Új privát üzeneted érkezett!

Loviné, a 15. ciklusnapon vagyok.

Meli, szép eredmények! drukk.
mókica

Azért kérdeztem, mert a csibéd nem mutizza.
Vendég

Meli, ezek jó hírek nagyon!Ügyi vagy!! :D
Vendég

Gondolom, megunta, mert nem mérek hőt.... :D
mókica

Meli! Dejódejó! :D Örülök! :lol: Már kezdtem izgulni mi van. :oops: Meg már megyek aludni lassan, még jó, hogy még bekukkantottam. :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Köszi Csajok a drukkokat!Aranyosak vagytok!
Tudom, hogy még sokminden van, amiért izgulhatok, de azért annak nagyon örülök, hogy értek tüszők, és nem lett túlstimu! :D

Lucuzs,
már 2.dpo?Mikor tesztelsz?
Drukkolok nagyon!

Móki,
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűű!!
Lehet meghozza a várvavárt babót, hogy nem mérsz hőt? :wink:

Loviné,
apácska már teljesen rendbejött?Dokihoz nem kell visszamennie?
Valamikor lesz majd újra spermavizsgálat?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,

nagyon örülök! mennek a drukkok!

én ma voltam dokkernál. újra láttam babócát, nagyon jó volt. ma hallgattunk szívhangot is. szerencsére minden rendben van, szép nagy királylányunk van. most kb. 820 gramm. kérdeztem tőle a cisztikus méhlepényt, de azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. kedden voltam endo dokinál, ő is ugyanazt mondta.

Loviné,
te voltál mostanában Csókánál? van egy új fekete hajú, középkorú asszisztens, nagyon szemét. a többi pedig olyan rendes volt. szerencsére a rövid szőke még ott van.

Kép
gota79

Meli! A 13.-14. dpo között vacilálok. Előbb nem akarok. Remélem addig nem lesz piri!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni? Merre vagy?

Monyo! Lassan tényleg a finisbe érsz! :shock: :D

Gota! Neked meg mindjárt kezdődik a 3. harmad! :shock: Hihetetlen... :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
a hőd mindenesetre szépen megugrott! :D
Pici peték, tessék osztódni, és beágyazódni!
Piri pedig nem lesz, hidd el!
Tudod, csak pozitívan!

Gota,
hogy telik az idő?Mintha csak most mondtad volna meg, hogy pozitívat teszteltél! :shock:
Biztos nagy élmény volt újra látni a babócát.
Képet hozol majd róla?

Aisha,
merre jársz?
Készültök a karácsonyra?
Ha lesz időd, raksz egy képet a kishölgyről?

Monyo,
hogy bírod ezt az időjárást?Pár hét, és már szülsz is!

Princzike,
remélem jobban vagy már!
Mézeskalács receptet megadom szívesen, bár én nem teljesen az alapján csináltam, mert szerintem nagyon folyékony lett volna úgy!
De ha gondolod, leírom majd délután!
Monyo, Neked is! :D

Velem semmi különös.Kiegyensúlyozott, és boldog vagyok!
És szugerálom a tüszőcskéimet, hogy nőjjenek szépen, és sokasodjanak! :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Ja, jól megugrott ma reggelre a hőm. :shock: Kíváncsi leszek így marad-e. :lol:
Piri nem lesz, én is tudom. :wink: És tök pozitív vagyok, érzem, hogy a célegyensben vagyunk! :lol:

A te mézeskalácsod puha fajta? Mert ha igen, akkor nekem is kéne a recept!

Szombaton tüszőrepi. Magadnak adod be? Mit kaptál?
Hétfőn leszívás, és hány nappal utána szokott lenni a visszaültetés? Karácsonyra már visszakapod a babókat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mézeskalácsot még ma felrakom! :wink:

Lucuzs,
Ovitrellt kaptam, magamnak adom majd be, pocakba.
Azt mondta a doki, hogy hétfőn leszívás.A transzfert meg majd az embriók döntik el! :D Azt mondta, hogy tudják majd a babák, mikor akarnak visszajönni a pocakba.24.25.26., ezek az esélyes dátumok!
Nagyon várom már őket! :D
Annyira jó lesz, ha egyszerre leszünk babásak!
Először persze Te, aztán meg én leszek a zebrapárod! :D
A fórumra is hasonló időben kerültünk!
A többiek meg persze majd folytatják a sort!
Most már be kell indulnia a zebraesőnek! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Karácsonykor is dolgoznak? Az jó! :lol:
A zebraesőt már én is várom! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, mind3nap, reggel 8-12ig!
Úgyhogy ez nagyon jó!
Hát, ez nem egy átlagos karácsony lesz nekünk!Remélem emlékezetes lesz!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

ÚGYLEGYEN! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok nagyon! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Meli, Lucuzs drukkolok nagyon...Móki neked is :)

Meli ha már így kérted....
Kép Kép

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok lányok!

