Új privát üzeneted érkezett!

Ann: :roll: :roll: :roll: :roll:

Miattam ne tedd, a világért sem....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.19 16:18-kor.
jaimee1

Kicsyke, legalább 20-ig is elszámoltam mindig, s még akkor is ugyanaz volt a véleményem, ezért leírtam. :D

Charlotte,
szerintem egyáltalán nem baj, hogy megvettétek a kiságyat. MIért lenne probléma? Ha most volt olcsó, felesleges lett volna várni pusztán csak azért tavaszig, mert hogy májusban születik meg a baba. Én ezt a babonás dolgot sem értem, de sokan nagyon adnak rá.
Vendég

Jaime, szó szerint ezt mondta a mamám is. "Fogsz te még kerekedni, kislányom!" Bár, ki tudja, majd úgyis csak a végén derül ki, hogy mekkora lesz a hasam. Eddig úgy néz ki, hogy nem lesz túl nagy.

Lányok, hát itt valami meseszép az idő...egyszerűen hihetetlen! Igazi tél van. Gondolom, ahol most kisgyerekek is vannak, azok visítanak örömükben.
Vendég

Hát én a kiságyat is öröklöm,matraccal együtt.Nézegettem egyébként és nagyon drágák :? Amit mi kapunk az is pelenkázóval egybekötött baldachinos,csak sajnos nem lehet később ifjúsági ággyá alakítani.
Ami még rossz ebbe a babaágy dologban hogy párom nővérének(akitől kapjuk),most 10 hónapos a kisfia,és májusban még csak 15 hónapos lesz,úgyhogy valószínűleg az utolsó pillanatokba lesz áthozva.De azért addigra megpróbálok megvenni minden egyéb tartozékot,gondolok itt az ágyneműre,a lepedőre.

KépKép
Kép
csöpplány

Kiságy ügyben javasom a 70 X 140 cm-est. A kisfiam most lesz 5 éves és még benne alszik. Passzolja majd Zsebinek :)

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Mazsolita, és az még rácsos? Vagy a rácsot le lehet szedni róla az egyik oldalon?
Vendég

A rácsot 3 éve leszedtük.

M

Kép
Kép
mazsolita_

LÁnyok, ne veszekedjetek! Lehet hogy én csinálom rosszul, de ha valami téma nem tetszik, az első pár mondat után átugrom és kész. Illletve a véleményem is sokszor más mint a többségé, de le sem írom mindig, ha igen, akkor sem akarok a saját pártomra állítani senkit. Meg aztán változhat is az a vélemény, nekem pl. ma a homeos cuccokról: tegnap még el sem tudtam volna képzelni hogy higgyek benne, ma pedig szívből hiszek, mert meg akarok gyógyulni.

Csöpplány: megnéznéd a homeos füzetkédben torokfájásra, hörghurutra mit ajánlanak?
És egy kérdés: hány foknál kell a lázat csillapítani? Még nem tartok ott, csak hogy tudjam.

szösz

Kép
szöszmöszke

Mi is ilyenben gondolkodunk, hogy jópár évig jó legyen majd a kiságy. Tehát ilyen kombinálhatóban.
Vendég

A miénk csak 100*70-es :? De nem szeretnék venni,mert most spórolni szeretnénk,mennek tönkre a konvektoraink és hát nem két forint,most december elején ment tönkre a mi szobánkba és beszereléssel együtt 120ezer volt :?
Még egy gyors kérdés,ti hogy álltok a bébihordóval?mert hallottam hogy nem épp a legjobb a babának, a kifli alakja miatt.Ezen kivül van másmilyen lehetőség ami jobb a babának és biztonságos mondjuk a kocsiba is?

KépKép
Kép
csöpplány

Szöszmöszke,
én is hajlok a természetesebb dolgokért. Én elsősorban Maria Treben könyvéből szoktam kinézni azokat a füveket, amelyek különféle dolgokra jók. Nekem eddig három olyan bajom volt, amiben segítettek az előírásnak megfelelően használt teák, ezért én már meggyőződtem jótékony hatásukról. Elég kellemetlen volt mindhárom probléma
Vendég

Hát a mózeskosár a legjobb a babának, amit kocsiba is lehet becsatolni. De ha spórolni akarsz, ne vegyél, mert az csak pár hónapig jó. Ez (szerintem) olyan, mint a bölcső...

