Hú lányok, hihetetlen termékenyek vagytok, sosem tudok annyit reagálni, mint szeretnék, mert minden kiesik a fejemből, mire végigolvasok 5-6 oldalt.
Amire emlékszem:
Azért volt a 16. héten az uh-m, mert ezt otthon csináltattam, Pesten és akkor voltam ott.
Asszem itt is elmegyek majd a 20. hét környékén egy uh-ra, biztos, ami biztos és akkor is nézik a méreteket. (Itt amúgy minden uh fizetős, 200-250 Euro / db, horror.)
Lányok ne vitázzatok, én is az ugrós módszert alkalmazom, babakocsikról, matracokról egyenlőre inkább nem olvasok, mert addigra, mire odaérünk, úgyis elfelejtem, mi kell. Ráadásul a helyzetünk elég speckó, mert két babacuccost kell összeállítanunk, egyet Pestre, ha otthon leszünk a szülőknél, egyet meg itthonra, szóval bonyolult a helyzet...
De a lényeg: úgysem tudjátok sem egymást, sem mást meggyőzni arról, hogy titeket "kövessen", mindenki tudja már most nagyjából, hogy pl eldobható vagy hagyományos pelust használ majd és szerintem ebben a témában felesleges is a győzködés. (Ez a topic hasonló a már emlegetett császár-hüvelyi szülés témához, mindenkinek van elképzelése... Ez nem olyan, mint egy babakocsi márka megvitatása...)
Ami a hasat illeti, ma nem jött fel rám a legbővebb farmerom sem! Helyesebben feljött, de nem tudtam begombolni.
Nagyon megdöbbentem. Most tehát van egy fekete kantáros kordgatyóm (Nyugatinál vettem 2000-ért
) meg két "egyberuhám", amik ugyan nem kifejezetten terhesruhák, de jól állnak még, nem feszülnek meg semmi, mert olyan a szabásuk. Itthon egy ezer éves, 1000 Ft-os Decathlonos kirándulós gatyában nyomulok vagy egy régi kordgatyóban. (Amúgy a kordnadrágokat mindenkinek ajánlom, nagyon kellemesen rugalmasak és mégsem tűnnek nagyon topinak.) Mi mindig vasárnap csinálunk képet a hasamról (sajnálom, utálom a pocak szót
), lehet holnap felteszek egyet, hogy eláruljátok kicsinek tűnik-e vagy nagynak. (A férjem szerint óriási, mert abszolút a befelé domborodó hashoz volt eddig szokva.
)
Ja és hallottátok a 6. hónapban megszülő súlyemelő nő történetét, aki azt sem tudta, hogy terhes?? Annyira nem értem az ilyet. Hogy a fenébe nem veszi észre vki, ha terhes???? Nekem alig-alig volt tünetem, mert pl semmi mellfeszülés nem volt, nem hánytam egyszer sem, mégis tudtam, hogy mi a pálya és nem a teszt miatt... Hanem mert mondjuk nem jött meg, mert nőtt a hasam stb... A 6. hónapig mi minden lesz még!)
Ann, neked nagyon jó utat, ne fáradjatok ki nagyon, az otthoniaknak meg jó hógolyózást.
Nálunk 3 fok van és a szokásos szél.
Undorító.