Loviné, hát köszi az infót! megpróbálkoznék én is ilyesmikkel, csak az a fránya cukorbetegségem... mert Norbi szerint lehet nasizni, de csak délelőtt. nem? :roll:

nagyon drukkolok lányok a sok sok zebráért! magamnak is persze, de elsősorban nektek!

inszemeseknek külön kitartást! biztosan minden okés lesz!!!! ;)

mézeskalács recim nekem is van... most lettem kész vele! puha fajta. illetve most kaptam egy tippet, hogy a Kotányis mézessüti keveréken lévő is profi. illetve, ha mégis keményke lenne a süti, akkor egy szelet almát be kell tenni a dobozba melléjük! :shock: :lol:

sophie27

Aisha! :) nagyon cuki ez a kis hölgyemény! :D

sophie27

Sophie: én is mézeskalácsot készülök sütni.. és nekem is az almaszeletet modták :) ja és köszi a dicséretet :)

Üdv.
Aisha
aisha

Hali!

Aisha, aranyos Panka! :)

Drukk, mindenkinek!

Hajni?

Velem nincs semmi.....
mókica

Aisha,

gyönyörű lánykád van!

Meli,

most képet nem kértem. amúgy tényleg nagyon repül az idő. már alig várom, hogy március legyen.

ma voltam védőnőnél, szerencsére minden rendben van. most 1hónap alatt híztam 1kg-ot! így már csak -6kgnál járok.

Kép
gota79

Meli
úgy örülök ennek a jó hírnek! sok jó tüszőcskéd van :)
Közben tegnap már meg kellett, hogy süssem a sütiket, így bóklásztam a neten. Jót kuncogtam most magamban, hogy neked túl híg receptet sikerült találni, én meg mindig olyanokat fogok ki, ahol nálam sosem lesz olyan állagú, inkább keményebb, vagy nem áll össze és egy kicsit pótolgatnom kell az alapanyagokat :)
Lehet össze kéne mixelni a kettőnk receptjét :lol:

Aisha
Zyva egy kis tündér. Meg kell zabálni ezeken a képeken :)

Gota
Akkor ma "együtt" voltunk védőnéninél. Nekem is ma kellett mennem :lol:
Szerintem olyan hamar eljön a szülés ideje. Emlékszem én is azon izgultam, hogy mikor telik már le a 12 hét, hogy otthon is mondhassam mindenkinek, hogy nagy-, ill dédszülő lesz. Most meg úgy repül már az idő.....

Kép

Kép
princzike

Princzike,

te még dolgozol?

Kép
gota79

Helló!

Sophie,
te is alkalmazhatod a Norbit, mert nem szénhidrátmentes csak nem mindegy melyik szénhidrát mikor csuszik le.És igen mivel cukros vagy az ellenhatás miatt ha megkivánod az édességet meg is kell kóstizni, mert attól is felmehet a cukrod.

Aisha,
gyönyörű babácska Zyva baba.

Gota,
én nem járok Csókához, már áprilistól Debibe járok, de oda is már csak akkor kell menjek, ha esetleg nem jönne össze a spontán babó.Most már csak szinten kell tartsam magam.Nekem annak idején a szőke maca se volt szimpi, az is belebeszélt mindenbe.

Meli, csak úgy sugárzol az éteren keresztül.
:wink:

Lucuzs,
hogy telnek napjaid?
Vendég

Meli,
még annyit akartam neked -(válaszolni kérdésedre).
Api jól van,már dolizik, még nem hagyom emelni, csak folyamatosan hagyom a terhelést.
Márciusba kell menni kontroll sperma vizsire.
Vendég

Sziasztok!