Szöszmöszke: A gyerekeknél tuti 38,5 a határ. Szerintem pocakosan 38 lehet, de keress rá az interneten.

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sajnos a kis könyvemben nem találtam kifejezetten torokgyulladásra szert,csak gyulladásra,gyomor panaszokra,striákra meg ilyenek.
Viszont találtam benne egy tök jó oldal cimet ahol szinte mindenre van szer.
szöszmöszke ez kifejezetten torokgyulladásra találtam:http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&category_id=151|198
De ha visszamész a főoldalra,ott találsz minden másra is megoldást :) Remélem tudtam segíteni :)

KépKép
Kép
csöpplány

itt egyébként találsz a hurutos köhögésre is szert.Itt van a linkje,megkerestem:http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&category_id=151|177|179

KépKép
Kép
csöpplány

Köszi, már nézem is!
(Lázra 38 fokot írnak mindenütt.)

szösz

Kép
szöszmöszke

kicsyke77!

http://www.t-mobile.hu/t-mobile/reklamo ... csonyi_dal

Szösz! Én teljesen egyetértek veled, bevallom őszintén, amikor a BKV-ről volt szó én 2 napig szinte nem is jöttem, mert ez a téma nem érdekelt és nem is akartam hozzászólni...inkább megtartottam a véleményemet... :roll:
Ha jól emlékszem nekem azt mondta a doki, hogy 38 körül kell a lázat csillapítani...de azért nézz utána mindenképp....és remélem hamar meggyógyulsz....megfáztál?

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Szabadtéri karácsonyi ünnepség volt csütörtökön a munkahelyemen. A mínuszokban!!! Pedig amint vége volt rohantam fel, menni meg muszáj volt, mert a legnagyobb főnököm előtte fél órával jött be, hogy öltözzek fel nagyon :?

Ja, iner, neked akartam még írni, hogy eszembe jutott rólad a Jóbarátokból Fibi, mikor rájött, hogy 1 évvel idősebb. A te babád is néha átugrik egy hetet :D

szösz

Kép
szöszmöszke

mazsolita
ma még jol mert délelött csak a 6 éves volt itthon pontosaban velünk vásárolni délben az iskolást hoztam haza és utána mesétnéztünk ,most meg szánkozni voltunk meg muffint sütötünk együtt .de ha nem foglalom le öket akor ök is lelkesen unatkoznak és az idegemre menek :D

timi
én most csináltam meg borotvával igy egy jó ideig nem fogok vele most törödni .

kicsike
nálunk reggel -8 fok volt szerintem azota se ment feljebb a hőmérö ,és fujt egész nap a szél ,most meg szakad a hó .
csics

Csics, köszi!

Hát igen, le kell őket foglalni, ami nem tudom miért, de mostanság nehezemre esik :( (Na pont én mondom...) Igaz már 2 hete itthon vannak és most kezdődik a téli szünet. Apucira nem számíthatunk, csak az ünnepek alatt. Dolgozik reggeltől késő estig :(

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Szösz! :lol: remélem most már marad ez a verzió...már nem fogok többet variálni, bármit mondanak is...ígérem :D

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

hibernia
nálunk is ez a helyzet sex terén simán elvagyok 1 hetet néha 2 hetet is nélküle mostanság :D

hibernia
gratula az uh nálatok már 16hetesen csinálnak uh nálunk 18 hetesen van csak komoly uh

kicsike
jók a képek . :)

timi
68ezer forint babakocsi se olcso sajna :( de ha megfelel az igényeteknek akor talán érdemes megveni .ha nem találtok olcsobat .

csöpplány
nekem a mozeskosár,és polya a nem fontosak közé tartozik ,de mindenkinek van saját listája fejben .

