!!

Nekem végre van újra gépem, már nagyon elvonási tüneteim voltak. Viszont felhívom a figyelmeteket a vírusra amit "letöltöttem" INTERNET SECURITY 2010 a neve és valóban olyan, mint egy vírusölö. Mindent kiöl a gépről...

kellemes hétvégét és adventet mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Nati: az IRt hol nézettetted? Januárban eszkimózunk igen! :D

Lili: szép név!

Hunci: sztem is bátran véleményezz. Csak megköszönni tudjuk!

Mindenkinek Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
itt nálunk nézték az ir-t is, fizettem érte rendesen :twisted: . Mivel a dokim felírta a metet, hogy hátha attól jobban fogyok, de most abba fogom hagyni, így hogy az ir teljesen jó.
Mikor kezditek a fagyit???? lehet már tudni, vagy a ciklusodtól függ??
Vendég

Nati, amúgy a ciklusoddal minden oké?Pattik vannak?Mennyi a fölösleged?Mennyi az lh/fsh arányod?REndszeres a peteérésed?A met nem csak az ir miatt van, látens ir vagy cukor vagy csökkent glükóztolerancia ellen is hat, szóval ezt így kimondani, hogy abbahagyom a metet mert jó az irem, kissé bátor.én a helyedben először megválaszolnáma fenti kérdéseket, aztán elmennék sürgősen endokrinológushoz, mert ehhez a cukorhoz, ami neked van, ő ért, nem egy nőgyógyász....és ha az endokrinológus azt mondja, szedd vagy ne szedd, úgy kell tenni. de én nem kockáztatnék orvos nélküli döntéseket ilyen helyzetben.
DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMLÉNYEM.én így döntenék....
Vendég

Nati: az itt nálunk mit jelent? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Huncika, nekem minden szavad aranyat ér! Jó, hogy vagy!

Ezeregyev, üdv köztünk!

Csodás az esti hóesés! (sajna nem tapad, hógolyózásra alkalmatlan :lol: )
nani72

Lányok!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást!
Lilinek és Tnatinak pedig külön hála a válaszokért.
Örülök, hogy ennyi jót irtatok a Kaáliról, már nagyon várom a konzultációt, de a febr eleje még olyan messzinek tűnik. Na mindegy várakozásban már rutinos vagyok, ahogy gondolom ti is.
Egyébként szerintetek van olyan vizsgálat, amit érdemes lenne elvégeztetni addig, amig eljön a konzi ideje? (pl spermavizsgálat, hormonsor, stb) Ezzel talán időt és pénzt is spórolhatnánk.
Elfogadják egyáltalán a máshol végzett vizsgálatok eredményeit?
Mindenkinek kellemes 7végét!
Ezeregyev
ezeregyev

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?