Aisha! Tündéri a kicsilányod! :lol:

Loviné! Hogy telnek a napjaim? Karácsonyi sürgés-forgás van. :lol: Remélem most az egyszer elég korán nekiálltam, hogy kész is legyek vele. :wink:
Amúgy ez jó is, így nincs időm agyalni... :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ma este végre nálunk is elkezdett esni a hó!
Mi épp vásárolni voltunk a városban, meg a karácsonyi vásárba is elmentünk. Mire hazaártünk volt kb 3 cm hó, hát Bogit fél 9-kor tudtam beparancsolni... :lol:
Remélem holnap reggel szánkózással kezdhetjük a napot!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Köszönjük a kislány nevében :) itt is esik a hó, Zyva tátott szájjal nézte az ablakból. Nem mertem kivinni hátha megfázik...de majd holnap apjával :)

Üdv.
Aisha
aisha

Mindenkinel jo hirek!! Eljen!
Erzem,hogy jo ev lesz ez a 2010!
Jol vannak a kismamik, a lendo kismamik is jol vannak...Helyes! :lol:

Mikor kell legkozelebb drukkolni?

Aisha,gyogyoru szep a pici lanyod!

Orulok,hogy mindenhova oda ert a ho amit kuldtem. :)
1 het es karacsony.
Ma voltam vasarolni,es volt ott a bevasarlokozpontba megcsinalva egy karacsonyi diszlet, ott ult a Mikulas kozepen a kismamik a picikkel meg ott alltak sorba,hogy picikek,tudjnak beszelni a Telapoval.Olyan jo volt nezni oket. :oops:

Kép
paszicsnyek

Micsoda csend van! Belepett minket a hó? :wink:

Meli! Holnap már repesztessz!!! Hánykor? Drukk!!! :lol:

Többiek???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sehol senki? :shock: :? :( azért ez szomorú! :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Lucuzs,
én néha vagyok, de próbálok nem túl sok időt net előtt tölteni, nehogy elkezdjek keresgélni mindenféle hülyeséget!
Igen, holnap repesztünk, 22.30kor!Már nagyon várom!Be is állítom az órámat, mert percre pontosan kell majd beadni a szurit!
Aztán hétfő reggel megyünk 9re leszívásra! :D
Te érzel már valamit?
Nagyon drukkolok ám!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli! 22.30! :shock: :lol: Hát ez jó! :lol: Ha még ébren leszek, majd gondolok rád.
Nem én nem érzek semmit, csak fáradtabb vagyok, de ez az utró hatása... :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és JÓ REGGELT! :D

Ébresztő!!!!!!! Gyertek csevegni!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs: köszönöm a másik topikban a gratut, jól esett... Bevallom azért nem jöttem ide, mert valahogy nem éreztem sajátoomnak a topikot és valahol legbelül úgy éreztem, hogy Ti egy eléggé "zárt" társaság vagytok, legtöbben évek óta küzdötök a babáért. De azt is bevallom, hogy végig olvastalak Benneteket és nagyon drukkolok Neked, hogy az inszem sikerüljön :D

meli: Hozzád hasonlóan nekem is vannak PM gondjaim, de közel nem annyira éles a dolog... Nekem egy pici L-Thyroxin elég volt a babásodáshoz, ráadásul spontán.

Itt a csodababa első (pontosabban 2.) életjelének bizonyítéka:
Kép
Ha jól olvastam, Neked ma kell beadnod a repiszurit, hétfőre drukkolok a sok-sok petiért :D

loviné: örülök, hogy a hajhullásod abbamaradt, sajnos nekem is hullik, de az endokrinilógusom (Tűű) azt javasolta hogy vegyek Varga hajcseppet és ez minden bizonnyal segíteni fog. A tünetek enyhültek is.
Gratulálok a nagy fogyáshoz, nagyon kitartó vagy :)

aisha: a babád gyönyörű, igazi nő már most 2 hónaposan, kicsit irigy-irigy :)

gota: július 23-a volt a nagy nap, amikor először pozi lett a teszted, erre különösen emlékszem, mert aznap volt a szülinapom... Örülök a kislányodnak és annak is, hogy minden eredmény jó lett végül. És ahogy már többen mondták: hányi mondjon le!

móki: Neked is sikerülni fog előbb vagy utóbb, ott fog kopogtatni a gólya az ablakban :)

Akiket most nem említek név szerint, kérem ne orroljon rám, a ++++ energiákat és a drukkjaimat név nélkül is küldöm.