üdv csing körünkben . :D
csics

szöszmösz
jobbulást :)

sellon
én is eldobhatot használok ,mert a moshatoval,áramal,idővel és mosásal is ugyan ott vagyok környezet szenyezés ügyileg mint az eldobhatoval .

csöpplány
drágának ,drága és nem mindenkinek éri meg ,amugy nálunk is csak szivacs volt plusz nedveség megfogo huzat plusz gumis lepedő ,és egyik se panaszkodott és nem lett egyiknek sem baja hogy csak ez volt nekik ,most nem tudom milyen lesz majd a pénzügyes (férjecske ) eldönti hogy érdemes e pénzt áldozni rá .

csingiling
akinek ideje ,és pénze van ere az csinálja igy én maradok eldobhato pelenkáknál.
csics

hahó:)

Sellon: ok :D

Csics: itt még most is szakad a hó és nagyon sz :evil: ép minden de hálistennek már csak -5 de állítólag éjjel megint kemény lesz.
Köszi édesek a képek, nem tudok betelni velük a dvdre rátettek vagy 30képet is, pedig nem babamozi hanem genetikai vizsgálat volt.

Iner: nagyon szépen köszönöm:)

Lányok: sex nekem jól esik és kívánom is az első perctől sőt.... de utána nincsen semmi haskeményedés és ilyesmi, ua vagyunk együtt mint előtte heti 3 alk. kb.

Kép
kicsyke77

csöpplány
mi is sokmindenel igy vagyunk leszünk ,babakocsi,kiságy,ruha,nem a márkáját nézük hanem hogy milyen minőségü és hogy megfelel e az elvárásainknak ,és mivel ezek nem olcso dolgok igy a férjemel együtt szoktuk megbeszélni hogy az adott dolog megvehető e .

sellon
én sokmindenel igy vagyok hogy keresem a még a pénztárcánknak megengedhető dolgot mi ha látunk valami szépet ,hasznosat magunknak akor elöbb körbenézünk hogy hol olcsobb és milyen minőség ,mit irnak rola ,és ott veszük meg .de azért fél évig nem keresünk mi sem ha nem engethetjük meg akor lemondunk rola .

mazsolita
bölcset szoltál . :)

charlott
gratula a kisfiuhoz . :)
csics

Hú lányok, hihetetlen termékenyek vagytok, sosem tudok annyit reagálni, mint szeretnék, mert minden kiesik a fejemből, mire végigolvasok 5-6 oldalt. :(

Amire emlékszem:
Azért volt a 16. héten az uh-m, mert ezt otthon csináltattam, Pesten és akkor voltam ott. :lol: Asszem itt is elmegyek majd a 20. hét környékén egy uh-ra, biztos, ami biztos és akkor is nézik a méreteket. (Itt amúgy minden uh fizetős, 200-250 Euro / db, horror.)

Lányok ne vitázzatok, én is az ugrós módszert alkalmazom, babakocsikról, matracokról egyenlőre inkább nem olvasok, mert addigra, mire odaérünk, úgyis elfelejtem, mi kell. Ráadásul a helyzetünk elég speckó, mert két babacuccost kell összeállítanunk, egyet Pestre, ha otthon leszünk a szülőknél, egyet meg itthonra, szóval bonyolult a helyzet... :roll: De a lényeg: úgysem tudjátok sem egymást, sem mást meggyőzni arról, hogy titeket "kövessen", mindenki tudja már most nagyjából, hogy pl eldobható vagy hagyományos pelust használ majd és szerintem ebben a témában felesleges is a győzködés. (Ez a topic hasonló a már emlegetett császár-hüvelyi szülés témához, mindenkinek van elképzelése... Ez nem olyan, mint egy babakocsi márka megvitatása...)

Ami a hasat illeti, ma nem jött fel rám a legbővebb farmerom sem! Helyesebben feljött, de nem tudtam begombolni. :oops: Nagyon megdöbbentem. Most tehát van egy fekete kantáros kordgatyóm (Nyugatinál vettem 2000-ért :lol:) meg két "egyberuhám", amik ugyan nem kifejezetten terhesruhák, de jól állnak még, nem feszülnek meg semmi, mert olyan a szabásuk. Itthon egy ezer éves, 1000 Ft-os Decathlonos kirándulós gatyában nyomulok vagy egy régi kordgatyóban. (Amúgy a kordnadrágokat mindenkinek ajánlom, nagyon kellemesen rugalmasak és mégsem tűnnek nagyon topinak.) Mi mindig vasárnap csinálunk képet a hasamról (sajnálom, utálom a pocak szót :lol:), lehet holnap felteszek egyet, hogy eláruljátok kicsinek tűnik-e vagy nagynak. (A férjem szerint óriási, mert abszolút a befelé domborodó hashoz volt eddig szokva. :))

Ja és hallottátok a 6. hónapban megszülő súlyemelő nő történetét, aki azt sem tudta, hogy terhes?? Annyira nem értem az ilyet. Hogy a fenébe nem veszi észre vki, ha terhes???? Nekem alig-alig volt tünetem, mert pl semmi mellfeszülés nem volt, nem hánytam egyszer sem, mégis tudtam, hogy mi a pálya és nem a teszt miatt... Hanem mert mondjuk nem jött meg, mert nőtt a hasam stb... A 6. hónapig mi minden lesz még!)

Ann, neked nagyon jó utat, ne fáradjatok ki nagyon, az otthoniaknak meg jó hógolyózást. :) Nálunk 3 fok van és a szokásos szél. :evil: Undorító.

hibernia

Ja és üdv az új májusinak, ez kimaradt! 8)

És ti új bugyikat is vesztek? :lol: :lol: Kismamabugyi? Van ilyen? A normál bugyijaim ugyanis szintén bénán állnak már, konkrétan alig vannak rajtam: a hasam alá tömködöm őket, mert ha szokásosan felhúznám, nagyon nyomnának. :roll:

hibernia

mazsolita
én ha ha nem dolgozom akor vagy az egyszem kismama farmeromba és 2puloverbe vagyok ,vagy az egyik még jó farmeromba szoktam lenni ,mert a kismamanadrágok számomra nagyon drágák ,igy amig lehet adig másikat nem veszek ,kismamapizsit nem vetem és egyelöre nem is kell még beleférek a pizsamáimba .

sellon
nyugi mindenkinek más fontos etöl szép a világ :D

has
az enyém egyre nagyobb föképp oldalrol nézve :D

ann9
neked is nyugi neked ez fontos .

charlott
menyiért vetétek ezt az kiságyatt és hol ,én is látam egy helyen ilyen ágyatt 35500ft .
csics

hibernia
miért kell 2 külön babacucost összeálitani mond el mert nem értem .vetem 2db de nem kismama bugyik csak egy számal nagyobb bugyik.350ft volt db

lányok
ma megint majdnem elcsábultam az auchanba kisrucikra tavaszal jó badykat árultak 150ft mindenféle méretbe csak föként rozsaszin volt én meg nem merek veni rozsaszint mert nem tudom hogy fiu vagy lány lesz e .
csics

Sziasztok!

Csak egy pillanatra néztem be! Hétvégén nem nagyon érek rá, de ha nem jövök akkor lemaradok nagyon! Bár ezt a vita témát átugrottam, ezekre nem szoktam reagálni, és olvasni sem!

Csingiling!
Üdv itt nálunk! Én is 23-ára vagyok kiírva!;)

Jamiee!
Rég láttalak itt, örültem neked!

GTimi!
Írtad, hogy mentek pancsizni! Mi is imádtunk fürdőbe járni, de a doki és a védőnő nem ajánlotta a terhesség idejére! Milyen fürdőbe mentek, vagy te erről mit tudsz?
Vagy bárki erről mit hallott?

Kellemes hétvégét mindenkinek! És élvezze mindenki a hóesést, és a gyönyörű tájat!;)

Kép
klaccc

Jaj!
Képzeljétek ma vettünk egy nagyon édes pulcsit a C&A-ban a Picurunknak! Most már van egy-két dolga! És én is úgy vagyok mint Sellon! Olyan sokáig el bírok bennük gyönyörködni!:)

Kép
klaccc

Mi mostanában ezt hallgatjuk!
Ajánlom minden kisfiúsnak (meg a lányosoknak is)! Nagyon megható és szép szerintem!:)

Kép
klaccc

a link meg lemaradt! :oops:
Bocsi! De tényleg nagyon megható!
http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

Kép
klaccc

Itt is esett,sőt esik a hó,már jó 7-8 centi esett le néhány óra alatt..gyönyörű :D

Fürdőzés:hát nem tudom,nem vagyok hajlamos a fertőzésekre,de azért nem reckírozom meg hogy valamit összeszedjek.