És végül jómagam: aki nem tudná esetleg, idén júniusban diagnosztizálták nálam a PCOS-t. Akkor a 176 dm-es magasságomhoz 87 kg-ot nyomtam, rendszertelen volt a ciklusom és folyton édességeket ettem volna. Az egyik közeli barátnőm (aki itt egyébként topiktag ;) ) sugallatára mentem el a Mensmentisbe, ahol rövis idő alatt megkaptama megfelelő útmutatást és kezelést. Meforal-t kaptam napi 3x500 gr adagban és 160 gr-os CH diétát.
A 3 hónapos kontrollon derült ki, hogy látens PM alulműködésem van, amire kaptam L-Thyroxin-t. Az utolsó konzin azt mondta Tűű doktor hogy mostantól bármikor jöhet a baba.
Az első aktív hónapban megfogant a csodababám :)
Vendég

Csibuc! Megint gratula! :lol: És köszi, hogy jöttél! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ne tegyetek almát a mézessüti mellé! Nem lesz puhább tőle, viszont megpenészedik az egész. :evil: Én már megjártam, azóta inkább Anyoooka receptje alapján csinálom (teccettek volna visszaolvasni úgy 2006-ig, már mindenkinek meglenne a recept ;) ), az nagyon finom, nagyon puha és nagyon egyszerű.
Utólagos engedelmével alant közlöm:

"Mézessüti:
45 dkg liszt
12,5 dkg cukor
1 dl méz
5 dkg margarin
1,5 dl tej
1/2 ek szódabikarbóna
1/2 csg mézessüti fűszer

A hozzávalókat összegyúrom, egy órán át pihentetem majd 2-3 mm vastagra nyújtom, szaggatom, sütőpapírral bélelt tepsiben sütöm. Nagyon gyorsan megsül, így én előre ki szoktam szaggatni 3-4 tepsivel, mert közben nem nagyon van idő rá. Csak addig kell sütni míg kicsit megpirul, akkor azonnal ehető, nagyon finom puha, de jól záródó fémdobozban sokáig eláll.

A díszítéshez egy tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verek, egy zacsi sarkát tűvel kiszúrom és azzal szépen meg lehet rajzolgatni."
Ne süssétek nagyon barnára!

És ha valaki akar egy igazán addiktív sütit (vigyázat, súlyos függőséget okoz!):

"Pompás Gyümölcskenyér (Mniki receptje)

Hozzávalók :
20 dkg mazsola
20 dkg hámozott mandula vagy dió
20 dkg datolya
20 dkg aszalt füge
40 dkg margarin
40 dkg porcukor
40 dkg liszt
2 csomag vaníliás cukor
8 tojás
1 kiskanál sütőpor
3 evőkanál rum
2 evőkanál kristálycukor

A mazsolát 1 órára beáztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük. A mandula/diószemeket megszórjuk a kristálycukorral és durvára vágjuk.
A datolyát kimagozzuk, a fügével együtt apróra vagdaljuk. Hozzáadjuk a mazsolát és megszórjuk a teljes mennyiségből elvett 3-4 ek. liszttel és az egészet összekeverjük. A maradék lisztet elvegyítjük a sütőporral.

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (gázsütő 2.fokozat).
Egy jó nagy tálban habosra keverjük a margarint a porcukorral, vaníliás cukorral, majd egyenként a tojásokkal (előtte a tojások fehérjét külön felverjük).
Apránként belekeverjük a lisztet, vágott gyümölcsöket , végül a rumot.

3 négyszögletes kenyérsütő formát (őzgerincet használok..) kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát és közepes tűznél 50-60 percig sütjük.
A teteje kicsit megreped, nem baj, de ha nagyon pirulna, betakarjuk alufóliával.
A formában 10 percig pihentetjük, majd rácsra kiborítva hagyjuk kihűlni. 100 g tortabevonót vízfürdőben felolvasztunk, 2ek. olajjal simára keverjük, és ráöntjük a tetejére!
Néhány nap múlva az igazi, hűvös helyen 2-3 hétig is eláll. "
----------------------------------------------

Ezt csináltam meg muffin formákba töltve (úgy kb. 20 perc kell neki). Az adott aszalt gyümölcs mennyiségen belül ill. azt némileg túllépve szoktam variálni aszalt szilvával, aszalt sárgabarackkal, meggy- vagy csokidarabkákkal, de lényegében bármilyen aszalt gyümölccsel finom.
Az aszalt gyümölcs legkönnyebben gépi aprítóval aprítható, de célszerű a dióval és egy-egy teáskanálnyi kristálycukorral együtt kis adagokban darálni, h. ne ragadjon össze egy csomóban, mert leégetheti az aprító motorját!
Az őzgerincben sült gyümölcskenyér vagy a muffinok tovább díszíthető csoki vagy fondantbevonattal, de így natúr is eteti magát.