Pocakfotó:én is szeretnék majd pocakfotókat csinálni magamról.Biztos később jó lesz visszanézni hogy honnan is indultunk egy pár hónapja. :) Én olyan komplett sorozatfotózásra gondolok,mondjuk minden héten ugyanazon a napon :D

KépKép
Kép
csöpplány

Csics: 42 500 Ft volt a babaágy és a Bippa Kft-nél vettük. Több tipusú ágyakat kínálnak, a kombináltból 3 fajta is található.
Nézzétek meg a honlapjukat! http://www.babaholmiolcson.hu/ :-)

KépKép
charlott

Sziasztok!

Igazatok volt, a Tescoban jó kis akciók vannak babaügyileg. Igaz, az 50 %-os akcióban már csak nagyobb ruhák voltak, 6-9-12 hónaposak, de még így is viszonylag olcsón sikerült vennem két csomag (3-3 darab) rugdalódzót. Azt hiszem, ez lassan kezdetnek elég is lesz. Még egy-két kis zoknit veszünk, pici pulcsit és kész.
Jóval olcsóbban lehet vásárolni, mint a Brendonban vagy egyedibb bababoltokban.
A minap is körbenéztem a Tescoban, totál kifogytak a ruhákból, még csodálkoztam is, hogy ez az össz kínálat? De mára feltöltötték.

Klacc,
igen, olyan jó bennük gyönyörködni. Még mindig hihetetlen, hogy egy ember ilyen pici. Amiket ma vettünk, azok 62-es méretek.

Öltözködés,
hát, nekem is a kismamagatyók a kényelmesek, a farmerjaimat már jóideje nem is próbáltam, de az is igaz, hogy én szűk szabású fazonokat hordtam, szóval, nem volt hova híznom mellettük.

Bugyi,
én vettem magamnak pár pamutbugyit, azokat hordom, mert a korábbiak már rám sem teljesen jók, illetve nem kényelmesek.

Mindenkinek szép estét és további havas hétvégét! :!:
Vendég

csics: Arra gondoltunk, hogy miután úgyis sűrűn hazajárunk majd a picivel, hiszen otthon vannak a szüleink, a családunk, nem fogjuk folyton reptetni a kis cuccait (fürdetőkád, mózeskosár, ágy, ruhák stb.), hanem otthon a szüleimnél is lesz egy adag cuccos, meg itthon persze velünk is, hiszen itt fogunk élni tulajdonképp, de pl nyaranta meg otthon leszünk elég sokat.

csöpplány: Mi "elvileg" minden vasárnap csinálunk egy-egy fotót ugyanazon a helyen, ugyanabban a pózban, ugyanabban a farmerben. Az elvileg arra vonatkozik, hogy az elmúlt két vasárnapot ki kellett hagynunk, mert nem voltunk itthon. :shock: Mondjuk így legalább óriási lesz a különbség a 14. és a mostani, 17. heti fotó között... :lol:

Fürdő: Az én dokim az élményfürdőket nem javasolta, szerintem az uszit jobbnak tartja.

OFF: Lopva nézzük az RTL Klubot online, épp ez a reppelő gyerek megy, de ez valami borzasztó. Egyszerűen nem értem, mit keres itt a döntőben? Andre fura szerzet, de egyedi, tehetség. Ez a gyerek meg... Áááááááááááá...

hibernia

Sziasztok!

Nekem a fürdésre azt mondta a doki hogy semmi baj nem lesz ha nem megyek túl meleg vizben max 36 fok legyen.A fertőzést is kérdeztem és azt mondta hogy mivel a méhszáj ugye teljessen zárt annak az a funkciója hogy megvédje a babát az ilyen dolgoktól.Ja és azt mondják hogy az hogy terhes vagy nem azt jelenti hogy az életed máshogy kell élni max kicsit jobban oda kell figyelni.Ja és azt is mondják ami jó a mamának az jó a babának is. :)

Pelenka:Én is eldobhatót fogok használni de mivel nem márkát akarok igy pelenkaboltban veszem ahol viszont árulnak olyat ami ujrahasznositott boritással készül és könnyebben lebomlik majd mint a müanyagos.Én nem akarok pampors haggies stb.

Pólya:Nekünk van mert nagyon olcsón vettünk 1500 forint komplett és mivel nekem nagyon tetszik olyan szépek azok a fotók amiken pólyában van a baba.Igaz csak az első 6 hétig kell de olyan jó.Nekem igazi pólyás babám lesz majd.Már alig várom.

A babakocsi nagyon jól néz ki amit néztünk és szerintem annál maradunk mert amit előtte néztünk az 85000 volt ez viszont 68000 és minden megvan benne ami kell.

Ma őzpörit főztem noklival.Holnap csinálom a karácsonyi töltött káposztát.Imádom.
gtimi83
Győr

Csajok, bocsi visszaolvasni majd holnap, csak gyorsban dobok híreket.

Bejött a megérzésem, Kislányunk lesz!

Teljesen rendben van a baba is, és én is. Hátsó falon tapad a lepény, tehát nincs a hegen, hála égnek.
BPD 4,17 cm
FL 2,67 cm
205 g a becsült súlya
HC 14,69cm
OFD 5,13 cm

Megvan mind a tíz ujja, veséje, gyomra, szíve rendben, hasfal zárt.

Megnyugodtam

Judit

jucicuki

Juci: Gratula az eredményhez!

Gtimi: Én most sütöttem almás sütit, isteni lett, tök büszke vagyok magamra! :lol:

hibernia

Iner Jó ötlet volt belinkelni a zenét, még a hugomnak is örömet szereztél, itt örvendezett, h. imádja ezt a számot és még nem is hallotta a reklámon kivül. köszi!!!! :) És már megint jól lehagytál! :):) Gratula a jó eredményekhez!

Ann, Én már láttam textil pelust 30fokon mosva. Gyönyörű, szürke.Pedig csak büfiztetésre használták.

Kicsyke:
Annyira jók a képek, helyes kis pofija van. :)

Reptéri biztonsági kapukon terhesen is át lehet menni, mert nem rtg. Van utasbiztis bnőm ő mondta, mert én is ki akartam volna kerülni.

Szörtelenités: eddig mazohista modon magamat gyantáztam, miota terhes vagyok már gyanta-borotva kombináció, és ha már a hasamtól nem lesz egyszerű, akkor sztem majd csak borotvával odanyúlkálok és ahol eltalálom ott leszedem. :D A kádos tükrös módszert kipróbálom majd.

Olyan sokat irtatok, h. már elfelejtettem, h. ki mit, ami a fejemben maradt arra reagáltam a többiektől elnézést ha esetleg nem gratuláltam vagy ilyesmi
:oops:

Kép
silva

S.orsi: Nagy gratula a kislányhoz :)

Sellon: A táblát úgy tudod megnyitni, hogy a fájlt átnevezed: pl. baba.jpg-re

Mazsolita: Rossz lehet ez a gyomorprobléma, azért ne éhezz! :)

Cs.andi: A táblával talán nem lenne baj, ha rövidebb és ékezet nélküli nevet adsz neki. Egy próbát megér!

Mucus: Tényleg igazi herceg :) Jó képek!

Hibernia: Én nyáron utaztam Izlandra. 4 óra volt az út. Rosszul éreztem magam a levegőtlenség, meg a magasság miatt gondolom. Hazafelé nem üres gyomorral száltam fel és akkor jobb volt, de nem sokkal. Szóval el se tudom képzelni, terhesen milyen lehet, én szerintem nem bírnám. Te egy hős vagy :)

Gtimi: Szerintem az AFP normális. Asszem 2,5-ig jó az eredmény. Borotválkozás nekem még megy, de vicces hozzászólásokat olvastam még a terhesség elején a nagypocisoktól :)

Kicsyke: Ha jól tudom a krém nem igazán ajánlott a terhesség alatt. Az intim területre amúgy sem, vagy már olyan is van? Én rég nem használtam. Édes a babó :)

Ma hajnalban -16 fok volt pest mellett. Cudar hideg! Nálunk korán kelés és disznóvágás volt. Alig csináltam valamit, mégis nagyon kifáradtam!

Most nem tudok tovább olvasni, majd pótolom, sziasztok!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Juci:nagyon gratulálok a kislányhoz,meg annak is,hogy mindem rendben.Miattad kukkoltam a netet este.(is)Tehát három kislány.... :wink: nálunk kettő... :lol:

Mindenkinek gratulálok a kiderült babanemekhez. :D

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok!

Jaime!