Kellemes Ünnepeket és Zebrákban Gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Csibuc!

Gratula! :D
Ilyen igaz történeteket is várunk ám a honlapra! :wink:

rambóka

Csibuc,
hatalmas gratula!
Tessék jönni gyakrabban, nincs olyan h valaki csak fél éve vagy akár hány éve próbálkozik -a CÉL KÖZÖS, és az h tartsuk egymásba a lelket.
Vendég

Csibuc, halk gratula!
Köszi, a biztatást. Tudom hogy lesz babám. :wink:
mókica

Csibuc,

gratula! Örülök neked nagyon. remélem megindítod az újabb zebraesőt :wink:

megérintettet, hogy emlékszel az első pozi teszemtre.

Kép
gota79

Sziasztok!

CSibuc grat....!!!remélem minden rendben lesz veletek :)

Meli, Lucuzs: nagyon szorítok....

Móki: persze hogy lesz babód!

Gota...el sem hiszem 26. hét....

Mi jól vagyunk, hercegnő egyre okosabb...elkezdett fogni már sok mindent...

Üdv.
Aisha
aisha

Sziaztok!
Bocsi, hogy nem vagyok, de nagyon elfoglaltak a napjaim!

Csibuc,
gratula a babához!
Köszi a drukkot!Szerintem valamit elnéztél, mert nálam a pajzsmiriggyel nincs gond, zárt mindkét petevezetékem, ezért kell a lombik!
Örülök, hogy sikerült!
És gyere többet!SAjnálom, ha nagyon zárt közösségnek látszunk!Pedig szeretnénk minél több sorstárssal beszélgetni! :wink: :D

Lucuzs,
babaragacsok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk megvolt a repesztés!Remélem sikerült jól! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Aaisha,
nem is tudom, írtam-e, milyen csodálatos a kislányod!
Még a férjemnek is megmutattam, milyen gyönyörűséges.Ő is megcsodálta! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: de aranyos vagy :) remélem nálatok is lesz hamarosan baba, sokat gondolok rád. Most nem kezdek írni arról hogy mekkora változás volt a baba és ma milyen jót bőgtem, amikor a kis kezeivel elkezdett belém kapaszkodni, simogatni próbált és amikor meglát akkor akkorákat mosolyog :) szóval csuriban a kezem mindenkiért :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli: bocsánat, egy hasonló nevű forumozóval téveszthettelek össze, remélem azért nem haragszol. A holnapi punkcióhoz drukkolok!
Egy másik topikban egy topiktársamnak nem rég volt punkciója. Ő csak annyit kért az anesztesekről, hogy mire felébred annyi szívecskét rajzoljanak a tenyerébe, ahány petét sikerül leszívni. És tudjátok mennyi lett? 12.... Enge, ez akkor nagyon meghatott, pláne, hogy láttam a blogjában a fotókat is. Hát hasonlóakat kívánok Neked is. :)

Mindenkinek köszönöm a gratut, zsebre tettem őket.
Nagyon szép vasárnapot kívánok mindenkinek!
Vendég

Lányok!!!!!

SOS!
Tud nekem valaki segíteni?Egy szállodát keresek, közel az Istenhegyi úthoz!
El kell mennünk ma kora délután Budapestre, mert holnap tuti nem érünk oda időben, és most ez nagyon fontos!
Segítsetek, kérlek!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: ezeket találtam
http://www.iranymagyarorszag.hu/keres/b ... llasok-p1/

Mind a 12. kerületben van...
Vendég

Még annyit, hogy hóláncot hozzatok mindenképpen, mert tegnap pl. a Gellérthegyre párom úgy jutott csak fel hogy leégette a kuplungot teljesen :(
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors köszönni jöttem!Nemsokára elindulunk, holnap este jövök majd a hírekkel! :wink:
Köszi a segítséget!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?