Mint regi babanetes (mas nevvel vagyok regota masik topikban) ez az off-olas kicsit santit! A mi topikunk anno babas tragediakrol szolt es ,ha neha nem szakadtunk volna el a fajdalomtol ,szenvedestol....-akkor bizony meg is orultunk volna! Beszeltunk neha egeszen eltero temakrol is ,mert az is resze az eletnek es off-olas nelkul! Eleg gyerekes lenne minden ele off-ot kirakni!!!
Off ezt foztem
Off ilyen ido van
Off x dolo ilyen draga
Off ide vagy oda megyunk ma
...-es meg folytathatnam ,szerintem eleg nevetseges lenne igy!

Sellon!

Nem akarlak megbantani ,de cinikusan fogalmazva azert mert te jogasz vagy semmi jogot megmondani ,hogy ki mit hova milyen forumra irjon! Szamomra nevetseges es eleg nevetseges! Akkor ilyen alapon senki ne irja mit fozott es egyebek mert az nem babaval kapcsolatos! Vagy a multkori tacsko tema ..-annak mi koze is volt ehhez a topikhoz! Szerintem lehet barmirol irni a lenyeg ,hogy a babavaras a fo tema ami napiszinten bizonyit ez a topik!

Reszemrol sajnalatra melto ,hogy nem lehet egymas velemenyet velemenynek ,kulonbozo emberi tulajdonsagnak venni! Akarki akarmilyen erossen ragaszkodik a velemenyehez ,miert ne lehetne elfogadni??? Tisztelni kellene inkabb 1 picit es orulni annak ,hogy kulombozunk!

Sajnalom,mert en is szivesen irnek ide ,de inkabb tobbet nem!

Kriszta
schat

[quote]H írta:ogy mi az OFF az fórumonként nagyon eltérő. Van, ahol ezt a tagok szigorúan veszik, máshol meg beszélgetnek, társalognak bármiről. Vita nélkül.....

Schat: Ebben mi tud sántítani? :shock: :shock: Nem kell, hogy legyen off minden fórumon, van amelyiben van, másikban nincs. Oszt kész.
Akit valami téma nem érdekel, off nélkül is átugorja. Már bánom, hogy felhoztam az offot, felejtsétek eeeel! Ha nem indítotok éppen világmegváltó gondolatokról vitát...

Sellon: Én nagyon szeretem a Tesco-s cuccokat, sztem most nem is fogok máshonnan vásárolni...kivéve, ha kispasink lesz, mert akkor kell jóóópár holmi. :wink:

Szösz: Igen, 38 felett lehet csillapítani, de ne tarts ott!!! Nekem volt a múltkor 37,7, de lehúztam gyógyszer nélkül valahogy.

Juci: Kislányhoz gratula, eredményekhez szintén!!!

Csöpplány: Én is erre gondoltam. SZerintem az nagyon jó ötlet, ha mondjuk 2 hetente ugyanabban a pózban/ruhában/beállásban készítetek pocakfotót. Láttam már párat, nagyon szééép sorozatok vannak.

Klacc: Én paramami voltam, nem mertem még a Balatonba se' bemenni. Uszodába meg pláne. Úgy voltam vele, hogy eddig soha semmit nem szedtem össze, na majd MOST fogok. :lol: Egyébként zárt méhszájnál tényleg lehet mindent, kivéve a meleg vizet, gyógyvizet? Ahogy írták a lányok...

Csics: 150 Ft???? Aszta....

Linocs, Susy, Silva?

No szép hétvégét!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.20 12:08-kor.
jaimee1

Scat,
ne haragudj, de nem fogom felvenni az a bizonyos kesztyűt. Egyszer elmondtam a véleményemet, én ehhez tartom is magamat.

Jaime,
igen, nagyon jónak tűnnek a kis ruhák. Örülök, hogy sikerült rájuk bukkannom. Gyanítom azonban, hogy még számos kisruhát fogunk kapni ajándékba.

Bogme,
köszönöm. Tényleg olvastam, hogy át kell írni a fájl nevét. Na, akkor majd megpróbálom úgy megnyitni.
Vendég

Sziasztok.
Én nem csak a baba miatt gondoltam a fertőzést,szerintem ha bármit elkapsz,mégha nem is veszélyes a babára,akkor is iszonyú kellemetlen a kezelés :?

Egyébként gratula a kis rucikhoz :) Néha én is szeretnék venni,csak valahogy meg akarom várni mire ideérnek az örökölt ruhák,és kiválogatom őket.Meglátjuk mennyi marad fent a rostán aztán go shopping. :lol:

Holnap megyek uh-ra,már alig várom,remélem délutánra meg fogom tudni írni,hogy kisfiú vagy kislány. :D

Én is szeretem a tesco-t,sokan lehúzzák,hogy milyen sz*r(elnézést a kifejezésért),de sztem lehet kapni írtó jó cuccokat fillérekért,én textilpelust vettem ott 10 db-ot 2600ért,egy felhúzható altatódalt zenélő plüst 1300ért.Úgyhogy amikor csak megyek(hál istennek itt van a közelben és csak ott vásárolok héten legalább 1-2szer.) mindig megkeresem a leértékelt babholmit és amit nem tudok ott hagyni azt nem is hagyom :D

Juci:gratulálok a jó eredményekhez,remélem náluink is midnent rendben találnak majd. :)

KépKép
Kép
csöpplány

Látom nem sokan vagyunk most fent:(
Megyek át anyuhoz,meginvitált egy csokis meggyes muffin sütésre meg palacsintára:D
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én a terhesség elején nem bírtam főtt kaját enni,szinte egész nap csak szendvicseket ettem.Ha ránéztem bármilyen főtt ételre a hányinger kerülgetett.Aztán úgy a 12. hét környékén ezt elvágták,most is megeszem a szendvicset,de már mellette megeszem a főtt kaját.Olvastam hogy valaki írta(bocsi hogy nem tudom ki volt az),hogy ő nagyon rá volt kattanva a hamburgerre meg a gyorskajákra,én ezzel pár hete voltam így,folyamatosan a mekiben ültünk :D Kiváncsi leszek hogy a kövi látogatáson a védőnőnél mennyit fog nyomni a mérleg! :lol: Viszont mostanában meg az édes sütikre vagyok ráállva,vagy ezekre az égetett tésztákra mint mondjuk a fánk.Magát a csokit sosem szerettem ez most sincs másképp,de pl a fánkból egy kilót meg tudnék enni egy nap :? Valakinek hasonló probléma? :D

KépKép
Kép
csöpplány

bogme: Köszi a táblás tippet és a dicséretet, sajnos nincs mit tenni, repülni kell... :?

csöpplány: Furcsa ez az étkezés-változás, nálam pont fordítva volt, az első 12 hétben semmi felvágottat nem ettem szinte (úgy értem szendvicset), csak főtt kaján éltem egész nap meg cukros üdítőkön. (Kávé, tea, tej sem ment le.) Néha rám jött a Meki-vágy, aminek nem álltam ellent persze, de nem volt jellemző. :roll: Csokit, édességet szintén nem nagyon tudtam enni, ami fura, mert normál esetben rengeteg csokit és fánkot, sütit ettem... (A jégkrém viszont minden nap bejátszott...)
Most ugyanúgy eszem, mint máskor, nem-terhesen, reggeli - vacsora hideg, ebéd meleg és sok-sok süti meg csoki. :oops: :oops: Pont ma reggel mértem, 57 és 57,5-öt mutatott a mérleg attól függően, hogy előre dőltem-e vagy hátra, úgyhogy annyira nem izgulok, csak nem leszek báááálna. :lol:

hibernia

Lányok!
Szomorúan konstatálom, hogyan mennek a dolgok.
***A további véleményemet töröltem, mert bár a vélemény maradt, de nem akarok megbántani senkit.***

Sellon-t most például hogyan találom meg? Légyszi adj jelt magadról! Légyszi, légyszi, légyszi!!! Kiborított, hogy elmentél és sokan mások is, olyan régóta együtt várjuk a babáinkat!!!
Találjunk ki valamit, hogy a csapat megmaradhasson! Jelentkezzetek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogme 2009.12.21 10:59-kor.

KépKépKép
bogme

hát én 64 kilóval indultam,december elején 67 voltam :roll:
Remélem nem fogok túl sokat felszedni,alapból nem vagyok egy vékony alkat,és ráadásul hajlamos vagyok a hízásra is. :? Viszont a hasamnak nem tudok ellenállni,főleg mióta tudom hogy babát várok.Én úgy vagyok vele hogy azért kívánok meg valamit mert a szervezetem így jelzi hogy mire van szüksége :D
Lehet hogy csak a lelkiismeretemet próbálom ezzel megnyugtatni? :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?